- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.181
kızlar oğlumun dili beyaz.galiba pamukçuk oldu.birde huzursuz ki şuan bile kucakta.yine çıldırttı beni.uyuyor yerine yatırayım diyorum daha beşiğe eğilirken mızıklıyorakannehir
öenmli olan ağızdan çıkartması gazı ..Gazı çıkartamadığında kolik olur o yüzden el kol hareketlierini banyo sonrası yapıyorum popodan gaz çıkarma sorunumuz yok çok şükür uykuda bide yapıyor
allahım eldivenini emiyor sonunda verdirtecek bana yalancı memeyiklava:.
yazgıcım benim oğlumun da dili beyaz dı doktora sordum o süt pası olur dedi endişelenme
tüm bebişler gibiiiopuyorumnanaktan canım üsküdar peros mağazasından almıştım hamileyken:CüvCüv:hasret bebeğin çok tatlı maşallah süperman tulumuna bayıldım nerden aldın acaba??
korkma canım bebeklerın elleri hep soğuk olur benimki resmen buz gibi ama doktor ısrarla takma dedi
kızlar emzik bebeklerin psikolojileri için çok iyiymiş ama benimki alışmadı
tüm bebişler gibiiiopuyorumnanaktan canım üsküdar peros mağazasından almıştım hamileyken:CüvCüv:
sağol canım gidiim bakiim çok yakınım üsküdara inşallah bulurum
yarın okuldan arkadaşlar Elvin'i görmeye geleceklermiş. pratik ve lezzetli ne yapsam acaba?
en kolayları ve lezzetlileri sayıyorum
kısır, mozaik pasta, ya da dr oetkerin keklerinden biri ,
dışardan alınan su böreği
ilk aklıma gelenler bunlar kolay gelsin canım
sildim çok bağırdı katıldı resmen ağlamaktan birde ısırıyor sıpa damaklarıylaguclubacismilebiraz geçti gibi ama göstermiyor çok fazla.canım kitaba baktım şimdi hafifçe silin ama bastırmayın kanatıp tahriş edebilirsiniz diyor. lansinoh ağzında yumuşak tabaka oluşturur acımasını engeller emerken. emziği şu aşamada verme. emzikdeki bakteriler pamukçuğu azdırabilir. belli ki vücut direnci düşmüş. ağız bakteriler çoğalmış.
bende çıkarmak istiyorum zaten artık elleriyle bana dokunsun istiyorum emzirirken çıkarıyorum arada göğsüme koyuyor elini bitiriyor beniboshayallersmile.korkma canım bebeklerın elleri hep soğuk olur benimki resmen buz gibi ama doktor ısrarla takma dedi
kızlar emzik bebeklerin psikolojileri için çok iyiymiş ama benimki alışmadı
inat canım bu inat emmedi tuttu mu tutuyor damarı bizimkinin.neyse şimdi uyudu.sağol ayfercim.ara ara yap canım karbonatlı suyu ve emzir peşinden ağlasın susar hemen
şebnem göstermiyorki tam olarak göreyim nerde ne var sadce dilimi yoksa tüm ağzında mı var.ben genede sildim karbonatlı suyla azaldı biraz.yazgıcım benim oğlumun da dili beyaz dı doktora sordum o süt pası olur dedi endişelenme
yaaa ne bileyim emzik denince bana bir soğukluk geliyor ya bırakmazsa korkusuda var ben çok emmişim üstelik annem bala reçele batırıp verdiğinden süt dişlerim hep çürüktü.belki buda itiyor olabilir beni.ver emziği korkulacak bir şey yok nasıl olsa bırakacaklar bir gün, zararına gelince benim gördüğüm çok nadir konuşma ve damak bozukluğu; eldivenden kapacağı mikroptansa emziği kullansın, benimki sadece elini emdiği zamanlarda verirsem alıyor emziği,
ben şimdi mutfakta yemek yaparken aspiratörün sesinden uyudu kendiliğinden.şoktayım:1shok:aspiratörede aşığım artıkevet kolik ile gazın pek alakası yok kolik genelde bebeğin dış dünyaya ayak uydurma süreci ile ilgili bir şey anne karnını özlüyor. annenin kalp atışını plasentanın sesini arıyor bebek. o nedenle de huzursuz olup ağlamaya başlıyor.
saç kurutma makinası diyorlar denedin mi hiç?
denedim cnm aspiratör sesini duyunca da sakinleşiyor
süpürgenin sesi de işe yarıyor allah a şükür
yarın okuldan arkadaşlar Elvin'i görmeye geleceklermiş. pratik ve lezzetli ne yapsam acaba?
sütlü irmik tatlısı dene 14kaşık şeker 14kaşık irmik 1 paket vanilya 1litre süt koyulaşıncaya kadar kaynat tepsiye dök iyice soğuyunca ters çevir kalıptan çıkar
sütlü irmik tatlısı dene 14kaşık şeker 14kaşık irmik 1 paket vanilya 1litre süt koyulaşıncaya kadar kaynat tepsiye dök iyice soğuyunca ters çevir kalıptan çıkar
14 KAŞIK MIKAÇ BARDAĞA DENK GELİO ONU DENEMEDİNMİ BARDAĞA KAŞIKLA KOYUP BMLE 14 14 28 KAŞIĞI KİM SAYACAK:1shok:
ben bunu vişneyle falan süslüyorum harika oluyor olumunekankayizsmile
14 KAŞIK MIKAÇ BARDAĞA DENK GELİO ONU DENEMEDİNMİ BARDAĞA KAŞIKLA KOYUP BMLE 14 14 28 KAŞIĞI KİM SAYACAK:1shok:
bir büyük su bardağı artı iki çorbakaşığı ama bardaktan bardağa fark var sen bir defa ölç bardağınla sonra hep aynı yaparsın ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?