2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm bizimkide 11,30da uyudu 9da uyanıp 10,30da tekrar uyudu hala uyuyoropuyorumnanaktan birazdan uyanır tam uyanırkaydirigubbakcemile5

slmlar herkese.çok şükür kızım bugün biraz daha iyi...hırıltısı geçmedi ama serum fizy.sayesinde nefes alabiliyor.umarım böylece atlatır...misafirim var...hazırlık yapmam gerek..öptüm hepinizi...

slm kızlar iyi haftasonları hepinize

bugün kırkımızçıkıyor hihoyyyt oğluşumla bıcı bıcı yapıcaz babamız işde olduğu için gezmemiz yarına kaldı teyzesi geicek yıkıycaz oğlumu bide okurum banyodan sonra ohh miss gibi
dün bizimki çok huysuzlandı akşam yıkadım birde 4 damla zinco verdim akşam 9 da uyudu gece 2de ben mama yaptım yedirdim uyanmadı sonra 4:30 da bii daha mırıldandı yine yedi uyudu hala tam uyanabilmiş değil bi uyuyor bi uyanıyor altını alırken bile tam açamadı gözünü
o yüzden biraz tedirgin oldum aslında acaba ağırmı geldiki diye düşünüyorum???

geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce canım
hasta olan bütün bebeklerimize Allah acil şifalar versin inşallahh

hayırlı hafta sonları bugun kızımı banyo yaptırdık çok şükür çok tatlıydı şimdi uyuyor .burun tıkanıklığı bizdede var okuduğum kadarıyla herkes bundan muzdarip ama gececek inş.bende burun aspiratörü alacağım.bakalım fayda edecekmi...
kızlar alışveriş yapmayı çok özledim 55 gündür evden nerdeyse çıkmadık inş.haziran gibi istanbula gidip capasiti alışveriş merkezini baştan aşağı gezip çılgınlar gibi alacağım hepinize iyi hafta sonlarııııııııııııı

slm kızlar nete girmeyeli çok oldu.nasılsınız,bebişler nasıl?benim oğlum 2 gündür emzik tutuyo.çok büyük bi rahatlıkmış.keşke daha önceden ısrarcı olsaymışım bu konuda.hiç olmazsa uyanıkken kucağımdan bırakabiliyorum artık.ama kolik mi oldu ne geceleri 9 ve 11 arası durduramıyoruz çok ağlıyo.ne yapıcağımı şaşırdım.dün o kadar ağladı ki içim parçalandı bende onunla ağladım.saat 11 i geçti mi yorgun düşüyo heralde hemen uyuyo.off off zor dostum zor...guclubacismile

merhaba kızlar

kucağımda oğlum tek elle size yazmaya çalışıyorum
malesef kucağı çokk seviyor, bırakınca hemen uyanıyor

gaz sancılarımız için bende zinco almıştım ama dr.umuz kullanmamızı önermedi
ilerde ne etki yaratacağını bilemeyiz dedi

bu ara iştahım çok açıldı benim yaa (
siz de öyle misiniz? özellikle tatlılara hasta oluyorumm

geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce canım
hasta olan bütün bebeklerimize Allah acil şifalar versin inşallahh

sağol canım..inşallah atlatırız kolaylıkla..
sizin de kırkınız hayırlı olsun....bizim de perşembeydi kırkımız ama kızımı banyo yaptıramadım hasta diye...

ayneeeeeennnn....bi de gelen giden çok...yaptığım pasta börekleri bir uçtan ben tüketiyorum ya napıııımm dayanamıyorum.eee nolcak bu kilolar o zaman...:icecream:

frambuazcım Orkun bey in tayini çıkmış duydun mu bilmiyorum.....ahmet hasözlere devam mı etsem ki?

yaaaaaa kızlar bugü bizim oğlan gözünü açamıyo sürekli uyuyor zorla uyandırıyorum gece uyusun diye ama o yine uyuyor galiba bu gece nöbet var

al bi çok uyuyo diye sorun eden daha çocuk rahat ki uyuyoo uyuyarak büyüyecekler ki benim kız dün akşam yedide bi uyudu korktum gece nöbet var diye acıkınca gözünü açmadan emdi gece iki defa kalktı sabah altı buçukta uyandı dokuzda geri uyudu. çookk uykucuyuzz cokkk

--------------------------------------------------------------------------------

MUSTELA ACTİVATEUR FERMETE CORPS - HAMİLELİK SONRASI ZAYIFLAMA
Mustela Activateur Fermete Corps - Hamilelik Sonrası Zayıflama

Eski Vücudunuza Merhaba Deyin

Eşsiz formülü sayesinde, hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte oluşan bir takım gevşemeler ve istenmeyen fazlalıklar için özel olarak hazırlanmıştır. İçeriden etki ederek özel patentli formülü sayesinde vücudunuzun eski formuna kavuşmasına yardımcı olur.

İçeriğinde bulunan Hodan yağı ile balık yağı birleşimi (%80 oranında Omega–3 içerir) yağların dışarı atılmasına yardımcı olur,

B grubu vitaminleri ve Magnezyum, çinko gibi oligo-elementler arasından yapılmış özel bir seçim üst deri katmanını güçlendirmeye, cildin elastikiyetini sağlayan destek proteinleri olan kolajen ve elastin oluşumunu artırmaya yardımcı olur.

Yapılan klinik çalışmalar sonucunda;

4. Haftadan İtibaren

Sıkılaşma : %84'e
Cilt renginde Canlılık : %89'a
Siluette İncelme : %75'e
Rahatlama Hissi : %91'e varan

8. Haftadan İtibaren

Yeniden Şekillenme : %70'e
Daha Sıkı ve Yoğun Görüntü : %70'e
Cilt Kalitesinde Artış : %75'e varan artış ve düzelmeler gözlemlenmiştir.

Kullanımı

Sabah ve akşam bir bardak su ile 1er kapsül alınır. 3 aylık bir kürü tamamlamanız tavsiye edilir. Beraberinde uygun bir diyet programı uygulamanız sonuçların hızlanmasını sağlayabilir. Hekime danışmadan aynı zamanda başka gıda ekleri alınması tavsiye edilmemektedir.

Tıbbi kontrol altında test edilmiştir. Alerjik reaksiyon riski minimuma indirgenerek formüle edilmiştir. alıntıdır

yok be canım ağır gelmez rahatlamıştır cocuk:)
yaaaaaa kızlar bugü bizim oğlan gözünü açamıyo sürekli uyuyor zorla uyandırıyorum gece uyusun diye ama o yine uyuyor galiba bu gece nöbet var

bazen bizimkide öyle oluyo günü günüe uymuyor bunların canım bizde bugün parka gittik 1 saat hep uyudu geldik 2,30da uyandı 17,30da tekrar uyudu 7,30 gibi uynmazsa ben uyandırıcam akşam geç yatıyo yaa bu akşam 10da yatırmaya gayret edeceğimboshayallersmile

slm kızlar umarım sizler iyisinizdir ben hasta oldum boğazım feci şekilde acıyor yutkunamıyorum kırkınlık birde hafif öksürük var emzirmeye devam etsemmi ki bebeğimin burnu tıkalı birde hastalık gecerse ağzımı tülbentle kapatıp emziriyorum antep cok soğuk şifayı kaptık biz sizler dikkat ediin cocukla cok zor valla ben zorlanıyorum

kızlar benim kız da kaka yapamıo artık,geçen okumuştum çogu bebekte vardı aynı sorun.nasıl çözdüüz?zeytinyagı içirdim,popya sürdüm,rezene içirdim,nurse harvey içirdi.ağlıyo,kıvranıyo.fitil sokamadım,çok kalın geliyo ya:kedi:

Merhaba kızlar bugün kızımı babası ile yıkadık...kendime güvenim geldi valla inşalla h hastada olmaz...

Bugün bizde de var aynı sorun gece hiç uyumadı gazdan diyebilirim sürekli mukır mıkır ağlamada yok ama sürekli sıkınıyo inliyo...kendide uyumuyo o seste bizde uyumuos
ama bgn tam tersi banyodan sonra bi yattı ben aralarda kaldırdım emzirmek için..gece gene nöbet var anlaşılan

canım ben humana still tee içiyorum ve bol su içiyorum..süt içmiyorum gaz yapar diyeeee..denemem lazım aslında..bal süt yapıyomu?? sürekli kayısı hoşafı içiyorum...dereotunu nasıl yiyon peki öylece çiğ çiğ mi

beknurcum,tracy teyze ne diyo sağdıgınız süt sizi aldatmasın diyo.60 cc cıkarsa bebek 90cc çekiyodur demektir diyor..

bomba gibi bi süt artırıcı keşfettim,gerçi biliyodum ama.ısırgan otu çayı..hazır sallama çay almıştım arifoğlunun etk etmemişti.GNC'den ısırgan otu kapsülü içiyodum.bloguma biri yorum bırakmış,Allah razı olsun ondn,ısıgan otunun kendini dene demiş.aldık aktardan,5 dk demliyorum,koca bi bardak içiyorum yarım litrelik bardaka:)sonucu nasıl söylesem nazar deger diye tarif edemiyorum ama mama takviyesini kesiyorum diyeyim siz anlayn.

canım ben tracy teyzede o kısımları daha okumadım heralde :)...öle diyosa o kadın kesin doğrudur valla içim rahatladı
ısırgan otu bende de var evde bende duymuştum ama bi kere içtim tadı iğrenç diye bıraktım devam ediyim ozaman sonucu hemen aldın mı
ölçüleri ne peki yarım litrelik bardağa nekadar koyuyon

Son düzenleme:
bugün 3.içişim.gerçek yaprak olacak ama. sallama çay etki etmiyo.bugün feci etkisini göstrdi,derotu da yiyorum çiğ çiğ.

bugün 3.içişim.gerçek yaprak olacak ama. sallama çay etki etmiyo.bugün feci etkisini göstrdi,derotu da yiyorum çiğ çiğ.
evde vardı ısırgan gerçek yaprak kurutulmuş şimdi yaptım valla bi içiyim...yarın da dereotu alırım bakalım...
çok saol şekerim...ama tadı çok kötü yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…