2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence böyle bir şansın varsa sonuna kadar kullan. çekindiğin o insanların eline böyle bir imkan verilse sen nedersin diye düşünecekler miydi? en azından 6 aylık olana kadar idere edersin böylece. ben de seninle benzer durumdayım ücretsiz izin alamam rapor almayı denicem olmazsa mahvoldum

kızlar burun aspiratörü ne kullanıyosunuz?şu şişko olup bas çekler işe yaramıyo ya

otri bebe derim cicim digerleri bi ise yaramio

basla bence.

bebeği yanında getirebilirsin demiş başla bence...sonuçta parayı da çocuklarımız için kazanıyoruz...

bakıcı fiyatlarını bilen var mı hı eğer başlarsam kadın sadece ben derste iken bakacak ev yemek işi felan yok altını alıp oynatacak bende 45 dakikada bir başında olacağım ne kadar olu acaba

kızım öyle bir kaka yapmışki heryerlerden taşmış...bu pirimadan sırtından çıkıyo bazen ya.şimdi heryeri batmış temizleyene kadar öldüm...prima damı bi sorun var bizim kızın kakada mı anlamadım.şimdi huggies aldım onu deniycem

cano bende prima kullanıorum kakası beline kadar cıkıyo bazen..sen huggs bi dene memnun kalırsan söyle tmm??belki cok sıkmasın karnını diye hafif bol bırakıorum ben buna bagladım artık ama bakalım..huggs kullananlar cok memnun diye duydum..

ben de prima kullanıyorum diğerlerini hiç denemedim marka konusunda bir şey diyemem ama bezi küçük gelmeye de başlamış olabilir benimki de bir iki gündür taşma eğilimi gösteriyor çünkü, tabi kakada da problem var kabul etmek lazım :)

okey canım.deneyim haber ederim

herkese merhaba bi süredir giremiyordum.özledim sizi.cuma günü kızımı aşıya ve doktor kontrolüne götürdüm.hersey yolunda çok şükür kızım 5 kilo olmuş.boyu çok uzamış 52 cm di doğduğunda 1 ayda 57 cm olmuş doktor bu kız uzun boylu olcak dedi.kızım gündüzleri biraz huysuzluk yapıyor ama bugün daha iyi.yavaş yavaş düzeliyor galiba.

maşşşallaahh kuzuyaa...manken olcek yaniiii..sen uzunmusun handan kime cekti bakem??

ben acıktım bişiler atıştırim zeyno uysnmadan sonra kızçemle ililenim,güneşlendirim,bababmız gece gelicek bugün bowling turnuvası var geceye kadar yalnızız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…