2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gaz için bana zinco rezene dışında birşeyler önerin
ben nurse harvey aldım benimki uyansın deniycem deneyimlerimi yazarım...
benim kıza rezeneyi içiremedim. biberonu ağzına sürdüğün an yıkıyor ortalığı. kaşıkla içireyim diyorum onu beceremiyor benim minişim. benim memeyi emmeyi nasıl beceriyor hayret. gerçi ona da söylenip duruyor. kavga ediyor memeyle. memeden süt gelmesin ben keyif yapayım diyor. vana taktıracam en sonunda...

lan nerdesiniz hepiniz nasılsınız diyom öz<ledim diyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hoşgeldin biz de seni ve sitedeki pek çok arkadaşı özledik. sen sonra yazıcam deyince ben hemen çıkacaksın sandım. sitede müthiş bir tenhalık var. ben geliyorum millet kayboluyor sanki yaaa!!!

Son düzenleme:
slm kızlar sonunda başardım artık oğluma sadece anne sütü veriyorum mamadan kurtulduk darısı mama kullanan annelerin başına

buarada bugün adliyeye gittik davayı açtım dava tarihini onlar haber vericeklermiş nasıl olduğumu sorarsanız gergin mutsuz ama umutluyum

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. umut ettiklerin gerçek olur umarım.

hakkınızda enn hayırlısı neyse o olsun inşallah

selam kızlar nasılsnz?
epeydir giremiyordum ben sağolsun oğlum cok az uyuyor gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor hala
bu gün karma aşımızı yaptırdık aşıdan mı bilmem uyuyor şimdi..30 dk da bir ateşine bakıyorum ben de..
kocaman oldu da aşı oluyor artıkn:))
gaz damlası vermiyorum artık masaj ve hareketle çıkarıyoruz gazımızı hiç bir damla işe yaramadı cünkü.
herkes iyidir umarınma.s.

selam kızlar bayadır girmiyordum siteye bi bakayım dedim herkes iyidir inşallah bebişler büyüyor çook şükür Rabbim hiç birinin sağlığından etmesin

oğluşum bugün aşı oldu 3 tane hem de 2. ay aşıları 1 koldan 2 bacaktan kolundan vururken azıcık bağırdı uyumasına devam etti sıra bacağa gelince kıyamet koptu :))
gitmeden ateş düşürücü vermiştim çok şükür henüz yükselmedi ateşi inşallah da yükselmez hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

bu arada sütüm azalmıştı sadece avuç içi kadar olan bi kaseye pekmezi çok az olacak şekilde tahin-pekmez koyup yedim resmen taş gibi oldu göğüslerim oğluşum eme eme bitiremedi de pompayla çekmek zorunda kaldım denemeyenler bi denesin derim ben

hayırlısı olsun...

lan nerdesiniz hepiniz nasılsınız diyom öz<ledim diyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
belliki seni mutlu eden gelişmeler oluyor hayatında dilerim hep böyle devam eder canımcım bizde seni çok özledik.

şebnemcim hakkınızda hayırlısı olsun.umutlu olman çok güzel diliyorum umduğun herşey gerçek olur.

Ben de bugün verdim dilekçemi, ikimizin de hakkında hayırlısı olsun canım.

Ebrucum benim bilgileri de girer misin
mrl81 - Eymen - 20 mart - 3550gr 51cm - 1.ay sonu 4.900gr 55cm - anne sütü

iyi gecelr kızlar iki gündür giremedim çok yorgunum dün gezdik bugünde ev işleri derken benim minik kuşunda uyku düzeni şaştı bi türlü fırsat bulamadım

ebrucum listeye bizide eklersen sevinirimopuyorumnanaktan
kuju_25
serhan
d.t 22 mart
d.kilosu 3250gr
d.boy51cm
hastane çıkışı 3100gr
bir aylık kilosu 4510gr
boy 54cm
beslenme mama +anne sütü ( emmiyor o yüzden bizim beslenme şeklimiz mama ağırlıklı :çok üzgünüm: )

Selam kızlar nasılsınız biz bugün sağlık ocağına aşı olmaya gittik ve yazık yavrum 3 tane aşı zor geldi eve gelince ağrı kesici falan içiridm ama kucağımdan hiç inmek istemedi hep ağladı kucağımda uyuyor yerine yatrıınca kalkıyor... allahtan rahataladı uyuyor yerinde....

kilosu 5800 oldu
boyu 63 cm olmuş. maşallah yavruma

kızlar gaz için bana zinco rezene dışında birşeyler önerin

om x canim hem bitkisel hem gida takviyesi hem de uyku duzenleyici

herseyin hayirlisi olur insallah canim

canim bak bugun kiz arkadasim geldi bebek gormeye ve dunyalar guzeli oglu omer de geldi.nolmus bak omerimizde mama ile buyuyor ve masallah nasil kocaman olmus nasil saglikli allah nazarlardan saklasin.cok da akilli.

opuyorumnanaktan sağol canım
maşallah ömer'e de senin kuzucuğunada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…