- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.961
bizimde öyle canım gazını çıkaramassa mutlaka kusuyoçıldırıcam ya kucağıma alıyorum tüm kıyafetlerimin omuzları yakalar kusmuke tabi kızımında öyle mamalık taklıyorum sürekli
kıymetcim sizinki reflü sanırım..
maşallah baya iyi kilo almış canımbu arada kızımmm 5790 gr olmuş 3600 doğmuştu sütüm yarıyomuş üzülme sakın kesilir dedi ama eldemi
geçmiş olsun canım yaaa...daha neler duyucaz...doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa
sanırım bende zannettim ki hepatitten önce başka bi aşı filan mı oluyo diyeeeeheralde o kadar önemli değil 24şubat doğdu benimki 24martta 28günlüktü (şubat 28 çektiğinden) aşıyı 23ünde olmuştuk yani 27günlükkken..
selam kızlar
sümeyra aman dua et üzme kendini süt hemen kesiliverirmiş üzüntü ve korkudan inşallah geçici birşeydir
bizde dün 2 aylık kontrole gittik bizim oğlan sadece 700 gr almış 5700 olmuş sadece 5 dk emiyor doktor en az 2 veya normalde 3 saatte bir emzir ddi 2 saaatin altına inersek gaz çok olurmuş karın guruldaması ondanmış bugün 3 saatte bir emiyor sadece tek göğüsten en fazka 13 dk sürdü almıyor ben ne ypayım
bu arada biz kocamla ayrı yatıyoruz sadece 2 kere yattk kardeş kardeş oda eşim kasıktan ameliyat oldu benim 40 bitinceben iyileştim şimdide o rahatsız benle yatsa bile sabaha alıp yastığını yatak odasının yolunu tutuyor bende anlayışla karşılıyorum onun hastalığı üzmeye gelmiyor
dün karma aşı olduk ateş yapmadı 2 kere kalpol verdim
bugün cok yıprattım kendimi oğlum yeni uyudu. bu arada stres atmak için gittim saçımı boyattm manikür yaptırdım ögleden sonra cocuk uyudu die annem vardı basında.bi aradım benimki uyanmıs durmuyomus sacımda boya var cabuk dedim kuaföre hemen cıkmam lasım eve bi geldim annem perişan olmus ... cocukda öle .. cok üzüldüm benim yüzümden o da huzursuz oldu.kocam antyaya gitmemiş ben gitti sanıyorum küsüz ya aradı simdi yarım sa gelirirm dedi.ömrümü yedi bu adam benim ömrümü.çünkü evlenmden önce süper yasamış her gece barda orda burda Allahtan şimdi evden cıkmıyo tamam ama arada antyaya gidiyo iş bahanesiyle 2 ayda 1 ve kırkın cıksın seni götürcem dedi sonra kendi gitmeye KALKMIŞTI gidemedi :)))))
doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa
çıldırıcam ya kucağıma alıyorum tüm kıyafetlerimin omuzları yakalar kusmuke tabi kızımında öyle mamalık taklıyorum sürekli
kıymetcim sizinki reflü sanırım..
canım ben kocasinan anadolu lisesinde ingilizce öğretmeniyim...ya sen?
...
Yorgunum dostlarım yoruldum artııkk!!!
Raporum bitti tüm gün çalışmaya başladım. Arada gelip emziriyorum iki öğün mama bir de süt veriyorum. Sütüm bitmek üzere. Annem gitti kayınvalide-peder burada... Gerginim... Lohusalığın 4. gününde üstüme yürüdü, bağırdı çağırdı şimdi utanmadan güleryüz bekliyorlar (Eşim dahil!)
Süt artırmak için ne bulursam yiyip içiyorum ama banamısın demiyor. 3 saat içinde bir göğsümden 90 cc çıktı dün ama bugün diğerinden 4 saatte 50 cc çıktı. Düzelirim inşallah.
Oğlumun kusması azaldı ama sanırım ishal, nasıl anlarım bunu? Su gibi (fışşşt diye) yapıyor. Kokusu yok rengi turuncu. Gece hiç yapmıyor sabah bir iki kere böyle iki gündür. Burnu da tıkanmış bugün üşütmekten korkuyorum.
Sümeyra geçmiş olsun canım inşallah önemsiz geçici bir durumdur.
Merve ve Mavidüşler, hakkınızda hayırlısı canlarım.
Geçmişe tam bakamadım ama hasta olan bebeklerime acil şifalar diliyorum.
Özledim sizi yahu!!!opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Ben regl olmadım 45-50. gün biraz kırmızımsı akıntı geldi ama çok az sonra yok bir şey. İyiyim diye kontrole de gitmedim. Maddi açıdan da epey sıkışığız.
Vadideki Zambak, bebeğini hangi doktora götürüyorsunuz? Yarın Medical'de Arif Canan'a gideceğiz, onu tavsiye ettiler. İnegöl'de adam gibi bir doktor yok.
Kayısı-İncir sütümü artırdı ama gün içinde çok içmek lazım ona da zamanım yok.
Maltana içiyorum. Vitamalt berbat... Tadı bir hafta gitmedi ağzımdan. :sinifsinif:
GNC'ye gittim malt hapını almaya cesaret edemedim içeriğndeki kimyasalları bilmiyorum. Isırgan hapını da doktor tavsiye etmeden vermeyiz dedi.
Taze tahin helvası yiyorum. Çalışmaya başlayınca kahvaltı da ayak üstü oluyor gerçi.
Her sabah akşam süt içiyorum...
Olmayınca olmuyor. Kafa rahat olmalı, bir de uyku... İkisi de yok bende maalesef!
Başka tavsiyeniz var mı?
öznur gecmiş olsun cano ..dr a git hemen..
ya kızlar ben girmeyeli neler olmuşyaaa çok üzüldüm meral ve mavidüşler hakkınızda en hayırlısını siz bilirsiniz.bense kafayı yemek üzereyim doymazken gece ve gündüz düzenli uyuyan çoçuk doyarken uyuma oldu gündüz devamlı üstümde gece bayılıncaya kadar ayakta en fazla uykusu 3 saat ondan sonra 2 saat veya 1 saat 5- 6.30 ayakta ondansonra yapışık ikiz gibiyiz ne ev işi ne yemek nede kızımla ilgilenebiliyorum ben böyle şey görmedim mahvolmuş durumdayım yaaa
şuan göğsümde yapışık gene gaz kaç kere çıkarır bir bebek ya gazmanız resmen.neyse kendinize iyi bakın çamaşır sermem gece serdiklerimi toplamam lazım nasıl yapıcaksam annem benim dibimde ama sağolsun hiç işi bitmez kızım bisikletle gezicem demiş işi varmış sekiz gibi kalkarlar daha yemek yapıyomuş kızım iki gözü iki çeşme geldi önceden kimseye düşürmezdim hep kendim gezdirir bakardım hiç ağlatmazdım şimdi elimiz mahkum üff kusura bakmayın sizide sıktım görüşürüz kızlar
Ebru bebeğim hala ilaç kullanıyr. tabi içermek tam bir kriz. bazen kusuyor alınca ilacı. enjektörle yudum yudum veriyoruz. nasıl hasta oldu anlamadım hala.zaten zayıf doğmuştu. 2500gr. şuan 4000gr. bakalım ne olacak. Allah hepimizin bebeklerini korusun....
ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????
doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa
ben manyak oldum çocuğun başından kalkmıyorum her hareketini gözlüyorum deli olacağım
ben manyak oldum çocuğun başından kalkmıyorum her hareketini gözlüyorum deli olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?