- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.321
sonunda bu da oldu...
kızım üstüme kakasını yaptı...
o nasıl bir pırtlamaydı öyle...
SİLVER emzirme döneminde lazer epilasyon zararlı değil mi?? Ben de yaptırıcam da bekliyorum...
Bu arada imrendim size.. Biz hiç kızıma dışarı çıkamıyoruz. Çok ağlıyo... Hep ağlıyo.. Ya da kusuyo..
O da bişey mi bizimki alt değiştirme ünitesinden hedef alıp halıyı batırdı..Hem de bir değil tam 3 defa!!!
kızlar çokk acill cevaba ihtiyacım var.
kızım bugün gaz sancısı çekiyor.
ama elimde sadece rezene tohumu var. yani milupa falan değil aktardan kendim için almıştım. ben içmiştim hiçbir zararı olmamıştı. sizce bebeğe biraz içirsem bir şey olur mu?
Ben içirdim kendi kızıma bişey olmadı Cerenora, az bir miktar içirebilirsin, bize faydası olmuştu.
canım benim kızım 35 günlük nasıl hazırlıyorsun?
seninki de tohum şeklinde aktardan alınanlardan mı?
cerenim bişi olcağını sanmıyorum bi kaç çay kaşığı wer weya biberonda 20ml falan..
kızlar biz bugün kızımla saat 16,30da çıktık 8de geldik beşiktaşı turladık alışwriş yaptık tracy hoggun şu mucizewi çzöümler kitabıunı 2 kitabewndede bulamadım((( kendime emzirme atleti, makyaj malzemleri, market alışlwerişi falan we bu 3 saat boyunca bebeğim hep uyudu hiç uyanmadı bi restranta girdim tatlı yedim portakal suyu içtim orda yarı uyur halde 2 dakika emdi o kadar hep uyudu. kocimde hamama gitti oda şimdi geldi kızıyla oynuyo ewde bnde iniyorum ohh rahatladım yaa
bebek arabasını yağmurluğuyla kapadım heryerini kızım ne rüzgar yedi ne bişi mışıl mışıl uyudu:) kıyafet almak için girdiğim mağazalarda hep ağladı mızmızlandı aldırmadı anasına hiç bişey((
annemi migrosa gönderdim belki vardır diye milupa'nınkini bulmuş zemuszemus kızlar bunu 25 ml. falan versewm uygundur değil mi?
ahhh ah Hasret can bu kocamla geçirdiğimiz en son günü hatırlattı bana.. biz de bebişi doktora götürdükten sonra gezmiş alışveriş yapmış ve çekirdek aile olarak yemek yemiştik :asigim: bizim sıpa ağladı bir yerde dede "su verin buna susamış bu çocuk demişti" :roflol: sen arabayla mı gittin? otobüs dolmuş falan zor olur diye ben cesaret edemiyorum. arabayla da nasıl gidicem arkada bebek ağlarsa panik olurum diye korkuyorum.
[table="head"]|ANNE|KUZUSU|DOGUM TARıHı|BESLENME ŞEKLı|DOĞUM KıLOSU-BOYU|MART|NıSAN|MAYIS|HAZıRAN|TEMMUZ
1| LaviniaEbru| Yağmur | 10/03/2010 | Anne Sütü+Mama | 2.75Kg - 48cm | 4.25Kg-53cm |
2|
3|
4|
5|
6|
7|
8|
9|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|
[/table]
Kızlar,Herkes bilgilerini göndersin !
tutumlu kızçeeedelikafaduldenhasret sana sarı saç çok yakışıyor face deki resimlerinde gördüm yeni.boyasana yine aklinialirimsmilecerenim bişi olcağını sanmıyorum bi kaç çay kaşığı wer weya biberonda 20ml falan..
kızlar biz bugün kızımla saat 16,30da çıktık 8de geldik beşiktaşı turladık alışwriş yaptık tracy hoggun şu mucizewi çzöümler kitabıunı 2 kitabewndede bulamadım((( kendime emzirme atleti, makyaj malzemleri, market alışlwerişi falan we bu 3 saat boyunca bebeğim hep uyudu hiç uyanmadı bi restranta girdim tatlı yedim portakal suyu içtim orda yarı uyur halde 2 dakika emdi o kadar hep uyudu. kocimde hamama gitti oda şimdi geldi kızıyla oynuyo ewde bnde iniyorum ohh rahatladım yaa
bebek arabasını yağmurluğuyla kapadım heryerini kızım ne rüzgar yedi ne bişi mışıl mışıl uyudu:) kıyafet almak için girdiğim mağazalarda hep ağladı mızmızlandı aldırmadı anasına hiç bişey((
[table="head"]|ANNE|KUZUSU|DOGUM TARıHı|BESLENME ŞEKLı|DOĞUM KıLOSU-BOYU|MART|NıSAN|MAYIS|HAZıRAN|TEMMUZ
1| LaviniaEbru| Yağmur | 10/03/2010 | Anne Sütü+Mama | 2.75Kg - 48cm | 4.25Kg-53cm |
2|
3|
4|
5|
6|
7|
8|
9|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|
[/table]
Kızlar,Herkes bilgilerini göndersin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?