2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi geceler aöf sınav sonuçları açıklandı sınava girenler merak ettim sonuçlara baktınız mı?
ayrıca gaz ilacını düzenli veriyormusunuz ben günde 4 defa veriyorum saate bakarak herkes düzenli veriyor mu?

yarın pazar hawa süper olacak gezmeye gitmek istiyorum kızımla hawalar ısındıkça dükkanda pineklemek dahada çekilmez oluyorrrr(((

naber pınarcım kızın nasıl gittinzmi dr.a tekrar? kilosu falan nasıl? sen de kilolar nasıl??
bende düzenli weriodum ama o kadarda saate bakarak değil akşam we yatmadan önce weriodum şimdi pek wermiorum düzeldik şükür:lepi:

aaa çıkmak zorundayım kociş geldi ilgi istiyoooooaklinialirimsmile kıskanç aşkım yaaaaa

kıssslarrr ösledim oluum siisiiiiiiiiiiiiiiii:))yogunum anamdaydım..yuazamıorum..geliorum ykında..size liste yapmak istiorum bebek gelişim tablosu..yapan oldumu bissden yoksa ugrasmiim..cvp yazın hee

selam kızlar uzun zamandır girmiyodum kızım birbuçuk aylık oldu bir haftadır kakasını zor yapıyo anne sütüyle besliyorum bir hafta öncesine kadar günde 3-4 kere yapan çocuktu noldu anlamadım 3kg700 gr doğdu şuan 5 kg 800gr doymuyo desem bukadar kilo almaz nabıcamı şaşırdım aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı acil lütfen

arkadaşlar bebeklerin gaz sancılarına iyi gelen bir yöntem ilaç yaramayan arkadaşlar deneyip bizede bilgi verirmisiniz?

Zeytinyağını elinizi değdirebilecek sıcaklıkta ısıtıyorsunuz ve bebeğin karın ve kasık bölgesine sürüyorsunuz. Ardından sıcak bir havluyla -havlu bebeğin bezinin altına gelecek şekilde- kapatıyorsunuz. 5-10 dk içerisinde bebek rahatlıyor. Bunu dünden beri uyguluyorum. Eyüp’e çok iyi geldi. Eyüp’le ilgili yapıp memnun kaldığım diğer şeyleri de geniş bir zamanda siteye yazmak istiyorum. Ama belki içinizde benim gibi bebekte gaz dedinden muzdarip olanlar vardır diye bu konuyu hemen siteye ekleme ihtiyacı hissettim. Artık bebekler ağlamasın, anneler üzülmesin. Umarım herkesin işine yarar bu reçete

iyiyim cnm sağol 13 kilo gitti ilk 40 günde bebiş iyi ama bir dr bulamadık hala hafta arası sibel hnmın tavsiyesi olan bir dra götürücem .
bana göre kilo aldı ama bakalım dr ne diyecek ?
hımm iyi ya herkes bir şey söylüyo korktum çünkü ben 6 7 saatte bir veriyorum yoksa kıvranıyo helinim gazdan

cnm birde iyi yönünden bak sen gene çalışsanda bebişin yanında benim de izinim bitmek üzere ne yapıcam diye şimdiden strese girdim nasıl bırakıp gidicem kızımı?
ben çalışınca sabah 6 da evden çıkıp akşam 7de dönücem saatlerce uzak olucam bebişimden of offffffffffffffffffffffff

canim zeytin yagini kulak copune batir poposuna sur yada bir cay kasigi icir biberonda mamaya yada sutede karistirabilirsin yada cok az sabun dene sen bilirsin ama sabunun ise yaradigini cok duydum

kıssslarrr ösledim oluum siisiiiiiiiiiiiiiiii:))yogunum anamdaydım..yuazamıorum..geliorum ykında..size liste yapmak istiorum bebek gelişim tablosu..yapan oldumu bissden yoksa ugrasmiim..cvp yazın hee
heh bizde ebru gelsin tablo yapsın dioduk uğraşmaya başla senopuyorumnanaktan doğduğu tarih kilo boy, beslenme şekli we ay ay gelişimyerimseniben
eyüpte kimkafamçokkarıştı
sibel hanıma spiral i,çin mi gittin ? taktrdınmı seçenekleri warmı süresi falan nasıl uyguluyo? we hangi doktoru önerdi?

off haklısın canım şimdi bi çok anne işe başlayacak yawrusundan ayrı kalacak saatlece ben en azından çalışmak zorundayım ama istediğimde ewimde bebeğimleyim hep kucağımda yawrum(( sende uzat iznini 2 ay falanda ücretsiz izin al canım mümkün dğil mi? annenmi bakacak heline?

ewde her yer birbirinde, işler bana ben işlere bakıorum ama kolumu kımıldatacak halim yok:sinifsinif: kocim bahçde kuşlarını yemlio biz kızmla dükkandayz parka gittk geldik birazdan uyicaz birlkte işler yine kalacak.. bi dirhem yemek yok akşam bulgur pilawı yaptım yanına netcem bilmiorum, tek isteğim uyumak...

Uzuun bir aradan sonra merhaba kızlar,

Yorgunum, uykusuzum, sinirlerim bozuk... Sizlerle uzun uzun sohbet etmeye çok ihtiyacım var ama o kadar zamanım hiç olmuyor.

Benim canım oğlum hiç uyumuyor neredeyse... Gündüzleri en uzun uykusu 20 dakika falan sürüyor. Gece 4 saat süren bir uykusu var sadece, ondan sonra yine doğru dürüst uyumuyor. Ancak göğsüme yatırırsam uyuyor, ilk zamanlar alıştırmak istemedim ama artık çaresiz kaldım, uyutuyorum mecburen. Yatağına yatırdıktan 10 dk sonra açıveriyor gözlerin. Bizim gibi kucak sıpası olanlar var mı, nasıl başa çıkıyorsunuz?

Gazı da var, biraz da o yüzden dalamıyor sanırım uykuya. Ağlamıyor ama inliyor, ıkınıyor, çırpınıyor resmen. Doktorumuz Metsil verdi dün, bugün deneyeceğim artık, kayınvalidemin muhalefetine rağmen. Rezeneyi de beğenmiyor sıpa, zorla 25 ml kadar ancak verebiliyorum, pek bir faydasını görmedim. Tam 2 aylık oldu bugün, ilk defa dünden beri çok zorlanıyorum, daha önce hiç şikayet etmemiştim :)

Bu arada çok aklıma takılan birşey oldu. Doruk'un göbek kısmı biraz bombeli, göbekli, mideli adamlara benziyor. Dün doktora sordum, bebeklerin karaciğer ve dalakları şiş olur ilk zamanlar, ondan olabilir, bir de çok aşırı gazı var, ondandır dedi. Ama yine de bir batın ultrason çektirip emin olalım dedi. Yarın çektiricez. İnşallah doktorun dediği gibidir, çok huzursuzum.

CNM METSİL İŞE YARARMI BİLMİORUM BİZDE İLK BAŞTA METSİL WERDİK FAYDA ETMEDİ.. ZİNCO WERDİ DOKTORUMUZ O İŞE YARADI BİRDE SAB SİMPLEX YAZDI EN İYİSİ BU DEDİ İŞİN SIONU EĞER ZİNCO YARAMAZSA BUNU ALIN DEDİ AMA GEREK KALMDI ZİNCO SAYESİNDE ARTIK GAZSORUNUMZ YOK:teytey: HE RİLAÇ HER BEBEKTE AYNI ETKİYİ GÖSTERMİYOR..
GÖBEK ŞİŞ KONUSUNDA DA ÇOK GAZI OLDUĞU İÇİNDİR CANIM, TAKMA KAFANA BAKIN İÇİNİZ RAHATLASIN YİNEDE ÇOKK ÖPTÜMŞeniz

şu mustela zayıflama hapıyla ilgili ne düşünüyosunuz kızlar aşağıda mor yazıyla yazdım hani hamileli,k sonrasında kullanılıyormuş????????????

selam kızlar...şimdi lazer epilasyondan geldim...yanıyorum cayır cayır...ohaoldumsmile.....burda hava güneşli ama esiyo..gezemedik bugün de...eve geldik kızımla..babamızda abimizle dışarda..biz kaldık evde..

canım geçmiş olsun.ben doktoruma sormuştum kesinlikle sütten geçmez dedi.ben maske kullandım hep ama yinede geçti bebeğime.ama bugün biraz daha iyiyiz...yavaş yavaş iyleşiyoruz inşallah...solan çiçeğim tekrar açıyor..

evde vardı ısırgan gerçek yaprak kurutulmuş şimdi yaptım valla bi içiyim...yarın da dereotu alırım bakalım...
çok saol şekerim...ama tadı çok kötü yaaaa

kızlar valla dereotu müthiş süt yapıyo.bu son 3 gün dolup sertleşiyo göğsüm hemen kızı uyandırıyor emziriyorum.ne yedim değişik olarak diye düşündüm.dereotu!!!....
deneyin....

canım liste yapan yok henüz..o güzel ellerinden öper listemiz....sana zahmet...:))

şu mustela zayıflama hapıyla ilgili ne düşünüyosunuz kızlar aşağıda mor yazıyla yazdım hani hamileli,k sonrasında kullanılıyormuş????????????

valla ben korkarım öyle şeylerden.her ne kadar bitkisel de olsa............bebişlerimizin tek besin kaynağı bizleriz..ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…