2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
bizimde guruldamalarımız bitmiyor sadece 5 dk emmeye devam ediyor bizim doktorumuz gaz ilacını önermiyor bizde pıtlamayla çıkartıyoruz gazımızı
burnumuz tıkalı sesimiz kısık bugün doktora gideceğiz

benimki 50ml içiyor bazen günde 100mle kadar werilebilirmiş cnm... ama bi kerede werme tabi o kadar
yok cnm ben zaten beşiktaştayımya herhangi bi araca binmedik çıktık ewden bebek arabasıyla turladık.. ama otobüsede binerim tabi bebek arabasını almam o zaman bnmki tek el kapanmıyo, ağlarsada emziririm çok zırlamaz bizimki, ya açtır ya uykusu wardırkaydirigubbakcemile3

bu arada bazıları çok sıkıntı yaşadığı için iki damla birden kullanmak zorunda kalabiliyor bilgin olsun

benimki aşırı gazlı bir bebek değil. arada bir tututuyor ıkınıyor. eskisi kadar çok kaka yapmıyor. dün bacaklarını kaldırdım falan derken gazla öyle bir yaptı ki üzerime sıçradı. belli ki gazı var ama çıkaramıyor.

bir gün girmedim neler olmuş hemen yazalım.
Elif Naz
04.03.2010
Doğum kilosu ve boyu: 3.600gr. 55cm ( Anne sütü)
Nisan: 5000gr
20 nisanda 5750gr 58 cm di ( Anne sütü)
mayısınki ayın 5 yazarım

[/table][/QUOTE]

kızlar slm uzun zamndır yokum bebeğimden zaman bulamıyorum inanılmaz gazımız var sürekli ağlıyor 2 ay 14 günlük olduk 2.360 kadar düştük şimdi 4,950 kg 53 cm iz ben karsa döndüm allaha şükür uçakta sorun yaşamadım hiç ağlamadı uçak inerken ve kalkarken 5 dk emzirdim kulaklarına basınç olmasın diye gaz damlası zinco kullanıyorum ama faydasız rezene içiyorum onada içiriyorum
kendimi çok yetersiz hissediyorum ona bakamıyacak onu hasta edecek gibi düşünüyorum süreki ağlıyorum....

caım sıkma kendini. ilk günler herkes öyle hissediyor. böyle hissetmende büyüklerin "aman şöyle yapma böyle olur", "aman çocuğu hasta edersin, üşütürsün" gibi vıdı vıdıları da etkili bence. biraz önce bebeği banyo yaptırırken annem "çocuğun suratına dökme suyu" diyor. ben de salağım ya çocuğun suratına su boca edecek kadar klava:

hiç bir kadın bebeğine yetemeyecek kadar yetersiz değildir yaratılırken buna uygun yaratıldık çünkü, süt meselesi tamamen şans işi bu konuda sıkıntın varsa takılma seninle aynı durumda olan bir çok anne var, gaz damlan iyi gelmiyorsa başka birini dene piyasada onlarca gaz ilacı var, mutlaka bir tanesi işine yarar yaramazsa bitkisel yöntemler denersin bu soruna çözüm olabilecek binlerce bitki var, huysuz bir bebeğin varsa anason dene en kötü ihtimalle günün bir iki saati seni rahatlatacak kadar sakinleşir bebeğin. allah dermansız dert vermesin, elbet sen de bebeğine bakabilecek yeterliliğe sahipsindir. sıkma canını

Nereye gidiyosun lazere??

EBRUCUM yeni topik açıldı mı bilmiyorum ama bunlar da benim bilgilrim
Frambuaz
Pelin
15/02/2010
3300gr 51 cm
4500gr 53cm
5500gr 57cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…