2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun.ben 15 gündür tarttırmadım kızımı. tam bir aylıkkan 3770 gr idi.şu an 48 günlüğüz. ya siz?

benimki 3000 doğdu birinci ay kilosu 4400 :)) mutlu oldum çok. bu gün 40ımız çıktı ama kilosuna bakmadım

ya içinizde şu ara ya da daha önce spiral taktıran var mı kanamanız ne kadar sürmüştü, yarın br hafta olcak hala kesilmedi, yoksa adet de mi görüyorum, durum normal değilse doktora gitcem, of of bitmedi derdim ya yok dikişi yok ilacı spirali kanaması :sinifsinif: kırkımız da güme gitti zaten mafoldumben

ya bi topik açalımda kilolaro gelişimleri takip edelim
doğduğu kilo boy.. beslenme şekli we aylık kilo boy gelişimleri olsun tablo halindee kim yapar bunu ben tablo olayını hiç bilmiorum

zeytinyağı sürdüm birde antibiyotikli merhem sürdüm bugün biraz daha iyi sanki..saol canım...

bendede var o kitap bende okuyorum..harika bir kitap..yeni doğanlarda mümkün olduğunca erken zamanda rutin oluşturun ve o düzende devam edin diyor..ben bizimkine uygulamaya çalışıyorum fakat sürekli memede uyuyup karnını doyuramadığı için sürekli acıkıyo ve emiyo..bugün hiç durmadı öğlen 2 den beri emiyo

Son düzenleme:
ben kaçtım kızlar aşkı memnu izlicem kızımla 1 saat sonrada uyutmaya çalışmalarına başlicam

ya bi topik açalımda kilolaro gelişimleri takip edelim
doğduğu kilo boy.. beslenme şekli we aylık kilo boy gelişimleri olsun tablo halindee kim yapar bunu ben tablo olayını hiç bilmiorum
bencede çok güzel olur ama bende hiiç anlamıyorum tablo işindeeennn

ben taktırmadım ama taktırmak istiyorum...dün kontrole gittim dikişlerim için..doktor kanama tamamen bitince demişti ama kanama 40 günden fazla da sürebiliyormuş bazı bayalarda...spiral de sezeryanlarda 2 ay bekleme süresi varmış ya doktor kanaman bitince olabilir o 2 ay rahim kendini toparlaması ve canın çok yanmaması için çünkü sezeryanda dar olacağından takarken canın acıyabilliyomuş

ben geçen hafta taktırdım doktor takarken bir kaç gün kanaman olabilir demişti o bir kaç gün yarın 7 günü tamamlıyor normal mi değil mi anlayamıyorum, bir sürü antibiyotik de verdi onların da etkisi var mı acaba aman kafam karıştı yaaaaa :gitme:

mother&baby dergisi mayıs sayısında bebekler için klasik müzik cd si veriyo.dün aldım,dünden beri dinliyoruz,evde arabada,Ceren rahatlıyo,benim de çok hoşuma gidiyo,uzaklara dalıp gidiyorumyerimseniben

slm kızlar birşey sormak istiyorum nette bakınıyorum ama sizede sormak istedim bebişleri yastıkla yatırıyormusunuz birde nasıl pozisyonda yatırıyorsunuz??

uzman tv de dinledim şimdi pamukcuk varsa bebekte evde tedavi edilmemeli doktora götürülmeli ve karbonat kullanılmamalı iki gün geçer sonra daha ağır bi şekilde tekrarlar diyor
birde yastık kullanılmamalı sadece yan yatırma yastığı kullanılmalıyış ben aldım hiç kullanmadım kullansammıki oğlum rahat edermi sanki arası çok dar gibi geliyo bana öff bilemedim

slm kızlar

aşıdan sonra bebekler genelde huzursuz olur bizimki tam tersi uyudu hava çarptı herhalde aşıdan sonra gezdik dışarda

akşam 8 de uyudu bende onunla uyumuşum şimdi uyandı :)

anneannemiz mamasını yediriyo umarım uyumaya devam eder olmadı gece kuşu olarak ayaktayız :)

Kizlar sizin bebeklerin kilo alimi ve,boyu nasil....??

Ben ens on 6 haftalikken kontrole gitmistim,ve oglumun kilosu : 5230 Boyu : 56 ...

Iki hafta icinde 725 gram almis,boyuda dogudundan beri 5 santim uzamis...

Kilosu icin beni uayrdi,cok kilolu dedi biz obez bebekelr istemiyoruz ,saglik problemleri cok oluyor dedi. Bende cokmuki kilosu dedim evet haftasina gore grafigin ust siniriarinda dedi.

Sizlerin bebisleri nasil???

cnm ben dogdundan 4gun sonra gittim onu gec sonra neredeyse 1 ay sora gittik dogdunda 2,900 kg di simdi 4.5 kg yaklasti ama tam degil.boyuda 53.cm di 55yada 56 olmustu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…