- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.261
ben bebişi uyandırcam şimdi hala uyanmadı:) sen napıosun..
ohh gezin bakalım aman hatçem dikkat et tüm bebişler hasta sıkı giydir yawruyu we kucaktan kucağa gezdirme biraz kırıklığı wra de nazar etmesinler çocuunu:)
nassı yani onları arabada mı bekletcensempatiksalakcinniyok kız içeri sokmıycm babasıyla arabad dursun acıkınca bn gider emzirir gelirim
Kızlar nabersiniz
az önce göğsümü sağıyım dedim bizim ufaklık uyuyodu dolmuştu çıka çıka 30-40 cc çıktı yaaaaz değil mi??
Tam oturtuyorum...eğilerek sağdım hatta..nassı yani onları arabada mı bekletcensempatiksalakcinni
tam oturt pompaya göğsünü pozisyon değiştir zorla biraz daha çıkar hem pompayla o kadar çıkıyo. ama sıksan elnle daha aktığını görürsün yani çocukta emse gelir, hemen sütüm bitti die düşünme.
canım yaa rezene çayı weriomusun rezene wer 50ml kadar mutlaka bi derdi wardır yawrunun kalın giydir bi camda balkonda falan tut 3,4 dakka temiz hawa iii gelir belki:bbo:oynatacağım artık azkadımafoldumben.
durmuyor uyumuyor.dün akşam buraya son mesajımda uyandı ki sanırım 7 gibiydi ve gece 2 de uyudu.sürekli ağlıyor.kucaktan inmiyor ve bazen kucakta tatmin etmiyor aksi gibi 2 akşamdır babası da geç geliyor yemek bile yiyemiyorum.dün akşam hüngür hüngür ağladım.o sırada eşim geldi adam benimi alp imi sustursun şaşırdı.uykusu geliyor ama direniyor ağlıyor uyumuyor uyusada kucakta indirirsen anında basıyor yaygarayı.şimdide kucağımda.tuvalete bile gitmeye vakit vermiyor.resmen ağzıma edildi.çok yoruldum çokkk:gitme:.
Tam oturtuyorum...eğilerek sağdım hatta..
Sahimi canım yaa...valla sütüm yetmiyo heralde diye düşünmeye başlamıştım...pompaylada çok zorlayamıyorum çünkü hemen çatlıyo yara oluyo...BUrada birkaç kişi bir göğsümden 100 cc çıkıyo yazmışlardı o yüzden çok üzüldüm okadar çıkıncaa
canım ya gazı vardır ya bi yeri ağrıyordur. emzik ver varsa calpol ver bi çay kaşığı veya şekerli su ver bi iki çay kaşığı ayağında sallamayı dene veya arabanız varsa biraz gezin yada daha saat erken bebek arabasına koy yağmurluğu varsa tak yoksa bi battanıyie at üstüne gezdir biraz veya evin içinde arabayla gezdir. rahatlayınca uyurr.oynatacağım artık azkadımafoldumben.
durmuyor uyumuyor.dün akşam buraya son mesajımda uyandı ki sanırım 7 gibiydi ve gece 2 de uyudu.sürekli ağlıyor.kucaktan inmiyor ve bazen kucakta tatmin etmiyor aksi gibi 2 akşamdır babası da geç geliyor yemek bile yiyemiyorum.dün akşam hüngür hüngür ağladım.o sırada eşim geldi adam benimi alp imi sustursun şaşırdı.uykusu geliyor ama direniyor ağlıyor uyumuyor uyusada kucakta indirirsen anında basıyor yaygarayı.şimdide kucağımda.tuvalete bile gitmeye vakit vermiyor.resmen ağzıma edildi.çok yoruldum çokkk:gitme:.
oynatacağım artık azkadımafoldumben.
oynatacağım artık azkadımafoldumben.
Hasret ikimiz kalmışız be benim kız uyuyo sen ne yapıyon beşiktaşın neresindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?