2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum özellikle emzirme döneminde olanlar tarafından tercih edildiğini söyledi... Endişe edicek bi durum yok yani..

Peynir gibi kusuyosa vitaminin alıyor diyorlar ama bizimki ağız dolusu çıkarıveriyor..
Ne kıyafet kalıyor, ne önlük, ne ağız bezi.. Yerler, bizim yatağımız, koltuklar.. her yer kusmuk içinde valla.. Çok yıprandık çok..Buna rağmen de kilo alıyo ya maşallah...

cnm bünye şimdi anne sütüne alışıyor normal 1 günde bişey yok bacaklarını falan kaldır biraz aç olsa çişinide yapmaz günde en az 4 kez çiş yapıorsa doyuyodur bide kakasına bak sarı we sulu olması gerekior.

Geçmiş olsun canım.
Burun tıkanıklığı için bizim doktorumuz da serum fizyolojik verdi. Ceren'in de anlattığı gibi önce onunla yumuşatıyoruz, sonra aspiratörle çekiyoruz. Bunu hergün mutlaka yapıyoruz ki nefes almakta güçlük çekmesin..

Bizimkinin de kakası azaldı canım. Geçenlerde ıkınarak çok ağladı. O zaman doktoruna danışarak yarım fitil verdik. Öylece rahatladı. Ama doktor bunu son çare olarak uygulayın dedi. Zaten bebeği çok rahatsız etti.
Bazen bebekler popo kaslarını çalıştırmakta zorlanabiliyolarmış. Bu gibi durumlarda ıslak pamukla falan popo deliğini uyarmak gerekiyomuş..

kaç kg doğdu pelin kız we şu an kaç kg kıymetcim? birde mama takwiyesi yapıormusn?

kaç kg doğdu pelin kız we şu an kaç kg kıymetcim? birde mama takwiyesi yapıormusn?

Ben sadece anne sütü veriyorum canım. Çok şükür rabbim rızkını veriyo... Süt var yani ama kusmasa bi Pelin daha olur valla..
Pelin 3300gr doğdu. Bugün sağlık ocağında tarttılar 5900gr olmuş..

Bugün Verem aşısı için sağlık ocağına gittik biz.
Diğer aşılarını hep doğduğu hastanede yaptırmıştık. Ama verem aşısı sadece sağlık ocaklarında yapılıyomuş... Bi de hemişereler yapmayı becerebilse!!! alsanaalsanasmile
Mahvettiler kızımı kevgire çevirdiler.. lmaz: Bi hemşire başını omzunu falan tuttu, diğeri iğneyi vuracak.. Bu arada bu aşı sol omuzdan yapılıyomuş.. Kızım zaten başı, omzu sıkı sıkı tutulunca rahatsız oldu.. Sonra naptıysa iğneyi vuramadı hemşire.. Kanattı yavrumun omzunu.. Pelin feryat figan bu arada tabi.. Bi iğne daha geldi.. Deneyimsizler mi yoksa beceriksiz mi anlamadık.. Çok şükür ikinciyi yapabildiler ama yavrum ağlamaktan mosmor oldu..Bizimle birlikte aşı için bekleyen herkes" tüh tüh vah vah yazık minicik bebeğe" falan dedi... :gitme:
Sonra da bu aşıyı vurmak zor diyo... Beceremedim çocuğu ağlattım demiyo da... O korkuyla geldiğimizden beri uyuyo kızım ya.. Kıyamadım ne hallere soktular bizi...

Son düzenleme:
ahh kıyamaaaaaaaammmm..yolardım o hemşire bozuntusunu yolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klava:

canım benim artık sağlık ocaklarına hiç güvenim kalmadı yaşadıklarımdan sonra. dün de biz hepatit olduk. anca hastaneye ağız burun kıvırıyorlar. kilosunu boyunu her şeyini farklı ölçtü. e hastanede dijital tartı var. boyunu ölçtüğü aletler falan hep farklı. ve ölçen doktor. ben de o verem aşısından çok korkuyorum. dün eşime tutturmuş bacağını aşı yaparken. eşim tecrübesiz ya tutamasa çocuğun bacağını ne olacak? diğer ebeler anca çay kahve çene mesaisindeler tabii..

slm güzel anneler nasılsınız tatlı bebişleriniz nasıl hepiniz iyisnizdir inşallahh....
biz iyiyiz çok şükür sadece oğlum bugün bana yapışık durumda uykusu var resmen uykuya ağlıyor göğsümde uyuyor yerine yatırıyorum 5dk ne süt sağabildim ne yemek yapabildim şimdi yine yatırdım yerine bakalım başka derdimiz olmasında

ayy canım kıyamam yaa beceriksizler iştealsanaalsanasmile
off niye verem aşısınıda yapmıyor hastaneler yaa bende istemiyorum sağlık ocağına götürmek

canım bugün 11.gün kızım hala kaka yapmadı...2 kez doktora gittik bu yüzden ama doktor normal dedi!!!!annesütünün tamamını sindirebilirmiş bebekler ve bu sütün yaradığı anlamına gelirmiş ama yine de insanın içi rahat etmiyor...ki ben de başta sütüm az olduğu için mama veriyordum ve her gün bol bol yapıyordu... mamayı kestiğimden beri kaka yok....çiş desem çok...dolu dolu 7-8 bez alıyorum en az... son kakasını 17 Nisanda yapmıştı ve bir haftanın sonunda yapmıştı şimdi 10 günü geçtik...başka hiçbir şikayet rahatsızlık uykusuzluk emmeme vs yoksa sorun yok dedi doktor...kabız oldu demek için koyun pisliği gibi sert top top yapması gerekiyormuş...ama ne sulu ne kuru hiçbir şey yokohaoldumsmile

canım yaa geçmiş olsun...bir daha böyle olmaz inş....:Saruboceq:Allah yardım etsin kuzularımıza:Saruboceq:

Son düzenleme:
Ben sadece anne sütü veriyorum canım. Çok şükür rabbim rızkını veriyo... Süt var yani ama kusmasa bi Pelin daha olur valla..
Pelin 3300gr doğdu. Bugün sağlık ocağında tarttılar 5900gr olmuş..

bizimkide 3180doğdu şuan 5600falan iyi maşallah.. bnde sadece anne sütü weriorum şükür yetiyo ama kızın iştahı arttı 2.3 gündür göğüslerim doluyken boşaltıyor hepsini memede uyuyor uyurkende içiyor çekince uyanıyor ağlıyor(( dahada artırmam alzım bişiler yapmam lazım su hiç içmiyorum ben yaa suyu artırmam lazım gerçi sağdığımda doluyken 130ml falan çıkıyor ama daha o kdar dolamıyor çünkü kız sürekli emer oldu artıkfisfisfis

hasret senin pompan nasıl bir şey? elektirikli mi?

ayni dert bendede var ohaoldumsmile daha ne yiyip iccez yaw

allhım ya 11gün we normal dedi haa başka bi doktora falan sordunmu weya nette online doktorlar war danışılan bence başka bi uzmana daha danış derim e çocuk ıkınmıyomu hiç zorlanmıyomu yani? biimkide günde 1 kez falan yapıyo... eşime kalsa 2,3 bezde kaka görmesin hemen fitil at çocuğu çatlatıcan diyooooklava: herşeye karışıyo bu adam ya deli olcam e kilosu falan nasılmıuş sütün yarıyorsa?

cnm aşılarıda doktorunda yaptırsana ben öyle yapmaya karar werdim 10tl fark ödüymuşuz sadece öyle dedi doktor. çok geçmiş olsun pelişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…