- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.201
ELLF benim kızımda da uzun sürdü sarılık. anne sütü sarılığı imiş.test yaptırdık. bir sorun yoktu.
OKYAY kızımda 2500 doğdu. şuan 4000 gr. seninki nasıl.bu arada bronşit oldu. onunla uğraşıyorum.
bugün ülkerin maltana aldım. alkolü hiç sevmeyen biri olarak alkolsüz biranın tadı gayet iyi.
VİTAMALT gibiymiş. kullanan varsa içeriğini yazabilir mi? migrostan aldık.şişesi 1.55tl.vitamalta göre gayet ucuz.
sütüme etki edip etmediğini yazarım.
bizde 50 günlüğüz. küçük olduğu için çok sakınıyorum ama yine de hastalıktan kurtaramadım.
zeytinyağı sürdüm birde antibiyotikli merhem sürdüm bugün biraz daha iyi sanki..saol canım...canım inşallah çabuk geçer....bezden olabilir evet...ama benim kızımda da benzer bir şey olmuştu...daha doğrusu önce kızarıklık oldu... malum pişik ...ama o pişik daha sonra pütürlendi soyuldu kanadı...baktıkça içim acıyordu...15.-20.günlerdeydi...bu pişiğin ilerlemiş hali oluyor...o zaman ıslak mendil kullanıyordum doktor kullanma dedi...bıraktım...ve buna yediğin bir şey sebep olmuş olabilir dedi sütle geçtiği için...asitli şeyler yeme..özellikle domates,portakal ve muz....o zmanlar hala vardı bol bol portakal yemiştim ve muz...ama onları kesince pişik de iyileşti....bu arada doktor saf pamuk ve suyla sil...saf zeytinyağı sür demişti...hemen geçti...inşallah Duru'nunki öyle olmaz....
bendede var o kitap bende okuyorum..harika bir kitap..yeni doğanlarda mümkün olduğunca erken zamanda rutin oluşturun ve o düzende devam edin diyor..ben bizimkine uygulamaya çalışıyorum fakat sürekli memede uyuyup karnını doyuramadığı için sürekli acıkıyo ve emiyo..bugün hiç durmadı öğlen 2 den beri emiyobebegi aglatan bana göre saçma yöntemin adı ferber.yazık yavruya ya.tabi herkes cocugunu nasıl istiyosa yetiştirir.ama cocugun güven duygusun kesinlikle sarsıyor.ben tracy'ciyim.tracy hogg'un kitabını okumanızı tavsiye ederim.bebegi besleyip aktivite yaptırıp yorarsınız,kundaklayıp koyup uyutun diyor.gerçi bu dediğim olayın özeti.baya taktikler vat uyutmak için.shh-pat yöntemi filan,ya da yatır-kaldır.bebekleri aglatmayalım lütfen.ve her agladıklarında kucagımıza alalım.
ya bi topik açalımda kilolaro gelişimleri takip edelim
doğduğu kilo boy.. beslenme şekli we aylık kilo boy gelişimleri olsun tablo halindee kim yapar bunu ben tablo olayını hiç bilmiorum
bencede çok güzel olur ama bende hiiç anlamıyorum tablo işindeeennnya bi topik açalımda kilolaro gelişimleri takip edelim
doğduğu kilo boy.. beslenme şekli we aylık kilo boy gelişimleri olsun tablo halindee kim yapar bunu ben tablo olayını hiç bilmiorum
ben taktırmadım ama taktırmak istiyorum...dün kontrole gittim dikişlerim için..doktor kanama tamamen bitince demişti ama kanama 40 günden fazla da sürebiliyormuş bazı bayalarda...spiral de sezeryanlarda 2 ay bekleme süresi varmış ya doktor kanaman bitince olabilir o 2 ay rahim kendini toparlaması ve canın çok yanmaması için çünkü sezeryanda dar olacağından takarken canın acıyabilliyomuşya içinizde şu ara ya da daha önce spiral taktıran var mı kanamanız ne kadar sürmüştü, yarın br hafta olcak hala kesilmedi, yoksa adet de mi görüyorum, durum normal değilse doktora gitcem, of of bitmedi derdim ya yok dikişi yok ilacı spirali kanaması :sinifsinif: kırkımız da güme gitti zaten mafoldumben
ben taktırmadım ama taktırmak istiyorum...dün kontrole gittim dikişlerim için..doktor kanama tamamen bitince demişti ama kanama 40 günden fazla da sürebiliyormuş bazı bayalarda...spiral de sezeryanlarda 2 ay bekleme süresi varmış ya doktor kanaman bitince olabilir o 2 ay rahim kendini toparlaması ve canın çok yanmaması için çünkü sezeryanda dar olacağından takarken canın acıyabilliyomuş
cnm ben dogdundan 4gun sonra gittim onu gec sonra neredeyse 1 ay sora gittik dogdunda 2,900 kg di simdi 4.5 kg yaklasti ama tam degil.boyuda 53.cm di 55yada 56 olmustu sanirimKizlar sizin bebeklerin kilo alimi ve,boyu nasil....??
Ben ens on 6 haftalikken kontrole gitmistim,ve oglumun kilosu : 5230 Boyu : 56 ...
Iki hafta icinde 725 gram almis,boyuda dogudundan beri 5 santim uzamis...
Kilosu icin beni uayrdi,cok kilolu dedi biz obez bebekelr istemiyoruz ,saglik problemleri cok oluyor dedi. Bende cokmuki kilosu dedim evet haftasina gore grafigin ust siniriarinda dedi.
Sizlerin bebisleri nasil???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?