2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SıLVER emzirme döneminde lazer epilasyon zararlı değil mi?? Ben de yaptırıcam da bekliyorum...
Bu arada imrendim size.. Biz hiç kızıma dışarı çıkamıyoruz. Çok ağlıyo... Hep ağlıyo.. Ya da kusuyo..

yok canım süte herhangi bir etkisi yok..aslında hamilelik döneminde de bir zararı yok demişti ordaki doktor ama yinede ben ara verdim ne olur ne olmaz diye...

biz de pek dolaşamıyoruz..hep kucakta gezmek istiyo.10dk lazerimi oldum babası tuttu.geldik eve tekrar...

O da bişey mi bizimki alt değiştirme ünitesinden hedef alıp halıyı batırdı..Hem de bir değil tam 3 defa!!!

canım bizimki de hastaneden geldiğimiz gün halıya mekonyumunu yaptı neyse ki o noktada minder vardı kurtardık. dün de yatak çarşaflarım battı. bu bebşin boşaltım sistemine hakim olamıyorum ya!

kızlar çokk acill cevaba ihtiyacım var.
kızım bugün gaz sancısı çekiyor.
ama elimde sadece rezene tohumu var. yani milupa falan değil aktardan kendim için almıştım. ben içmiştim hiçbir zararı olmamıştı. sizce bebeğe biraz içirsem bir şey olur mu?

Ben içirdim kendi kızıma bişey olmadı Cerenora, az bir miktar içirebilirsin, bize faydası olmuştu.

cerenim bişi olcağını sanmıyorum bi kaç çay kaşığı wer weya biberonda 20ml falan..

kızlar biz bugün kızımla saat 16,30da çıktık 8de geldik beşiktaşı turladık alışwriş yaptık tracy hoggun şu mucizewi çzöümler kitabıunı 2 kitabewndede bulamadım((( kendime emzirme atleti, makyaj malzemleri, market alışlwerişi falan we bu 3 saat boyunca bebeğim hep uyudu hiç uyanmadı bi restranta girdim tatlı yedim portakal suyu içtim orda yarı uyur halde 2 dakika emdi o kadar hep uyudu. kocimde hamama gitti oda şimdi geldi kızıyla oynuyo ewde bnde iniyorum ohh rahatladım yaa

bebek arabasını yağmurluğuyla kapadım heryerini kızım ne rüzgar yedi ne bişi mışıl mışıl uyudu:) kıyafet almak için girdiğim mağazalarda hep ağladı mızmızlandı aldırmadı anasına hiç bişey((

slm millet :) 2 gündür misafirden başımı kaldıramadım, dün temizlik yaptım bu gün gelecek olanlara hazırlık yapıyordum ki eşimin teyzesi yanında 2 küçük kızıyla bebek ziyaretine geldi g-örümce-k'te de iki küçük erkek benim temizlikten de hazırlıktan da hayır kalmadı bu gün de kendi arkadaşlarımdan oluşan ikinci grubu ağırlaım bir şubat annesi ve bebeği artı iki genç bayan. uzun süre misafir görmek gelmiyor içimden halbuki çok severdim gelen gideni bebeği hazırlamak evden çıkmak uzun sürüyor diye bana dqa dışarı çıkmak çok zor geliyor of bundan sonra hep böyle mi olcak yaaa

canım benim kızım 35 günlük nasıl hazırlıyorsun?
seninki de tohum şeklinde aktardan alınanlardan mı?

Canım ben kızıma içirdiğimde benim kızım 20 günlük falandı, kendine nasıl hazırlıyorsan (demleme usulü ile yani) aynen öyle hazırla ve çay kaşığı ile içir, ben 4-5 çay kaşığı vermiştim.

annemi migrosa gönderdim belki vardır diye milupa'nınkini bulmuş zemuszemus kızlar bunu 25 ml. falan versewm uygundur değil mi?

ahhh ah Hasret can bu kocamla geçirdiğimiz en son günü hatırlattı bana.. biz de bebişi doktora götürdükten sonra gezmiş alışveriş yapmış ve çekirdek aile olarak yemek yemiştik :asigim: bizim sıpa ağladı bir yerde dede "su verin buna susamış bu çocuk demişti" :roflol: sen arabayla mı gittin? otobüs dolmuş falan zor olur diye ben cesaret edemiyorum. arabayla da nasıl gidicem arkada bebek ağlarsa panik olurum diye korkuyorum.

[table="head"]|ANNE|KUZUSU|DOGUM TARİHİ|BESLENME ŞEKLİ|DOĞUM KİLOSU-BOYU|MART|NİSAN|MAYIS|HAZİRAN|TEMMUZ
1| LaviniaEbru| Yağmur | 10/03/2010 | Anne Sütü+Mama | 2.75Kg - 48cm | 4.25Kg-53cm |
2|
3|
4|
5|
6|
7|
8|
9|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|

[/table]

Kızlar,Herkes bilgilerini göndersin !

Cerenora benim Milupann rezene çayından 50 ml. ye kadar verdiğim oldu, bilgin olsun.

Simenay, ıklim, 18/02/2010, Anne Sütü+Mama, 2.90Kg - 50cm, mart 4.26Kg-55cm, nisan 5.4Kg-58cm

Son düzenleme:
tutumlu kızçeeedelikafaduldenhasret sana sarı saç çok yakışıyor face deki resimlerinde gördüm yeni.boyasana yine aklinialirimsmile

yaz34 - ALP- 04,03,2010 - annesütü- 3.550 50cm- mart 3950 52 cm - nisan 4.600 53. cmopuyorumnanaktan
bir ay oldu tartmayalı enson nisan 5te tartıldı mayıs kilosunu perşembe günü bildiririm canımcım.

Son düzenleme:
ebrucum bende yazıyorum bilgilerimi zeliş82 ömür annesütü doğduğu kilo 3400 gr 51 cm mart 4650gr 53 cm nisan 6750 gr 57 cm

[table="head"]|ANNE|KUZUSU|DOGUM TARİHİ|BESLENME ŞEKLİ|DOĞUM KİLOSU-BOYU|MART|NİSAN|MAYIS|HAZİRAN|TEMMUZ
1| LaviniaEbru| Yağmur | 10.03.2010 | Anne Sütü+Mama | 2.75Kg - 48cm | 4.25Kg-53cm |
2| SİMENAY |İKLİM |18.02.2010 | anne sütü+mama |2.90kg-50cm | 4.26kg-55cm |5.4kg-58cm |
3| YAZ34 | ALP | 04.03.2010 | anne sütü | 3.55kg-50cm | 3.95kg-52cm | 4.60kg-53cm |
4|
5|
6|
7|
8|
9|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|

[/table]

ellerine sağlık canım....

Anne: ceren
Elvin
26/03/2010
anne sütü
3450 gr. 50 cm. (doğum)
nisan: 4800 gr 53 cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…