2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh gezin bakalım aman hatçem dikkat et tüm bebişler hasta sıkı giydir yawruyu we kucaktan kucağa gezdirme biraz kırıklığı wra de nazar etmesinler çocuunu:)

Kızlar nabersiniz
az önce göğsümü sağıyım dedim bizim ufaklık uyuyodu dolmuştu çıka çıka 30-40 cc çıktı yaaa az değil mi??

az önce annem gitti evine...ilk defa yalnız kaldık...bakalım napıcam
4 te uyandı hala uyumadı az önce 5 dk uyur gibi oldu şimdi yine uyandı...emzik almıyo sürekli emmek istiyo sonrada hazmetmiyo kusuyo...

yok kız içeri sokmıycm babasıyla arabad dursun acıkınca bn gider emzirir gelirim
nassı yani onları arabada mı bekletcensempatiksalakcinni
Kızlar nabersiniz
az önce göğsümü sağıyım dedim bizim ufaklık uyuyodu dolmuştu çıka çıka 30-40 cc çıktı yaaa az değil mi??

tam oturt pompaya göğsünü pozisyon değiştir zorla biraz daha çıkar hem pompayla o kadar çıkıyo. ama sıksan elnle daha aktığını görürsün yani çocukta emse gelir, hemen sütüm bitti die düşünme.

Tam oturtuyorum...eğilerek sağdım hatta..
Sahimi canım yaa...valla sütüm yetmiyo heralde diye düşünmeye başlamıştım...pompaylada çok zorlayamıyorum çünkü hemen çatlıyo yara oluyo...BUrada birkaç kişi bir göğsümden 100 cc çıkıyo yazmışlardı o yüzden çok üzüldüm okadar çıkıncaa

oynatacağım artık azkadımafoldumben.
durmuyor uyumuyor.dün akşam buraya son mesajımda uyandı ki sanırım 7 gibiydi ve gece 2 de uyudu.sürekli ağlıyor.kucaktan inmiyor ve bazen kucakta tatmin etmiyor aksi gibi 2 akşamdır babası da geç geliyor yemek bile yiyemiyorum.dün akşam hüngür hüngür ağladım.o sırada eşim geldi adam benimi alp imi sustursun şaşırdı.uykusu geliyor ama direniyor ağlıyor uyumuyor uyusada kucakta indirirsen anında basıyor yaygarayı.şimdide kucağımda.tuvalete bile gitmeye vakit vermiyor.resmen ağzıma edildi.çok yoruldum çokkk:gitme:.

Son düzenleme:
biz şimdi gezmeden geldik ve gelir gelmez uyudu beyefendi bakalım kaçta uyanıcak :)

bugün bol bol güneş aldı oğlum mayıştı resmen iyi korumaya çalıştım umarım hasta olmaz
hasta olan bebişlere acil şifalar inş. biran önce iyileşirler

canım yaa rezene çayı weriomusun rezene wer 50ml kadar mutlaka bi derdi wardır yawrunun kalın giydir bi camda balkonda falan tut 3,4 dakka temiz hawa iii gelir belki:bbo:

tabiiki sahi canım üzme kendini daha yeni artacak sütün bol bol sıwı al bal iç bi kaşık üstüne 2 bardak su dik şerbet yap iç hatta gaz yapmıyosa ballı süt iç sıcak olsun.. benimde 100ün üzeri çıkıyor ama bnm kociş we ben özellkle uğraşıoruz içiorum hoşaf süt meywesuyu humana sende gayret et dere otu mucize diolar bi topicte ben 1 kere denedim gece taş gibi oldular sende dene istersen.. gerçi birazda yapı meselesi sanırımboshayallersmile

canım ya gazı vardır ya bi yeri ağrıyordur. emzik ver varsa calpol ver bi çay kaşığı veya şekerli su ver bi iki çay kaşığı ayağında sallamayı dene veya arabanız varsa biraz gezin yada daha saat erken bebek arabasına koy yağmurluğu varsa tak yoksa bi battanıyie at üstüne gezdir biraz veya evin içinde arabayla gezdir. rahatlayınca uyurr.

ahh canım ya bugün bizimkide hiç uyumadı sürekli ağladı uyuyor 5dk sonra birdaha iç çeke çeke ağlıyor bende bütün gün kucağımda gezdirdim gazını çıkarıyor ama uyumuyordu az önce bi banyo yaptırdım daha üstünü giydirirken gözler kapanmaya başladı şimdi uyuyor çok şükür bu arada gazlı bebekler topikinde gördüm zinco kullananlar çok bende eşime aldırdım ondan da verdim belki onunda etkisi olmuştur ısıtıcın varsa yada evin sıcaksa sende bi banyo yaptır belki iyi gelir canım

Hasretcim maşallah kuzuya sen rahat diyorsan tamam canımcım Rabbim korur zaten

slm millet ben bu gün gene geç kalanlardanım :) sabahtan beri oğlumun yeni hareketleriyle tanışıyoruz, sabah 8de uyandı beşiğinden alana kadar sinirli sinirli homurdandı ve ıkındı, yatagından alıp eşimle yastıklsarımızın arasına koydum zevkten dört köşe oldu neşesini görmeliydiniz, uyandırana kadar sürekli babasına bakıp neşeli sesler çıkardıbir saatten fazla eytrafa gülücükler saçarak bakındı kaydirigubbakcemile2 şimdi de kucağa alınmak ve kendisiyle sohbet edilmesini istiyor, evet arkadaşlar kucağa almama alıştırmama teorim çöktü sempatiksalakcinni orasının eğlenceli ve sıcak olduğunu zaman ne kadar kısa olursa olsun seziyor bu veletler resmen totosu havaya kalkıyor kucağa gelmek istediğinde kaydirigubbakcemile3 yandık biz anneanne gidince

walla canım yapılacak bisey yok kolik maalesef o yüzden kucak istemesi normal benim hilalimde öyle ama alıştım ben heyecan ve stres yapmıyorum ben 2 saat ayakta bile kalıyoruz kucağımda hoplatıp duruyor ,müzik dinletiyorum ,sakinleşince karnını okuşuyorum nette okudum sıcak tutun yazıyorlar karnını sıcak havlu bastırıyorum en geç yattığımız saat 3 gece...gündüzleri 2 den 6 ya kadar uyuyor akşam 1 saat şekerleme yapar gibi uyuyor gece 11 ede başlıyoz kuncakta gezmelyer odanın içinde aynen tuvalete bende sık giderdim ama şimdi emiyorsa tutuyorum valla ayaktaysak eşim tutuyor ....bunlar olunca belim kopuyor resmen emzirirken bazen yatrak emziriyorum ozaman uzun emiyor bende belimi dinlendirmiş oluyorum....

Kızlar burda saat sabah 4 bizimkinin uyku problemi olduğu için benide problemli etti uyuyamiyorm halbuki oğlum misil misil off off gözümden uyku akıyo ama yok anacgm napcm Beeen

günaydın bu saat olmuş kimsecikler uğramamış buralara bea ne ayak kızlar yoksa gezmeye mi gittiniz dicem ama 1 mayıs günü kimsenin biyere gitceğini sanmıyorumboshayallersmile e nerdesiniz o zamnnn benim kzı 1,30 saattir uyuor sabah 9da uyandı 1-1,5saat oynaştık üstünü giydirdim parka gitmek için son defa emzirirken uyudu welet bnde uyanmasını bekliorum giydim caprimi üstünede tuniğimisositososito
Hasret ikimiz kalmışız be benim kız uyuyo sen ne yapıyon beşiktaşın neresindesin

cnm bn war görünüp olmayanlardanım:)) ben beşiktaş yıldızdayım abbasağa parkının ordayız.. biz kocişle çok geliriz sarıyere tarabyaya.. eşim eskiden sarıyerde oturuyorlarmış çamlık war orda bilirmiin insanlar piknik yapar mangal yapar manzaralı bi yer oraya çok geldik yazın sonbaharda falan şimdi yine sezonu açıcaz cengizin arkafdaş we akrabaları çok oralarda sen nerdesin yakınmısın bu bahsettiğim yere?

slm kızlar dün bütün gün gezmek oğluşuma çok yaradı akşam 11 de yattı sabah 6 da kalktı emzirdim yatırdım 8 de kalktı biraz oynaştık jimlastik yaptık tabii bunun sonunda altımız değiştirdik malum :) sonra yine uyudu koynumda beraber uyuduk aşkımla 1 saattir yine uyuyor bakalım uyansın yine dışarı çıkarıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…