2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar dogum yapalı 50gün oldu ama kanamam hala devam ediyo.benim gibi olan var mı?anormal bi durum söz konusu olabilir mi ki?

kanama miktarı çok değilse sorun yok, doktoruna danış kanamayı kesmek için verdikleri haplar var, bir sağlık sorunun yoksa sana da verecektir.

bi an önce al ozaman amanınnnn bide hamileyseenneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile...biss seni göndermeyissss hami,leler topigineeeeeeeeeelmaz:naniknanik

cnm herşeyin yoluna girmesine .çok sewindim hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah..
16 dikişmi yuhhhhh hangi hastane orası be we kaç kilo doğurdu allah aşkına?

sen şanslılardansın, benim dışarda dört dikişti ama içerde en az 10 tane vardı ben doğumhanede 40 dakika dikişler için kaldım sadece, bir de üstüne 3 dikiş açılma yapmış doğumdan 30 gün sonra yeniden dikiş attırdım eyvahedigeldismile şimdi yeni dikişlerin iyileşmesini bekliyorum, bırakmadı talihsizlik peşimi :gitme:

emzirirken gebelik testleri kesin sonuç veriyor mu acaba, önce bir gebelik testi yap sonra sonuca göre düşünürsün, sen neden şimdiye kadar bakmadın ki bu işin çaresine adette görmüşsün

saol canım birde öyle deniyeyim...Valla huyu değişmeye yeni yeni icatlar çıkarmaya başladı 40 ında düzelir diyolar ama bizimki kötüe gitmeye başladı sanki :)
Hasretçim sorumu yazarken dedim ki kesin şimdi Hasret biliyodur cevap verir :)

göğüslerimde süt var canım yaa kontrol ettim..2 memede de yapıyor tadına bakmadım..onada da bakarım parmağımı verdiğimde böle ağzını kuş gibi yapıyo heycan yapıyo tutmak için ama tutuncada hemen atıyo sonra tekrar tutuyo gene atıyo benide çileden çıkarıyo..kucağımda uyuyo yatırıyorum uyanıyo...gün geçtikçe daha da huysuz olmaya başladı...son günlerde geçen günlerimden hiiç bişey anlamıyorum
arkadaşlar dogum yapalı 50gün oldu ama kanamam hala devam ediyo.benim gibi olan var mı?anormal bi durum söz konusu olabilir mi ki?

canım burnunu kontrol etti annem buru tıkalı değil...bende emzirirken dikkat ediyorum burnunun açık olmasınaaa

canım al eczaeden test yap istersen benm hemen çıkmıştı daha 1 gün geçmemişken bileeee
ama yoktur bişey yaaa

emzirirken kullanılan doğum kontrol hapları türkiyede (internet dahil) hiç bir şekilde satılmıyor boşuna arama ben aradım. süt koruduğu zaman adet görmüyorsun ki, annen-bilen arkadaşın falan yok muydu senin. hay allah olana bak... ben işimi şansa bırakmadım lohusalık döneminde gidip taktırdım spiral, kocaya güvenip surat çekmektense en akıllıcasıydı akannehir

Allah yardımcın olsun canım yaa inşallah biran önce gider de rahata erersin :Saruboceq:

hadi kızlar bana çaya gelin balkona ormana baka baka nasıl olur ben kızı çıkarttım gülücük ata ata bakınarak duruyo bende çayımı aldım keyif yapıyorum tek derdimiz yanlızlık
ohh ohh maaşallah Allah bozmasın ağzının tadını keşke gelebilsek valla boshayallersmile

benim oğlum da yapıyo aynı şeyi ama dikkat ettim uykusu varken daha çok yapıyo öyle yaptığında bırakıyorum emzirmeyi biraz kendi halinde durunca alıyo memeyi ya da uyuya kalıyo uykusunu alınca normal emiyo
ama çok sinir bozucu bi durum yaa dediğin gibi resmen kavga ediyo memeyle inşallah düzene girer biran önce

canım çok geçmiş olsun senağlama

ya hanımlar ben de adımın yanına resim eklemek istiyorum nasıl yapılıyor

metsil canım..

metsili nasıl kullnıyorsunuz ? içinde mamaya su ya karıstırılır yazıyo ama sadece emiyo benimki??????????

ben damlalık aldım ..birşeye katmadan direkt veriyorum.2 şer damladan günde 8 damla canım..ama hiç sevmiyo bizimki tadını kırış kırış oluyo içince..kaydirigubbakcemile3

hadi kızlar bana çaya gelin balkona ormana baka baka nasıl olur ben kızı çıkarttım gülücük ata ata bakınarak duruyo bende çayımı aldım keyif yapıyorum tek derdimiz yanlızlık

ne iyi olurdu valla

kızlar burun aspiratörü ne kullanıyosunuz?şu şişko olup bas çekler işe yaramıyo ya

sezeryan oldum,az az geliyo kanama.ama bazı anlarda şor diye geliyo bolca :kedi:

hasret,dogumdan sona hamile kalma ihtimali çok fazla.bi arkadaşım 40ı çıktı hamile kaldısempatiksalakcinni inşallah sadece kuruntudur seninki bişi yoktur.

canım hemen sayfanın yukarısında kullanıcı paneline tıkla. sol kısımda avatar değiştir var onu tıkla.oradan hazır resim yükleyebilirsin yada göz attan kendi resmini yükleyebilirsin

başardım delikafadulden teşekkür ederim :içelim: .. olumunekankayizsmile

kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çok kararsızım. ben rehabilitasyon merkezinde zihin engelliler öğr. ve güzel maaş alıyordum. kiradayız. şu anda çalışmıyorum imza yetkimi kullanıyorum oda asgari üçret. eşim iyide kazanıyo ama bizim kira+kredi+faturalar mutfak+kredikartları derken biz dımdızlak kalıyoruz. benim patronum bana doğumdan önce bana ben derste iken kızın yanında duracak birini bulup okula getirebileceğimi söylemişti. Acaba başlasam mı?
okulda yer var. Patronum benle uzun süre çalışmayı istiyo doğumuma felan geldi çok babacan bi adam. benim çekindiğim diğer insanlar. sizce kimseyi takmadan başlasam mı çalışmaya

canım umarım hamile değilsindir. bende araştırdım sadece anne sütü ile beslenen bebekklerin anneleri süt korurmuş. mama tavsiyesi girdiğinde korumaz deniyo. ama ihtimal işte. güvenmeyeceksin. ben iğne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…