- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.481
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çok kararsızım. ben rehabilitasyon merkezinde zihin engelliler öğr. ve güzel maaş alıyordum. kiradayız. şu anda çalışmıyorum imza yetkimi kullanıyorum oda asgari üçret. eşim iyide kazanıyo ama bizim kira+kredi+faturalar mutfak+kredikartları derken biz dımdızlak kalıyoruz. benim patronum bana doğumdan önce bana ben derste iken kızın yanında duracak birini bulup okula getirebileceğimi söylemişti. Acaba başlasam mı?
okulda yer var. Patronum benle uzun süre çalışmayı istiyo doğumuma felan geldi çok babacan bi adam. benim çekindiğim diğer insanlar. sizce kimseyi takmadan başlasam mı çalışmaya
gıçımdan uyduruyommmsempatiksalakcinnisırnaşık şey cnm meyhane pilawı soğan, domates, biber, az salçalı bulgur pilawına deniyo
biberli naciyede meze ismi siwri biberler küçük küçük doğranıyo yağda kawruluyo, domates biraz acı biber az sarımsak yağda kawruluyo , yağ we un kawruluyo domtes sosla karışıyo biberlerle bulmaç oluyo ahanda sana biberli naciye:jeyyar:hihoyyyt
hee senin kaynanadan ses warmı arayanca laf sokuomu?
yok kis konusmuoski biz gitti
kaşığa 8damla damlatyosun mtsili.. umarım fayda eder o etmezse zinco al hem bitkisel.. bizim gazı zinco bitirdi
kızlar burun aspiratörü ne kullanıyosunuz?şu şişko olup bas çekler işe yaramıyo ya
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çok kararsızım. ben rehabilitasyon merkezinde zihin engelliler öğr. ve güzel maaş alıyordum. kiradayız. şu anda çalışmıyorum imza yetkimi kullanıyorum oda asgari üçret. eşim iyide kazanıyo ama bizim kira+kredi+faturalar mutfak+kredikartları derken biz dımdızlak kalıyoruz. benim patronum bana doğumdan önce bana ben derste iken kızın yanında duracak birini bulup okula getirebileceğimi söylemişti. Acaba başlasam mı?
okulda yer var. Patronum benle uzun süre çalışmayı istiyo doğumuma felan geldi çok babacan bi adam. benim çekindiğim diğer insanlar. sizce kimseyi takmadan başlasam mı çalışmaya
AAAA ne demek hepinizi beklerimm şimdiden davetlisiniz. Ya bi buluşma ayarlasak nasıl olur havalarda güzelleşti
cano bende prima kullanıorum kakası beline kadar cıkıyo bazen..sen huggs bi dene memnun kalırsan söyle tmm??belki cok sıkmasın karnını diye hafif bol bırakıorum ben buna bagladım artık ama bakalım..huggs kullananlar cok memnun diye duydum..kızım öyle bir kaka yapmışki heryerlerden taşmış...bu pirimadan sırtından çıkıyo bazen ya.şimdi heryeri batmış temizleyene kadar öldüm...prima damı bi sorun var bizim kızın kakada mı anlamadım.şimdi huggies aldım onu deniycem
tabi buluşun canım:umursamaz:..iyiki istanbul da degilim yani catlatınnnÇok üzgünüm çoook...süpper olur derim,işallah kısmet olur bebişler iel buluşmak
yawriler sterilizator kullanan var mi ?
kızım öyle bir kaka yapmışki heryerlerden taşmış...bu pirimadan sırtından çıkıyo bazen ya.şimdi heryeri batmış temizleyene kadar öldüm...prima damı bi sorun var bizim kızın kakada mı anlamadım.şimdi huggies aldım onu deniycem
tabi buluşun canım:umursamaz:..iyiki istanbul da degilim yani catlatınnnÇok üzgünüm çoook...
cano bende prima kullanıorum kakası beline kadar cıkıyo bazen..sen huggs bi dene memnun kalırsan söyle tmm??belki cok sıkmasın karnını diye hafif bol bırakıorum ben buna bagladım artık ama bakalım..huggs kullananlar cok memnun diye duydum..
yerimsenibena.sben de prima kullanıyorum diğerlerini hiç denemedim marka konusunda bir şey diyemem ama bezi küçük gelmeye de başlamış olabilir benimki de bir iki gündür taşma eğilimi gösteriyor çünkü, tabi kakada da problem var kabul etmek lazım :)
okey canım.deneyim haber ederim
bissde şehirlerarası buluşma düzenleyelimm..2010 mart anneleri toplanıyooorrrr...:smiley-cool:..sen nerdensin zemheriii???biz seninle türkiyenin iki kenarında derdimize yanalım ebrucuğum
biz seninle türkiyenin iki kenarında derdimize yanalım ebrucuğum
tabi buluşun canım:umursamaz:..iyiki istanbul da degilim yani catlatınnnÇok üzgünüm çoook...
maşşşallaahh kuzuyaaherkese merhaba bi süredir giremiyordum.özledim sizi.cuma günü kızımı aşıya ve doktor kontrolüne götürdüm.hersey yolunda çok şükür kızım 5 kilo olmuş.boyu çok uzamış 52 cm di doğduğunda 1 ayda 57 cm olmuş doktor bu kız uzun boylu olcak dedi.kızım gündüzleri biraz huysuzluk yapıyor ama bugün daha iyi.yavaş yavaş düzeliyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?