2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar arkadaşlar,.malum benim bebikiminde burnu tıkalı,bu beni çok üzüyo,.geçen deniz suyu aldım,.bugünde aspiratör alacam,.ama nasıl kullanacam,.bi bilgi verirmisiniz,.mucukssssssss:1hug:

selam kızlar bebişlerin kilolarından bahsetmişsiniz bizde bugün karma aşımızı vurdurduk az önce geldik eve benim oğluş almış başını gidyo bir ayda 2 kilo almış 3400 gr doğmuştu ilk birinci ay 4650 gr olmuştu 2. ay bugün tartırdık 6750 gr olmuş boyda 58 cm hemşireye acaba obezmi olucak dedim çok kilo almış hemşire biz anne sütü olanlarda normal diyoruz bu kiloya mama yeyipde çok kilo alırsa obezite sayılır dedi gerçi benim büyük oğlumda bebekken çok kiloluydu sonra yarısı kalmadı onda...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleria.s.

canım çok geçmiş olsun senin durumun özel doktor dediyse kullan tabi inşallah biran önce iyi olur minik meleğin

ben çoğunlukla yüzüstü yatryorum.. çok rahat uyuyo öyle..

hasret dün nette okudum uzman tv de dinledim yüzüstü yatırmak iyi değilmiş ben dillendirmek istemiyorum ama sende bi bak canımcım yüzüstü yatmak için daha çok küçükler ben gündüz altını değiştirince bi 5 dk falan yatırıyorum uyanıkken bende yanında oluyorum okadar

canım geçmiş olsun iyi olur inşallah bebeğin kilosunu dert etme daha iyi olduğunda daha çok alır benim oğlum 3250 doğdu 3100e düştü 1 aylıkken 4500 olmuş ben hiç emziremedim sağıp verdim oda çok az garibim mamayla büyüyor kilosu çok düşük değil yani kuzunun
selamlar arkadaşlar,.malum benim bebikiminde burnu tıkalı,bu beni çok üzüyo,.geçen deniz suyu aldım,.bugünde aspiratör alacam,.ama nasıl kullanacam,.bi bilgi verirmisiniz,.mucukssssssss:1hug:

kıyamam ya ne oldu bu bebişlere geçmiş olsun iyi olur inşallah canım

maşallah annesi sütün yarıyor demekki tosuncuk olmuş tatlı bıdık

slm kızlar

dün akşam korktuğum olmadı akşam 11 de uyandı oğlum karnını doyurdum aytırdım sabah 5 te kalktı memesini emdi saat 7 ye kadar uyudu çok şükür sonra yatakta biraz keyif yaptık sabah jimlastiğini yaptık sonra 1-2 saat uyudu şimdi anakucağında etrafı izliyo birazdan giyinip dışarı çıkıcaz birazda alışveriş yapıcaz dün biraz yaptık alış verişe doymuyoruz yazlık bir sürü tulum aldım çok şirinler insanın her renk alası geliyo :)

bizimki 1 ayda 2 kiloya yakın almış doktorumuz çok kızdı çok almış olmaz böyle dedi iyiki vitamin vermemişiz ne olurdu acaba dedi

maşallah bebekler güzel kilo almış
benim arkadaşımda ısrar etmemiş emsin diye şimdi sütü kesilmiş mamada yemiyormuş biberonu itiyormuş ne yapacağını şaşırmış arı maması yapmış suylada bebek uyumuş nihayet
asipiratörü bebeğin burnuna serum sıktıktan sonra aspiratörü sıkıp bebeğin burnuna sokup bırakıyorsun sanırım

OTTRı BEBE BURUN ASP. aldık. en iyisi buymuş.serum fiz. damlatıp çekiyorsunuz. bayağı etkili. herkese acil şifalar.....

dün dr. bizim için basit bir mikrop bebekleri hasta edebilir dedi. çok dikkat ediyoruz ben dışarı çıkarmadım ama oldu işte. galiba gelen gidenden oldu. inşallah kısa zamanda atlatırlar.

birşey sorucam kızlar cahilim bu konuda şimdi yarın bizim kırkıncı günümüz yarınmı kırkımız çıkmış oluyor yoksa pazar günümü 41.gün oluncamı kırkımız çıkmış oluyor??

40. gününüzde kırkınız çıkmış oluyor.Aynı soruyu bende anneme sormuştum canım.

selam kızlar bebişlere ne oldu böyle bu havalar onları çarpmasın aman benimde kızın burnu tıkalı çok kötüü yaa biz en sonunda emzik aldık ne rahatlıkmışş yaaaguclubacismile

40. gününüzde kırkınız çıkmış oluyor.Aynı soruyu bende anneme sormuştum canım.

sağol canımcımopuyorumnanaktan
yarın oğlumu güzel bi bıcı bıcı yaptırıyım bende tabii pazar günüde gezeriz artık annem burada değil memlekette dönünce mevlüt okutucaz inşallah artık yarın ben kendim evde okurum

selam kızlar bebişlere ne oldu böyle bu havalar onları çarpmasın aman benimde kızın burnu tıkalı çok kötüü yaa biz en sonunda emzik aldık ne rahatlıkmışş yaaaguclubacismile

bende aldım emzik ama beyimiz canı isterse alıyor istemezse almıyor ben emzirmiyorum ama bizimki uykuya geçerken illa biberonu emmek istiyordu boş hava yutmasın diye az mama yapıyordum oda emiyordu ya fazla geliyordu çıkarıyordu yada bi yudum alıp bırakıyordu mamayı dökmek zorunda kalıyordum (çocuk meme hariç herşeyi emiyor) o yüzden aldım emzik

yok be canım o hani allah korusun boğulurlar die söylüolar bizimkinin maşallahı war doğduğu günden beri kafasını tutabiliyor sağa sola çewiriyo yaterken, kendini kaldırıyo falan kollarıyla destek alıp bizim doktor we ebeler bebeklerin en rahat ettiği pozisyon yüzüstü yatmakmış dediler ben göbeği düştüğünden beri %90 yüzüstü yatırıyorum.. sırt üstü yatırdığımda çabuk uyanıyor hele gece imkansız sırtüstü 1 saatten fazla uyumaz:sm_confused:

bizim kız sabah 7de uyandı bizide uyutmadı tabi we saat 5e kadar toplasanız 2 saat bile uyumamıştır:gitme: huysuzlukta yapmıyo ama uyumadıda pek sinir oldum dünde aynı bu saatlerde uyudu gecede 12ye kadar uyutamadım 8de uaynmıştı( hemen alışıyo ya dün nasıl uyuduysa bu günde aynını yaptı ama bugün yapamicak çünkü en geç 18,30da uyandırıcam uyanmazsa akşamda 10da uyutmayı düşünüyorum maksimum. babamız yok yine bu gece kızımla yalnızım bende yatarım erkendenboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…