- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.461
arkadaşlar dogum yapalı 50gün oldu ama kanamam hala devam ediyo.benim gibi olan var mı?anormal bi durum söz konusu olabilir mi ki?
bi an önce al ozaman amanınnnn bide hamileyseenneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile...biss seni göndermeyissss hami,leler topigineeeeeeeeeemafoldumbenofff benim gibi biri nasıl bu kadar tedbirsiz dawrandı yaa inanamıyorum hemde ben yani başkası olsa neler derdim şu dştüğüm duruma bakın(( ya ne bilim bi arkadaşın doktoru 3ay süt korur 3 ay sonra gel spiral takarız demiş, hatta buraya yazmıştı hepatit sanırım... bnde bi yerden öle duydum we mal gibi araştırmadım umarım yoktur öyle bşşey..
bi hap warmış kızlar emzirirken kullanlıyomuş doğum kontrol hapı
cnm herşeyin yoluna girmesine .çok sewindim hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah..
16 dikişmi yuhhhhh hangi hastane orası be we kaç kilo doğurdu allah aşkına?
kızlar sanırım acil durum! geçen ay 4ünde regli oldum ben normalde 3,4 gün öne atması gerekio yani ayın 1i gibi hastalanmam gerekiodu hastalanmadım we hiç bir belirti yokbilmiyorumkismile bişey yoktur diymi o 3 ay süt korur diyeni bi yakalrsamÇok üzgünüm çoook ya bişey yoktur dimi hiç korunmadık biz, bişey yoktur diymi allahım bide olursa mafoldum demektir off düşünmek bile istemiyorum
saol canım birde öyle deniyeyim...Valla huyu değişmeye yeni yeni icatlar çıkarmaya başladı 40 ında düzelir diyolar ama bizimki kötüe gitmeye başladı sanki :)şikayet ettiğin şeye bak yaaaaaaa klava: bende ewimde bebeğimle ömür boyu yalnız olmak istiyoruuuuuuuuuuuuummm canım sıkılınca çıkıp dışarda odolaşmak alışweriş yapmak sonra ewe gelip geceliğimi terliklerimi takıp tw karşısında uzanmak , uyumak, dıuş almak kuaföre gitmek kendime bakımlar yapmak yeni yemekler tatlılar keşfetmek istiyorum ama hiç birine ne waktim ne imkanım warmafoldumben kurtulmak istiyorum ew kadını olmak istiyorum ben yaaaaaa çalışmaktan nefret ediyorum nefretsenağlama
kıçını pışpışlayarak emzir bazen bizimkide atıyo kendini genelde uykusu olunca yapıo hemen kolumda yatıyoya elimle kıçına wuruyorum pışpış yapıorum hemen alıyo memeyi kapatyo gözleride iki dakka sonra.. sesler çıkar şişşş de pış pış de kıçını pat patla etkili olur..
göğüslerimde süt var canım yaa kontrol ettim..2 memede de yapıyorhasret len nerden buluon bu yemek isimlerini gecende meyhane bulguru demistin.
biberli naciye nasil oluyor bunuda ilk defa duydum
alla alla ne kadar tanidik geliyor bu anlattiklarin hatta aynisimi ne kaydirigubbakcemile3
canim ben lohusaligimin 20.gununde cevap verdim laflarina kiyamet koptu bosanmayi falan herseyi goze almistim.oyle yasanirmi insan surekli stresde sinirde bekliyorsun simdi ne laf yiyecegim diye hem de kendi annenin yaninda.
oyle bi kavga ettik ki sorma gerci burdada yazmistim.kavgadan sonra gitti kayinvalidem.
canim gogusunu kontrol ettin mi sut geliyor mu ? geliyorsa sutun tadina bi baksana aci mi diye.her meme ucu esit degildir yapi itibariyle bi dene bakalim hangisinde daha rahat duruyor.bide kucuk parmagini bebisin agzina koy bak bakalim nasil emiyor.ac gibimi yoksa onudami red ediyor.
arkadaşlar dogum yapalı 50gün oldu ama kanamam hala devam ediyo.benim gibi olan var mı?anormal bi durum söz konusu olabilir mi ki?
canım burnunu kontrol etti annem buru tıkalı değil...bende emzirirken dikkat ediyorum burnunun açık olmasınaaaİyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Dur bakalım neden hemen ağlama moduna geçiyosun? Burnu tıkalı olduğundan tutmuyor olabilir canım, nefes alamıyorsa o an kendin çekiyodur. Bizde de olmuştu aynı durum geçti, üzme kendini. Serum fizyolojiğini kullan e varsa aspiratörle temizle bebişin burnunu
Geçmiş olsun tatlım, biz de seni sewiyoss
Benim de ilk doğumda sürmüştü iki aya yakın ama bu doğumda (sezeryan) doğru düzgün kanamam olmadı malesef. Kanamanın olması daha iyi, için temizleniyor ayrıca da göbeğin gidiyor. Am herhalde çok yoğun değildir kanaman di mi 50 gündür?
canım al eczaeden test yap istersen benm hemen çıkmıştı daha 1 gün geçmemişken bileeeekızlar sanırım acil durum! geçen ay 4ünde regli oldum ben normalde 3,4 gün öne atması gerekio yani ayın 1i gibi hastalanmam gerekiodu hastalanmadım we hiç bir belirti yokbilmiyorumkismile bişey yoktur diymi o 3 ay süt korur diyeni bi yakalrsamÇok üzgünüm çoook ya bişey yoktur dimi hiç korunmadık biz, bişey yoktur diymi allahım bide olursa mafoldum demektir off düşünmek bile istemiyorum
mafoldumbenofff benim gibi biri nasıl bu kadar tedbirsiz dawrandı yaa inanamıyorum hemde ben yani başkası olsa neler derdim şu dştüğüm duruma bakın(( ya ne bilim bi arkadaşın doktoru 3ay süt korur 3 ay sonra gel spiral takarız demiş, hatta buraya yazmıştı hepatit sanırım... bnde bi yerden öle duydum we mal gibi araştırmadım umarım yoktur öyle bşşey..
Allah yardımcın olsun canım yaa inşallah biran önce gider de rahata erersin :Saruboceq:Valla pazar günü terör estirdim evde... Eşim de sen çok yoruldun git biraz dinlen falan demiş. Dün en son anneme ben bu hafta içi gidicem, Burcu da çocuğuna da kendi baksın, kocasının yemeğini, evinin işini de kendi yapsın diyordu, şikayet eder gibi... Sanki işten korkan var! Bu arada biz kendi annemle aynı apartmanda oturuyoruz, kayınvalideme ihtiyacım olan bir durumda değilim yani... Kadın melek gibi görünüp mahsun mahsun oturup ne ince laflar sokuyor, almıyor aklım... Ben de ona uyarsam, mahkemede biter bu iş!!!
ohh ohh maaşallah Allah bozmasın ağzının tadını keşke gelebilsek valla boshayallersmilehadi kızlar bana çaya gelin balkona ormana baka baka nasıl olur ben kızı çıkarttım gülücük ata ata bakınarak duruyo bende çayımı aldım keyif yapıyorum tek derdimiz yanlızlık
benim oğlum da yapıyo aynı şeyi ama dikkat ettim uykusu varken daha çok yapıyo öyle yaptığında bırakıyorum emzirmeyi biraz kendi halinde durunca alıyo memeyi ya da uyuya kalıyo uykusunu alınca normal emiyoMerhaba kızlar nasılsınız..
Ya çok moralim bozuk...Hemen size sormak istedim..Ağlıycam yoksa paylaşmassam
Bizim kız hiç problemsiz meme emiyodu..şimdi 2 gündür emmiyor meme ile kavga ediyor...karnı aç ama bir iki çekiyor bırakıyor...hiç biberon vermedim gazını da çıkarıyorum...ağzında pamukçukta yok...bi derdi yok gibi ama sürekli emerken bir huzursuzluk içinde...napıcamı şaşırdım...
sizinde bir dönem böyle sorunlarınız oldumu??
yawf kısslar takılamıorum bu ara pek boynum cok kötü agrıyo bunun başında oturamıorum en kısa zamanda fizik dr uma gidicem kas romatizması var bende..dönem dönem yokluyo beni bu agrılar..neyse arada bakıorum..sewioomm siziiiiiii..
metsil canım..
metsili nasıl kullnıyorsunuz ? içinde mamaya su ya karıstırılır yazıyo ama sadece emiyo benimki??????????
hadi kızlar bana çaya gelin balkona ormana baka baka nasıl olur ben kızı çıkarttım gülücük ata ata bakınarak duruyo bende çayımı aldım keyif yapıyorum tek derdimiz yanlızlık
Merhaba kızlar nasılsınız..
Ya çok moralim bozuk...Hemen size sormak istedim..Ağlıycam yoksa paylaşmassam
Bizim kız hiç problemsiz meme emiyodu..şimdi 2 gündür emmiyor meme ile kavga ediyor...karnı aç ama bir iki çekiyor bırakıyor...hiç biberon vermedim gazını da çıkarıyorum...ağzında pamukçukta yok...bi derdi yok gibi ama sürekli emerken bir huzursuzluk içinde...napıcamı şaşırdım...
sizinde bir dönem böyle sorunlarınız oldumu??[/QUO
biz böyle birşey yaşamadık hiç ama üşütmüş olabilir ya da burnu tıkalıdır...
yawf kısslar takılamıorum bu ara pek boynum cok kötü agrıyo bunun başında oturamıorum en kısa zamanda fizik dr uma gidicem kas romatizması var bende..dönem dönem yokluyo beni bu agrılar..neyse arada bakıorum..sewioomm siziiiiiii..
geçmiş olsun canımm
benimki 35.günde bitmişti.biraz fazla sürmüş seninki.40 kontrolüne gidince doktorun ilk sorduğu şey kanama bitti değilmi? oldu...bir görün istersen doktoruna...içerde parça falan kalmış olmasın...
merhaba benim dünya tatlısı,değerli arkadaşlarım,ben 12 temmuzda antalayay uçtum biliyorsunuz,sonra eşim geldi kaldı 4 gün
,eşimi gönderdim iki gün sonra ben uçtum istanbula ale acele,ortalık azıcık karışmıştıda,neyse çok şükür artık herşey yolunda eş,im her zaman olduğu gibi yine benim yanımda Rabbime şükürler olsun,dün size sürpriz bir gelişme oldu demöiştim ya,
benim istanbula geldiğim akşam eşim bana,nasıl olucak ,orada ne iş yapıcam napıcam bilmiyorum ama sana söz veriyorum çok kısa bir zaman sonra sırf sen istediğin için 15 yıllık mesleğimi bırakıp antalyaya yerleşicez,belki amelelik yapıcam belki de bilmem ne ama söz dedi,babamların iki artı bir evi var daha bir senelik,şu an da bir kiracı var biz gidicemiz zaman çıkıcaklar biz oraya geçicez,kendimizi toparlayana kadar ya da ev alana kadar orada oturucaz kira derdi olmıcak,tek sorun eşmin ili ,inşallah güzel maaşlı ssk olan daimi bi işi buluruz,dua edin ne olur
veeeeeeeeeeeeeeeeee böylece kaynanama kapak olacak
bu arada kızımı 24 nisanda antalyada 2 ayulık kontrole götürdük süper bir doktordu sağolsun,Zeynep bi 200 gr daha almış olsaymış çok fazla beslenmiş,emzirmeyi aza indirgeyecektim dedi dr
bnormali ayda 800-900 gr ise bizim kız 1200 gr almış,boyumuz süper uzamış herşey yolunda
kızım sadece benim sütüm ile besleniyor,emmesi uykusu herşeyi yolunda,asla aman hasta olur aman şu olur demedim hep Allaha emanet hiçbişicik olmaz inşallah dedim,çıkarttım gezdirdim,isteyen herkesin kucağına verdim sakınmadım,çok şükür istediğim gibi bir avlat yetiştiriyorum,kayınvalidem izin alarak alıyor çocugumu kucağınaaklinialirimsmilenapalım kendisi etti,ben kızımı gündüzleri mözellikle iyice oynayıp ilgilendikten sonra kendi haline bırakıyorum ve kendi kendine uyuyuor,gündüzleri hep müzik dinliyor,geceleri belki bazen çok az sallıyorum ,günde bir kez muhakkak altını açıp havalandırıyprum o esnada iyice güneşlendiriyorum,her gün birer kere masaj ve jimnastik yapıyoruz,2-3 günde bir banyo,ve o ne zaman arzu ederse emiyoruz,benim yönlendirmeme gerek kalmıyoru çünkü sık sık emiyor,huylu bir bebeğiz çok yaramazlık yapmıyoruz anneye,ve en büyük başarım yeri geldiğinde çocuğum ile ilgili karara eşimi bile karıştırmıyorum
canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim..hadi gözün aydın...
kızlar sanırım acil durum! geçen ay 4ünde regli oldum ben normalde 3,4 gün öne atması gerekio yani ayın 1i gibi hastalanmam gerekiodu hastalanmadım we hiç bir belirti yokbilmiyorumkismile bişey yoktur diymi o 3 ay süt korur diyeni bi yakalrsamÇok üzgünüm çoook ya bişey yoktur dimi hiç korunmadık biz, bişey yoktur diymi allahım bide olursa mafoldum demektir off düşünmek bile istemiyorum
inşallah yoktur öle bişiy kız hasret....ilk 3 ay eğer hiç adet olmassan hamile olma riskin olmuyo ama sen zaten ilk ayında regl olmuşsun.regl olunca risk artıyo..korkutmak gibi olmasın...hemen test yaptır bakalım.
ya hanımlar ben de adımın yanına resim eklemek istiyorum nasıl yapılıyor
canım hemen sayfanın yukarısında kullanıcı paneline tıkla. sol kısımda avatar değiştir var onu tıkla.oradan hazır resim yükleyebilirsin yada göz attan kendi resmini yükleyebilirsin
ama sümoşum sana söz olsun bu dükkanan bi kurtuliim ilk gezme günümde sana çaya gelcem kızımlaopuyorumnanaktan tabi dawet edersen:kedi:
mafoldumbenofff benim gibi biri nasıl bu kadar tedbirsiz dawrandı yaa inanamıyorum hemde ben yani başkası olsa neler derdim şu dştüğüm duruma bakın(( ya ne bilim bi arkadaşın doktoru 3ay süt korur 3 ay sonra gel spiral takarız demiş, hatta buraya yazmıştı hepatit sanırım... bnde bi yerden öle duydum we mal gibi araştırmadım umarım yoktur öyle bşşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?