2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canılarım nasılsınız tam bakamadım ama sanırım üzücü haberler var ne oluyo böyle çok üzüldüm insan yaşadığını kendisi bilir ancak
bu hale geldiyse durup dururken olmaz ne diyim fırsat bulursam bakıcam konuya tam hakim değilim ama arkadaşlarım inşallah hakkınızda hayırlısı olsun yinede tekrar düşünün çok üzüldüm gerçekten...

biz bugün doktora gittik aylık kontrol ve hepatit 2. doz aşımızı olduk minik kuşum hep uyudu eve dönene kadar bi problemimiz yok Allahıma şükürler olsun boyumuzu kilomuzu ölçtürdük 3.250 doğmuştu oğlum 3.100e düşmüştü 4.510gr olmuş boyuda 51cm di 53cm olmuş yol boyunca uyudu hatta alış veriş yaptık markette de hep uyudu eve geldik beşiğine yatırdım açtı gözleri 2saattir uyanık şimdi uyuttum bakalım inşallah uyur

birşey sorucam: Hasretim sen kullanıyodun humananın rezene çayını ben humana bulamadım hipp vardı onu aldım bazen gazı olduğunda veriyim rahat uyusun diyorum sen de kızına veriyodun dimi kendin içmiyodun yanlış bişey yapmıyım???

Son düzenleme:
selam kızlar
sümeyra aman dua et üzme kendini süt hemen kesiliverirmiş üzüntü ve korkudan inşallah geçici birşeydir
bizde dün 2 aylık kontrole gittik bizim oğlan sadece 700 gr almış 5700 olmuş sadece 5 dk emiyor doktor en az 2 veya normalde 3 saatte bir emzir ddi 2 saaatin altına inersek gaz çok olurmuş karın guruldaması ondanmış bugün 3 saatte bir emiyor sadece tek göğüsten en fazka 13 dk sürdü almıyor ben ne ypayım
bu arada biz kocamla ayrı yatıyoruz sadece 2 kere yattk kardeş kardeş oda eşim kasıktan ameliyat oldu benim 40 bitinceben iyileştim şimdide o rahatsız benle yatsa bile sabaha alıp yastığını yatak odasının yolunu tutuyor bende anlayışla karşılıyorum onun hastalığı üzmeye gelmiyor
dün karma aşı olduk ateş yapmadı 2 kere kalpol verdim

çıldırıcam ya kucağıma alıyorum tüm kıyafetlerimin omuzları yakalar kusmuk e tabi kızımında öyle mamalık taklıyorum sürekli
kıymetcim sizinki reflü sanırım..
bizimde öyle canım gazını çıkaramassa mutlaka kusuyo

bu arada kızımmm 5790 gr olmuş 3600 doğmuştu sütüm yarıyomuş üzülme sakın kesilir dedi ama eldemi
maşallah baya iyi kilo almış canım

geçmiş olsun canım yaaa...daha neler duyucaz...

heralde o kadar önemli değil 24şubat doğdu benimki 24martta 28günlüktü (şubat 28 çektiğinden) aşıyı 23ünde olmuştuk yani 27günlükkken..
sanırım bende zannettim ki hepatitten önce başka bi aşı filan mı oluyo diyeeee

karın guruldaması bizdede var ve benimki uyanık oldugu sürece devamlı emmek istiyor demek ondan yaw.

bugün cok yıprattım kendimi oğlum yeni uyudu. bu arada stres atmak için gittim saçımı boyattm manikür yaptırdım ögleden sonra cocuk uyudu die annem vardı basında.bi aradım benimki uyanmıs durmuyomus sacımda boya var cabuk dedim kuaföre hemen cıkmam lasım eve bi geldim annem perişan olmus ... cocukda öle .. cok üzüldüm benim yüzümden o da huzursuz oldu.kocam antyaya gitmemiş ben gitti sanıyorum küsüz ya aradı simdi yarım sa gelirirm dedi.ömrümü yedi bu adam benim ömrümü.çünkü evlenmden önce süper yasamış her gece barda orda burda Allahtan şimdi evden cıkmıyo tamam ama arada antyaya gidiyo iş bahanesiyle 2 ayda 1 ve kırkın cıksın seni götürcem dedi sonra kendi gitmeye KALKMIŞTI gidemedi :)))))

anlaşılan kuaföre onları da götüreceğiz, kimseye bırakılmayacaklar, ben de doktor kontrolüne giderken anneme bıraktım sağıp süt de braktım biz gelmeden az önce uyanmış ama sütü içmediği gibi annemein de canını okumuş, işe başlayınca yandım ben

biz yarın 39 oluyoruz gezmeye 1gün önce çıkılıormuş 20 den sonra oturmamıştım zaten pek şimdi tamamen özgürüm :)) kuaföre gidecekti ne güzel ama spiral yüzünden kanamam var boyatamıyorum saçları (

Canım bozma moralini. Bak doktor pek önemli görmemiş. Demekki oluyo böyle şeyler.. Biz deneyimsiziz ya korkuyoruz herşeyden..

çıldırıcam ya kucağıma alıyorum tüm kıyafetlerimin omuzları yakalar kusmuk e tabi kızımında öyle mamalık taklıyorum sürekli
kıymetcim sizinki reflü sanırım..

Bizimkine önlük, ağız bezi vs dayanmıyor valla.. Ağız dolusu kusuyor... Biz de emerkenki halini, ağlayıp memeyi bıraktığını falan videoya çekip cuma günü başka bi dr a göstericez..
Bebekler de mi reflü oluyomuş?? :sinifsinif::sinifsinif:

Yorgunum dostlarım yoruldum artııkk!!!

Raporum bitti tüm gün çalışmaya başladım. Arada gelip emziriyorum iki öğün mama bir de süt veriyorum. Sütüm bitmek üzere. Annem gitti kayınvalide-peder burada... Gerginim... Lohusalığın 4. gününde üstüme yürüdü, bağırdı çağırdı şimdi utanmadan güleryüz bekliyorlar (Eşim dahil!)

Süt artırmak için ne bulursam yiyip içiyorum ama banamısın demiyor. 3 saat içinde bir göğsümden 90 cc çıktı dün ama bugün diğerinden 4 saatte 50 cc çıktı. Düzelirim inşallah.

Oğlumun kusması azaldı ama sanırım ishal, nasıl anlarım bunu? Su gibi (fışşşt diye) yapıyor. Kokusu yok rengi turuncu. Gece hiç yapmıyor sabah bir iki kere böyle iki gündür. Burnu da tıkanmış bugün üşütmekten korkuyorum.

Sümeyra geçmiş olsun canım inşallah önemsiz geçici bir durumdur.

Merve ve Mavidüşler, hakkınızda hayırlısı canlarım.

Geçmişe tam bakamadım ama hasta olan bebeklerime acil şifalar diliyorum.

Özledim sizi yahu!!!opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Ben regl olmadım 45-50. gün biraz kırmızımsı akıntı geldi ama çok az sonra yok bir şey. ıyiyim diye kontrole de gitmedim. Maddi açıdan da epey sıkışığız.

Vadideki Zambak, bebeğini hangi doktora götürüyorsunuz? Yarın Medical'de Arif Canan'a gideceğiz, onu tavsiye ettiler. ınegöl'de adam gibi bir doktor yok.

Kayısı-ıncir sütümü artırdı ama gün içinde çok içmek lazım ona da zamanım yok.

Maltana içiyorum. Vitamalt berbat... Tadı bir hafta gitmedi ağzımdan. :sinifsinif:

GNC'ye gittim malt hapını almaya cesaret edemedim içeriğndeki kimyasalları bilmiyorum. Isırgan hapını da doktor tavsiye etmeden vermeyiz dedi.

Taze tahin helvası yiyorum. Çalışmaya başlayınca kahvaltı da ayak üstü oluyor gerçi.

Her sabah akşam süt içiyorum...

Olmayınca olmuyor. Kafa rahat olmalı, bir de uyku... ıkisi de yok bende maalesef!

Başka tavsiyeniz var mı?

Bu arada yarın verem aşısı olcak bizimki.. Bu geceden Calpol vermeye başlıyoruz ateş yapmasın diye..

Bi de ben de bugü deri altı implantı yaptırdım doğum kontrol yöntemi olarak.. Uygulaması çok basitti. Hiç ağrı falan hissetmedim..

Bol su içiyorum ben canım. Bi de rezene çayı acayip süt yaptı bana.
Eğer hiç birinden faya görmezsen Humana'nın süt artırıcı çayını içmiştim ben bi ara...

öznur gecmiş olsun cano ..dr a git hemen..

sagol ebrucugum gittim geldim sogukalginligiymis surubunu icirdim yatiyor kuzum.
cok zor bi durum nasil kotu bir his.minicik bi can derdini anlatamiyor ama hasta. senağlama

kizin boyle degilmiydi?

canim ya kuzuyu aglatmislar.

yawrum ya allah acil sifalar versin bebegine :çok üzgünüm:

ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????

hasretim valla normalmis ama bizim oglan kustugunda bana fenaliklar geliyor hastaymis gibime geliyor icim aciyor resmen.

ben manyak oldum çocuğun başından kalkmıyorum her hareketini gözlüyorum deli olacağım

canim olumlu dusun lutfen.yoktur biseyi.sen yine takip et tabi.onlem almak herzaman iyidir.

Humanayı unuttum bak. Yarın onu aldırayım, ilk haftalarda kullanmıştım bitince almadım. Onu da 2-3 bardağı geeçirmemek lazımmış, sanırım bebeğin ciğerlerine ya da böbreklerine dokunuyormuş.

Milupa still-tea içiyorum iki gündür. 2 ondan 2 de rezene... Yiğit sürekli alttan gaz çıkarıyor benim yüzümden. :))

Sürekli de süt içmeye çalışıyorum. Oğlum doyuyor emdiğinde ama sağıp eve bırakacak kadar sütüm olmuyor. Sadece süt içsin istiyorum.

Teşekkür ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…