- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.381
kızlar slm uzun zamndır yokum bebeğimden zaman bulamıyorum inanılmaz gazımız var sürekli ağlıyor 2 ay 14 günlük olduk 2.360 kadar düştük şimdi 4,950 kg 53 cm iz ben karsa döndüm allaha şükür uçakta sorun yaşamadım hiç ağlamadı uçak inerken ve kalkarken 5 dk emzirdim kulaklarına basınç olmasın diye gaz damlası zinco kullanıyorum ama faydasız rezene içiyorum onada içiriyorum
kendimi çok yetersiz hissediyorum ona bakamıyacak onu hasta edecek gibi düşünüyorum süreki ağlıyorum....
caım sıkma kendini. ilk günler herkes öyle hissediyor. böyle hissetmende büyüklerin "aman şöyle yapma böyle olur", "aman çocuğu hasta edersin, üşütürsün" gibi vıdı vıdıları da etkili bence. biraz önce bebeği banyo yaptırırken annem "çocuğun suratına dökme suyu" diyor. ben de salağım ya çocuğun suratına su boca edecek kadarklava:
Offf off... ben bu kısçeyle ne yapacağım bilmiyorum fisfisfis :sm_confused:
dün zar zor buldum rezene çayını hanfendiye kaynattım. o inat ben inat bağır bağır içiremedim. kaşıkla almıyor, biberonu ağzına sürmüyor ama ıkınacam diye kıpkırmızı oluyor. ters doğdu ya huyu da ters bu kızın. benim bildiğim bütün bebekler cork cork içiyor rezeneyi benim bu bacaksıza ne oluyor? :umursamaz:
dün gece ayağına elma yağı sürdüm, karnına ılık havlu koydum ne yaptıysam pırtlatamadım sıpayı. şimdi gaz damlası mı alsam ne yapsam ya.. hiç de sevmem ilaç kullanmayı... :umursamaz:
selam kızlar
bizimde guruldamalarımız bitmiyor sadece 5 dk emmeye devam ediyor bizim doktorumuz gaz ilacını önermiyor bizde pıtlamayla çıkartıyoruz gazımızı
burnumuz tıkalı sesimiz kısık bugün doktora gideceğiz
kızlar slm uzun zamndır yokum bebeğimden zaman bulamıyorum inanılmaz gazımız var sürekli ağlıyor 2 ay 14 günlük olduk 2.360 kadar düştük şimdi 4,950 kg 53 cm iz ben karsa döndüm allaha şükür uçakta sorun yaşamadım hiç ağlamadı uçak inerken ve kalkarken 5 dk emzirdim kulaklarına basınç olmasın diye gaz damlası zinco kullanıyorum ama faydasız rezene içiyorum onada içiriyorum
kendimi çok yetersiz hissediyorum ona bakamıyacak onu hasta edecek gibi düşünüyorum süreki ağlıyorum....
kaydirigubbakcemile3
Yok suratına dökmiycem. Bebeği tamamen suya yatırıcam demedin mi sen de.. kaydirigubbakcemile3
Bizi ne sanıyolarsa...
lennnnn bende su dokmuom cocugun yuzune ve hep cocuk pismi kalio diye dusunuodum.kimse dokmuomus iyi bari kaydirigubbakcemile3
SUMEYRA bi topikte aldığın anakucağı hakkındaki yorumlarını okudum.. Fisher Price almışsın sanırım..
Otomatik sallanıyo mu? Yoksa sandece titreşim mi var?
Bi de yatış açısı ayarlanabiliyo mu?
Memnun musun?
nurse harvey's ile zinco arasında kaldım( zinco kullanan var mı?[/QUOTE
gaz ilacı çocuğa göre değişiyo canım.nurse ve humana rezene bize pek yaramadı.metsil rahatlattı bizi..
selam kızlar
bizimde guruldamalarımız bitmiyor sadece 5 dk emmeye devam ediyor bizim doktorumuz gaz ilacını önermiyor bizde pıtlamayla çıkartıyoruz gazımızı
burnumuz tıkalı sesimiz kısık bugün doktora gideceğiz
geçmiş olsun canım.inşallah hasta değildir...
buldum canım kim kimdir bilmiyorum ama neyse
canım açılan ilk sayfada kk daki isimlerimiz yazısı var.oradan görebilirsin kim kimdir...
Nereye gidiyosun lazere??
şivaya gidiyorum canım...
lennnnn bende su dokmuom cocugun yuzune ve hep cocuk pismi kalio diye dusunuodum.kimse dokmuomus iyi bari kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bende ıslak elimle siliyorum çıkmadan banyodan
kaydirigubbakcemile3
Yok suratına dökmiycem. Bebeği tamamen suya yatırıcam demedin mi sen de.. kaydirigubbakcemile3
Bizi ne sanıyolarsa...
Ben banyodan çıkarken ıslak elimle siliyorum canım yüzünü..
Babasına kalsa bebeğin her yerini keseleyecek de.. Böyle banyo mu olur, girmesiyle çıkması bir oluyo diyo!
Cerencim annene söyle benim eşime nasihat versin biraz!!!lmaz:
Sümeyra o ne güzel bir şeymiş öyle... tam adı ne.? görsem alırdım bundan bir tane...
Fisher Price Ana Kucağı Cok Fonksıyonlu joker mağ. buldum
canım yatışta benimki tavsiye ederim ben memnunum şu anda ttek ayağımla sallıyorum oda uyudu titreşimde sakinleşiyo oyuncak kısmını çıkarttım
Fisher Price Çok Fonksiyonlu Sevimli Gezegen Ana Kucağı bu ya yanlış yolladımm
hımmm.. sneinki dğeişik gerçekten benim gördüğüm daha farklıydı ben 3 in 1 salıncak diye görmüştüm. benimki 329 lira sen bunu ne kadara aldın?
179.canım ebebekte bu adla var internetten bak canım Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye düşünüyorsan al derim uyudu benim cadı beşiğinden çok bunda yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?