2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonra annem 15 gün kaldı yanımda.. 15 günün sonunda ben artık evime gideyim dediğinde seninle aynı şeyleri hissetmiştim...
Bu herkesin yaşayabileceği bir psikolojiymiş canım. Ama annelik içgüdüsü diye de bişey var..Gör bak zamanla bebeğinle arandaki bağ güçlendikçe kimsenin bebeğin için yaptıklarını beğenmez olacaksın..

kaydirigubbakcemile3
Yok suratına dökmiycem. Bebeği tamamen suya yatırıcam demedin mi sen de.. kaydirigubbakcemile3
Bizi ne sanıyolarsa...

canim valla benim oglus da hoslanmiyor rezeneden.50 ml yapiyorum 25 ini zor iciyor veledim sırnaşık şey

gecmis olsun canim.dun gece nette biraz arastirma yapayim dedim sempatiksalakcinni burun tikanikligi icin ve ogrendimki annesutu iyi geliyormus.bebisin burnuna damlatiyormussun.

azemheval yawrum kendine gel ne alakasi var.neticede hastada olacak gayet normal.gecen hafta oglum usuttu burnu akti bi sure bi sure tikandi ilk gun kendimi yetersiz beceriksiz anne olamayacak kadar salak falan hissettim ama alakasi yok canim benim.
dogum esnasinda yuce Rabbim oyle bi reset atiyorki sana anne olmak icin butun yeteneklerle donatiliyorsun.sakin aglayip stres sinir yapma bebek hissediyor bak ben soyleyeyim sana.

lennnnn bende su dokmuom cocugun yuzune ve hep cocuk pismi kalio diye dusunuodum.kimse dokmuomus iyi bari kaydirigubbakcemile3

Ben banyodan çıkarken ıslak elimle siliyorum canım yüzünü..
Babasına kalsa bebeğin her yerini keseleyecek de.. Böyle banyo mu olur, girmesiyle çıkması bir oluyo diyo!
Cerencim annene söyle benim eşime nasihat versin biraz!!! lmaz:

SUMEYRA bi topikte aldığın anakucağı hakkındaki yorumlarını okudum.. Fisher Price almışsın sanırım..
Otomatik sallanıyo mu? Yoksa sandece titreşim mi var?
Bi de yatış açısı ayarlanabiliyo mu?
Memnun musun?

kızlar doğum yapanlar topiğinde altız bebek resimleri var bakın derimm bittim ben
ya sizin bebeişlerde kaka yapınca çok kokutuyorlar mı
koca adam gibi sesli yapıyoo

canım çok memnunumm valla iyiki almışımm titreşimli ve sallanan otomatik sallanmıyo. yatış ayarı yapabiliyorsun. yaklaşık 18 kiloya kadar kullanılıyo. durr
Ürün Kodu : LTY0539
* Doğumdan itibaren Anakucağı için 9 kg ağırlık, sallanan sandalye için ise 18 kg 'a kadar kullanılır.
* Çok Fonksiyonlu Anakucağı bebeğinizin doğduğu andan yürüyene kadarki zaman içerisinde en sevdiği koltuk haline gelecektir.
* Bebeğinizin gelişimine uygun olarak üç aşamalı kullanımı vardır.
* Sabit bir anakucağı, salıncak ve sallanan sandalye olarak kullanılabilme özelliği bulunur.
* Ön taraftaki yerinden çıkarılabilen oyuncak barıundaki oyuncaklar neşeli sesler çıkarır ve müzik çalar.
* Tek bir dokunuşla sallanan sandalyeyi kilitleyebilir ve bebeğinizi uyutmak ya da beslemek için sabit bir anakucağı haline getirebilirsiniz.
* Sandaleynin iki ayrı oturma biçimi bulunmaktadır.
* Titreşimler ve müzik bebeğin rahatlamasını sağlar.
* Bebeğin güvenle yatabileceği ya da oturabileceği üç noktalı koruma sistemi ve otomatik makinede yıkanabilen bir kılıfı bulunmaktadır.

bu internetteki açıklaması sana resminide yükleyim
ben salıncak alacaktım ama yoktu. iyiki almamışım bunu heryere götürüyorum çok rahat tavsiye ederim

kaydirigubbakcemile3

Yok suratına dökmiycem. Bebeği tamamen suya yatırıcam demedin mi sen de.. kaydirigubbakcemile3
Bizi ne sanıyolarsa...

söylerim canım... eşine söyle en iyisi hamama götürsün sizin bebişi kaydirigubbakcemile3
ben de anneme yok bacaklarından tutup kafasını kovaya sokmayı düşünüyorum dedim. töbe töbe....
bebeğin yüzünü yıkamanın yöntemi kafadan suyu döktükten sonra elinle aşağı doğru sıvazlarsın hem su yutmaz hem de yüzü temizlenir sengözlerimebaksanab

canım yatışta benimki tavsiye ederim ben memnunum şu anda ttek ayağımla sallıyorum oda uyudu titreşimde sakinleşiyo oyuncak kısmını çıkarttım
Fisher Price Çok Fonksiyonlu Sevimli Gezegen Ana Kucağı bu ya yanlış yolladımm

Eklentiler

• $ST21738BR.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

hımmm.. sneinki dğeişik gerçekten benim gördüğüm daha farklıydı ben 3 in 1 salıncak diye görmüştüm. benimki 329 lira sen bunu ne kadara aldın?

hımmm.. sneinki dğeişik gerçekten benim gördüğüm daha farklıydı ben 3 in 1 salıncak diye görmüştüm. benimki 329 lira sen bunu ne kadara aldın?

179.canım ebebekte bu adla var internetten bak canım Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye düşünüyorsan al derim uyudu benim cadı beşiğinden çok bunda yatıyo

179.canım ebebekte bu adla var internetten bak canım Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye düşünüyorsan al derim uyudu benim cadı beşiğinden çok bunda yatıyo

fiyatı da çok uygunmuş. eşimle konuşayım akşam sipariş edeyim..
sağol...

merhaba canlarım nasılsınız,fursat bulamıyorumki gireyim inanaın,yoksa sizi ve ortamı müthiş özledim size bomba gibi haberlerim var fırsat bulursam yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…