2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buarada benmki 41 gunluk oldu bide sey dogdugu kilodan hesapliyorlar degilmi ordada yani hani ortalamaya gore boyle olmasi gerekir demiyorlar heralde mesela benm cocugum kucuk dogdu yani 1 ay sonra 5 kilo olmasi zor olurdu sırnaşık şey

günaydın kızlar
herkes iyimi bebişler nasıl
ben 2 gün önce oğlumu kanguruya başlayıp parka yürüyüşe gittim o gün akşamına sesi değişti burnuda tıkalı serum sıkıyorum tam açılmıyor galiba dışarı için erken yada alışmadı bebek arabasına koyup dolaşmak gerek sanırım
geçen akşamda kucağımda uyutuyordum gece 3te bende dalmışım saniyelik kahkaha attı bende etrafa baktım kim atıyor diye o gece iki kere attı birinde hafif uyuyordu birinde tam dalmıştı sanırım güzel rüyalar görüyorlar kaydirigubbakcemile3

ben uyguluyorum memede genelde gece uyuyup kalıyor geceleri 11 buçuk gibi o ağlamadan uyandırmadan emziriyorum gece 3 buçukta uyanıyor emziriyorum uyuyor yarım saatte birde sabah 6 gibi uyanıyor bence mantıklı bir kitap uygulayınca oluyor bebek uykusu gelince kendi kendine uyuyor

günaydın kızlar.mutlucum geçmiş olsun.benim kızçem de hasta.hala tıkalı burnu.serum fizyolojik veriyorum..onun böyle solgun olmasına dayanamıyorum..
bu arada dün 40 mız çıktı nihayet ama kızımı kırk banyosu yaptıramadım hasta daha çok üşütür diye...doktor kontrolüme de gittim..korunma yöntemi olarak 3 aylık iğneleri önerdi ,süte geçmezmiş...implantı hiç önermiyorum dedi.....sanırım bugün de regl oldum.kociş çok üzülecek duyunca daha siftah yapamadı adamcağız...dün de moralim bozuktu benim aklım hep kızçemdeydi..zaten hiç uyumadı gece yavrum burnu tıkanık diye....

bugün kayınvalideme kalabalık bir ekip geliyo kızımız için.birzdan ben de oraya gitcemmm.orada da yorulucam..zaten 2 gündür neredeyse 2 saatlik uykuyla duruyorum...

neyse öptüm hepinizi...

günaydın güzel mart anneleri ve bebekleri umarıms sizler iyisinizdir...kızımın burnu cok tıkalı horluyor resmen kahroldum ara ara okyanus suyundan sıkıyorum günde bir tüp bitiriyorum burnuna işe yaramıyor sanırım burnunda bişey olsa cekecem ama burnunda akıntısıda yok tamamen genizi tıkalı ne kadar kötü bişey yaa daha kızım bir bucuk aylık 2 haftadır böle kızlar bebeği 2 800 doğan varmı kızım bucuk aylık oldu kilosu 4 300 acaba bu burun tıkanıklığı gelişiminidemi angelledi sanki büyümüyor gibi geliyor banabilmiyorumkismilebirde gece 12 de emzirip mamada veriyorum sabah 6 ya kadar uyuyor gün içersindede 2 saat uyuyup öle uyanıyor uykusu cok fazla açmı kalıyor bebeğim ama mememi ağzına veriyorum almıyor resmen uyanıpta napabilirim şaşırdım resmen

geçmişi okudumda yastk kullanmıyormusunuz?kızımın burnu tıkalı olduğu için dr yüksek yastıkta yatır dedi yan yatırıyorum daha rahat oluyor yastıksız yada cok alçak yastıkta kafası geriye gidiyor nefes alamıyor resmenmafoldumben

kaç buçuk?1? 2? 1.5 aylıksa 1.5kilo almış oluyor we gayet normal bence.. Ayda 800-1kg ortalama almaları gerekirmiş

canım benimde bebeğim 50 günlük dün dr. amcasına götürdük hırıltısı vardı ama normal dedi burundan geliyor dedi ve normal kontrolumuzu yaptı doğrduğunda 3,750 idi şimdi 5,400 boyuda 57 cm.

ben de aynı şikayetlerle giitim dr. a. dün de kontrole götürdüm.bu hastalık çok çabuk ilerlermiş ama geç iyileşirmiş.
SEMRA benim kızım 2500 doğdu.şuan 4000. kilo alımı durmuş hastalığından bu yana dün tarttırdım.bol bol emzirmeliyiz.
hepimize geçmiş olsun....:gitme:

51 günlük pztesi tartırmıştım 2800 doğmuştu 4300 olmuş ama bana büyümüyor gibi geliyor şöle ayakları elleri tombiş tombiş olsun istiyorum:jeyyar:isircamdaa:jeyyar:

sağol hepimize geçmiş olsun bende aşısı filan var diye yıkamamıştım ama baktım olacak gibi değil ilk defa yalnız kendim ettirdim biraz önce banyosunu hiç ağlamadı hep konuştum yeni uyanmıştı az emzirdim banyo yaptırıp bir daha emzirdim çok güzel uyudu yoruldu sanırım artık gündüz yaptırcam akşam eşimle yaptırınca uyumuyor
bende 41 gün regl oldum zannettim ama hala olmadım değildir seninkide
2 saat uyku çok az sütün azalır kaliteside bozulur o uyudukça sende uyu

geçmiş olsun herkesin bebeği hasta üzmeyelim kendimizi

gzdtk kilosu çok iyi bir ilaç verdimi doktor bende götüreyimmi
anne sütü sıkın daha iyi açıyor serum aömadı benimkini
aspirator alacağım bende

51 günlük pztesi tartırmıştım 2800 doğmuştu 4300 olmuş ama bana büyümüyor gibi geliyor şöle ayakları elleri tombiş tombiş olsun istiyorum:jeyyar:isircamdaa:jeyyar:

benimkide tombiş doğdu 3780 sonra 3400 düştü
1 aylıkken 4900dü şimdi
2 aylıkkende 5580gr 60 cm geldi normalde en az 600 alması gerekiyormuş bizimki 700 gr almış sadece 5 dk emiyor sonra 2-3 saat emmiyordu şimdi 10-12 dk çıktı

ya arkadaşlar ben doğduğundan beri yastıkla yatırıyorum hastaneden öyle söylemişlerdi...gayet rahat oluyor..hep yan yatırdım bir de...dönüşümlü olarak... gündüzleri yanındayken sırtüstü yatırdım arada kafa şekli bozulmasın diye...ama son zamanlarda kendi nasıl isterse öyle yatıyor dönüyor resmen...kafasını kaldırıyor emziği düşünce beline kadar eğiliyor neredeyse...çok hareketli bir sn durmuyor yanlarıan yastık falan da kar etmiyor..gözüm üstümde hala kusarsa diye korkuyorum ama...ne zamana kadar yan yatacaklar?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…