2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şebnem altınoluğa mı geliyorsun.ben çok yakınım oraya akçaydayım.sevindim valla biride sonunda bana yakın düşecek:teytey:.

cnm bazen bnde içiyorum eğer gaz yapıcı bişiler yediysem.. genelde bebişe weriorum kendim still tee içiyoum, hoşaf, ballı süt, meyve suları...
ben manyak oldum çocuğun başından kalkmıyorum her hareketini gözlüyorum deli olacağım
abartma o kada sakınan göze çöp batar akışına bırak umarım tekrarlamaz canım
ewt cnm bebekllerde oluyor tabi bi araştır netten istersen...
Kızlar biz bugün 46 günlük olduk ama kızım bana hala gülücük atmıyor ((((
sabret eli kulağındadrır:))) uyanınca hemen geç karşısına konuş dil çıkar patlatır bi kahkaha dil çıkarmaya çok gülüyolardelikafadulden
ben hiç sabun kullanmıyorum ya kaynar suda bekletiyorum yada 5 dakka kaynatıyorum
saol cnm bizimkide zorlanmıyr sessi sedasız çıkarıyo sürekli
6aya kadar gidiyormuş... cnm bizim kulak we alındaki tüylerde daha tam olarak dökülmedi

heyy kızlar bi hap warmış hormonu en az emzirirkende kullanılıyomuşşşşşşşşşş doğum kontrol hapı
CEZARETTE miş adı

biberon fırçası aldm migrostan,önce bulaşık det ile fırçalayp sonra arzum sterilizatore koyuyorum.

biberon fırçası aldım. sıcak suyla bulaşık deter. ile yıkayıp durulayıp daha sonra kaynatıyorum.

tesekkur ederim canlarim benimmmm

yarın 40'ımız cıkıyor canım havalar güzel olduğu ilk fırsatta görüşelim derim bende gitmeden

yarın 40'ımız cıkıyor canım havalar güzel olduğu ilk fırsatta görüşelim derim bende gitmeden

canim benim oglan gunduzde uyuyor ama oyle uzun degil gece uykusu bozulmadi ayni.

kızlar kalça utrasyonu yaptıranlar sonuçlarınız nasıl

yaptirdik biz canim bisi cikmadi sukur.gerci dr kontrol ederken bakarken anliyor ama ben yinede icim rahat etsin diye cektirdim.50 tl bisey

kızlar kalça utrasyonu yaptıranlar sonuçlarınız nasıl

canım 1 haftalıkkken yaptırdık.. kalça ultrasonu işitme testi falan filan hepsi iyiydi...

nasılsınız kızlar...
Ben de Elvin hanıma bıcı bıcı yaptırdım.. kendisi derin derin uyuyor maaşallah... umarım gece de uyur...
benimkinin kaka yapması ilk günlere göre azaldı.. sizde var mı böyle bir gelişme? yoksa benim kız kabız mı oldu?

selamlar cicoşlar,.güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle,.dün gece sabaha karşı çok korktum,haktan sankim soluk alamıyomuş gibi uyandı,zaten burnu tıkalı gibiydi,hırıl hırıl sesler çıkarıyodu,.neyseki normale döndü,.bugün sağlık ocağına gittim,burnu tıkalı olduğu için deniz suyu almamı tavsiye ettiler,.birde yüzündeki sivilceleri ve kızarıklıkları bir aydır geçmiyodu,onuda sordum,krem verdi,yüzü pütür pütür,.inşallah geçer,.:Saruboceq:

aman canım geçmiş olsun dikkat et...
o deniz suyu bir de burun aspiratörü alabilirsin... deniz suyuyla yumuşattıktan sonra tıkanıklık yapan sıvıyı içerden çekersin.. benim kızın yüzü de öyleydi 1 ay kontrolümüzde sordum doktora "onlar yeni doğan sivilceleri normal dedi". gece çıkardığı sesleri sordum onlar da normasl dedi. bizimki gece araba freni, balina çığlığı bir de genzini temzilermiş gibi sesler çıkartıyor da... ilk günler tepesinde biterdik şimdi pek umursamıyoruz.

canım geçmiş olsun öncelikle burun damlasını emzirmeden önce damlat.benim kızımdada vardı kızarıklık ama bişey kullanmadım sıcaktan dedi doktor...boynunun altı pişik olmuştu pudra kullandım geçti

kabız olması için 3-4 gün yapmazsa kabız olur azalması normal bünye

öncelikle tüm annelere merhaba. hepimiz çocuklarımızı sağlık sıhhat ve huzur içinde büyütürüz inşallah. burun tıkanıklığı benim kızımda da oluyor. gifrer okyanus suyu damlatıyotum her iki burnuna da sonra da burun aspiratörüyle çekiyorum. büyük kızımda acıyacak diye aspitarörü kullanamamıştık. oyuncağımız olumtu en son. ama çok rahat bir şey.
ben ikinci kez anne oldum ama birinciden daha endişeli ve acemiyim. mesela hala bebekle alışverişe gidemedik ve dolap bomboş:ne giydireceğimi bile bilmiyorum dışarıda. hala battaniyeye mi sarmalıyım yoksa ne yapmalıyım?

benim oğlum şimdi 44 günlük 1. ayını geçtikten sonra kaka yapması azaldı 24 saat yapmadı ve ıkınmaktan canı çıkıyordu ama kaka bir türlü yapamıyordu. doktor sadece anne sütüyle beslenenlerde 10 güne kadar bile kaka yapmamanın normal olduğunu söyledi. sadece sonrasında yaptığı kakanın sıvı kıvamda olması önemli dedi.

bizimkide öyle cnm eskisi gibi 4,5 kez yapmıyor azaldı

sırnaşık şey

slm mart anneleri...sizlere bişey danışmak istiyorum..8 gün önce doğum yaptım..normal doğum olduğu halde sütüm 2 gün önce geldi..önceleri mama veriyorduk ve emziriyodum..dünden beri sadece anne sütü veriyorum..mama yerken kakasını ve çişini yapıyodu amadünden beri sadece çişini yapıyo kakayok ormalmıdir acaba..zorlanması falanda yok..bu akşama kadar yapmazsa yarın dr.u arıcam

canim benim oglaninda yuzunde var ama azaldi.dr a zorla krem yazdirdim ama kullanmadim.sanirim onlarda kortizon var.kullanmak istemedim.simdi simdi geciyor.cok sicak tutuyoruz bebisleri ondan.
benim oglusda gece oyle nefes alamiyormus burnu tikaliymis gibiydi ertesi gun burnu akmaya basladi.aman dikkat et.

burun aspiratoru olarak otribebe daha iyi yaw.tavsiye ederim ben onu kullaniyorum.kullanimida rahat bebisin canini da acitmiyor.

disarida bi battaniye atiyorum ustune.sarmiyorum ben.

canim annesutunun tamamini sindiriyordur.dr u simdi ara sor neden yarini bekliyorsunki bosver sor.

Bizim kızın da kulakları alnı falan tüylü..
Babası, kızım kurt adam olcakmış son anda vazgeçmiş diye dalga geçiyo!!
Aslında anne karnında bebeklerin bütün vücutları tüyle kaplı olurmuş. Doğum zamanı yaklaştıkça tüyler de dökülürmüş. Beklenenden erken doğan bebeklerde yani sezeryan doğuumlarda falan bebeklerin çoğunun vücudunun çeşitli yerlerinde tüyler kalırmış.
Zamanla dökülüyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…