- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.061
yok cnm lansinoh manule pompa 2 yedek biberonu war memnunumhasret senin pompan nasıl bir şey? elektirikli mi?
ayni dert bendede var ohaoldumsmile daha ne yiyip iccez yaw
ayni dert bendede var ohaoldumsmile daha ne yiyip iccez yaw
yok cnm lansinoh manule pompa 2 yedek biberonu war memnunum
elime ne gelirse yiorum dün gece etimek tatlısı yaptım muhallebili , krem şantili:)) yedim 3 dilim şimdi balık yiorum hoşaf we süte yüklencem birazdahabilmiyorumkismile
yaa evet süt azlaması bendede var 3-4 gün önccesinde taşarken şimdi cıvık cıvık memeler aynı yiyorumda süt arttırıcı çay da içiyorum ama önceki kadar yok
bu kaka problemi bizdede var en fazla 4 gün yapmadı 4 gün sonın sonunda sabundan fitil yaptım ve anında yaptı yavrum 4 gün boyunca emmeside iyi deildi 2 -3 çekip bırakıyordu kakasını yapınca iyi emmeye başladı şimdi 2 güne bi sabun yapyom anca öle yapıor kakasını ııı bide 1 er çay kşaığı zetin yağ la badem yağı veriyorum yarın n doktora gitcez bakalım bizim doktor ne dicek kakasına hımm bide kakasında siyah bişeylerde var acep neki meme ucum da yara habire kanıyor belkide kanı yuutuğundan öledir bizdede durumlar böle
canım bugün 11.gün kızım hala kaka yapmadı...2 kez doktora gittik bu yüzden ama doktor normal dedi!!!!annesütünün tamamını sindirebilirmiş bebekler ve bu sütün yaradığı anlamına gelirmiş ama yine de insanın içi rahat etmiyor...ki ben de başta sütüm az olduğu için mama veriyordum ve her gün bol bol yapıyordu... mamayı kestiğimden beri kaka yok....çiş desem çok...dolu dolu 7-8 bez alıyorum en az... son kakasını 17 Nisanda yapmıştı ve bir haftanın sonunda yapmıştı şimdi 10 günü geçtik...başka hiçbir şikayet rahatsızlık uykusuzluk emmeme vs yoksa sorun yok dedi doktor...kabız oldu demek için koyun pisliği gibi sert top top yapması gerekiyormuş...ama ne sulu ne kuru hiçbir şey yokohaoldumsmile
canım yaa geçmiş olsun...bir daha böyle olmaz inş....:Saruboceq:Allah yardım etsin kuzularımıza:Saruboceq:
kızlar bence en önemlisi su...
ben doğum yaptım iki gün idrar tutamama problemi yaşadım... korkudan su içmedim neredeyse ve 2 gün sütüm gelmedi... şimdi ise 1 ltrelik şişem var sürekli benimle gezer. eşim boşaldıkça doldururyor. gece bile uykudayken 1 lt. su içiyorum. sütüm ise maaşallah subhanallah Allah nazardan saklasın fışkırıyor. Elvin yetişemiyor sağıp döküyorum mecburen. ben de pompa aldım manuellerden.
allhım ya 11gün we normal dedi haabaşka bi doktora falan sordunmu weya nette online doktorlar war danışılan bence başka bi uzmana daha danış derim e çocuk ıkınmıyomu hiç zorlanmıyomu yani? biimkide günde 1 kez falan yapıyo... eşime kalsa 2,3 bezde kaka görmesin hemen fitil at çocuğu çatlatıcan diyoooo klava: herşeye karışıyo bu adam ya deli olcam e kilosu falan nasılmıuş sütün yarıyorsa?
:sinifsinif:
Bizimkinin de kabız olduğunda emmesi azalmıştı canım.. Zeytinyağını ben de duymuştum. İşe yaradıysa benim de aklımda bulunsun..
:1shok::1shok: canım yaa 11 gün kaka yapmıyor ve doktor bişeyi yok mu dior e sen de diyeydin ya bu çocuk katı şey yemiyorki nasıl koyununki gibi kaka yapsın die tabi cıvık olcak süt içiyor sıvı sen nasıl 11 gün bekleyebildin nasıl dayandın ?iyi sabır varmış yanii bebeğindede iyi sabır varmış
slm mart anneleri hepiniz de bebeklerinizde iyidir umarım burun tıkanıklığı be yüzünde boynunda sivilceler var kızımın burnuna deniz suyu damlatıyorum bir tüpü bitiriyorum gün içersinde yüz için bebek kremi hangi marka kullanıyorsunuz seba med in vücut için kremini buldum hyüz için varmı yada vücüt olanını da yüze kullanıyormusunuz?
canım hiçbir sıkıntısı yok bebeğimin..nette de araştırdım 12günde hatta 2 hafta da bir de yapabilirmiş bebekler...zorlansa tamam ama gayet rahat....ve kabız demek sert kaka demek cidden...kayınvalidem en küçük görümcemde yaşamış sadece annesütü almasına rağmen kabız olmuş ve sertmiş kakası top top ne uyku vardı ne emme diyor..kabız olsa asla böyle durmazdı diyor...doktor da aynısını dedi...bilemiyorum....bilmiyorumkismile
canım hiçbir sıkıntısı yok bebeğimin..nette de araştırdım 12günde hatta 2 hafta da bir de yapabilirmiş bebekler...zorlansa tamam ama gayet rahat....ve kabız demek sert kaka demek cidden...kayınvalidem en küçük görümcemde yaşamış sadece annesütü almasına rağmen kabız olmuş ve sertmiş kakası top top ne uyku vardı ne emme diyor..kabız olsa asla böyle durmazdı diyor...doktor da aynısını dedi...bilemiyorum....bilmiyorumkismile
nasıl yaa sadece anne sütüyle top top kakamıı :1shok::1shok: yaa tamam belki bizimkiler kabız deildir ama sonucta kakada bi problem var yaniii benim kızda 4 gün yapmadı ve hiç ıkınma zorlanma alama bişeyi yoktu
tek emme si iyi deildi bu gün yine sabun yaptım ve fosur fosur yaptı kaaksını sonra kendiliğinde uyuya kaldı
nasıl yaa sadece anne sütüyle top top kakamıı :1shok::1shok: yaa tamam belki bizimkiler kabız deildir ama sonucta kakada bi problem var yaniii benim kızda 4 gün yapmadı ve hiç ıkınma zorlanma alama bişeyi yoktu
tek emme si iyi deildi bu gün yine sabun yaptım ve fosur fosur yaptı kaaksını sonra kendiliğinde uyuya kaldı
kızlar sıkıntıları yoksa kurcalmayın bence bebişleri... sonuçta adam doktor tatmin olmadıysanız 2. doktora gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?