- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.361
bu arada bazıları çok sıkıntı yaşadığı için iki damla birden kullanmak zorunda kalabiliyor bilgin olsun
benimki 50ml içiyor bazen günde 100mle kadar werilebilirmiş cnm... ama bi kerede werme tabi o kadarannemi migrosa gönderdim belki vardır diye milupa'nınkini bulmuş zemuszemus kızlar bunu 25 ml. falan versewm uygundur değil mi?
ahhh ah Hasret can bu kocamla geçirdiğimiz en son günü hatırlattı bana.. biz de bebişi doktora götürdükten sonra gezmiş alışveriş yapmış ve çekirdek aile olarak yemek yemiştik :asigim: bizim sıpa ağladı bir yerde dede "su verin buna susamış bu çocuk demişti" :roflol: sen arabayla mı gittin? otobüs dolmuş falan zor olur diye ben cesaret edemiyorum. arabayla da nasıl gidicem arkada bebek ağlarsa panik olurum diye korkuyorum.
sonunda bu da oldu...
kızım üstüme kakasını yaptı...
o nasıl bir pırtlamaydı öyle...[/QUOTE
sırnaşık şey oooo yeb-nimi oldu ben 2 aydır pok içinde yüzüüom:sm_cool:
şimdi olduyerimsenibenhasret sen bende vardın ama simdi arıyorum hasret madendere yazıyorum cıkmıyor tam olarak ne diye kayıtlı
bi önceki sayfa yokmu hani buraya girdiğin, fotolara girdiğin sol üstte YENİ KONU yazıyo onu tıklican başlık atıcan we tabloyu yapştrcan tazalemek weya eklemeek içinde EDIT tıklican yapcan aynı tablo üzerindenkısslar önerileriniz dikkate alınacaktr..arada girip haLLEDİORUM..bu arada ayrı topik acmayı bilenker cvp yazssın bana ok..mucck..
nurse harvey's ile zinco arasında kaldım( zinco kullanan var mı?
bizim gazımızı zinco yok etti artık hiçbişi kullanmıyorum:lepi:
bu arada bazıları çok sıkıntı yaşadığı için iki damla birden kullanmak zorunda kalabiliyor bilgin olsun
benimki 50ml içiyor bazen günde 100mle kadar werilebilirmiş cnm... ama bi kerede werme tabi o kadar
yok cnm ben zaten beşiktaştayımya herhangi bi araca binmedik çıktık ewden bebek arabasıyla turladık.. ama otobüsede binerim tabi bebek arabasını almam o zaman bnmki tek el kapanmıyo, ağlarsada emziririm çok zırlamaz bizimki, ya açtır ya uykusu wardırkaydirigubbakcemile3
benimki tek elle kapanıyor ama yine de çok zor. benim arabanın en güğzel yanı çift yön olması, diz örtüsünün olması, her tarafının kapalı korunaklı olması ve hafif olması (6,5 kg.)
sonunda bu da oldu...
kızım üstüme kakasını yaptı...
o nasıl bir pırtlamaydı öyle...[/QUOTE
sırnaşık şey oooo yeb-nimi oldu ben 2 aydır pok içinde yüzüüom:sm_cool:
offf off... pırtlasın da ben razıyım :bbo:
bizim gazımızı zinco yok etti artık hiçbişi kullanmıyorum:lepi:
annemi nurse harveys almaya gönderdim. inşallah işe yarar. milupa rezeneyi ben içsem şurupla birlikte çok gelir mi acep?
Kızlar facebookta bi grubumuz var mı
2010 mart anneleri grubu var canım
benimki 50ml içiyor bazen günde 100mle kadar werilebilirmiş cnm... ama bi kerede werme tabi o kadar
yok cnm ben zaten beşiktaştayımya herhangi bi araca binmedik çıktık ewden bebek arabasıyla turladık.. ama otobüsede binerim tabi bebek arabasını almam o zaman bnmki tek el kapanmıyo, ağlarsada emziririm çok zırlamaz bizimki, ya açtır ya uykusu wardırkaydirigubbakcemile3
benimki tek elle kapanıyor ama yine de çok zor. benim arabanın en güğzel yanı çift yön olması, diz örtüsünün olması, her tarafının kapalı korunaklı olması ve hafif olması (6,5 kg.)
annemi nurse harveys almaya gönderdim. inşallah işe yarar. milupa rezeneyi ben içsem şurupla birlikte çok gelir mi acep?
çok gelmez baklagil tipi şeyler tükettiğim zamanlarda ben de alıyordum ilaç çok faydasını gördüm sen çay içeceğine göre hiç sorun olmayacaktır.
kızlar slm uzun zamndır yokum bebeğimden zaman bulamıyorum inanılmaz gazımız var sürekli ağlıyor 2 ay 14 günlük olduk 2.360 kadar düştük şimdi 4,950 kg 53 cm iz ben karsa döndüm allaha şükür uçakta sorun yaşamadım hiç ağlamadı uçak inerken ve kalkarken 5 dk emzirdim kulaklarına basınç olmasın diye gaz damlası zinco kullanıyorum ama faydasız rezene içiyorum onada içiriyorum
kendimi çok yetersiz hissediyorum ona bakamıyacak onu hasta edecek gibi düşünüyorum süreki ağlıyorum....
kızlar slm uzun zamndır yokum bebeğimden zaman bulamıyorum inanılmaz gazımız var sürekli ağlıyor 2 ay 14 günlük olduk 2.360 kadar düştük şimdi 4,950 kg 53 cm iz ben karsa döndüm allaha şükür uçakta sorun yaşamadım hiç ağlamadı uçak inerken ve kalkarken 5 dk emzirdim kulaklarına basınç olmasın diye gaz damlası zinco kullanıyorum ama faydasız rezene içiyorum onada içiriyorum
kendimi çok yetersiz hissediyorum ona bakamıyacak onu hasta edecek gibi düşünüyorum süreki ağlıyorum....
Nereye gidiyosun lazere??yok canım süte herhangi bir etkisi yok..aslında hamilelik döneminde de bir zararı yok demişti ordaki doktor ama yinede ben ara verdim ne olur ne olmaz diye...
biz de pek dolaşamıyoruz..hep kucakta gezmek istiyo.10dk lazerimi oldum babası tuttu.geldik eve tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?