- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.501
canım ben kullanıyorum huggıes i iyi memnunum biraz çiş yapınca kalınlaşıyo ben 3 numaraya başladım bi paket bitiyo
sengözlerimebaksanabtam akdeniz akşamlarının asi kızı ve kızcesiii..ben acıktım bişiler atıştırim zeyno uysnmadan sonra kızçemle ililenim,güneşlendirim,bababmız gece gelicek bugün bowling turnuvası var geceye kadar yalnızız
canolar bu dalin sıvı deterjan kullanan varmı??varsa memnunmu???ben kullanıorum fakat arada çişinide szıdırıyo beline kadar bu sidikli kızım....bu çiş kokusunu almıyo yaww vallahi koku hepsine siniyooCADIARZU..sabun tozu kullanıp memnun kalan varmı??ya da ben yumuşatıcı kullanmıorum ondanCADIARZU
Selam annecikler,
Eşlerinden ayrılmaya karar veren arkadaşlar olmuş, haklarında hayırlısı olsun, Allahım kolaylık versin...
Kayınvalidem bu aralar gitmezse, sanırım bizim sonumuz da farklı olmayacak. Hiiiçç iyi değilim. Kadın melek gibi görünüp, ince ince ne laflar sokuyor bir bilseniz... Ve ben melek tohumu atılmış gibi, hiç birine ses çıkarmıyorum nedense! Üstelik sadece bana değil, anneme de takmış durumda. Resmen bebeği, annemin bebeğe olan ilgisini falan kıskanıyor. Dün ciddi olarak karıştı ortalık, detaya girmeyeceğim ama ben ondan değil annemden yardım istedim diye olay çıkardı, oğlunu fişekleyip üstüme saldı falan filan... Sürekli dualar ederek dayanmaya çalışıyorum ama daha ne kadar dayanabilirim meçhul
canım ben kullanıyorum huggıes i iyi memnunum biraz çiş yapınca kalınlaşıyo ben 3 numaraya başladım bi paket bitiyo
bnde sadece anne sütü weriorum zaten.. değilmdr inşallah.. iğnede olunmuyomuş ama süte geçiomuş?canım umarım hamile değilsindir. bende araştırdım sadece anne sütü ile beslenen bebekklerin anneleri süt korurmuş. mama tavsiyesi girdiğinde korumaz deniyo. ama ihtimal işte. güvenmeyeceksin. ben iğne olmak istiyorum
daha küçükler bnce şöle bi 4-5 aylık olunca yapalım bnce:uhm:AAAA ne demek hepinizi beklerimm şimdiden davetlisiniz. Ya bi buluşma ayarlasak nasıl olur havalarda güzelleşti
başka bi siteyde üyeyim ben orda bi arkadaş sölemişti hatta adınıda werdi bi bakiim yazcam buraya araştrnmadım daha, ne yapcamı şaşırdım walla inşallah adet olurumda hemen gidip taktırırım spirali.. dükkanada işinede koyucam sonunda bu lanet dükkan yüzünden gidemedim adet olduğumdaemzirirken kullanılan doğum kontrol hapları türkiyede (internet dahil) hiç bir şekilde satılmıyor boşuna arama ben aradım. süt koruduğu zaman adet görmüyorsun ki, annen-bilen arkadaşın falan yok muydu senin. hay allah olana bak... ben işimi şansa bırakmadım lohusalık döneminde gidip taktırdım spiral, kocaya güvenip surat çekmektense en akıllıcasıydı akannehir
yaşamadığım şey kalmadı çünkü bu cadoloz yüzünden gerçekten her türlü huysuzluğu yapıyo walla bnde tracy teyze gibi bi kitap yazsam başarılı olurum wallasositosositosaol canım birde öyle deniyeyim...Valla huyu değişmeye yeni yeni icatlar çıkarmaya başladı 40 ında düzelir diyolar ama bizimki kötüe gitmeye başladı sanki :)
Hasretçim sorumu yazarken dedim ki kesin şimdi Hasret biliyodur cevap verir :)
canım al eczaeden test yap istersen benm hemen çıkmıştı daha 1 gün geçmemişken bileeee
ama yoktur bişey yaaa
milmiorum ama doğuracağımı sanmıyorum öyle bişey warsada:1no2: senağlama cengizden gizli hemen büyümeden canlanmadan icabına bakarım:çok üzgünüm:bi an önce al ozaman amanınnnn bide hamileyseenneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile...biss seni göndermeyissss hami,leler topigineeeeeeeeeelmaz:naniknanik
canolar bu dalin sıvı deterjan kullanan varmı??varsa memnunmu???ben kullanıorum fakat arada çişinide szıdırıyo beline kadar bu sidikli kızım....bu çiş kokusunu almıyo yaww vallahi koku hepsine siniyooCADIARZU..sabun tozu kullanıp memnun kalan varmı??ya da ben yumuşatıcı kullanmıorum ondanCADIARZU
bissde şehirlerarası buluşma düzenleyelimm..2010 mart anneleri toplanıyooorrrr...:smiley-cool:..sen nerdensin zemheriii???
ben sabun tozu kullanıyorum ve memnunum
başka bi siteyde üyeyim ben orda bi arkadaş sölemişti hatta adınıda werdi bi bakiim yazcam buraya araştrnmadım daha, ne yapcamı şaşırdım walla inşallah adet olurumda hemen gidip taktırırım spirali.. dükkanada işinede koyucam sonunda bu lanet dükkan yüzünden gidemedim adet olduğumda
Allah yardımcın olsun canım yaa inşallah biran önce gider de rahata erersin :Saruboceq:
ohh ohh maaşallah Allah bozmasın ağzının tadını keşke gelebilsek valla boshayallersmile
benim oğlum da yapıyo aynı şeyi ama dikkat ettim uykusu varken daha çok yapıyo öyle yaptığında bırakıyorum emzirmeyi biraz kendi halinde durunca alıyo memeyi ya da uyuya kalıyo uykusunu alınca normal emiyo
ama çok sinir bozucu bi durum yaa dediğin gibi resmen kavga ediyo memeyle inşallah düzene girer biran önce
bizimki uykusuda olsa bırakıyorum bi uyyo 2 dk açıyo gözlerini sonra yine aranıyo..yine veriyorum almıyo memeyi
canım çok geçmiş olsun senağlama
evet söylene söylene emiyo..mokur mokur sesler çıkarıyobeknur parmagını soktugunda emiyo mu,tutabiliyo mu parmagını?
desene bu kaynanalar kocalarla aramızı bozacak valla :)Bi kayınvalide vakası daha!!
Benim kayınvalidemden hariç 2 de görümcem var başımda askıllara zarar!!
Eşim de acayip annesine düşkün... Kayınvalidem dünya kare dese evet doğru der o kadar yani..
Anlattığın olaylar bizde de mevcut..Kadın doğumgünümün sabahı 8:30da habersiz çat kapı eivme buyurdu geldi.. Nie geldin, nerden esti diye de sorulmuyo.. Meğerse bebeğe bakmaya yatıya gelmiş! Sanki çağıran oldu.. Sanki kaldığı günlerde adam gibi bakabildi! ( Bebek benim yanımda yatsın siz uyuyun diyo.. Bebek ağlıyo ağlıyo.. Getirmiyo bana ki emzireyim.. Neymiş bi bebek bu kadar çok emer miymiş.. Ben de kalkıp alamıyorum ameliyatlıyım.. 10günlük bebeği ayağında sallıyo, yok midesi bulanınca nane limon verelim diyo, bu bebek çok ağlıyo şekerli su verelim diyo.. Yahu bebek açlıktan ağlıyo.. Getir de emzireyim işte be kadın!! Bütün gün ayak ayka üstüne atıp akşama kadar oturuyo.. Annem hem bebeğe, hem bana bakıyo,i hem gelen misafirleri ağırlıyo.. Bi de bu kadına hizmeyt ediyo. akşam olunca iki kızı da işten bize geliyolar.. anacağızım bi de onlara yemek hazırlıyo.. Haspamlar bi de laf ediyolar biz onu yemeyiz bunu sevmeyiz..!!! Kendileri yetmiyo gibi görümcem öğlen aralarında arkadaşlarını alıp getiriyo bebeğe baksınlar diye. Akşamları iş çıkışında arıyo eşimi abi müsaitmisiniz?? Pelin'i özledim görmeye geliyorum! Eşim de hiç beni düşünmüyo. Ne kadar yorgun olduğumu görmüyo.. Buyur gel diyo. İki günün biri görümcem bize damlıyo..
Öldüm bittim çok özledim yavrumu diye geliyo! Kendisini bebeğimin annesi sanıyo. Gıcık oluyorum..OFFF çok doluyum bu konuda ya) Neyse işte ben de doğumgünümde eşimle çocuğumla başbaşa olurum planları yapıyodum... Daha fazla dayanamadım ağzıma geleni saydım... Gidiş o gidiş oldu.. Çok şükür ki küstü de artık evime adım atmıyo..
Bu sefer de eşimle aramız bozuldu.. Sen annemi ağlatmışsın diye gelmiş benden hesap soruyo.. Ya artık o kadar sıkıldım ki nolcaksa olsun.. Eşimi de gözden çıkardım.. Ben huzur istiyorum valla..
bnde sadece anne sütü weriorum zaten.. değilmdr inşallah.. iğnede olunmuyomuş ama süte geçiomuş?
daha küçükler bnce şöle bi 4-5 aylık olunca yapalım bnce:uhm:
başka bi siteyde üyeyim ben orda bi arkadaş sölemişti hatta adınıda werdi bi bakiim yazcam buraya araştrnmadım daha, ne yapcamı şaşırdım walla inşallah adet olurumda hemen gidip taktırırım spirali.. dükkanada işinede koyucam sonunda bu lanet dükkan yüzünden gidemedim adet olduğumda
yaşamadığım şey kalmadı çünkü bu cadoloz yüzünden gerçekten her türlü huysuzluğu yapıyo walla bnde tracy teyze gibi bi kitap yazsam başarılı olurum wallasositososito
yok cnm test mest alamam kalpten giderim ben o teset işeyene kadarkafamçokkarıştı beklicem çare yok:gitme:
milmiorum ama doğuracağımı sanmıyorum öyle bişey warsada:1no2: senağlama cengizden gizli hemen büyümeden canlanmadan icabına bakarım:çok üzgünüm:
cano benim kayınvaldede iyidir ama bazı dönemler ben yalnız kalmak istiorum özgrlügüme rahatlıgıma düşkün bi insanım..nekadarda iyi olsa cok sık geliş gidiş istemiorum.ve bunu eşimle bizzat konusuorum..cok kalabalıktan hoslanmıorum başbaşa olnak istiorum diye o da benim haliyet i ruh ımı anladıgı için aynı fikirde oluyoruz genelde...aramızda anlaşmazlık cıkmıyoı..bence eşinle acık acık konusursan daha iyi olur ikiniz için..Bi kayınvalide vakası daha!!
Benim kayınvalidemden hariç 2 de görümcem var başımda askıllara zarar!!
Eşim de acayip annesine düşkün... Kayınvalidem dünya kare dese evet doğru der o kadar yani..
Anlattığın olaylar bizde de mevcut..Kadın doğumgünümün sabahı 8:30da habersiz çat kapı eivme buyurdu geldi.. Nie geldin, nerden esti diye de sorulmuyo.. Meğerse bebeğe bakmaya yatıya gelmiş! Sanki çağıran oldu.. Sanki kaldığı günlerde adam gibi bakabildi! ( Bebek benim yanımda yatsın siz uyuyun diyo.. Bebek ağlıyo ağlıyo.. Getirmiyo bana ki emzireyim.. Neymiş bi bebek bu kadar çok emer miymiş.. Ben de kalkıp alamıyorum ameliyatlıyım.. 10günlük bebeği ayağında sallıyo, yok midesi bulanınca nane limon verelim diyo, bu bebek çok ağlıyo şekerli su verelim diyo.. Yahu bebek açlıktan ağlıyo.. Getir de emzireyim işte be kadın!! Bütün gün ayak ayka üstüne atıp akşama kadar oturuyo.. Annem hem bebeğe, hem bana bakıyo,i hem gelen misafirleri ağırlıyo.. Bi de bu kadına hizmeyt ediyo. akşam olunca iki kızı da işten bize geliyolar.. anacağızım bi de onlara yemek hazırlıyo.. Haspamlar bi de laf ediyolar biz onu yemeyiz bunu sevmeyiz..!!! Kendileri yetmiyo gibi görümcem öğlen aralarında arkadaşlarını alıp getiriyo bebeğe baksınlar diye. Akşamları iş çıkışında arıyo eşimi abi müsaitmisiniz?? Pelin'i özledim görmeye geliyorum! Eşim de hiç beni düşünmüyo. Ne kadar yorgun olduğumu görmüyo.. Buyur gel diyo. İki günün biri görümcem bize damlıyo..
Öldüm bittim çok özledim yavrumu diye geliyo! Kendisini bebeğimin annesi sanıyo. Gıcık oluyorum..OFFF çok doluyum bu konuda ya) Neyse işte ben de doğumgünümde eşimle çocuğumla başbaşa olurum planları yapıyodum... Daha fazla dayanamadım ağzıma geleni saydım... Gidiş o gidiş oldu.. Çok şükür ki küstü de artık evime adım atmıyo..
Bu sefer de eşimle aramız bozuldu.. Sen annemi ağlatmışsın diye gelmiş benden hesap soruyo.. Ya artık o kadar sıkıldım ki nolcaksa olsun.. Eşimi de gözden çıkardım.. Ben huzur istiyorum valla..
dalinden hiç memnun değilim.lekeleri hiç çıkarıyor.sıvı deterjan alıcam artık zaten kendi çamaşırlarımız için omo yada persil.onla yıkıcam bebişimin kıyafetlerini de.
kızlar aleerji her bebekte olmuyo tabiki ama yinede dikkat edin tenine..ben sabun tozu kullnmadım hiç normal deterjan artı yumuşatıcı alerjik bir durum da yok çok şükür
:teselli:urfanın mardinle suriye arasına sıkışmış ceylanpınar diye bir ilçesi var haritada bile zor bulursun ben orada mahsur kaldım aslında çanakkaleliyimah memleketim ah...
bu bebeklerle biz ancak internette buluşuruz(
bilmiorum sabun tozumu kullansammmBen kullandım Dalin'i ama hiç temizlemedi gibi geldi.. Sanki ıslatıp çıkarmışsın gibi..
Sabun tozunun da kokusunu beğenmiyorum.. Şimdi bi de Dalin'in yumuşatıcısını aldım. sabun tozunun kokusunu biraz hafifletiyor...
bnde sadece anne sütü weriorum zaten.. değilmdr inşallah.. iğnede olunmuyomuş ama süte geçiomuş?
daha küçükler bnce şöle bi 4-5 aylık olunca yapalım bnce:uhm:
yaşamadığım şey kalmadı çünkü bu cadoloz yüzünden gerçekten her türlü huysuzluğu yapıyo walla bnde tracy teyze gibi bi kitap yazsam başarılı olurum wallasositososito
yok cnm test mest alamam kalpten giderim ben o teset işeyene kadarkafamçokkarıştı beklicem çare yok:gitme:
milmiorum ama doğuracağımı sanmıyorum öyle bişey warsada:1no2: senağlama cengizden gizli hemen büyümeden canlanmadan icabına bakarım:çok üzgünüm:
beknur adetli misin su an?biberon vermediğin için biberona alışma gibi ihtimal yok.adetliyken tendeki koku,hormonlardan kaynaklanan, bebekte emmeyi reddetme gibi bi durum oluşturuyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?