2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gazla koliğin pek alakası yokmuş kolik gazı tetikliyormuş sadece bebek gazı olmasa da ağlamaya devam ediyor yani doktor takma kafana baklagiller hariç hersey ye çok da dikkat etmene gerek yok dedi[/QUOTE]

evet kolik ile gazın pek alakası yok kolik genelde bebeğin dış dünyaya ayak uydurma süreci ile ilgili bir şey anne karnını özlüyor. annenin kalp atışını plasentanın sesini arıyor bebek. o nedenle de huzursuz olup ağlamaya başlıyor.
saç kurutma makinası diyorlar denedin mi hiç?

allahım eldivenini emiyor sonunda verdirtecek bana yalancı memeyiklava:.

ver emziği korkulacak bir şey yok nasıl olsa bırakacaklar bir gün, zararına gelince benim gördüğüm çok nadir konuşma ve damak bozukluğu; eldivenden kapacağı mikroptansa emziği kullansın, benimki sadece elini emdiği zamanlarda verirsem alıyor emziği,

evet kolik ile gazın pek alakası yok kolik genelde bebeğin dış dünyaya ayak uydurma süreci ile ilgili bir şey anne karnını özlüyor. annenin kalp atışını plasentanın sesini arıyor bebek. o nedenle de huzursuz olup ağlamaya başlıyor.
saç kurutma makinası diyorlar denedin mi hiç?[/QUOTE]

denedim cnm aspiratör sesini duyunca da sakinleşiyor
süpürgenin sesi de işe yarıyor allah a şükür

hasret bebeğin çok tatlı maşallah süperman tulumuna bayıldım nerden aldın acaba??
tüm bebişler gibiiiopuyorumnanaktan canım üsküdar peros mağazasından almıştım hamileyken:CüvCüv:
korkma canım bebeklerın elleri hep soğuk olur benimki resmen buz gibi ama doktor ısrarla takma dedi
kızlar emzik bebeklerin psikolojileri için çok iyiymiş ama benimki alışmadı

eller we ayaklar kalbe en uzak nıoktalar olduğu için soğuk olabiliolarmış geneldeboshayallersmile

en kolayları ve lezzetlileri sayıyorum
kısır, mozaik pasta, ya da dr oetkerin keklerinden biri ,
dışardan alınan su böreği
ilk aklıma gelenler bunlar kolay gelsin canım

sağol canım ben de mercimekli köfte, ıspanaklı börek, tahinli kurabiye düşündüm...
nasıl sizce menü? sositososito

sildim çok bağırdı katıldı resmen ağlamaktan birde ısırıyor sıpa damaklarıylaguclubacismilebiraz geçti gibi ama göstermiyor çok fazla.
korkma canım bebeklerın elleri hep soğuk olur benimki resmen buz gibi ama doktor ısrarla takma dedi
kızlar emzik bebeklerin psikolojileri için çok iyiymiş ama benimki alışmadı
bende çıkarmak istiyorum zaten artık elleriyle bana dokunsun istiyorum emzirirken çıkarıyorum arada göğsüme koyuyor elini bitiriyor beniboshayallersmile.
ara ara yap canım karbonatlı suyu ve emzir peşinden ağlasın susar hemen
inat canım bu inat emmedi tuttu mu tutuyor damarı bizimkinin.neyse şimdi uyudu.sağol ayfercim.
yazgıcım benim oğlumun da dili beyaz dı doktora sordum o süt pası olur dedi endişelenme
şebnem göstermiyorki tam olarak göreyim nerde ne var sadce dilimi yoksa tüm ağzında mı var.ben genede sildim karbonatlı suyla azaldı biraz.
yaaa ne bileyim emzik denince bana bir soğukluk geliyor ya bırakmazsa korkusuda var ben çok emmişim üstelik annem bala reçele batırıp verdiğinden süt dişlerim hep çürüktü.belki buda itiyor olabilir beni.
ben şimdi mutfakta yemek yaparken aspiratörün sesinden uyudu kendiliğinden.şoktayım:1shok:aspiratörede aşığım artıkklava:bizimkide kolikli zaten.

yarın okuldan arkadaşlar Elvin'i görmeye geleceklermiş. pratik ve lezzetli ne yapsam acaba?

sütlü irmik tatlısı dene 14kaşık şeker 14kaşık irmik 1 paket vanilya 1litre süt koyulaşıncaya kadar kaynat tepsiye dök iyice soğuyunca ters çevir kalıptan çıkar

Selam kızlar bu gün çoook iyiyimm sabah okula gitmek zorunda kaldık müfettiş gelmiş derse bile giridm yarında gideceğim. tabi elifle okulda fizyoterapistte elifin utrasyon sonucunu gösterdim. bişey yok dedi. makat gelişli olan bebeklerde görülürmüş.çoook rahattladımmm

sütlü irmik tatlısı dene 14kaşık şeker 14kaşık irmik 1 paket vanilya 1litre süt koyulaşıncaya kadar kaynat tepsiye dök iyice soğuyunca ters çevir kalıptan çıkar

14 KAŞIK MI KAÇ BARDAĞA DENK GELİO ONU DENEMEDİNMİ BARDAĞA KAŞIKLA KOYUP BMLE 14 14 28 KAŞIĞI KİM SAYACAK:1shok:

14 KAŞIK MI KAÇ BARDAĞA DENK GELİO ONU DENEMEDİNMİ BARDAĞA KAŞIKLA KOYUP BMLE 14 14 28 KAŞIĞI KİM SAYACAK:1shok:

bir büyük su bardağı artı iki çorbakaşığı ama bardaktan bardağa fark var sen bir defa ölç bardağınla sonra hep aynı yaparsın ben öyle yaptım

ELLF benim kızımda da uzun sürdü sarılık. anne sütü sarılığı imiş.test yaptırdık. bir sorun yoktu.
OKYAY kızımda 2500 doğdu. şuan 4000 gr. seninki nasıl.bu arada bronşit oldu. onunla uğraşıyorum.

bugün ülkerin maltana aldım. alkolü hiç sevmeyen biri olarak alkolsüz biranın tadı gayet iyi.
VıTAMALT gibiymiş. kullanan varsa içeriğini yazabilir mi? migrostan aldık.şişesi 1.55tl.vitamalta göre gayet ucuz.
sütüme etki edip etmediğini yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…