- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.021
canım iyi olmaya çalışıyorum oğlanla uğraşmak iyi geliyo düşünmemeye çalışıyorum artık çünkü ilk ayrılma kararını alan eşimdi bende zorlamadım kısmetdaha istanbuldayım canım yarın doktor kont. var ve aşılarımız var mayısın 10-15 i gibi gidicem o zamana kadar havalar güzel olursa görüşürüz belki bende seni tanıdığıma çok memnunum hele hastahaneye geldiğinde çok şaşırmış ve çok mutlu olmuştum :) seni ve kızını kocaman öpüyorum
cnm bazen bnde içiyorum eğer gaz yapıcı bişiler yediysem.. genelde bebişe weriorum kendim still tee içiyoum, hoşaf, ballı süt, meyve suları...slm canılarım nasılsınız tam bakamadım ama sanırım üzücü haberler var ne oluyo böyle çok üzüldüm insan yaşadığını kendisi bilir ancak
bu hale geldiyse durup dururken olmaz ne diyim fırsat bulursam bakıcam konuya tam hakim değilim ama arkadaşlarım inşallah hakkınızda hayırlısı olsun yinede tekrar düşünün çok üzüldüm gerçekten...
biz bugün doktora gittik aylık kontrol ve hepatit 2. doz aşımızı olduk minik kuşum hep uyudu eve dönene kadar bi problemimiz yok Allahıma şükürler olsun boyumuzu kilomuzu ölçtürdük 3.250 doğmuştu oğlum 3.100e düşmüştü 4.510gr olmuş boyuda 51cm di 53cm olmuş yol boyunca uyudu hatta alış veriş yaptık markette de hep uyudu eve geldik beşiğine yatırdım açtı gözleri 2saattir uyanık şimdi uyuttum bakalım inşallah uyur
birşey sorucam: Hasretim sen kullanıyodun humananın rezene çayını ben humana bulamadım hipp vardı onu aldım bazen gazı olduğunda veriyim rahat uyusun diyorum sen de kızına veriyodun dimi kendin içmiyodun yanlış bişey yapmıyım???
abartma o kada sakınan göze çöp batar akışına bırak umarım tekrarlamaz canımben manyak oldum çocuğun başından kalkmıyorum her hareketini gözlüyorum deli olacağım
ewt cnm bebekllerde oluyor tabi bi araştır netten istersen...Bizimkine önlük, ağız bezi vs dayanmıyor valla.. Ağız dolusu kusuyor... Biz de emerkenki halini, ağlayıp memeyi bıraktığını falan videoya çekip cuma günü başka bi dr a göstericez..
Bebekler de mi reflü oluyomuş?? :sinifsinif::sinifsinif:
sabret eli kulağındadrır:))) uyanınca hemen geç karşısına konuş dil çıkar patlatır bi kahkaha dil çıkarmaya çok gülüyolardelikafaduldenKızlar biz bugün 46 günlük olduk ama kızım bana hala gülücük atmıyor((((
ben hiç sabun kullanmıyorum ya kaynar suda bekletiyorum yada 5 dakka kaynatıyorumyaw bebeklerin biberon emzik vs nasil temizliyorsunuz bi anlatsaniza.
ben kaynatiyorum ama yagli yagli kaliyordu.sonra bulasik deterjani ile yikadim ama bu seferde icim rahat etmedi.simdi diyorumki once beyaz kalip sabunla yikayip sonra kaynatsam mi ? bi fikir versenize canlar ?
saol cnm bizimkide zorlanmıyr sessi sedasız çıkarıyo süreklimerhaba canlar...
hndn o çizgi en erken 3 ay-6 ay arasında gidiyormuş
benim sadece karnımda olsa iyi koltuk altımda aynı şekilde kara akannehir
hasret&frambuaz benim oğlumda çok kusuyor yediğinin yarısını telef ediyor bazen peynir gibi
bazen de süt olarak iade ediyor benim üzerime battaniyesine kendi üstüne...
ekşi ekşi kokuyor bilmiyorumkismile
şurayı bir okuyun http://www.sifabebekleri.com/id/{9F15561B-BDED-48E4-95DF-0D58C69F587B} benimki kusmada zorlanmıyor demekki normal...
6aya kadar gidiyormuş... cnm bizim kulak we alındaki tüylerde daha tam olarak dökülmedikızlar ya bu hamilelikte oluşan karındaki kahverengi çizgi ne zaman geçiyor biliyor musunuz? bide benim kızımın alnında kulaklarında ve kollarında tüyler var doktor onlar dökülecek dedi ama ne zaman dökülüyor acaba
canım ben de deri altı implant yaptırmak istiyorum ama internette emzirirken uygulanmamalı diye okudum bi sitede o yüzden tereddüt ettim bende 2 hafta sonra kontrole gittiğimde doktoruma sormayı düşünüyorum.sen sordun mu bi sakıncası varmıymış emzirirken
bende bulaşık deterjanıyla yıkayıp kaynamış suda 5dk bekletiyorum
emziğini biberon vermiyorum
benim oğlan 10-15dk yeni çıkardı emme süresini
bu arada bebek 1 saattten fazla uyanık kalırsa çok zor uyuyor normalde kendisi kundaklayıp emziğini veriyorum uyuyor
biberon fırçası aldm migrostan,önce bulaşık det ile fırçalayp sonra arzum sterilizatore koyuyorum.
biberon fırçası aldım. sıcak suyla bulaşık deter. ile yıkayıp durulayıp daha sonra kaynatıyorum.
şebnem altınoluğa mı geliyorsun.ben çok yakınım oraya akçaydayım.sevindim valla biride sonunda bana yakın düşecek:teytey:.
canım iyi olmaya çalışıyorum oğlanla uğraşmak iyi geliyo düşünmemeye çalışıyorum artık çünkü ilk ayrılma kararını alan eşimdi bende zorlamadım kısmetdaha istanbuldayım canım yarın doktor kont. var ve aşılarımız var mayısın 10-15 i gibi gidicem o zamana kadar havalar güzel olursa görüşürüz belki bende seni tanıdığıma çok memnunum hele hastahaneye geldiğinde çok şaşırmış ve çok mutlu olmuştum :) seni ve kızını kocaman öpüyorum
slm
kızlar ilk defa oğlum gündüz uyuyor 1 saati geçti uyumaya devam ediyo bende bahaneyle evde yapılması gereken işleri yaptım ve şimdi dinleniyorum ne güzel birşeymiş bebeğin gündüz uyuması :)
umarım gece uykusu etkilenmez gündüz uyuduğu için
geçmişi pek okuyamadım umarım herkez iyidir
kızlar kalça utrasyonu yaptıranlar sonuçlarınız nasıl
kızlar kalça utrasyonu yaptıranlar sonuçlarınız nasıl
selamlar cicoşlar,.güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle,.dün gece sabaha karşı çok korktum,hakt[B[/B]an sankim soluk alamıyomuş gibi uyandı,zaten burnu tıkalı gibiydi,hırıl hırıl sesler çıkarıyodu,.neyseki normale döndü,.bugün sağlık ocağına gittim,burnu tıkalı olduğu için deniz suyu almamı tavsiye ettiler,.birde yüzündeki sivilceleri ve kızarıklıkları bir aydır geçmiyodu,onuda sordum,krem verdi,yüzü pütür pütür,.inşallah geçer,.:Saruboceq:
canım 1 haftalıkkken yaptırdık.. kalça ultrasonu işitme testi falan filan hepsi iyiydi...
nasılsınız kızlar...
Ben de Elvin hanıma bıcı bıcı yaptırdım.. kendisi derin derin uyuyor maaşallah... umarım gece de uyur...
benimkinin kaka yapması ilk günlere göre azaldı.. sizde var mı böyle bir gelişme? yoksa benim kız kabız mı oldu?
canım 1 haftalıkkken yaptırdık.. kalça ultrasonu işitme testi falan filan hepsi iyiydi...
nasılsınız kızlar...
Ben de Elvin hanıma bıcı bıcı yaptırdım.. kendisi derin derin uyuyor maaşallah... umarım gece de uyur...
benimkinin kaka yapması ilk günlere göre azaldı.. sizde var mı böyle bir gelişme? yoksa benim kız kabız mı oldu?
bizimkide öyle cnm eskisi gibi 4,5 kez yapmıyor azaldıcanım 1 haftalıkkken yaptırdık.. kalça ultrasonu işitme testi falan filan hepsi iyiydi...
nasılsınız kızlar...
aman canım geçmiş olsun dikkat et...
o deniz suyu bir de burun aspiratörü alabilirsin... deniz suyuyla yumuşattıktan sonra tıkanıklık yapan sıvıyı içerden çekersin.. benim kızın yüzü de öyleydi 1 ay kontrolümüzde sordum doktora "onlar yeni doğan sivilceleri normal dedi". gece çıkardığı sesleri sordum onlar da normasl dedi. bizimki gece araba freni, balina çığlığı bir de genzini temzilermiş gibi sesler çıkartıyor da... ilk günler tepesinde biterdik şimdi pek umursamıyoruz.
selamlar cicoşlar,.güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle,.dün gece sabaha karşı çok korktum,haktan sankim soluk alamıyomuş gibi uyandı,zaten burnu tıkalı gibiydi,hırıl hırıl sesler çıkarıyodu,.neyseki normale döndü,.bugün sağlık ocağına gittim,burnu tıkalı olduğu için deniz suyu almamı tavsiye ettiler,.birde yüzündeki sivilceleri ve kızarıklıkları bir aydır geçmiyodu,onuda sordum,krem verdi,yüzü pütür pütür,.inşallah geçer,.:Saruboceq:
aman canım geçmiş olsun dikkat et...
o deniz suyu bir de burun aspiratörü alabilirsin... deniz suyuyla yumuşattıktan sonra tıkanıklık yapan sıvıyı içerden çekersin.. benim kızın yüzü de öyleydi 1 ay kontrolümüzde sordum doktora "onlar yeni doğan sivilceleri normal dedi". gece çıkardığı sesleri sordum onlar da normasl dedi. bizimki gece araba freni, balina çığlığı bir de genzini temzilermiş gibi sesler çıkartıyor da... ilk günler tepesinde biterdik şimdi pek umursamıyoruz.
öncelikle tüm annelere merhaba. hepimiz çocuklarımızı sağlık sıhhat ve huzur içinde büyütürüz inşallah. burun tıkanıklığı benim kızımda da oluyor. gifrer okyanus suyu damlatıyotum her iki burnuna da sonra da burun aspiratörüyle çekiyorum. büyük kızımda acıyacak diye aspitarörü kullanamamıştık. oyuncağımız olumtu en son. ama çok rahat bir şey.
ben ikinci kez anne oldum ama birinciden daha endişeli ve acemiyim. mesela hala bebekle alışverişe gidemedik ve dolap bomboş:ne giydireceğimi bile bilmiyorum dışarıda. hala battaniyeye mi sarmalıyım yoksa ne yapmalıyım?
slm mart anneleri...sizlere bişey danışmak istiyorum..8 gün önce doğum yaptım..normal doğum olduğu halde sütüm 2 gün önce geldi..önceleri mama veriyorduk ve emziriyodum..dünden beri sadece anne sütü veriyorum..mama yerken kakasını ve çişini yapıyodu amadünden beri sadece çişini yapıyo kakayok ormalmıdir acaba..zorlanması falanda yok..bu akşama kadar yapmazsa yarın dr.u arıcam
canim annesutunun tamamini sindiriyordur.dr u simdi ara sor neden yarini bekliyorsunki bosver sor.
kızlar ya bu hamilelikte oluşan karındaki kahverengi çizgi ne zaman geçiyor biliyor musunuz? bide benim kızımın alnında kulaklarında ve kollarında tüyler var doktor onlar dökülecek dedi ama ne zaman dökülüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?