2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uygulaması ve aleti ile birlikte 560TL tuttu canım

canım ben de deri altı implant yaptırmak istiyorum ama internette emzirirken uygulanmamalı diye okudum bi sitede o yüzden tereddüt ettim bende 2 hafta sonra kontrole gittiğimde doktoruma sormayı düşünüyorum.sen sordun mu bi sakıncası varmıymış emzirirken

kızlar ya bu hamilelikte oluşan karındaki kahverengi çizgi ne zaman geçiyor biliyor musunuz? bide benim kızımın alnında kulaklarında ve kollarında tüyler var doktor onlar dökülecek dedi ama ne zaman dökülüyor acaba

merhaba canlar...

hndn o çizgi en erken 3 ay-6 ay arasında gidiyormuş
benim sadece karnımda olsa iyi koltuk altımda aynı şekilde kara akannehir

hasret&frambuaz benim oğlumda çok kusuyor yediğinin yarısını telef ediyor bazen peynir gibi
bazen de süt olarak iade ediyor benim üzerime battaniyesine kendi üstüne...
ekşi ekşi kokuyor bilmiyorumkismile

şurayı bir okuyun http://www.sifabebekleri.com/id/%7B9F15561B-BDED-48E4-95DF-0D58C69F587B} benimki kusmada zorlanmıyor demekki normal...

merhaba silver nasılsın nasıl gidiyor umarım hersey yolundadır
sağol canımcım bebişle,gazıyla uğraşıyoruz.bugün kırk banyomuzu yapıcaz.alkisalkisalkisyarın 40 ımız dokluyo..doktor kontrolüm var yarın...sen nasılsın canım...sütün çoğaldımı?

canım iyi olmaya çalışıyorum oğlanla uğraşmak iyi geliyo düşünmemeye çalışıyorum artık çünkü ilk ayrılma kararını alan eşimdi bende zorlamadım kısmet daha istanbuldayım canım yarın doktor kont. var ve aşılarımız var mayısın 10-15 i gibi gidicem o zamana kadar havalar güzel olursa görüşürüz belki bende seni tanıdığıma çok memnunum hele hastahaneye geldiğinde çok şaşırmış ve çok mutlu olmuştum :) seni ve kızını kocaman öpüyorum

iyiyim canım çok teşekkürler.bizde 1 aylık oluyoruz darısı bizim kırkımıza.biraz çoğaldı ne bulsam süt yapacak yiyip içiyorum valla ama daha tam yeterli değil mama takviyesi de yapıyorum.

ben yeni üyeyim hamileliğim boyunca forumda gezmiştim ve nihayet üye olmayı akıl ettim. buarada bende mart annesiyim 15 martta canım oğlum dünyaya geldi. :lepi:
hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün inşallah

hoşgeldin canım...sen de güle güle büyüt bebeğini

ebrucugum iyide bir haftaya kadar nasil temizliyorsun biberonu? sabun falan ne kullaniyorsun ?

Kızlar biz bugün 46 günlük olduk ama kızım bana hala gülücük atmıyor ((((

canim azicik sabret.gulumsuyordur zaten ama sana falan bilincli gulumsemiyordur.benim oglusum 49. gun bilincli gulumsemeye basladi.

ne zaman gectigini bilmiyorum canim.ama o cizgi bazilarinda kaliyormus.benim buyuk gorumcemde oyle kalmis.en kucuk kizi 16 yasinda.
ama banyoda keseledin mi geciyor yawas yawas.bebisin tuyleride dokulmeye baslamistir.biraz dikkat edersen anlarsin.
ben oglumunkiler dokulmeye basladiginda once babasinin tuyleri sandim sonra anladim valla.kaydirigubbakcemile3

önce bir ğöğüs sonra diğeri sonra ilk göğüs emzirirsen süt artarmış
bu arada elinin içindeki çizgiler kırmızı olmalı aşırı terleme saçlar mat kakasını zorla yaparmış
solgun olurmuş
kan ilacı kullanması gerekirmiş annenin ama ben arada sadece elevit kullanıyorum kan hapım 40 günlükken bitti
kansızlık enfeksiyona zemin hazırlarmış

hemen actim ama gec kalmisim yaw dinledim azicik hemen demir ilacimi ictim
sagol mutlucugumolumunekankayizsmile

yaw bebeklerin biberon emzik vs nasil temizliyorsunuz bi anlatsaniza.
ben kaynatiyorum ama yagli yagli kaliyordu.sonra bulasik deterjani ile yikadim ama bu seferde icim rahat etmedi.simdi diyorumki once beyaz kalip sabunla yikayip sonra kaynatsam mi ? bi fikir versenize canlar ?

bende bulaşık deterjanıyla yıkayıp kaynamış suda 5dk bekletiyorum
emziğini biberon vermiyorum
benim oğlan 10-15dk yeni çıkardı emme süresini
bu arada bebek 1 saattten fazla uyanık kalırsa çok zor uyuyor normalde kendisi kundaklayıp emziğini veriyorum uyuyor

biberon fırçası aldım. sıcak suyla bulaşık deter. ile yıkayıp durulayıp daha sonra kaynatıyorum.

slm
kızlar ilk defa oğlum gündüz uyuyor 1 saati geçti uyumaya devam ediyo bende bahaneyle evde yapılması gereken işleri yaptım ve şimdi dinleniyorum ne güzel birşeymiş bebeğin gündüz uyuması :)
umarım gece uykusu etkilenmez gündüz uyuduğu için
geçmişi pek okuyamadım umarım herkez iyidir

biberon fırçası aldm migrostan,önce bulaşık det ile fırçalayp sonra arzum sterilizatore koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…