- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.981
Ben de Sümer ilköğretim okulunda İngilizce öğretmeniyim.. olumunekankayizsmile[/QUOTE
aaa aynıymış branşımız vereliniortak....canım çocuk doktorun kim?kime götürüyosun?
canım 3 saat çok geliyor bebeklere 1 buçuk saat uyut bi saatte emzir altını al konuş en fazla 2 saat uyut sonra hemen uykusu geliyorya kızlar ben girmeyeli neler olmuşyaaa çok üzüldüm meral ve mavidüşler hakkınızda en hayırlısını siz bilirsiniz.bense kafayı yemek üzereyim doymazken gece ve gündüz düzenli uyuyan çoçuk doyarken uyuma oldu gündüz devamlı üstümde gece bayılıncaya kadar ayakta en fazla uykusu 3 saat ondan sonra 2 saat veya 1 saat 5- 6.30 ayakta ondansonra yapışık ikiz gibiyiz ne ev işi ne yemek nede kızımla ilgilenebiliyorum ben böyle şey görmedim mahvolmuş durumdayım yaaa
canan dinlenmeden süt olmazmış kendini çok yorarsan azalır sütün bizim bebek günde 5 kere su gibi sarı kaka yapıyorYorgunum dostlarım yoruldum artııkk!!!
Oğlumun kusması azaldı ama sanırım ishal, nasıl anlarım bunu? Su gibi (fışşşt diye) yapıyor. Kokusu yok rengi turuncu. Gece hiç yapmıyor sabah bir iki kere böyle iki gündür. Burnu da tıkanmış bugün üşütmekten korkuyorum.
Ben regl olmadım 45-50. gün biraz kırmızımsı akıntı geldi ama çok az sonra yok bir şey. İyiyim diye kontrole de gitmedim. Maddi açıdan da epey sıkışığız.
Başka tavsiyeniz var mı?
Bu arada yarın verem aşısı olcak bizimki.. Bu geceden Calpol vermeye başlıyoruz ateş yapmasın diye..
Bi de ben de bugü deri altı implantı yaptırdım doğum kontrol yöntemi olarak..
bizde ateş yapmadı aşının etkinliğini azaltırmış 1 saat sonra verin dediler ben 2 saat sonra verdim
ya kızlar benim kız bugün durmadan kaka yaptı rengi sarı ama su gibi resmen hep bezinden sırtından çıktı...4-5 kez kıyafet değiştik.ishal mi acaba?bilmiyorumkismile
benimki hep öyle
Bu arada yarın verem aşısı olcak bizimki.. Bu geceden Calpol vermeye başlıyoruz ateş yapmasın diye..
Bi de ben de bugü deri altı implantı yaptırdım doğum kontrol yöntemi olarak.. Uygulaması çok basitti. Hiç ağrı falan hissetmedim..
hasretcim benimkide öyle doktora sordum olacak dedi kilosunu etkilemediği sürece sorun yokmuş.günboyu kıyafet değiştirip duruyoruzsempatiksalakcinni.ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????
olumunekankayizsmilecanım dün gece benim bıdık uyandı saat 3-4 gibi tv yi açtım ozaman duydum dedim bu tam ebruluk.çok hoşuma gitti benimde:asigim:.YAZGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..senağlamasenağlama..AGLATTI BENİ..nerden buldun bunu hiç farketmedim bu diziyi bende izlemem ama bu sarkı bana mı yazılmış sanki yaaaa cok duygulandım..yeminle gözlerim doldu..canımsıınnn:1hug:.....
ben manyak oldum çocuğun başından kalkmıyorum her hareketini gözlüyorum deli olacağım
kızlar ya bişey soracağım bizde bebeğin adı eymen arda olup bu gün 1 aylık doktor kontrolüne gelen ve sarıyer tarafında oturan biri var mı
ya kızlar benim kız bugün durmadan kaka yaptı rengi sarı ama su gibi resmen hep bezinden sırtından çıktı...4-5 kez kıyafet değiştik.ishal mi acaba?bilmiyorumkismile
Acıbadem'de Mahmut Baktır'a gidiyoruz. Ama cuma günü bi de SDevgi Hastanesi'nde Orkun Bey varmış onu deniycez..Ben de Sümer ilköğretim okulunda İngilizce öğretmeniyim.. olumunekankayizsmile[/QUOTE
aaa aynıymış branşımız vereliniortak....canım çocuk doktorun kim?kime götürüyosun?
Bizim bebek çok kusuyo...
Siz kime gidiyosunuz?
canım ya bende istiyorum implantı ne kadara maal oldu sana
Uygulaması ve aleti ile birlikte 560TL tuttu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?