- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.241
geçmişi okudumda yastk kullanmıyormusunuz?kızımın burnu tıkalı olduğu için dr yüksek yastıkta yatır dedi yan yatırıyorum daha rahat oluyor yastıksız yada cok alçak yastıkta kafası geriye gidiyor nefes alamıyor resmenmafoldumben
ben çoğunlukla yüzüstü yatryorum.. çok rahat uyuyo öyle..
ben de aynı şikayetlerle giitim dr. a. dün de kontrole götürdüm.bu hastalık çok çabuk ilerlermiş ama geç iyileşirmiş.
SEMRA benim kızım 2500 doğdu.şuan 4000. kilo alımı durmuş hastalığından bu yana dün tarttırdım.bol bol emzirmeliyiz.
hepimize geçmiş olsun....:gitme:
selamlar arkadaşlar,.malum benim bebikiminde burnu tıkalı,bu beni çok üzüyo,.geçen deniz suyu aldım,.bugünde aspiratör alacam,.ama nasıl kullanacam,.bi bilgi verirmisiniz,.mucukssssssss:1hug:
selam kızlar bebişlerin kilolarından bahsetmişsiniz bizde bugün karma aşımızı vurdurduk az önce geldik eve benim oğluş almış başını gidyo bir ayda 2 kilo almış 3400 gr doğmuştu ilk birinci ay 4650 gr olmuştu 2. ay bugün tartırdık 6750 gr olmuş boyda 58 cm hemşireye acaba obezmi olucak dedim çok kilo almış hemşire biz anne sütü olanlarda normal diyoruz bu kiloya mama yeyipde çok kilo alırsa obezite sayılır dedi gerçi benim büyük oğlumda bebekken çok kiloluydu sonra yarısı kalmadı onda...
serum fizyolojık damlatıyorum cengellı ıgne arkası ıle temızlıyorum burnunun tıkanıklığı gecıyor
birşey sorucam kızlar cahilim bu konuda şimdi yarın bizim kırkıncı günümüz yarınmı kırkımız çıkmış oluyor yoksa pazar günümü 41.gün oluncamı kırkımız çıkmış oluyor??
40. gününüzde kırkınız çıkmış oluyor.Aynı soruyu bende anneme sormuştum canım.
selam kızlar bebişlere ne oldu böyle bu havalar onları çarpmasın aman benimde kızın burnu tıkalı çok kötüü yaa biz en sonunda emzik aldık ne rahatlıkmışş yaaaguclubacismile
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleria.s.
hasret dün nette okudum uzman tv de dinledim yüzüstü yatırmak iyi değilmiş ben dillendirmek istemiyorum ama sende bi bak canımcım yüzüstü yatmak için daha çok küçükler ben gündüz altını değiştirince bi 5 dk falan yatırıyorum uyanıkken bende yanında oluyorum okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?