- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.161
kızlar oğlumun dili beyaz.galiba pamukçuk oldu.birde huzursuz ki şuan bile kucakta.yine çıldırttı beni.uyuyor yerine yatırayım diyorum daha beşiğe eğilirken mızıklıyorakannehir
aman aman maşallah valla ne güzel benim kızımın gündüz düzeni yok çok gazlı bi de tırsak devamlı uyanıyor ama gece maşallah biraz daha düzenli ben de hep karanlıkta uyutuyorum geceleri geceyi gündüzü ayırsın diye..
allahım eldivenini emiyor sonunda verdirtecek bana yalancı memeyiklava:.
daha öncede sordum ama kimse ilgilenmedi bizim kızda hala sarılık var bugün 46. gün geçmedi kan testlerini yaptırdık bişey çıkmadı dr süt emdiği için diyo geçmezse bida test yapacak test yaptırmakta beni üzüyo bizim gibi olan varmı nasıl geçecek bu sarılık
caım gazını çıkarmak için hareket yaptırmayı denedin mi? benimki kendi kendini uyandırıyor elleriyle.
mesela benimki şimdi 16.30 da uyudu. 18 gibi kaldırırım 21'e kadar oyalarım konuşurum şarkı söyleriz (benim kız marşlara bayılıyor özellikle de "dağ başını duman almış") sonra 21 sularında alır odama geçerim. önce güzelce emziririm. sonra altını açarım gaz jimnastiğmizi yapar gazları çıkarırım. sonra ninnilerle uyuturum kızımı saat taş çatlasın 22 olur sonra 2 saatte bir emmeye kalkar. maaşallah kızımasabah da 9-10 arası uyanıyor. kırk bir kere maaşallah.
caım gazını çıkarmak için hareket yaptırmayı denedin mi? benimki kendi kendini uyandırıyor elleriyle.
canım geçen çıkardım elleri buz kesti bende yine taktım.üşüyecek diye korkuyorum.hala eldiven takıyomusun? doktor bana 1 aylıkken çıkart eldivenleri artık çocuğun elleri parmakları serbest kalsın mutlaka dedi..istersen bi arastır canım
göğüs ucumda birşey yok ama olmadı süreyim iyi gelecekse karbonatlı su yaptım kıyametler koptu şimdi ama çıktı biraz.canım bence doktoruna danış. meme ucunda çatlak varsa lansinoh kullan pamukjçuğa iyi geliyor.
ben daha almadım emzik alıştırmadım biraz daha büyüsün hoş uyurken bile göğsüm ağznda uyuyor ağladığında bile emziriyorum hemen dalıyor
ne güzel bak sen rutini otrtmuşsun 2saatte 1 kendimi uyanıyor? bizimki ilk gece uykusunu çok uzun tutuyor 4 bazen 5 saat uyanmıyor ben bazen uyandırıp emziryorum bazen almıyorum hiç. o 4,5 saat emip uyuduktan sonra 1,5 2saat sonra uyanıyor emiyor.. zaten sabah olmuş oluyo ya uyumuyo daha yada bi yarım saat falan durp tekrar yanıma aldıysam uyuyor 1 saat falan daha öyle işte ama genelde 7,8 ayakta bide babası 8de uyanıyor malum dükkan.. o da uğraşıyo açıyo uykusunu yoksa uyur belki bizimkide daha
anlıyorum canım. kolikler için cd ler var hiç denedin mi?yapıyorum cnm ya ama gülşah kolik her gece bi ağlama faslımız var bi de moro refleksi fazla biraz sanırım çünkü dışarıdan gelen ani seslerden bile korkup uyanıyor ondan gündüz çok zor uyuyor ses oldugu için..geceleri de koliğimiz başlıyor:) devamlı emmek istiyor o yüzden emdikçe gaz oluyor gazı çıkarıyoruz yine emmek istiyor ondan bizimki farklı bi durum cnm inşallah 3 ayda geçer dedi doktor
ben gazı çıkartmak için kucağıma alıyorum ve az ufaktan hopluyorum bide şarkı söyleyerek sırtını sıvazlayarak ufaktan hopluyorum emer emmez
slm mart anneleri..hergün bi soruyla geliyorumkusura bakmayın...oğlum 9 günlük yenidoğan prima kullanıyorum...dün akşam farkettim bezin üst kısmında turunculuk var..dikişlerim iyileşmediği için kendim dr.a götüremiyorum eşimişten izin alıcak..oyüzden önce size sormak istedim..sizde de böyle bişey oldumu..şimdiden teşekkürederim..
canım geçen çıkardım elleri buz kesti bende yine taktım.üşüyecek diye korkuyorum.
göğüs ucumda birşey yok ama olmadı süreyim iyi gelecekse karbonatlı su yaptım kıyametler koptu şimdi ama çıktı biraz.
yaaa bizim emzik varda hiç vermedim arada denedim alacakmı diye gönüllü almaya ama neden bileyim ben biraz tepkiliyim emziğe.
canım geçen çıkardım elleri buz kesti bende yine taktım.üşüyecek diye korkuyorum.
göğüs ucumda birşey yok ama olmadı süreyim iyi gelecekse karbonatlı su yaptım kıyametler koptu şimdi ama çıktı biraz.
yaaa bizim emzik varda hiç vermedim arada denedim alacakmı diye gönüllü almaya ama neden bileyim ben biraz tepkiliyim emziğe.
korkma canım bebeklerın elleri hep soğuk olur benimki resmen buz gibi ama doktor ısrarla takma dedi
kızlar emzik bebeklerin psikolojileri için çok iyiymiş ama benimki alışmadı
ben emzirirken çıkarıyorum eldivenleri göğsüme dokunmadan yada elimi tutmadan emmez benim kız..Doktorumuzda demişti emerken çıkar eldivenleri de seninle hep temasta olsun ozaman daha çok uzun süreli emer demişti ki öyle 15 dk sürekli emiyor
öenmli olan ağızdan çıkartması gazı ..Gazı çıkartamadığında kolik olur o yüzden el kol hareketlierini banyo sonrası yapıyorum popodan gaz çıkarma sorunumuz yok çok şükür uykuda bide yapıyor
ben altını açıyorum. el kol yapıyorum sağ bacağı sol eline değdiriyorum, sol bacağı sağ ele en son bacaklarını kaldırıyorum karnına hafifçe bastıtıyorum pırt pırt sökün ediyor gazlar. silerken popoyu havaya kaldırıyorum o zaman da çok gaz çıkarıyor hatta kaka yapıyor. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?