2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim midem agriyor dunden beri bugunde oglum zor gaz cikariyor acaba yedigim birseymi?? :s cook huzursuz bebegim ??????????????

ben bizimkiler gibi temizliyorum tabi durulamaya daha fazla özen gösteriyorum

ya kızlar benim kız bugün durmadan kaka yaptı rengi sarı ama su gibi resmen hep bezinden sırtından çıktı...4-5 kez kıyafet değiştik.ishal mi acaba?bilmiyorumkismile

Ben de Sümer ilköğretim okulunda İngilizce öğretmeniyim.. olumunekankayizsmile[/QUOTE

aaa aynıymış branşımız vereliniortak....canım çocuk doktorun kim?kime götürüyosun?

canım 3 saat çok geliyor bebeklere 1 buçuk saat uyut bi saatte emzir altını al konuş en fazla 2 saat uyut sonra hemen uykusu geliyor

canan dinlenmeden süt olmazmış kendini çok yorarsan azalır sütün bizim bebek günde 5 kere su gibi sarı kaka yapıyor
2 tane maden suyu iç
çörek otu ısırgan otu tohumu ve bir kaşık balı karıitır iç
druna git kontrolde para alınmıyor ben vermedim
doğum parasını verdim

canım ya bende istiyorum implantı ne kadara maal oldu sana

kızlar ya bişey soracağım bizde bebeğin adı eymen arda olup bu gün 1 aylık doktor kontrolüne gelen ve sarıyer tarafında oturan biri var mı

ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????
hasretcim benimkide öyle doktora sordum olacak dedi kilosunu etkilemediği sürece sorun yokmuş.günboyu kıyafet değiştirip duruyoruzsempatiksalakcinni.
olumunekankayizsmilecanım dün gece benim bıdık uyandı saat 3-4 gibi tv yi açtım ozaman duydum dedim bu tam ebruluk.çok hoşuma gitti benimde:asigim:.
ben manyak oldum çocuğun başından kalkmıyorum her hareketini gözlüyorum deli olacağım

canım geçmiş olsun bak doktor bişey yok demiş yapma sende böyle sakin olmaya çalış.bızdığın korkutmuş seni ama bişeyi yok Allahın izniyle annesi.

kızlar coook dikkat edin bebeklerde ishal ve öksürük salgını varmış..bebegi ishal olan anneler ama mama takviyeli gidenler bol bol su içirin..su en az 10 dk kaynanış olucak..biberon temizliginide haftada bir 10 dk tencerede suda kaynatuıorum..en iyisi cam biberon kızlar..

gülücük meselesi bebeğin gelişim hızıyla alakalı ve her bebekte farklı benimki 20 günlükklen başladı tabi anlamsız olarak 2-3 gündür de sürekli gördüğü yüzlere gülümsüyor, ama 2 aylık ken de yapabilir bunu her bebekte farklı oluyor

merhaba anneler canlarım benim sizleri çok özledim yaaa...
1 haftadır doğru düzgün bakamadım KK ye neler oldu diye şöyle bir göz attım ağlamamak için zor tuttum kendimi...
Öncelikle hepinize sabırlı olmanızı diliyorum herşeyi biz kendi başımıza planlamadık hayatımıza renk getiren meleklerimizi eşlerimizle bizler beraber karar alarak dünyaya getirdik ve bunu sadece biz değil ortak olarak büyüteceğimizi de bilmeliler...Elbette anne ve babanın görevleri farklı anne 23 saatini bebeğiyle geçiriyorsa babasıda1 saatte olsa bakmalı öyle değil mi?
MERAL ,ŞEBNEM öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ama MERAL ve ŞEBNEM çok üzüldüm sizlere böyle olmamalı dediniz mi hiç kendi kendinize?Maddi ve manevi bütün yük sizde olucak en başta bebekleriniz büyüdüğünde babalarının eksikliğini ?
ŞEBNEM ;Seni tanıdığıma çok sevindim canım ama nasip olmadı görüşmek bir daha hala ALTINOLUKTA mısın?

BEBEKLERİMİZE(Hasret,EDEBİYATÇI) ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM KUSMA,İSHAL ,REFLÜ olağan bir durum olsa da ihmal etmemek lazım ..Bugün DERYALI GÜNLER de Kallça çıkıklığıiReflü konusu konuşuldu...Tekrarını izleme imkanınız varsa izleyin derim....
BEN VE KIZIM iyiyiz 2-3 gün kayınvalide ,eşimin anneannesi bizdeydi haftasonu kızım çok dengesiz olmuştu ama şimdi çok iyi maşallah uyku düzeni bozuldu ,beni emmesi filan siz siz olun gelen misafirlerin yanında yada anne ve babalarınızın yanında asla emizrmeyin çok etkileniyor bebekler kızım çok etkilendi ve bende dayanamadım başka odaya gittim.Niye ağlıyor diyip durdular bende boynunun altı pişik oldu terledikçe acıyor canı dedim yüksek sesle altını değiştirdim,emdi ve yeni uyandı başka da biseyi yok dedim yükselterek sesimi herdefasında emmiyor mu bebek diye sormalarından sıkıldım.Eşimde farketti durumu ve onlara izah etti böyle yapmazdı diye hep kucaktaydı bide huzursuz oldu dedi.

Perşembe günü Allah nasip ederse 40.mız çıkıyor evde durmak güzel ama temiz hava almak istiyorum artık havalarda güzelleşsin de....

Hepatit aşılarımızı olduk Mayısta Verem aşımızı olucaz..
Kızımın kafasında ve kulak arkasında konaklar olmuş banyodan sonra bebe yağı sürüyorum kulağının arkasına .

uYKU DÜZENİMİZ MAŞALLAH DİYORUM BEN BİR İKİ GECE SABAHLASAKTA ÖNEMİ YOK O RAHAT OLSUN....YANIMDA YATIYOR ZATEN GECELERİ KALK YATAĞINDAN AL EMZİR YAPMIYORUM SERSEM GİBİ OLUYOR O YÜZDEN YANIMDA YATINCA EMZİRMESİ DAHA UZUN S ÜRELİ OLUYOR ...EŞİMLE BEN AYRI YATAKLARDAYIZ ODA KABULLENDİ ZATEN ZOR OLDUĞUNU GÖRDÜ KALK YATAĞINDAN AL EMZİR UYKUSU AÇILINCA YENİDEN UYUT ZOR TABİİ....

İŞTE BÖYLE SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM AMA HAMİLEYKEN HEPİMİZ BURDAYDIK ANLADIM YANİ VAKİT OLMAYINCA OLMUYOR BİDE MİSAFİRDE OLUNCA ZOR TABİİ

herkese günaydın.bu arada cevabın için teşekkürler hasretcim.meral ve mavidüşler sizin içinde üzüldüm inşallah herşeyin hayırlısı olur sizin için.

A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…