- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.041
Bi aralar Ahmet beye çok talep vardı... Şimdi doktorlar çoğalınca talep de azaldı demekki..A
mamut baktır a iyi diyorlar....benim oğlumun doktoru ahmet hasözler di..tekten hast.:ilk ay kontrolüne kızımı ona götürdüm.arda da çok faydasını gördük ahmet bey in.ama bu sefer hiç hoşuma gitmedi.doymuş artık adam hastaya.ben de ibni sina da Can Bey varmış onu deniycem...Sen orkun beyi beğenirsen ben de ona götürebilirim...
Bizim de bağ komşumuz bu arada...
Can beyin soyadı ne?
canım ben de deri altı implant yaptırmak istiyorum ama internette emzirirken uygulanmamalı diye okudum bi sitede o yüzden tereddüt ettim bende 2 hafta sonra kontrole gittiğimde doktoruma sormayı düşünüyorum.sen sordun mu bi sakıncası varmıymış emzirirken
merhaba canlar...
hndn o çizgi en erken 3 ay-6 ay arasında gidiyormuş
benim sadece karnımda olsa iyi koltuk altımda aynı şekilde kara akannehir
hasret&frambuaz benim oğlumda çok kusuyor yediğinin yarısını telef ediyor bazen peynir gibi
bazen de süt olarak iade ediyor benim üzerime battaniyesine kendi üstüne...
ekşi ekşi kokuyor bilmiyorumkismile
şurayı bir okuyun http://www.sifabebekleri.com/id/{9F15561B-BDED-48E4-95DF-0D58C69F587B} benimki kusmada zorlanmıyor demekki normal...
slm mart anneleri...sizlere bişey danışmak istiyorum..8 gün önce doğum yaptım..normal doğum olduğu halde sütüm 2 gün önce geldi..önceleri mama veriyorduk ve emziriyodum..dünden beri sadece anne sütü veriyorum..mama yerken kakasını ve çişini yapıyodu amadünden beri sadece çişini yapıyo kakayok ormalmıdir acaba..zorlanması falanda yok..bu akşama kadar yapmazsa yarın dr.u arıcam
selamlar cicoşlar,.güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle,.dün gece sabaha karşı çok korktum,haktan sankim soluk alamıyomuş gibi uyandı,zaten burnu tıkalı gibiydi,hırıl hırıl sesler çıkarıyodu,.neyseki normale döndü,.bugün sağlık ocağına gittim,burnu tıkalı olduğu için deniz suyu almamı tavsiye ettiler,.birde yüzündeki sivilceleri ve kızarıklıkları bir aydır geçmiyodu,onuda sordum,krem verdi,yüzü pütür pütür,.inşallah geçer,.:Saruboceq:
canım 1 haftalıkkken yaptırdık.. kalça ultrasonu işitme testi falan filan hepsi iyiydi...
nasılsınız kızlar...
Ben de Elvin hanıma bıcı bıcı yaptırdım.. kendisi derin derin uyuyor maaşallah... umarım gece de uyur...
benimkinin kaka yapması ilk günlere göre azaldı.. sizde var mı böyle bir gelişme? yoksa benim kız kabız mı oldu?
Peynir gibi kusuyosa vitaminin alıyor diyorlar ama bizimki ağız dolusu çıkarıveriyor..
Ne kıyafet kalıyor, ne önlük, ne ağız bezi.. Yerler, bizim yatağımız, koltuklar.. her yer kusmuk içinde valla.. Çok yıprandık çok..Buna rağmen de kilo alıyo ya maşallah...
kaç kg doğdu pelin kız we şu an kaç kg kıymetcim? birde mama takwiyesi yapıormusn?
ahh kıyamaaaaaaaammmm..yolardım o hemşire bozuntusunu yolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bugün Verem aşısı için sağlık ocağına gittik biz.
Diğer aşılarını hep doğduğu hastanede yaptırmıştık. Ama verem aşısı sadece sağlık ocaklarında yapılıyomuş... Bi de hemişereler yapmayı becerebilse!!! alsanaalsanasmile
Mahvettiler kızımı kevgire çevirdiler..lmaz: Bi hemşire başını omzunu falan tuttu, diğeri iğneyi vuracak.. Bu arada bu aşı sol omuzdan yapılıyomuş.. Kızım zaten başı, omzu sıkı sıkı tutulunca rahatsız oldu.. Sonra naptıysa iğneyi vuramadı hemşire.. Kanattı yavrumun omzunu.. Pelin feryat figan bu arada tabi.. Bi iğne daha geldi.. Deneyimsizler mi yoksa beceriksiz mi anlamadık.. Çok şükür ikinciyi yapabildiler ama yavrum ağlamaktan mosmor oldu..Bizimle birlikte aşı için bekleyen herkes" tüh tüh vah vah yazık minicik bebeğe" falan dedi... :gitme:
Sonra da bu aşıyı vurmak zor diyo... Beceremedim çocuğu ağlattım demiyo da... O korkuyla geldiğimizden beri uyuyo kızım ya.. Kıyamadım ne hallere soktular bizi...
Bugün Verem aşısı için sağlık ocağına gittik biz.
Diğer aşılarını hep doğduğu hastanede yaptırmıştık. Ama verem aşısı sadece sağlık ocaklarında yapılıyomuş... Bi de hemişereler yapmayı becerebilse!!! alsanaalsanasmile
Mahvettiler kızımı kevgire çevirdiler..lmaz: Bi hemşire başını omzunu falan tuttu, diğeri iğneyi vuracak.. Bu arada bu aşı sol omuzdan yapılıyomuş.. Kızım zaten başı, omzu sıkı sıkı tutulunca rahatsız oldu.. Sonra naptıysa iğneyi vuramadı hemşire.. Kanattı yavrumun omzunu.. Pelin feryat figan bu arada tabi.. Bi iğne daha geldi.. Deneyimsizler mi yoksa beceriksiz mi anlamadık.. Çok şükür ikinciyi yapabildiler ama yavrum ağlamaktan mosmor oldu..Bizimle birlikte aşı için bekleyen herkes" tüh tüh vah vah yazık minicik bebeğe" falan dedi... :gitme:
Sonra da bu aşıyı vurmak zor diyo... Beceremedim çocuğu ağlattım demiyo da... O korkuyla geldiğimizden beri uyuyo kızım ya.. Kıyamadım ne hallere soktular bizi...
canım bugün 11.gün kızım hala kaka yapmadı...2 kez doktora gittik bu yüzden ama doktor normal dedi!!!!annesütünün tamamını sindirebilirmiş bebekler ve bu sütün yaradığı anlamına gelirmiş ama yine de insanın içi rahat etmiyor...ki ben de başta sütüm az olduğu için mama veriyordum ve her gün bol bol yapıyordu... mamayı kestiğimden beri kaka yok....çiş desem çok...dolu dolu 7-8 bez alıyorum en az... son kakasını 17 Nisanda yapmıştı ve bir haftanın sonunda yapmıştı şimdi 10 günü geçtik...başka hiçbir şikayet rahatsızlık uykusuzluk emmeme vs yoksa sorun yok dedi doktor...kabız oldu demek için koyun pisliği gibi sert top top yapması gerekiyormuş...ama ne sulu ne kuru hiçbir şey yokohaoldumsmileslm mart anneleri...sizlere bişey danışmak istiyorum..8 gün önce doğum yaptım..normal doğum olduğu halde sütüm 2 gün önce geldi..önceleri mama veriyorduk ve emziriyodum..dünden beri sadece anne sütü veriyorum..mama yerken kakasını ve çişini yapıyodu amadünden beri sadece çişini yapıyo kakayok ormalmıdir acaba..zorlanması falanda yok..bu akşama kadar yapmazsa yarın dr.u arıcam
Ben sadece anne sütü veriyorum canım. Çok şükür rabbim rızkını veriyo... Süt var yani ama kusmasa bi Pelin daha olur valla..
Pelin 3300gr doğdu. Bugün sağlık ocağında tarttılar 5900gr olmuş..
bizimkide 3180doğdu şuan 5600falan iyi maşallah.. bnde sadece anne sütü weriorum şükür yetiyo ama kızın iştahı arttı 2.3 gündür göğüslerim doluyken boşaltıyor hepsini memede uyuyor uyurkende içiyor çekince uyanıyor ağlıyor(( dahada artırmam alzım bişiler yapmam lazım su hiç içmiyorum ben yaa suyu artırmam lazım gerçi sağdığımda doluyken 130ml falan çıkıyor ama daha o kdar dolamıyor çünkü kız sürekli emer oldu artıkfisfisfis
bizimkide 3180doğdu şuan 5600falan iyi maşallah.. bnde sadece anne sütü weriorum şükür yetiyo ama kızın iştahı arttı 2.3 gündür göğüslerim doluyken boşaltıyor hepsini memede uyuyor uyurkende içiyor çekince uyanıyor ağlıyor(( dahada artırmam alzım bişiler yapmam lazım su hiç içmiyorum ben yaa suyu artırmam lazım gerçi sağdığımda doluyken 130ml falan çıkıyor ama daha o kdar dolamıyor çünkü kız sürekli emer oldu artıkfisfisfis
allhım ya 11gün we normal dedi haacanım bugün 11.gün kızım hala kaka yapmadı...2 kez doktora gittik bu yüzden ama doktor normal dedi!!!!annesütünün tamamını sindirebilirmiş bebekler ve bu sütün yaradığı anlamına gelirmiş ama yine de insanın içi rahat etmiyor...ki ben de başta sütüm az olduğu için mama veriyordum ve her gün bol bol yapıyordu... mamayı kestiğimden beri kaka yok....çiş desem çok...dolu dolu 7-8 bez alıyorum en az... son kakasını 17 Nisanda yapmıştı ve bir haftanın sonunda yapmıştı şimdi 10 günü geçtik...başka hiçbir şikayet rahatsızlık uykusuzluk emmeme vs yoksa sorun yok dedi doktor...kabız oldu demek için koyun pisliği gibi sert top top yapması gerekiyormuş...ama ne sulu ne kuru hiçbir şey yokohaoldumsmile
canım yaa geçmiş olsun...bir daha böyle olmaz inş....:Saruboceq:Allah yardım etsin kuzularımıza:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?