2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ceren bendede bebek giysi programı var 50derece..ama makineden cıkarırken bile sidik kokuyo sanki ama bide yumuşatıcıyla denerim..:sm_confused:

senin nasıl olduya şimdi sütün iyimi çokmu silikkonlu meme ucunu almıyor savaş ediyor bi türlü alışamdı ona napıım mecburen veriyorum memler bomboş ama yaaa offf
20gün ilaç kullanmak zorunda kaldım..bu süre zarfında benim dombili gögüslae poffff diye söndüü..ama emdikçe azar azar gelio..emdikçe gelir canım..be pantene den başka krem hikayee..

ceren bendede bebek giysi programı var 50derece..ama makineden cıkarırken bile sidik kokuyo sanki ama bide yumuşatıcıyla denerim..:sm_confused:

ebru ben şöyle yapıyorum bir de:
kakası geçtiği zaman onu akıtıyorum sıcak suyla bekletmiyorum , bence 50 derecede kokması imkansız CADIARZU

kızlar nurse harveys kullanan var mı?
günde kaç ölçek vieriyorsunuz bu şurubu...
ben 2 ölçek verdim 5 kere kaka yaptı. acaba çok mu veriyorum. üzerinde günde 6 ölçeği geçmeyin yazıyor.

ebru ben şöyle yapıyorum bir de:
kakası geçtiği zaman onu akıtıyorum sıcak suyla bekletmiyorum , bence 50 derecede kokması imkansız CADIARZU
kakasını bende akıtıorum ama bide yumusatıcı alıp öyle deniycem..
ben 2 ölçek verdim 5 kere kaka yaptı. acaba çok mu veriyorum. üzerinde günde 6 ölçeği geçmeyin yazıyor.
bu ilacı yada bitkiselmi bilmiorum dr mu verdi cero??gecen bebeklerdeki gaz problemi konusuluodu kanal d drum programında..dr dioki bebegi uyutarak sakinleştirerek yani uyuşturarak [yani bunu o kullanılan bitkiselde olsa ilaçlara baglıyo)gaz sancısını yok etmeye calışmayın..olabildigince dogal yollara başvurun diyo yani masaj sıcak havlular ve bazı jimnastik hareketler vs...ben humana rezeneyi cok önerirdim soranlara ama artık vermiorum..cok sıkışmadıkca yavrum kendi cıkarıyo gazını..cünki karacigere zaralı olan bazı bitki,lerde varmış..sürekli verme taraftarı degilim artık..

bu bitkisel bir şurup. aslında ben de hep hareketle gaz çıkardım bugüne kadar bir şey kullanmadım. birden 5 kez kaka yapması bana anormal geldi. dün ilk defa vermiştim. o nedenle gerekmedikçe kullanmak istemiyorum artık. inşallah ihtiyaç duymam.

BEN ŞANSLIYDIM ELA GAZLI BıR BEBEK DEĞıLDı DıYORDUM HERKESE AMA SONRA FARK ETTıM, ELA GAZLI OLMASIN DıYE GEREKEN HER ŞEYı YAPMIŞIM. BU YÜZDEN DE TECRÜBELERıMı ANLATMAK ıSTEDıM.
13 Mayıs 2007 doğumlu Ela. Malum doğduğunda havalar henüz ısınmış, yaz meyveleri de henüz çıkmıştı. Gözümün önünde kirazlar, kavunlar, çilekler dönüyordu ama yemedim. Nedeni açık. Çiğ her şey gaz yapar. Marul, maydanoz da dahil, hele roka sakın yanına yanaşmayın.
Ben hala süt veriyorum ve hala çiğ yememeye çok özen gösteriyorum.
Peki ne yapacaksınız?
Meyveleri komposto olarak tüketeceksiniz. Harika oluyor. Üstelik çok da süt yapıyor. Suyu kaynatıp, daha sonra meyveleri atın, meyveler biraz diri kalınca daha lezzetli oluyor, ben bu kompostoların içine bazen bal, bazen de biraz esmer şeker kattım ama inanın meyvenin şekeri çoğu zaman yetiyor. Çilek, kayısı çok süt yapıyor.
Gaz ilaçları da öyle çok etkili değil ve küçücük bir bebeğe her ne kadar bitkisel de olsa gaz ilacı vermek doğru değil.
Hem bebeğin hem de kendinizin özellikle ayaklarını sıcak tutun. Ayrıca memelerinizi de. Ben bir gün Haziran ayıydı, ela bir buçuk aylık filan, denize atlayıp çıktım, bikinimi değiştirmeyi ihmal ettim ve 3 saat sonra Ela gazdan kıvrandı ve kakası yemyeşil çıktı. Ezcümle çok ama çok özen gerekiyor.
Anelere Rezene çayını ve zerdeçali öneririm, ikisini karıştırıp da içebilirsiniz.
Bu arada laf bitkisel çaylardan açılmışken aman dikkat hamileyken ve emzirirken adaçayı asla içmeyin.
Bebeğe masaj yapmayı, çok dikkatlice bacaklara çaprazlama hareketleri her sabah ve akşam uykusundan önce yaptırmayı da ihmal etmeyin.
hadi kolay gelsin

aslında ben kendime pek dikkat etmiyorum. bundan sonra sıcaktan yansam da ayağıma patik giyeceğim.

ben bu ilaç işini doktora sordum. kullanabilirsiniz dedi. ben bunu ilaç olmadığı için tercih ettim. bir de içinde sodyum bikarbonat en düşük olan bu.

Merhaba ebru Bilgilerimi göndereyim. Tibet 19/03/2010 Doğduğunda 3770 hastaneden çıkarken 3400 Mart 3660 kg. Nisan 4500 Kg anne sütü+mama Teşekkürler....

işte bende tam bunu anlatmaya calıştım cero..:lepi:..hayranlıkla okudum ..cooook haklısın canım..

canım ben sıkıştıkca veririorum herhangi bir yan yetkisini gömrmedin sonuçta bu bitsesel birşey olduğu için sorun olmaz dedi doktor..... bu arada acı elma yağını kullanmamı tavsiye ederim...

canım ben sıkıştıkca veririorum herhangi bir yan yetkisini gömrmedin sonuçta bu bitsesel birşey olduğu için sorun olmaz dedi doktor..... bu arada acı elma yağını kullanmamı tavsiye ederim...

kullanıyorum canım ben topuklarına sürüyorum sen nasıl kullanıyorsun?

[B]OCD öznur bilgilerini göndersene canooooo sen mart anası degilmisin bacım[/B]:1rolleyes:

canım valla yazayım diyorum net bilgiler icin ust kata cikip oglusumun karnesini alayim diyorum ikide bir unutuyorum.simdi koci yukarda uyuyor cesaret edipde cikmam uyanirda beni yer diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

ya var ya bende tam gaz ilaclarinin bebisleri uyuttugunu dusunuyordum.
ben salak 2 gundur surekli bulgur yiyip soda iciyorum oglum tabi bugun gazdan bi hal oldu.2 kere gaz ilaci verdim nihayet 11 de uyudu ama cok derin uyuyor gunduzde uyumadi askim benim.uyusturuyor bu gaz ilaclari bence.kesinlikle ve kesinlikle yediklerime artik cookkkkkkkkkk dikkat edecegim.resmen vicdan azabi cekiyorum oglumu uyusturdum diye.

2 gundur acayip hastayim.oglum hastayken allahim ondan al bana ver diye dua ediyordum.oglum simdi iyi sukurler olsun.bebegim iyi ya gerisi onemli degil.
bugun tum gun acaba iyi bir annemiyim su gecen 54 gunu nasil kullandim ne yaptim oglum icin diye dusundum ve sadece onu besleyip altini temizlemekden kucagimda onu koklayip opmekden gazi olmasin diye sirtina masaj dan baska birsey yapmadigimin farkina vardim. mafoldumben sanirim ben iyi bir anne degilim. ama iyi bir anne olmak istiyorum. bunun icin kendimi yetersiz beceriksiz hissetmek den ote iyi bir anne olabilmek icin kendimi gelistirmek istiyorum.
ama ne yapabilirim baska 54 gunluk oglum icin.sizler ne yapiyorsunuz mesela ?

slm kızlar ben dalan ın sabun tozunu kulanıyorum 40 derecede yıkıyorum cok memnunun cok da güzel kokuyor yumşatıcıya gerek kalmıyor benim kıızmda altına yaparken hep üstünü batırıyor kakalı çamaşırlarını cıkarıyor şimdilik..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…