2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar nasılsınız..
Ya çok moralim bozuk...Hemen size sormak istedim..Ağlıycam yoksa paylaşmassam
Bizim kız hiç problemsiz meme emiyodu..şimdi 2 gündür emmiyor meme ile kavga ediyor...karnı aç ama bir iki çekiyor bırakıyor...hiç biberon vermedim gazını da çıkarıyorum...ağzında pamukçukta yok...bi derdi yok gibi ama sürekli emerken bir huzursuzluk içinde...napıcamı şaşırdım...
sizinde bir dönem böyle sorunlarınız oldumu??

yawf kısslar takılamıorum bu ara pek boynum cok kötü agrıyo bunun başında oturamıorum en kısa zamanda fizik dr uma gidicem kas romatizması var bende..dönem dönem yokluyo beni bu agrılar..neyse arada bakıorum..sewioomm siziiiiiii..

hadi kızlar bana çaya gelin balkona ormana baka baka nasıl olur ben kızı çıkarttım gülücük ata ata bakınarak duruyo bende çayımı aldım keyif yapıyorum tek derdimiz yanlızlık
şikayet ettiğin şeye bak yaaaaaaaklava: bende ewimde bebeğimle ömür boyu yalnız olmak istiyoruuuuuuuuuuuuummm canım sıkılınca çıkıp dışarda odolaşmak alışweriş yapmak sonra ewe gelip geceliğimi terliklerimi takıp tw karşısında uzanmak, uyumak, dıuş almak kuaföre gitmek kendime bakımlar yapmak yeni yemekler tatlılar keşfetmek istiyorum ama hiç birine ne waktim ne imkanım warmafoldumben kurtulmak istiyorum ew kadını olmak istiyorum ben yaaaaaa çalışmaktan nefret ediyorum nefretsenağlama
kıçını pışpışlayarak emzir bazen bizimkide atıyo kendini genelde uykusu olunca yapıo hemen kolumda yatıyoya elimle kıçına wuruyorum pışpış yapıorum hemen alıyo memeyi kapatyo gözleride iki dakka sonra.. sesler çıkar şişşş de pış pış de kıçını pat patla etkili olur..

Son düzenleme:

hasret len nerden buluon bu yemek isimlerini gecende meyhane bulguru demistin.
biberli naciye nasil oluyor bunuda ilk defa duydum

alla alla ne kadar tanidik geliyor bu anlattiklarin hatta aynisimi ne kaydirigubbakcemile3
canim ben lohusaligimin 20.gununde cevap verdim laflarina kiyamet koptu bosanmayi falan herseyi goze almistim.oyle yasanirmi insan surekli stresde sinirde bekliyorsun simdi ne laf yiyecegim diye hem de kendi annenin yaninda.
oyle bi kavga ettik ki sorma gerci burdada yazmistim.kavgadan sonra gitti kayinvalidem.

canim gogusunu kontrol ettin mi sut geliyor mu ? geliyorsa sutun tadina bi baksana aci mi diye.her meme ucu esit degildir yapi itibariyle bi dene bakalim hangisinde daha rahat duruyor.bide kucuk parmagini bebisin agzina koy bak bakalim nasil emiyor.ac gibimi yoksa onudami red ediyor.

ama sümoşum sana söz olsun bu dükkanan bi kurtuliim ilk gezme günümde sana çaya gelcem kızımlaopuyorumnanaktan tabi dawet edersen:kedi:

arkadaşlar dogum yapalı 50gün oldu ama kanamam hala devam ediyo.benim gibi olan var mı?anormal bi durum söz konusu olabilir mi ki?

gıçımdan uyduruyommmsempatiksalakcinnisırnaşık şey cnm meyhane pilawı soğan, domates, biber, az salçalı bulgur pilawına deniyo
biberli naciyede meze ismi siwri biberler küçük küçük doğranıyo yağda kawruluyo, domates biraz acı biber az sarımsak yağda kawruluyo , yağ we un kawruluyo domtes sosla karışıyo biberlerle bulmaç oluyo ahanda sana biberli naciye:jeyyar:hihoyyyt

hee senin kaynanadan ses warmı arayanca laf sokuomu?

tşk edrim canımcım suya falan karıstırmadan direkt dimi damla ?

kaşığa 8damla damlatyosun mtsili.. umarım fayda eder o etmezse zinco al hem bitkisel.. bizim gazı zinco bitirdi

merwe normal doğummu? benim kanamam 15,,20günde bitti dikişlerde düştü çok rahattım doğum sonrası, ama bazılarında uzun sürebilio

merhaba benim dünya tatlısı,değerli arkadaşlarım,ben 12 temmuzda antalayay uçtum biliyorsunuz,sonra eşim geldi kaldı 4 gün
,eşimi gönderdim iki gün sonra ben uçtum istanbula ale acele,ortalık azıcık karışmıştıda,neyse çok şükür artık herşey yolunda eş,im her zaman olduğu gibi yine benim yanımda Rabbime şükürler olsun,dün size sürpriz bir gelişme oldu demöiştim ya,
benim istanbula geldiğim akşam eşim bana,nasıl olucak ,orada ne iş yapıcam napıcam bilmiyorum ama sana söz veriyorum çok kısa bir zaman sonra sırf sen istediğin için 15 yıllık mesleğimi bırakıp antalyaya yerleşicez,belki amelelik yapıcam belki de bilmem ne ama söz dedi,babamların iki artı bir evi var daha bir senelik,şu an da bir kiracı var biz gidicemiz zaman çıkıcaklar biz oraya geçicez,kendimizi toparlayana kadar ya da ev alana kadar orada oturucaz kira derdi olmıcak,tek sorun eşmin ili ,inşallah güzel maaşlı ssk olan daimi bi işi buluruz,dua edin ne olur
veeeeeeeeeeeeeeeeee böylece kaynanama kapak olacak
bu arada kızımı 24 nisanda antalyada 2 ayulık kontrole götürdük süper bir doktordu sağolsun,Zeynep bi 200 gr daha almış olsaymış çok fazla beslenmiş,emzirmeyi aza indirgeyecektim dedi dr
bnormali ayda 800-900 gr ise bizim kız 1200 gr almış,boyumuz süper uzamış herşey yolunda
kızım sadece benim sütüm ile besleniyor,emmesi uykusu herşeyi yolunda,asla aman hasta olur aman şu olur demedim hep Allaha emanet hiçbişicik olmaz inşallah dedim,çıkarttım gezdirdim,isteyen herkesin kucağına verdim sakınmadım,çok şükür istediğim gibi bir avlat yetiştiriyorum,kayınvalidem izin alarak alıyor çocugumu kucağınaaklinialirimsmilenapalım kendisi etti,ben kızımı gündüzleri mözellikle iyice oynayıp ilgilendikten sonra kendi haline bırakıyorum ve kendi kendine uyuyuor,gündüzleri hep müzik dinliyor,geceleri belki bazen çok az sallıyorum ,günde bir kez muhakkak altını açıp havalandırıyprum o esnada iyice güneşlendiriyorum,her gün birer kere masaj ve jimnastik yapıyoruz,2-3 günde bir banyo,ve o ne zaman arzu ederse emiyoruz,benim yönlendirmeme gerek kalmıyoru çünkü sık sık emiyor,huylu bir bebeğiz çok yaramazlık yapmıyoruz anneye,ve en büyük başarım yeri geldiğinde çocuğum ile ilgili karara eşimi bile karıştırmıyorum

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar

Dur bakalım neden hemen ağlama moduna geçiyosun? Burnu tıkalı olduğundan tutmuyor olabilir canım, nefes alamıyorsa o an kendin çekiyodur. Bizde de olmuştu aynı durum geçti, üzme kendini. Serum fizyolojiğini kullan e varsa aspiratörle temizle bebişin burnunu

Geçmiş olsun tatlım, biz de seni sewiyoss

arkadaşlar dogum yapalı 50gün oldu ama kanamam hala devam ediyo.benim gibi olan var mı?anormal bi durum söz konusu olabilir mi ki?

Benim de ilk doğumda sürmüştü iki aya yakın ama bu doğumda (sezeryan) doğru düzgün kanamam olmadı malesef. Kanamanın olması daha iyi, için temizleniyor ayrıca da göbeğin gidiyor. Am herhalde çok yoğun değildir kanaman di mi 50 gündür?

merwe normal doğummu? benim kanamam 15,,20günde bitti dikişlerde düştü çok rahattım doğum sonrası, ama bazılarında uzun sürebilio

lan cücük nasılsın özledim seni
sen maşşallah çok şanslısın,eltime 16 dikiş atılmış arkadan öne parçalanmış kız 1 ay olucak neredeyse çok kötü kızcağız

lan cücük nasılsın özledim seni
sen maşşallah çok şanslısın,eltime 16 dikiş atılmış arkadan öne parçalanmış kız 1 ay olucak neredeyse çok kötü kızcağız

cnm herşeyin yoluna girmesine .çok sewindim hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah..
16 dikişmi yuhhhhh hangi hastane orası be we kaç kilo doğurdu allah aşkına?

kızlar sanırım acil durum! geçen ay 4ünde regli oldum ben normalde 3,4 gün öne atması gerekio yani ayın 1i gibi hastalanmam gerekiodu hastalanmadım we hiç bir belirti yokbilmiyorumkismile bişey yoktur diymi o 3 ay süt korur diyeni bi yakalrsamÇok üzgünüm çoook ya bişey yoktur dimi hiç korunmadık biz, bişey yoktur diymi allahım bide olursa mafoldum demektir off düşünmek bile istemiyorum

coook senvindim cano senin adınaa..helal olsun ..cok sakınmamak en iyisi bıdıklarımısıı..

süt korur ne demek cano naaapıon seen :mymeka: bu sekilde hamile kalan coookkk...hasret kendine gel ve artık korun..hamile degilsen tabi..imnşallahyasakkelime

mafoldumbenofff benim gibi biri nasıl bu kadar tedbirsiz dawrandı yaa inanamıyorum hemde ben yani başkası olsa neler derdim şu dştüğüm duruma bakın(( ya ne bilim bi arkadaşın doktoru 3ay süt korur 3 ay sonra gel spiral takarız demiş, hatta buraya yazmıştı hepatit sanırım... bnde bi yerden öle duydum we mal gibi araştırmadım umarım yoktur öyle bşşey..
bi hap warmış kızlar emzirirken kullanlıyomuş doğum kontrol hapı

metsil canım..

metsili nasıl kullnıyorsunuz ? içinde mamaya su ya karıstırılır yazıyo ama sadece emiyo benimki??????????

ben ağzına damlatıyordum 4 damla ortalama 6 saatte bir, uyuyorsa 7-8 saate de uzadığı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…