- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.341
aaa liste ayrı başlıkta değilmi burayla olmazki içiçee ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu topik aç meleklerimizin gelişim tablosu dieeeeeeee
önermedi micnm sibele gitmedim mail attım sordum spirali önermedi spiral doğumdan 6 hafta sonra taktırılabiliyormuş ama ben vazgeçtim .
sibel hnmın önerdiği dr nilgün gökyayla ataşehir şifa hastanesinde çocuk dru
veeeeeeeeeeeee bu ayın 26 sında bitiyo izinim denicem ücretsiz izin almaya çalışıcam çokufak ya biberon almıyo kaşıkla bile anne sütünü almıyo ben işe başlarsam bunalıma girer cnm kızım o yüzden her yolu denicem cnm durumunu söylüyeceğim helinin dr raporunuda götürüp konuşucam dua edin de izin versinler yoksa ne yaparım kendimi çok şartladım
bu arada eyüp kim bilmiyorum gaz sancısı için başka bir blogta yazmışlardı bende paylaştım cnm
Bende yazayım bilgilerimi Didem dogum tar:18.02 Anne sütü + mama 3.440 gr. 49 cm. Mart: 4.300 51 cm Nisan : 5.500 55 cm.
önermedi mi( ne yapcakmışız peki?????? neyi önerdi??? canım çalışmasan olmazmııı:gitme: bebeişin daha çok küçük sana ihtiyacı war ama bence alabilirsin ücretsiz izin sen dene en azından 2ay daha alsan hiçö değilse 4 ayı dolmuş olur:teselli:
kızım aç şu faceini dideme bakcam yaaaa giremiorum ne profiline ne resimlerineklava:
Offf off... ben bu kısçeyle ne yapacağım bilmiyorum fisfisfis :sm_confused:
dün zar zor buldum rezene çayını hanfendiye kaynattım. o inat ben inat bağır bağır içiremedim. kaşıkla almıyor, biberonu ağzına sürmüyor ama ıkınacam diye kıpkırmızı oluyor. ters doğdu ya huyu da ters bu kızın. benim bildiğim bütün bebekler cork cork içiyor rezeneyi benim bu bacaksıza ne oluyor? :umursamaz:
dün gece ayağına elma yağı sürdüm, karnına ılık havlu koydum ne yaptıysam pırtlatamadım sıpayı. şimdi gaz damlası mı alsam ne yapsam ya.. hiç de sevmem ilaç kullanmayı... :umursamaz:
gaz damlasına ilaç gözüyle bakma o hayat kurtarıcı kaydirigubbakcemile3 , illaki bitkisel olsun diyorsan nurse harvey's diye bir ilaç var dereotu ve kimyondan oluşuyormuş gıda takviyesi diye geçiyor zaten. ben gaz sorunundan kurtuldum artık 4-5 gündür vermiyorum gaz ilacı artık kendi pırtlatıyor brnim oğlum kaydirigubbakcemile2
nurse harvey's ile zinco arasında kaldım( zinco kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?