- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.081
hasretyok canım ya özellikle sesli ortamda uyuttum hep ki alışssın sese diye... zaten normal konuşma sesine ya da tv sesine uyanmıyor sadece ani seslere tepki veriyor anlık seslere.. normal bşeymiş yeni doğanlarda oluyormuş rahatladım ben de
ben de devit veriyorum gunde 1 kere 3 damla
vitamini 40 dan sonra bırkatım
demir vermedi bana doktorum kan testı yaptılar gerek görmedi heralde
aynı durumdayız :)) biz de yapışığız kızımla..
sabah koltuğa bi oturuyoruz bi daha eşim gelene kdr kalkamıyoruz bazen sıkıntıdan sinirlerim bozuluyor.. ama bırkatığım an uyanıyor ben de ne iş yapabiliyorum ne bişey inşallah 3 aydan sonra düzelir düzene girer
canım cok geçmiş olsun inşallah hiç bi sorun yoktur. dualrımız sizinle canım
ben aklıma geldikçe sık sık kaynatıyorum..
ay canım benim ya kıyamam
yüz için hiçbişey kullanma canım o kremler kortizonlu oluyor.. hepsi geçicek o sivilcelerin benim kızımdada oldu kafası bile sivilce doluydu resmen sivilceden kafası görünmüyordu yavrumun... hiç bişey kullanmadım bunların hepsi normal hepsi de geçti
burnu içinde siteril su kullanıyorum sonrada pompasıyla çekiyorum
bu arada geçmişi okudum da çok üzüldüm ya neden böyle oluyor..
kzlar lütfen ani kararlar vermeyin lohusalık çok hassas bi dönem.. hepsi geçicek insallah
kızlar oglum 1 aylık olacak, d vıtamını verıyoruz monavıt adında. merak edıyorum sızlerde kullanıyormusunuz? gunde 4 damla verın dedı doktor. 4 damlayı tek serferde verıyorum, acaba sabah ogle aksam seklınde mı vermek lazım sız nasıl kullanıyorsunu? bırde elevıt ıcıyorum onunla beraber gaynofern demır ılacı ıcıyorum ıkısı fazla olur mu sızce?sız elevıt ıcıyormusunuz?
ben de devit veriyorum gunde 1 kere 3 damla
vitamini 40 dan sonra bırkatım
demir vermedi bana doktorum kan testı yaptılar gerek görmedi heralde
ya kızlar ben girmeyeli neler olmuşyaaa çok üzüldüm meral ve mavidüşler hakkınızda en hayırlısını siz bilirsiniz.bense kafayı yemek üzereyim doymazken gece ve gündüz düzenli uyuyan çoçuk doyarken uyuma oldu gündüz devamlı üstümde gece bayılıncaya kadar ayakta en fazla uykusu 3 saat ondan sonra 2 saat veya 1 saat 5- 6.30 ayakta ondansonra yapışık ikiz gibiyiz ne ev işi ne yemek nede kızımla ilgilenebiliyorum ben böyle şey görmedim mahvolmuş durumdayım yaaa
aynı durumdayız :)) biz de yapışığız kızımla..
sabah koltuğa bi oturuyoruz bi daha eşim gelene kdr kalkamıyoruz bazen sıkıntıdan sinirlerim bozuluyor.. ama bırkatığım an uyanıyor ben de ne iş yapabiliyorum ne bişey inşallah 3 aydan sonra düzelir düzene girer
doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa
canım cok geçmiş olsun inşallah hiç bi sorun yoktur. dualrımız sizinle canım
kizlar bebeklerin emzik biberon kasik gibi malzemelerini nasil temizliyorsunuz ?
ben aklıma geldikçe sık sık kaynatıyorum..
Bugün Verem aşısı için sağlık ocağına gittik biz.
Diğer aşılarını hep doğduğu hastanede yaptırmıştık. Ama verem aşısı sadece sağlık ocaklarında yapılıyomuş... Bi de hemişereler yapmayı becerebilse!!! alsanaalsanasmile
Mahvettiler kızımı kevgire çevirdiler..lmaz: Bi hemşire başını omzunu falan tuttu, diğeri iğneyi vuracak.. Bu arada bu aşı sol omuzdan yapılıyomuş.. Kızım zaten başı, omzu sıkı sıkı tutulunca rahatsız oldu.. Sonra naptıysa iğneyi vuramadı hemşire.. Kanattı yavrumun omzunu.. Pelin feryat figan bu arada tabi.. Bi iğne daha geldi.. Deneyimsizler mi yoksa beceriksiz mi anlamadık.. Çok şükür ikinciyi yapabildiler ama yavrum ağlamaktan mosmor oldu..Bizimle birlikte aşı için bekleyen herkes" tüh tüh vah vah yazık minicik bebeğe" falan dedi... :gitme:
Sonra da bu aşıyı vurmak zor diyo... Beceremedim çocuğu ağlattım demiyo da... O korkuyla geldiğimizden beri uyuyo kızım ya.. Kıyamadım ne hallere soktular bizi...
ay canım benim ya kıyamam
slm mart anneleri hepiniz de bebeklerinizde iyidir umarım burun tıkanıklığı be yüzünde boynunda sivilceler var kızımın burnuna deniz suyu damlatıyorum bir tüpü bitiriyorum gün içersinde yüz için bebek kremi hangi marka kullanıyorsunuz seba med in vücut için kremini buldum hyüz için varmı yada vücüt olanını da yüze kullanıyormusunuz?
yüz için hiçbişey kullanma canım o kremler kortizonlu oluyor.. hepsi geçicek o sivilcelerin benim kızımdada oldu kafası bile sivilce doluydu resmen sivilceden kafası görünmüyordu yavrumun... hiç bişey kullanmadım bunların hepsi normal hepsi de geçti
burnu içinde siteril su kullanıyorum sonrada pompasıyla çekiyorum
bu arada geçmişi okudum da çok üzüldüm ya neden böyle oluyor..
kzlar lütfen ani kararlar vermeyin lohusalık çok hassas bi dönem.. hepsi geçicek insallah