- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.301
yok yaw ben sevdimaklinialirimsmile bardakta ılıyo biraz sonra dikiyorum.
kızlar iyi geceler aöf sınav sonuçları açıklandı sınava girenler merak ettim sonuçlara baktınız mı?
ayrıca gaz ilacını düzenli veriyormusunuz ben günde 4 defa veriyorum saate bakarak herkes düzenli veriyor mu?
canim zeytin yagini kulak copune batir poposuna sur yada bir cay kasigi icir biberonda mamaya yada sutede karistirabilirsin yada cok az sabun dene sen bilirsin ama sabunun ise yaradigini cok duydumselam kızlar uzun zamandır girmiyodum kızım birbuçuk aylık oldu bir haftadır kakasını zor yapıyo anne sütüyle besliyorum bir hafta öncesine kadar günde 3-4 kere yapan çocuktu noldu anlamadım 3kg700 gr doğdu şuan 5 kg 800gr doymuyo desem bukadar kilo almaz nabıcamı şaşırdım aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı acil lütfen
heh bizde ebru gelsin tablo yapsın dioduk uğraşmaya başla senopuyorumnanaktan doğduğu tarih kilo boy, beslenme şekli we ay ay gelişimyerimsenibenkıssslarrr ösledim oluum siisiiiiiiiiiiiiiiii:))yogunum anamdaydım..yuazamıorum..geliorum ykında..size liste yapmak istiorum bebek gelişim tablosu..yapan oldumu bissden yoksa ugrasmiim..cvp yazın hee
eyüpte kimkafamçokkarıştıarkadaşlar bebeklerin gaz sancılarına iyi gelen bir yöntem ilaç yaramayan arkadaşlar deneyip bizede bilgi verirmisiniz?
Zeytinyağını elinizi değdirebilecek sıcaklıkta ısıtıyorsunuz ve bebeğin karın ve kasık bölgesine sürüyorsunuz. Ardından sıcak bir havluyla -havlu bebeğin bezinin altına gelecek şekilde- kapatıyorsunuz. 5-10 dk içerisinde bebek rahatlıyor. Bunu dünden beri uyguluyorum. Eyüp’e çok iyi geldi. Eyüp’le ilgili yapıp memnun kaldığım diğer şeyleri de geniş bir zamanda siteye yazmak istiyorum. Ama belki içinizde benim gibi bebekte gaz dedinden muzdarip olanlar vardır diye bu konuyu hemen siteye ekleme ihtiyacı hissettim. Artık bebekler ağlamasın, anneler üzülmesin. Umarım herkesin işine yarar bu reçete
sibel hanıma spiral i,çin mi gittin ? taktrdınmı seçenekleri warmı süresi falan nasıl uyguluyo? we hangi doktoru önerdi?iyiyim cnm sağol 13 kilo gitti ilk 40 günde bebiş iyi ama bir dr bulamadık hala hafta arası sibel hnmın tavsiyesi olan bir dra götürücem .
bana göre kilo aldı ama bakalım dr ne diyecek ?
hımm iyi ya herkes bir şey söylüyo korktum çünkü ben 6 7 saatte bir veriyorum yoksa kıvranıyo helinim gazdan
cnm birde iyi yönünden bak sen gene çalışsanda bebişin yanında benim de izinim bitmek üzere ne yapıcam diye şimdiden strese girdim nasıl bırakıp gidicem kızımı?
ben çalışınca sabah 6 da evden çıkıp akşam 7de dönücem saatlerce uzak olucam bebişimden of offffffffffffffffffffffff
Uzuun bir aradan sonra merhaba kızlar,
Yorgunum, uykusuzum, sinirlerim bozuk... Sizlerle uzun uzun sohbet etmeye çok ihtiyacım var ama o kadar zamanım hiç olmuyor.
Benim canım oğlum hiç uyumuyor neredeyse... Gündüzleri en uzun uykusu 20 dakika falan sürüyor. Gece 4 saat süren bir uykusu var sadece, ondan sonra yine doğru dürüst uyumuyor. Ancak göğsüme yatırırsam uyuyor, ilk zamanlar alıştırmak istemedim ama artık çaresiz kaldım, uyutuyorum mecburen. Yatağına yatırdıktan 10 dk sonra açıveriyor gözlerin. Bizim gibi kucak sıpası olanlar var mı, nasıl başa çıkıyorsunuz?
Gazı da var, biraz da o yüzden dalamıyor sanırım uykuya. Ağlamıyor ama inliyor, ıkınıyor, çırpınıyor resmen. Doktorumuz Metsil verdi dün, bugün deneyeceğim artık, kayınvalidemin muhalefetine rağmen. Rezeneyi de beğenmiyor sıpa, zorla 25 ml kadar ancak verebiliyorum, pek bir faydasını görmedim. Tam 2 aylık oldu bugün, ilk defa dünden beri çok zorlanıyorum, daha önce hiç şikayet etmemiştim :)
Bu arada çok aklıma takılan birşey oldu. Doruk'un göbek kısmı biraz bombeli, göbekli, mideli adamlara benziyor. Dün doktora sordum, bebeklerin karaciğer ve dalakları şiş olur ilk zamanlar, ondan olabilir, bir de çok aşırı gazı var, ondandır dedi. Ama yine de bir batın ultrason çektirip emin olalım dedi. Yarın çektiricez. İnşallah doktorun dediği gibidir, çok huzursuzum.
slm kızlar umarım sizler iyisinizdir ben hasta oldum boğazım feci şekilde acıyor yutkunamıyorum kırkınlık birde hafif öksürük var emzirmeye devam etsemmi ki bebeğimin burnu tıkalı birde hastalık gecerse ağzımı tülbentle kapatıp emziriyorum antep cok soğuk şifayı kaptık biz sizler dikkat ediin cocukla cok zor valla ben zorlanıyorum
evde vardı ısırgan gerçek yaprak kurutulmuş şimdi yaptım valla bi içiyim...yarın da dereotu alırım bakalım...
çok saol şekerim...ama tadı çok kötü yaaaa
kıssslarrr ösledim oluum siisiiiiiiiiiiiiiiii:))yogunum anamdaydım..yuazamıorum..geliorum ykında..size liste yapmak istiorum bebek gelişim tablosu..yapan oldumu bissden yoksa ugrasmiim..cvp yazın hee
şu mustela zayıflama hapıyla ilgili ne düşünüyosunuz kızlar aşağıda mor yazıyla yazdım hani hamileli,k sonrasında kullanılıyormuş????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?