2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamamen uyanık durmuyo tabi canım, 1 saat uyuyorsa 1-2 saat bakınıyor gene uyandı yarım saat uyudu şimdi de uyandı büyük bir keyif:kedi:le sesler çıkararak elleriyle oynuyor.

ah o eller yok mu benimki de sürekli kendini uyandırıyor!!! ellerini emmeye çalışıyor. ben bu benim kıza 24 saat meme versem ağzına yapıştırsam zamkla hayır demez.
canım bence sen onu sabah 10 da kaldır. bağırsın vıyaklasıon 1-2 saat uymasına izin verme. öğlene doğru uyut öğleden sonras kaldır geceye kadar uyumasına izin verme. biraz sancılı olur ama sonuç alabilirsin bence. biz kıyamıyoruz ufaklıklara olan bize oluyor.

yok onu uyandırmaktansa ben uyumam ıkıyor ortalığı uykusunu bozunca, normalde zaten sinirli bir bebek huysuz olacak diye korkuyorum cesaretim yok kendime de kızıorumklava:

kızlar çok üzgünüm.sanırım nezlem bebeğime geçti.minicik yavrumun burnu tıkalı nefes alamıyo ve göğsünde hırıltı var.yarın doktora götürcem hemen....daha 40 mız yeni çıktı hemen ilaca mı başlıycak yavrum yyaaa..mafoldumben

silver hemen dr. a götür brnce. aynı sorun bizde de var. cumartesi götürdüm ciğerlerinde birşey yoktu. pazar yine acildeydik bronşit başlangıcı dedi dr. inan o kadra üzüldüm ki.antibiyotiğe başladık bile. bir de ventolin. enjektör elimizde evin içinde gezinerek ilaç veriyoruz. Allah şifa versin:gitme:

Geçmiş olsun canım..

daha öncede sordum ama kimse ilgilenmedi bizim kızda hala sarılık var bugün 46. gün geçmedi kan testlerini yaptırdık bişey çıkmadı dr süt emdiği için diyo geçmezse bida test yapacak test yaptırmakta beni üzüyo bizim gibi olan varmı nasıl geçecek bu sarılık

arkadaşlarikinizde çok geçmiş olsun. benimde bebeğim 13 gündür hasta ilk burun akıntısıyla başladı sonra öksürük ve hırıltı oldu.burnıunu devamlı açık tutmaya çalıştım.götürdüğüm doktor bronşit başlangıcı dedi antibiyotik verdi .öksürük şurubu 3 aydan küçük bebeklere kesinlikle verilmez dedi ve bişey vermedi.neyse antibiyotik almasına rağmen bebeğimin hırıltısı artmaya nefes alamamaya başladı öksürmekten.bende mecburen izmirde behçet uz hastanesine götürdüm bebek beslenemediği ve nefes alamada zorlandığı için yatış yapıldı.24 saat buhar verilid ve ertesi gün eve gönderildik öksürük şurubuyla hastanede buharla iyi olan bebeğim evde yine tıkandı bende internette aramalarım sonucu ege üniversitesi profu buldum Yüce Rabbime çok şükür onu bulmuşum bu halde hastane sizi şurup tedevisiyle yollarlar dedi.neyse 9 gündür bebeğim antibiyotik ve buhar alıyor.hala tıkanık.bunu yazmaktaki sebebim sakın şurup kullanmayın bebeklerde öksürük refleksi yok şurp bebekleri daha kötü yapıyor.en iyisi buhar tedavisi.ben evde nebulizör aldım doktor kontrolunde nefes açıcı veriyorum.YÜCE RABBıM bütün evlatlarımızı korusun şifa versin inşallah.

arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun karaciğerde problem varsa oluyor genelde.kan uyuşmazlığımı var acaba yenidoğan sarılığı bukadar uzun sürmez çünkü.inşallah hiç bir sorun yoktur.sana tavsiyem iyi bir doktor bulman.benim çok dilim yandıda.

unuttum söylemeyi burnunu devamlı açık tutn çünkü bebek emmiyor emmeyincede hastalık dahada ilerliyor.burun aspiratörü otri bebenin siz çekiyorsunuz çok yararını gördüm.serum fizyolojik damla yerinede izotonik sodyum klorür var enjektörle burnuna damlatın hastanelerde bu kullanılıyıor aspiratörlede çekin.ALLAH yardımcımız olsun benim bebeğim hala hasta inşallah çabuk iyileşirler.

arkadaşlar genelde burada pek yazmıyorum ama hepinizi devamlı takip ediyorum.sizlerden çok şey öğrendim hepinize sevgiler.

slm mart anneleri..hergün bi soruyla geliyorumkusura bakmayın...oğlum 9 günlük yenidoğan prima kullanıyorum...dün akşam farkettim bezin üst kısmında turunculuk var..dikişlerim iyileşmediği için kendim dr.a götüremiyorum eşimişten izin alıcak..oyüzden önce size sormak istedim..sizde de böyle bişey oldumu..şimdiden teşekkürederim..

Son düzenleme:

cnm göbeğinden geliodur bizdede oluyordu normal herhalde..

mrb kızlar nasılsınız..geçmişe bakamıyorum baya uzamış..
bebeklerimiz ne yapyo bizimki gaz problei yaşıyoruz,
ben çaresini buldum sanırım, aktardan hindistan cevizi (muskat)aldım,
onu rendelerim,sabahları 1 çay kaşıgı zeytın yagıyla karıştırıyoru,
akşamlarıda sıcak suyla karnını ovuyorum 10 dk geceleri güzel uyuyo
2 gündür sorunumuz yok çok şükür,
hepinzi çok özledim giremiyorum gelen giden çok oluyo,
dün mevlütümüz vardı yarında kırkımız çıkıyo inşallah..

cnm benim bebektede var sadece yüzünde ama, dr götürdüm teste 8 çıktı,
normalde 10 olması gerekiyo dedi seninki iyi çıkmış dedi, bir hafta sonra tekrar götür dedi,
ne kadarda üzülsek sonradan üzülmedense şimdi dayanmak daha iy bence yaptır testini,geçmiş olsun tekrar ..

cnm bizimki 39 günlük hala var dr gösterdigimde ise göbek suyu dedi,
bende çok korkmuştum, kurur sen pansumanını yapmaya devam et göbek ıslak kalmasın...

canım benim çok geçmiş olsun inşallah hiç bişeye gerek kalmadan kendiliğinden iyileşir.

bebeklerin o kdr ağlatılması iyi değil ya ..uyusun diye çocugun annesine babasına güveni sarsılmamalı bence (

doktor sorun yok dediyse yoktur cnm ya benim bebeğiminde hala tam olarak açılmadı yüzünün rengi 1 ay kara kız oldu bembeyaz doğan bebek yeni yeni açılmaya başladı

göbektendir heralde başka bi bezde olmazsa bişey yoktur bence cnm

muskat için iyi şeyler söylemiyorlar cnm istersen iyice bi araştır bizde de gaz problemi var arayış içindeyim ben de
40nızda hayırlı olsun gözünüz aydın

Son düzenleme:
slm canlarım herkes iyidir inşallah güzel meleklerinizdea.s.
oğlum dün çok huzursuzlandı sanırım aşıdan oldu gündüz hiç uyumadı sürekli kucağımda garip garip sesler çıkardı inledi ağladı neyseki gece iyi uyudu bu sabahda gülücüklerle uyandı çok şükür şimdide uyuyor o uyurken süt sağayım bende biraz çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar şimdi doktordan geldik geçmişi okumadan yazmak istedim

doktorumuz rota aşısını yapmadı şuaralar aşıyla ilgili birsürü problem varmış o yüzden onlar açıklığa çıkana kadar vurmayacakmış !!!! bunu hemen yazayım bilginiz olsun dedim

oğluşum kocaman olmuş doktorumuz biraz kızdı çok kilo almış diye ama i

kilosu 6200 olmuş boyu da 60 cm herşey yolunda dedi aşılarımızı yaptık ateş yapmazmış aşı
bizimki ağlıyo sonra devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…