- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.281
slm kızlar dün bütün gün gezmek oğluşuma çok yaradı akşam 11 de yattı sabah 6 da kalktı emzirdim yatırdım 8 de kalktı biraz oynaştık jimlastik yaptık tabii bunun sonunda altımız değiştirdik malum :) sonra yine uyudu koynumda beraber uyuduk aşkımla 1 saattir yine uyuyor bakalım uyansın yine dışarı çıkarıcam :)
slmlar herkese.çok şükür kızım bugün biraz daha iyi...hırıltısı geçmedi ama serum fizy.sayesinde nefes alabiliyor.umarım böylece atlatır...misafirim var...hazırlık yapmam gerek..öptüm hepinizi...
geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce canım
hasta olan bütün bebeklerimize Allah acil şifalar versin inşallahh
merhaba kızlar
kucağımda oğlum tek elle size yazmaya çalışıyorum
malesef kucağı çokk seviyor, bırakınca hemen uyanıyor
gaz sancılarımız için bende zinco almıştım ama dr.umuz kullanmamızı önermedi
ilerde ne etki yaratacağını bilemeyiz dedi
bu ara iştahım çok açıldı benim yaa(
siz de öyle misiniz? özellikle tatlılara hasta oluyorumm
yaaaaaa kızlar bugü bizim oğlan gözünü açamıyo sürekli uyuyor zorla uyandırıyorum gece uyusun diye ama o yine uyuyor galiba bu gece nöbet var
yok be canım ağır gelmez rahatlamıştır cocuk:)slm kızlar iyi haftasonları hepinize
bugün kırkımızçıkıyor hihoyyyt oğluşumla bıcı bıcı yapıcaz babamız işde olduğu için gezmemiz yarına kaldı teyzesi geicek yıkıycaz oğlumu bide okurum banyodan sonra ohh miss gibi
dün bizimki çok huysuzlandı akşam yıkadım birde 4 damla zinco verdim akşam 9 da uyudu gece 2de ben mama yaptım yedirdim uyanmadı sonra 4:30 da bii daha mırıldandı yine yedi uyudu hala tam uyanabilmiş değil bi uyuyor bi uyanıyor altını alırken bile tam açamadı gözünü
o yüzden biraz tedirgin oldum aslında acaba ağırmı geldiki diye düşünüyorum???
yaaaaaa kızlar bugü bizim oğlan gözünü açamıyo sürekli uyuyor zorla uyandırıyorum gece uyusun diye ama o yine uyuyor galiba bu gece nöbet var
Bugün bizde de var aynı sorun gece hiç uyumadı gazdan diyebilirim sürekli mukır mıkır ağlamada yok ama sürekli sıkınıyo inliyo...kendide uyumuyo o seste bizde uyumuosyaaaaaa kızlar bugü bizim oğlan gözünü açamıyo sürekli uyuyor zorla uyandırıyorum gece uyusun diye ama o yine uyuyor galiba bu gece nöbet var
canım ben humana still tee içiyorum ve bol su içiyorum..süt içmiyorum gaz yapar diyeeee..denemem lazım aslında..bal süt yapıyomu?? sürekli kayısı hoşafı içiyorum...dereotunu nasıl yiyon peki öylece çiğ çiğ micanım yaa rezene çayı weriomusun rezene wer 50ml kadar mutlaka bi derdi wardır yawrunun kalın giydir bi camda balkonda falan tut 3,4 dakka temiz hawa iii gelir belki:bbo:
tabiiki sahi canım üzme kendini daha yeni artacak sütün bol bol sıwı al bal iç bi kaşık üstüne 2 bardak su dik şerbet yap iç hatta gaz yapmıyosa ballı süt iç sıcak olsun.. benimde 100ün üzeri çıkıyor ama bnm kociş we ben özellkle uğraşıoruz içiorum hoşaf süt meywesuyu humana sende gayret et dere otu mucize diolar bi topicte ben 1 kere denedim gece taş gibi oldular sende dene istersen.. gerçi birazda yapı meselesi sanırımboshayallersmile
canım ben tracy teyzede o kısımları daha okumadım heralde :)...öle diyosa o kadın kesin doğrudur valla içim rahatladıbeknurcum,tracy teyze ne diyo sağdıgınız süt sizi aldatmasın diyo.60 cc cıkarsa bebek 90cc çekiyodur demektir diyor..
bomba gibi bi süt artırıcı keşfettim,gerçi biliyodum ama.ısırgan otu çayı..hazır sallama çay almıştım arifoğlunun etk etmemişti.GNC'den ısırgan otu kapsülü içiyodum.bloguma biri yorum bırakmış,Allah razı olsun ondn,ısıgan otunun kendini dene demiş.aldık aktardan,5 dk demliyorum,koca bi bardak içiyorum yarım litrelik bardaka:)sonucu nasıl söylesem nazar deger diye tarif edemiyorum ama mama takviyesini kesiyorum diyeyim siz anlayn.
evde vardı ısırgan gerçek yaprak kurutulmuş şimdi yaptım valla bi içiyim...yarın da dereotu alırım bakalım...bugün 3.içişim.gerçek yaprak olacak ama. sallama çay etki etmiyo.bugün feci etkisini göstrdi,derotu da yiyorum çiğ çiğ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?