- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.001
Aya kızlar benim kız bugün durmadan kaka yaptı rengi sarı ama su gibi resmen hep bezinden sırtından çıktı...4-5 kez kıyafet değiştik.ishal mi acaba?bilmiyorumkismile
Acıbadem'de Mahmut Baktır'a gidiyoruz. Ama cuma günü bi de SDevgi Hastanesi'nde Orkun Bey varmış onu deniycez..
Bizim bebek çok kusuyo...
Siz kime gidiyosunuz?
mamut baktır a iyi diyorlar....benim oğlumun doktoru ahmet hasözler di..tekten hast.:ilk ay kontrolüne kızımı ona götürdüm.arda da çok faydasını gördük ahmet bey in.ama bu sefer hiç hoşuma gitmedi.doymuş artık adam hastaya.ben de ibni sina da Can Bey varmış onu deniycem...Sen orkun beyi beğenirsen ben de ona götürebilirim...
Uygulaması ve aleti ile birlikte 560TL tuttu canım
sağol canımcım bebişle,gazıyla uğraşıyoruz.bugün kırk banyomuzu yapıcaz.alkisalkisalkisyarın 40 ımız dokluyo..doktor kontrolüm var yarın...sen nasılsın canım...sütün çoğaldımı?merhaba silver nasılsın nasıl gidiyor umarım hersey yolundadır
merhaba anneler canlarım benim sizleri çok özledim yaaa...
1 haftadır doğru düzgün bakamadım KK ye neler oldu diye şöyle bir göz attım ağlamamak için zor tuttum kendimi...
Öncelikle hepinize sabırlı olmanızı diliyorum herşeyi biz kendi başımıza planlamadık hayatımıza renk getiren meleklerimizi eşlerimizle bizler beraber karar alarak dünyaya getirdik ve bunu sadece biz değil ortak olarak büyüteceğimizi de bilmeliler...Elbette anne ve babanın görevleri farklı anne 23 saatini bebeğiyle geçiriyorsa babasıda1 saatte olsa bakmalı öyle değil mi?
MERAL ,ŞEBNEM öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ama MERAL ve ŞEBNEM çok üzüldüm sizlere böyle olmamalı dediniz mi hiç kendi kendinize?Maddi ve manevi bütün yük sizde olucak en başta bebekleriniz büyüdüğünde babalarının eksikliğini ?
ŞEBNEM ;Seni tanıdığıma çok sevindim canım ama nasip olmadı görüşmek bir daha hala ALTINOLUKTA mısın?
BEBEKLERİMİZE(Hasret,EDEBİYATÇI) ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM KUSMA,İSHAL ,REFLÜ olağan bir durum olsa da ihmal etmemek lazım ..Bugün DERYALI GÜNLER de Kallça çıkıklığıiReflü konusu konuşuldu...Tekrarını izleme imkanınız varsa izleyin derim....
BEN VE KIZIM iyiyiz 2-3 gün kayınvalide ,eşimin anneannesi bizdeydi haftasonu kızım çok dengesiz olmuştu ama şimdi çok iyi maşallah uyku düzeni bozuldu ,beni emmesi filan siz siz olun gelen misafirlerin yanında yada anne ve babalarınızın yanında asla emizrmeyin çok etkileniyor bebekler kızım çok etkilendi ve bende dayanamadım başka odaya gittim.Niye ağlıyor diyip durdular bende boynunun altı pişik oldu terledikçe acıyor canı dedim yüksek sesle altını değiştirdim,emdi ve yeni uyandı başka da biseyi yok dedim yükselterek sesimi herdefasında emmiyor mu bebek diye sormalarından sıkıldım.Eşimde farketti durumu ve onlara izah etti böyle yapmazdı diye hep kucaktaydı bide huzursuz oldu dedi.
Perşembe günü Allah nasip ederse 40.mız çıkıyor evde durmak güzel ama temiz hava almak istiyorum artık havalarda güzelleşsin de....
Hepatit aşılarımızı olduk Mayısta Verem aşımızı olucaz..
Kızımın kafasında ve kulak arkasında konaklar olmuş banyodan sonra bebe yağı sürüyorum kulağının arkasına .
uYKU DÜZENİMİZ MAŞALLAH DİYORUM BEN BİR İKİ GECE SABAHLASAKTA ÖNEMİ YOK O RAHAT OLSUN....YANIMDA YATIYOR ZATEN GECELERİ KALK YATAĞINDAN AL EMZİR YAPMIYORUM SERSEM GİBİ OLUYOR O YÜZDEN YANIMDA YATINCA EMZİRMESİ DAHA UZUN S ÜRELİ OLUYOR ...EŞİMLE BEN AYRI YATAKLARDAYIZ ODA KABULLENDİ ZATEN ZOR OLDUĞUNU GÖRDÜ KALK YATAĞINDAN AL EMZİR UYKUSU AÇILINCA YENİDEN UYUT ZOR TABİİ....
İŞTE BÖYLE SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM AMA HAMİLEYKEN HEPİMİZ BURDAYDIK ANLADIM YANİ VAKİT OLMAYINCA OLMUYOR BİDE MİSAFİRDE OLUNCA ZOR TABİİ
sağol canımcım bebişle,gazıyla uğraşıyoruz.bugün kırk banyomuzu yapıcaz.alkisalkisalkisyarın 40 ımız dokluyo..doktor kontrolüm var yarın...sen nasılsın canım...sütün çoğaldımı?
ben yeni üyeyim hamileliğim boyunca forumda gezmiştim ve nihayet üye olmayı akıl ettim. buarada bende mart annesiyim 15 martta canım oğlum dünyaya geldi. :lepi:
hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün inşallah
kızlar coook dikkat edin bebeklerde ishal ve öksürük salgını varmış..bebegi ishal olan anneler ama mama takviyeli gidenler bol bol su içirin..su en az 10 dk kaynanış olucak..biberon temizliginide haftada bir 10 dk tencerede suda kaynatuıorum..en iyisi cam biberon kızlar..
Kızlar biz bugün 46 günlük olduk ama kızım bana hala gülücük atmıyor((((
kızlar ya bu hamilelikte oluşan karındaki kahverengi çizgi ne zaman geçiyor biliyor musunuz? bide benim kızımın alnında kulaklarında ve kollarında tüyler var doktor onlar dökülecek dedi ama ne zaman dökülüyor acaba
iyiyim canım çok teşekkürler.bizde 1 aylık oluyoruz darısı bizim kırkımıza.biraz çoğaldı ne bulsam süt yapacak yiyip içiyorum valla ama daha tam yeterli değil mama takviyesi de yapıyorum.
önce bir ğöğüs sonra diğeri sonra ilk göğüs emzirirsen süt artarmış
bu arada elinin içindeki çizgiler kırmızı olmalı aşırı terleme saçlar mat kakasını zorla yaparmış
solgun olurmuş
kan ilacı kullanması gerekirmiş annenin ama ben arada sadece elevit kullanıyorum kan hapım 40 günlükken bitti
kansızlık enfeksiyona zemin hazırlarmış
yaw bebeklerin biberon emzik vs nasil temizliyorsunuz bi anlatsaniza.
ben kaynatiyorum ama yagli yagli kaliyordu.sonra bulasik deterjani ile yikadim ama bu seferde icim rahat etmedi.simdi diyorumki once beyaz kalip sabunla yikayip sonra kaynatsam mi ? bi fikir versenize canlar ?
yaw bebeklerin biberon emzik vs nasil temizliyorsunuz bi anlatsaniza.
ben kaynatiyorum ama yagli yagli kaliyordu.sonra bulasik deterjani ile yikadim ama bu seferde icim rahat etmedi.simdi diyorumki once beyaz kalip sabunla yikayip sonra kaynatsam mi ? bi fikir versenize canlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?