- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.521
sümeyra sen hastane sonuçlarını aldın mı?epilepsiden korkmuştun...
ACİL YARDIM kızlar pazar akşamından beri sütüm baya azaldı
şöleki: dün akşam12 de emzirdim 2 uyuttum kızımı 6 ya kadar uyumuş yavrum sütün akması taşması gerekken bişey yok 40 45 dak eger azından almazsam 1 saat daha emer yani meme uclarım yara olduğundan veremiyordum sağıp veriyordum sütümü meme ucları için doktor antibiyotik vermişti aceba omu azalttı dieilacıdakestim şimdi kanasada veriyorum memeyi azına napıım baya azaldı belkide sağdığımdandır die reze catı humanın süt arttıcısını ölende bulgur pilav yaptım başka napsamki
yavrumun karnı doymuyormuş gibi geliyor
ACİL YARDIM kızlar pazar akşamından beri sütüm baya azaldı
şöleki: dün akşam12 de emzirdim 2 uyuttum kızımı 6 ya kadar uyumuş yavrum sütün akması taşması gerekken bişey yok 40 45 dak eger azından almazsam 1 saat daha emer yani meme uclarım yara olduğundan veremiyordum sağıp veriyordum sütümü meme ucları için doktor antibiyotik vermişti aceba omu azalttı dieilacıdakestim şimdi kanasada veriyorum memeyi azına napıım baya azaldı belkide sağdığımdandır die reze catı humanın süt arttıcısını ölende bulgur pilav yaptım başka napsamki
canım öncelikle bol bol su iç.
Tahin, kuru soğan ve dere otu ye...
Bir de malt mı ne bir şey vardı ama o ne tam olarak bilmiyorum...
silver5, sümeyra 05 kızlar siz amasyalı mısınız?
canım ben samsunluyum eşim amasyalı
bende amasyalıyım ve amasyadayım:)
kim ne derse desin sütü sagmakta sütün azalması için başlıca neden!!!!şahsen 20 gün sütümü sagdıgım için azaldı benimki..ilk 5 gün taş gibiydi gögüslerim kendiliginden akardı..sen emzrmeye bak canım..gögüs ucu al silikon..ACıL YARDIM kızlar pazar akşamından beri sütüm baya azaldı
kim ne derse desin sütü sagmakta sütün azalması için başlıca neden!!!!şahsen 20 gün sütümü sagdıgım için azaldı benimki..ilk 5 gün taş gibiydi gögüslerim kendiliginden akardı..sen emzrmeye bak canım..gögüs ucu al silikon..
Ben de Huggies kullanıyorum 3 numara..
Prima'dan hiç memnun kalmadık. Hep kakası sırtına çıkıyodu..
hugggies çok kalın geldi bana iç dokusuda prima kadar iyi değil sanki ben primayı daha çok sewdim hem desenleri daha güzelopuyorumnanaktanBi kayınvalide vakası daha!!
Benim kayınvalidemden hariç 2 de görümcem var başımda askıllara zarar!!
Eşim de acayip annesine düşkün... Kayınvalidem dünya kare dese evet doğru der o kadar yani..
Anlattığın olaylar bizde de mevcut..Kadın doğumgünümün sabahı 8:30da habersiz çat kapı eivme buyurdu geldi.. Nie geldin, nerden esti diye de sorulmuyo.. Meğerse bebeğe bakmaya yatıya gelmiş! Sanki çağıran oldu.. Sanki kaldığı günlerde adam gibi bakabildi! ( Bebek benim yanımda yatsın siz uyuyun diyo.. Bebek ağlıyo ağlıyo.. Getirmiyo bana ki emzireyim.. Neymiş bi bebek bu kadar çok emer miymiş.. Ben de kalkıp alamıyorum ameliyatlıyım.. 10günlük bebeği ayağında sallıyo, yok midesi bulanınca nane limon verelim diyo, bu bebek çok ağlıyo şekerli su verelim diyo.. Yahu bebek açlıktan ağlıyo.. Getir de emzireyim işte be kadın!! Bütün gün ayak ayka üstüne atıp akşama kadar oturuyo.. Annem hem bebeğe, hem bana bakıyo,i hem gelen misafirleri ağırlıyo.. Bi de bu kadına hizmeyt ediyo. akşam olunca iki kızı da işten bize geliyolar.. anacağızım bi de onlara yemek hazırlıyo.. Haspamlar bi de laf ediyolar biz onu yemeyiz bunu sevmeyiz..!!! Kendileri yetmiyo gibi görümcem öğlen aralarında arkadaşlarını alıp getiriyo bebeğe baksınlar diye. Akşamları iş çıkışında arıyo eşimi abi müsaitmisiniz?? Pelin'i özledim görmeye geliyorum! Eşim de hiç beni düşünmüyo. Ne kadar yorgun olduğumu görmüyo.. Buyur gel diyo. İki günün biri görümcem bize damlıyo..
Öldüm bittim çok özledim yavrumu diye geliyo! Kendisini bebeğimin annesi sanıyo. Gıcık oluyorum..OFFF çok doluyum bu konuda ya) Neyse işte ben de doğumgünümde eşimle çocuğumla başbaşa olurum planları yapıyodum... Daha fazla dayanamadım ağzıma geleni saydım... Gidiş o gidiş oldu.. Çok şükür ki küstü de artık evime adım atmıyo..
Bu sefer de eşimle aramız bozuldu.. Sen annemi ağlatmışsın diye gelmiş benden hesap soruyo.. Ya artık o kadar sıkıldım ki nolcaksa olsun.. Eşimi de gözden çıkardım.. Ben huzur istiyorum valla..
ben sıwısınısda granülünüde kullandım ama leke çıkarmada hacı şakir granül matik en etkilisymiş bitince ondan alıcamcanolar bu dalin sıvı deterjan kullanan varmı??varsa memnunmu???ben kullanıorum fakat arada çişinide szıdırıyo beline kadar bu sidikli kızım....bu çiş kokusunu almıyo yaww vallahi koku hepsine siniyooCADIARZU..sabun tozu kullanıp memnun kalan varmı??ya da ben yumuşatıcı kullanmıorum ondanCADIARZU
istanbuldamıısn nehir?ben acıktım bişiler atıştırim zeyno uysnmadan sonra kızçemle ililenim,güneşlendirim,bababmız gece gelicek bugün bowling turnuvası var geceye kadar yalnızız
aynen 3 numara ya bnde başladım paket bitti şimdi primalara döndüm elimde m 7 paket prima 3 numara war nasıl bitcek bilmiorum biz günde en fazla 5 bez değiştiriyoruz az mı ki??????canım ben kullanıyorum huggıes i iyi memnunum biraz çiş yapınca kalınlaşıyo ben 3 numaraya başladım bi paket bitiyo
ewet o olması lazım yaşım 2010 mayıs 14te 23 oluyorkaydirigubbakcemile2 ewet eşim sadece dışarda çabalar yeni yerler bağlar parayı değerlendirir para biriktirme çabasında yani, ne bi tamirden anlar ne hesap kitaptan o nedenle 1gün olmasam dükkan yerlerde doğumdan geldiğim gün önüme defter kitaplar geldi hesapları yaptım 45dakika ayakta (dikişlerden oturamıyodum tabi):gitme:hapın adı carazetta gibi bir şey ama maalesef türkiyede yokmuş, ben sağlıkçı arkadaşlara da sormuştum.
eşin sana çok fazla güveniyor anladığım kadarıyla evin bütün yükü senin sırtında gibi görünüyor, bu kadar sıkıntıya sokma kendini hem ev hanımlığı, hem annelik, hem iş kadınlığı kaç yaşındasın ki bu kadar yükü kaldırmaya çalışıyorsun fotoğraflarından anladığım kadarıyla biraz fazla gençsin. koy ağırlığını yormasın artık seni bu kadarklava:
sen al yolla en iyisi bizesempatiksalakcinni hangi ülkedesin sen?slm anneler. nasılsınız bakalım bebşsler nasıllar?
of ben kac gundur dogru duzgun giremedim. girip okuyup cıktım
hasret ben o dedigin hapı kullanıyorum adı cerazette. hatta daha oncede yazmıstım ama görmedin sanırım. bi arkadasda türkiyede satılmadıgını söylemisti.
bunalımdayım resmen inşallah yoktur öle bişi kızlar.. ya cerencim aslında ilk başlarda prezerwatif kullandık nasıl yazcam bilmiorum herşey uluorta döküldübenneyaptımki prezerwatif içimde kaldı çıkarana kadar neler yaptık o sırada herşey gitti zaten içimede bi keresindede eşim alkollüydü kaza oldu... başka wukuat yokdiğerlerinde dikkat ettik hep. neyse kızlar beklicem bu hafta sonuna kadar test falan alamam ona bile hazır değilim
birazdaha bekle belki adetin gecikti dogumdan sonra olur böyle düzensizlikler..ya da en azından inşallah ööledir..bunalımdayım resmen inşallah yoktur öle bişi kızlar.. ya cerencim aslında ilk başlarda prezerwatif kullandık nasıl yazcam bilmiorum herşey uluorta döküldübenneyaptımki prezerwatif içimde kaldı çıkarana kadar neler yaptık o sırada herşey gitti zaten içimede bi keresindede eşim alkollüydü kaza oldu... başka wukuat yokdiğerlerinde dikkat ettik hep. neyse kızlar beklicem bu hafta sonuna kadar test falan alamam ona bile hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?