2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canolar bu dalin sıvı deterjan kullanan varmı??varsa memnunmu???ben kullanıorum fakat arada çişinide szıdırıyo beline kadar bu sidikli kızım....bu çiş kokusunu almıyo yaww vallahi koku hepsine siniyooCADIARZU..sabun tozu kullanıp memnun kalan varmı??ya da ben yumuşatıcı kullanmıorum ondanCADIARZU

ben sabun tozu kullanıyorum ve memnunum

Bi kayınvalide vakası daha!!
Benim kayınvalidemden hariç 2 de görümcem var başımda askıllara zarar!!
Eşim de acayip annesine düşkün... Kayınvalidem dünya kare dese evet doğru der o kadar yani..
Anlattığın olaylar bizde de mevcut..Kadın doğumgünümün sabahı 8:30da habersiz çat kapı eivme buyurdu geldi.. Nie geldin, nerden esti diye de sorulmuyo.. Meğerse bebeğe bakmaya yatıya gelmiş! Sanki çağıran oldu.. Sanki kaldığı günlerde adam gibi bakabildi! ( Bebek benim yanımda yatsın siz uyuyun diyo.. Bebek ağlıyo ağlıyo.. Getirmiyo bana ki emzireyim.. Neymiş bi bebek bu kadar çok emer miymiş.. Ben de kalkıp alamıyorum ameliyatlıyım.. 10günlük bebeği ayağında sallıyo, yok midesi bulanınca nane limon verelim diyo, bu bebek çok ağlıyo şekerli su verelim diyo.. Yahu bebek açlıktan ağlıyo.. Getir de emzireyim işte be kadın!! Bütün gün ayak ayka üstüne atıp akşama kadar oturuyo.. Annem hem bebeğe, hem bana bakıyo,i hem gelen misafirleri ağırlıyo.. Bi de bu kadına hizmeyt ediyo. akşam olunca iki kızı da işten bize geliyolar.. anacağızım bi de onlara yemek hazırlıyo.. Haspamlar bi de laf ediyolar biz onu yemeyiz bunu sevmeyiz..!!! Kendileri yetmiyo gibi görümcem öğlen aralarında arkadaşlarını alıp getiriyo bebeğe baksınlar diye. Akşamları iş çıkışında arıyo eşimi abi müsaitmisiniz?? Pelin'i özledim görmeye geliyorum! Eşim de hiç beni düşünmüyo. Ne kadar yorgun olduğumu görmüyo.. Buyur gel diyo. İki günün biri görümcem bize damlıyo..
Öldüm bittim çok özledim yavrumu diye geliyo! Kendisini bebeğimin annesi sanıyo. Gıcık oluyorum..OFFF çok doluyum bu konuda ya) Neyse işte ben de doğumgünümde eşimle çocuğumla başbaşa olurum planları yapıyodum... Daha fazla dayanamadım ağzıma geleni saydım... Gidiş o gidiş oldu.. Çok şükür ki küstü de artık evime adım atmıyo..
Bu sefer de eşimle aramız bozuldu.. Sen annemi ağlatmışsın diye gelmiş benden hesap soruyo.. Ya artık o kadar sıkıldım ki nolcaksa olsun.. Eşimi de gözden çıkardım.. Ben huzur istiyorum valla..

bnde sadece anne sütü weriorum zaten.. değilmdr inşallah.. iğnede olunmuyomuş ama süte geçiomuş?

AAAA ne demek hepinizi beklerimm şimdiden davetlisiniz. Ya bi buluşma ayarlasak nasıl olur havalarda güzelleşti
daha küçükler bnce şöle bi 4-5 aylık olunca yapalım bnce:uhm:
başka bi siteyde üyeyim ben orda bi arkadaş sölemişti hatta adınıda werdi bi bakiim yazcam buraya araştrnmadım daha, ne yapcamı şaşırdım walla inşallah adet olurumda hemen gidip taktırırım spirali.. dükkanada işinede koyucam sonunda bu lanet dükkan yüzünden gidemedim adet olduğumda
yaşamadığım şey kalmadı çünkü bu cadoloz yüzünden gerçekten her türlü huysuzluğu yapıyo walla bnde tracy teyze gibi bi kitap yazsam başarılı olurum wallasositososito

yok cnm test mest alamam kalpten giderim ben o teset işeyene kadarkafamçokkarıştı beklicem çare yok:gitme:

bi an önce al ozaman amanınnnn bide hamileyseenneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile...biss seni göndermeyissss hami,leler topigineeeeeeeeeelmaz:naniknanik
milmiorum ama doğuracağımı sanmıyorum öyle bişey warsada:1no2: senağlama cengizden gizli hemen büyümeden canlanmadan icabına bakarım:çok üzgünüm:

Ben kullandım Dalin'i ama hiç temizlemedi gibi geldi.. Sanki ıslatıp çıkarmışsın gibi..
Sabun tozunun da kokusunu beğenmiyorum.. Şimdi bi de Dalin'in yumuşatıcısını aldım. sabun tozunun kokusunu biraz hafifletiyor...

bissde şehirlerarası buluşma düzenleyelimm..2010 mart anneleri toplanıyooorrrr...:smiley-cool:..sen nerdensin zemheriii???

urfanın mardinle suriye arasına sıkışmış ceylanpınar diye bir ilçesi var haritada bile zor bulursun ben orada mahsur kaldım aslında çanakkaleliyim ah memleketim ah...
bu bebeklerle biz ancak internette buluşuruz (

dalinden hiç memnun değilim.lekeleri hiç çıkarıyor.sıvı deterjan alıcam artık zaten kendi çamaşırlarımız için omo yada persil.onla yıkıcam bebişimin kıyafetlerini de.

hapın adı carazetta gibi bir şey ama maalesef türkiyede yokmuş, ben sağlıkçı arkadaşlara da sormuştum.
eşin sana çok fazla güveniyor anladığım kadarıyla evin bütün yükü senin sırtında gibi görünüyor, bu kadar sıkıntıya sokma kendini hem ev hanımlığı, hem annelik, hem iş kadınlığı kaç yaşındasın ki bu kadar yükü kaldırmaya çalışıyorsun fotoğraflarından anladığım kadarıyla biraz fazla gençsin. koy ağırlığını yormasın artık seni bu kadar klava:

beknur parmagını soktugunda emiyo mu,tutabiliyo mu parmagını?
evet söylene söylene emiyo..mokur mokur sesler çıkarıyo
desene bu kaynanalar kocalarla aramızı bozacak valla :)

canım yaaa ben bayağı gerden geldiğim için senin görüp geçirdiğin sorunları ben yeni yaşamaya başladım..
şimdide uykulu iken çok güzel emdi sonra açtı gözlerini huysuzlanmaya başladı emzki verdim almadı çok almıyo zaten emzik..itti dili ile o ittikçe ben verdim ağzında tuttum emziği sonra hepsii çıkardı şimdi açlıktan bas bas bağrıyo
bıraktım anneme sinirlerim yatışsın diye bekliyorumklava:

cano benim kayınvaldede iyidir ama bazı dönemler ben yalnız kalmak istiorum özgrlügüme rahatlıgıma düşkün bi insanım..nekadarda iyi olsa cok sık geliş gidiş istemiorum.ve bunu eşimle bizzat konusuorum..cok kalabalıktan hoslanmıorum başbaşa olnak istiorum diye o da benim haliyet i ruh ımı anladıgı için aynı fikirde oluyoruz genelde...aramızda anlaşmazlık cıkmıyoı..bence eşinle acık acık konusursan daha iyi olur ikiniz için..

dalinden hiç memnun değilim.lekeleri hiç çıkarıyor.sıvı deterjan alıcam artık zaten kendi çamaşırlarımız için omo yada persil.onla yıkıcam bebişimin kıyafetlerini de.

ben sabun tozu kullnmadım hiç normal deterjan artı yumuşatıcı alerjik bir durum da yok çok şükür
kızlar aleerji her bebekte olmuyo tabiki ama yinede dikkat edin tenine..
:teselli:
bilmiorum sabun tozumu kullansammm

inşallah degilsindir test alda yap daa...

beknur adetli misin su an?biberon vermediğin için biberona alışma gibi ihtimal yok.adetliyken tendeki koku,hormonlardan kaynaklanan, bebekte emmeyi reddetme gibi bi durum oluşturuyomuş.

slm anneler. nasılsınız bakalım bebşsler nasıllar?
of ben kac gundur dogru duzgun giremedim. girip okuyup cıktım
hasret ben o dedigin hapı kullanıyorum adı cerazette. hatta daha oncede yazmıstım ama görmedin sanırım. bi arkadasda türkiyede satılmadıgını söylemisti.

beknur adetli misin su an?biberon vermediğin için biberona alışma gibi ihtimal yok.adetliyken tendeki koku,hormonlardan kaynaklanan, bebekte emmeyi reddetme gibi bi durum oluşturuyomuş.

Canım daha adet kanamam başlamadı...Lohusalık kanamasınında sonlarındayım..böle demir pası renginde

merhaba aneyler neredesiniz!!!
biz bugün sahil kıyılarına gezmeye gittik. daha doğrusu gitmek gibi bir gaflerte düştük. benimki çay bahçesinde emecem diye tutturdu. kahvehanelerde çocuk emzirdim. yine gönlü olmadı hanımefendinin eve gelinceye kadar saat 19.30 oldu toplasan 2 saat uyumamıştır daha. o da tilki uykusu 2 dakikada bir uyanıyor.
dün nurse harveys şurup almıştım Allah'a şükür işe yaradı bizim kız pırtlamalara kakalara başladı.
FRAMBUAZ bacı senin kaynanayla benimkinin kardeş olduğunu düşünüyorum. benimki de kendisi doğurdu sanıyor. bana da gece bana verin bakayım diyecek oldu yedi höstü benden. oha artık!!!
HASRET, madem sen henüz korunmaya başlamadın neden şimdilik eşin korunmuyor? bu kadarı da bencillik olmuyor mu artık!! vermeyin kızım ipleri bu kadar ele klava: bence hamile değilsin. eğer öyleysen de bence aldırma. ben bebklerin ilk andan itibaren canlı olduğuna inanlardanım.

Beknur, benim kız da daha ilk günden beri memeyi kavga ederek emiyor. arada ağlıyor sonra devam ediyor falan. sütün çok fazlaysa göğüslerin gerginse o zaman ağlıyorlar süt çok geldiği için başedemiyor benimki. önünü sağıyorum öyle zamanlarda ya da süt az geliyorsa da ağlayabilir. resmen savaş ediyoruz. bazen de hiç süt gelmesin istiyor, yaancı meme gibi emmek istiyor benimki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…