- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.421
slm kızlar sonunda başardım artık oğluma sadece anne sütü veriyorum mamadan kurtulduk darısı mama kullanan annelerin başına
buarada bugün adliyeye gittik davayı açtım dava tarihini onlar haber vericeklermiş nasıl olduğumu sorarsanız gergin mutsuz ama umutluyum
Kızlar merhaba.Boşanmak ,için mahkemeye başvuranlar olmuş sanırım.Haklarında hayırlısı olsun.Takıldıkları bir şey olursa yardımcı olmak isterim.Herkese ve bebişlerine bol uykulu geceler...
Selam annecikler,
Eşlerinden ayrılmaya karar veren arkadaşlar olmuş, haklarında hayırlısı olsun, Allahım kolaylık versin...
Kayınvalidem bu aralar gitmezse, sanırım bizim sonumuz da farklı olmayacak. Hiiiçç iyi değilim. Kadın melek gibi görünüp, ince ince ne laflar sokuyor bir bilseniz... Ve ben melek tohumu atılmış gibi, hiç birine ses çıkarmıyorum nedense! Üstelik sadece bana değil, anneme de takmış durumda. Resmen bebeği, annemin bebeğe olan ilgisini falan kıskanıyor. Dün ciddi olarak karıştı ortalık, detaya girmeyeceğim ama ben ondan değil annemden yardım istedim diye olay çıkardı, oğlunu fişekleyip üstüme saldı falan filan... Sürekli dualar ederek dayanmaya çalışıyorum ama daha ne kadar dayanabilirim meçhul
:lepi: cnm tebrik ediorum seni hadi bakalım ne mutlu sanaolumunekankayizsmileslm kızlar sonunda başardım artık oğluma sadece anne sütü veriyorum mamadan kurtulduk darısı mama kullanan annelerin başına
buarada bugün adliyeye gittik davayı açtım dava tarihini onlar haber vericeklermiş nasıl olduğumu sorarsanız gergin mutsuz ama umutluyum
tahinin süt yapıcı özelliği wardır cnmolumunekankayizsmile dünden beri bnde azaldım sanki hiç sertleşmio göğüslerim bugün bakıma geçiorum hemenÇok üzgünüm çoookbu arada sütüm azalmıştı sadece avuç içi kadar olan bi kaseye pekmezi çok az olacak şekilde tahin-pekmez koyup yedim resmen taş gibi oldu göğüslerim oğluşum eme eme bitiremedi de pompayla çekmek zorunda kaldım denemeyenler bi denesin derim ben
bnmn doktor çocuğa bir günde 2 acı çektirmeye gerek yyok dedi werem aşımızı cuma, karmayı da haftaiçi olcas:gitme:Selam kızlar nasılsınız biz bugün sağlık ocağına aşı olmaya gittik ve yazık yavrum 3 tane aşı zor geldi eve gelince ağrı kesici falan içiridm ama kucağımdan hiç inmek istemedi hep ağladı kucağımda uyuyor yerine yatrıınca kalkıyor... allahtan rahataladı uyuyor yerinde....
kilosu 5800 oldu
boyu 63 cm olmuş. maşallah yavruma
Bir de bilmeyenler için ilave edeyim, kadın bizim eve yerleşti, Doruk 2 aylık oldu, hala gitmiyor... Yani gün boyu kendisiyle burun burunayım, her an burnunu falan kesebilirimklava:
:lepi: cnm tebrik ediorum seni hadi bakalım ne mutlu sanaolumunekankayizsmile
tahinin süt yapıcı özelliği wardır cnmolumunekankayizsmile dünden beri bnde azaldım sanki hiç sertleşmio göğüslerim bugün bakıma geçiorum hemenÇok üzgünüm çoook
bnmn doktor çocuğa bir günde 2 acı çektirmeye gerek yyok dedi werem aşımızı cuma, karmayı da haftaiçi olcas:gitme:
off n zamn gidiomuş???? hiç lafını etmiomu? sende sıkıldığını belli et cnm bi arkadaşınla falan konuşurken telde kocinle hiç başbaşa kalamadığınızı we çok gerildiğinizi anlat onada duyur hattaklava: yeter ya defolsun gitsin:mymeka:
metsil canım..kızlar gaz için bana zinco rezene dışında birşeyler önerin
slm kızlar sonunda başardım artık oğluma sadece anne sütü veriyorum mamadan kurtulduk darısı mama kullanan annelerin başına
Ben de bugün verdim dilekçemi, ikimizin de hakkında hayırlısı olsun canım.
Ebrucum benim bilgileri de girer misin
mrl81 - Eymen - 20 mart - 3550gr 51cm - 1.ay sonu 4.900gr 55cm - anne sütü
metsil canım..
metsili nasıl kullnıyorsunuz ? içinde mamaya su ya karıstırılır yazıyo ama sadece emiyo benimki??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?