- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.561
kızlar nurse harveys kullanan var mı?
günde kaç ölçek vieriyorsunuz bu şurubu...
ben 2 ölçek verdim 5 kere kaka yaptı. acaba çok mu veriyorum. üzerinde günde 6 ölçeği geçmeyin yazıyor.
maşşşallaahh kuzuyaa...manken olcek yaniiii..sen uzunmusun handan kime cekti bakem??
canolar bu dalin sıvı deterjan kullanan varmı??varsa memnunmu???ben kullanıorum fakat arada çişinide szıdırıyo beline kadar bu sidikli kızım....bu çiş kokusunu almıyo yaww vallahi koku hepsine siniyooCADIARZU..sabun tozu kullanıp memnun kalan varmı??ya da ben yumuşatıcı kullanmıorum ondanCADIARZU
kızlar nurse harveys kullanan var mı?
günde kaç ölçek vieriyorsunuz bu şurubu...
ben 2 ölçek verdim 5 kere kaka yaptı. acaba çok mu veriyorum. üzerinde günde 6 ölçeği geçmeyin yazıyor.
ya ne bilim sağlık ocağında ki ebe bi sürü wermişti ilk gittiğimdekafamçokkarıştı nyese ewet cnm işte 40ıma 1gün kala ayın 4ünde akşama doğru hafif hafif kanamam oldu çok az geldi 4,5 gün we benim hep 3,4gün öne atar bu ayd mayısın 1inde olacağım die bekledim ama bugün ayın 5i hala tık yokmafoldumben:roflol: Hasretim ya kaliteli bir şey alın ya da sakin olun :roflol: . yoktur sanırım öyle bir şey. önceki aylar adet görmüş müydün?
yok cnm onla ilgisi olmaz bizde pazar günü gezdik hemde akşam 5-8 arası bazı dönemlerde oluyo böyle demekki benim de 3 gündür falann azalmıştı sanki dün meywe suyu falan çok içtim, ballı süt ısıttım içtim hmen kendine geldiler.. tatlı şeyler yiyip içmeye bak canım bol sıwı tüket eczaneden witamalt dene istersen bn denemedim ama deneyenler en iyisi olarak onu gösteriyopazar günü çok gezdik hava iyi die 2-3 saat yürüdük baya yoruldum ondanda olabilir ahhh sürtük ben ama daha cıkmadan gene sağıyordum eşim off ne o öle fışkırıyor demişti ama şimdi daMLA zor geliyor taşardı yaa benim süt ne oldu da acep böle oldum ben yaaa emerken savasırdı yavrum şimdi uyuyup kalıyor 40-45 dak emiyor
kız oncacık bebeğin sidiğimi kokar hiçkaydirigubbakcemile3, hemde yıkandığı haldeakannehirceren bendede bebek giysi programı var 50derece..ama makineden cıkarırken bile sidik kokuyo sanki ama bide yumuşatıcıyla denerim..:sm_confused:
külliyen yalanohaoldumsmile alakası yok bnce herkesete kesinlikle aynı değil bu durum tam tersi yeşillikler falan süt yapar ben elma, çilek muz portakal herşeyi yiorum hiçte gaz falan olmuyorlaelaelaelaelae ama ayakları üşütünce herkesete olur ona katılıyorum.. annemde kardeşimi doğurduğunda tam yaz ortasıydı temmuzda kavun karpuz kiraz erikler herşeyden yerdi hemde leğen leğen doldurup yerdi sadece ayaklarını göğsünü üşütmemeye dikkat ederdi kola falan içmezdi bende aynı yapıorum ama ben kola fanta falanda içiorum hiç yan etkisini görmedim, olmayınca olmuyor demekkiişte bende tam bunu anlatmaya calıştım cero..:lepi:..hayranlıkla okudum ..cooook haklısın canım..
öznurcum henüz çok ufaklar ne yapabilirizki annelik okulu die bişey yokki öğrenelim iyi anne nasıl olunur, içgüdüsel bişey bu bebeklerimizi en iyi şeklde besleyip sıkıntılarını kolayca anlayıp dindirebiliyorsak bakımına temizliğine ruh haline bilinçlice yaklabiliorsak en iyi anne bizleriz bebeğimiz sürekli ağlayıp hastalanıp,ağlamıyorsa bize gülücükler atıp aguluyup guguluyorsa işte biz süper anneleriz demektir... tabiki bebeklerimiz büyüdükçe gereksinimleride artacak we bizde onlarla beraber büyüyüp her türlü ihtiyaçlarına cewap wrir hale geleceğiz.. takılma böle şeylere hepimiz bebeklerimiz için en iyi anneyiz.. tanrı bizi annelik mertebesine layık gördü bize birer melek gönderdi, çok şanslı kişileriz bz yıllarca ömürlerce uğraşıp bir bebek kokusuna hasret ölenler war.. biz anne olmaya hak kazanmış çok şanslı kadınlarız:teselli:2 gundur acayip hastayim.oglum hastayken allahim ondan al bana ver diye dua ediyordum.oglum simdi iyi sukurler olsun.bebegim iyi ya gerisi onemli degil.
bugun tum gun acaba iyi bir annemiyim su gecen 54 gunu nasil kullandim ne yaptim oglum icin diye dusundum ve sadece onu besleyip altini temizlemekden kucagimda onu koklayip opmekden gazi olmasin diye sirtina masaj dan baska birsey yapmadigimin farkina vardim. mafoldumben sanirim ben iyi bir anne degilim. ama iyi bir anne olmak istiyorum. bunun icin kendimi yetersiz beceriksiz hissetmek den ote iyi bir anne olabilmek icin kendimi gelistirmek istiyorum.
ama ne yapabilirim baska 54 gunluk oglum icin.sizler ne yapiyorsunuz mesela ?
dalan roxy matik %100 bitkisel yazıyor..
doktor bize yarım ölçek vermemizi ve çok mecbur kalmadıkça vermememizi söyledi. oğlum 51 günlük bu güne kadar günde 1 taneyi geçmedik ve 2,5 ml 4-5 kez verdik ve yeterli geldi. sanırım azdan başlayarak yeterli gelmezse çoğaltırsan daha iyi olur. inşallah çok ihtiyaç duymaz bebeciğin. kolay gelsin
slm cnm ben kullanıyorum karnı tok altı kuru olupta ağlarsa veiyorum gazı vardır diye bir tatlı kaşığı normal durumlarda vermiyorum menunda kaldım..daha cok alttan cıkartıyor sanırım kakasını yaparken cok gürültülü yapıyor kızım bazen kucağımda alduğu zaman alttan cıkarınca eşim suratıma bakıyor baya bi gürültülü cıkartıyo:)inanmıyor 0 kadarcık bebekten o ses cıkarmı diye:kedi:
canım ben sıkıştıkca veririorum herhangi bir yan yetkisini gömrmedin sonuçta bu bitsesel birşey olduğu için sorun olmaz dedi doktor..... bu arada acı elma yağını kullanmamı tavsiye ederim...
ya ne bilim sağlık ocağında ki ebe bi sürü wermişti ilk gittiğimdekafamçokkarıştı nyese ewet cnm işte 40ıma 1gün kala ayın 4ünde akşama doğru hafif hafif kanamam oldu çok az geldi 4,5 gün we benim hep 3,4gün öne atar bu ayd mayısın 1inde olacağım die bekledim ama bugün ayın 5i hala tık yokmafoldumben
cano bi kere sunu bilinçaltına iyice yerlestir HİÇBİR ANNE MÜKEMMEL DEGİLDİR ..mükemmel olmaya calışmak hastalıktır görünmeye calışmak daha beter...canım valla yazayım diyorum net bilgiler icin ust kata cikip oglusumun karnesini alayim diyorum ikide bir unutuyorum.simdi koci yukarda uyuyor cesaret edipde cikmam uyanirda beni yer diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
ya var ya bende tam gaz ilaclarinin bebisleri uyuttugunu dusunuyordum.
ben salak 2 gundur surekli bulgur yiyip soda iciyorum oglum tabi bugun gazdan bi hal oldu.2 kere gaz ilaci verdim nihayet 11 de uyudu ama cok derin uyuyor gunduzde uyumadi askim benim.uyusturuyor bu gaz ilaclari bence.kesinlikle ve kesinlikle yediklerime artik cookkkkkkkkkk dikkat edecegim.resmen vicdan azabi cekiyorum oglumu uyusturdum diye.
2 gundur acayip hastayim.oglum hastayken allahim ondan al bana ver diye dua ediyordum.oglum simdi iyi sukurler olsun.bebegim iyi ya gerisi onemli degil.
bugun tum gun acaba iyi bir annemiyim su gecen 54 gunu nasil kullandim ne yaptim oglum icin diye dusundum ve sadece onu besleyip altini temizlemekden kucagimda onu koklayip opmekden gazi olmasin diye sirtina masaj dan baska birsey yapmadigimin farkina vardim. mafoldumben sanirim ben iyi bir anne degilim. ama iyi bir anne olmak istiyorum. bunun icin kendimi yetersiz beceriksiz hissetmek den ote iyi bir anne olabilmek icin kendimi gelistirmek istiyorum.
ama ne yapabilirim baska 54 gunluk oglum icin.sizler ne yapiyorsunuz mesela ?
dalan hee..hepsni deniyceeeeemm..cünki bu kokudan rahatsız oluyorum..hepsine siniyo..yerimsenibenslm kızlar ben dalan ın sabun tozunu kulanıyorum 40 derecede yıkıyorum cok memnunun cok da güzel kokuyor yumşatıcıya gerek kalmıyor benim kıızmda altına yaparken hep üstünü batırıyor kakalı çamaşırlarını cıkarıyor şimdilik..boshayallersmile
:lepi:doktor bize yarım ölçek vermemizi ve çok mecbur kalmadıkça vermememizi söyledi. oğlum 51 günlük bu güne kadar günde 1 taneyi geçmedik ve 2,5 ml 4-5 kez verdik ve yeterli geldi. sanırım azdan başlayarak yeterli gelmezse çoğaltırsan daha iyi olur. inşallah çok ihtiyaç duymaz bebeciğin. kolay gelsin
selam hanımlar prima yeni bez çıkartıyormuş reklamını görmüşsünüzdür özel petek doku, yakın zamanda bana örnek ürün gelmesini bekliyorum, (ne kadar yakın olur bilmiyorum bu ürün deneme siteleri her zaman hızlı davranmıyor) denedikten sonra size de bildiririm.
çok kötüyümmmmmmm(((((( doktor kzııma kalça çıkığı için gün verdi bu pazartesi gideceğiz bacağının biri diğerinden kısa imiş : ama ben bekleyemeyeceğim sanırım ve bugün gidip doktora baktıracağım bacağına..... varsa bir sorun diye çok korkuyorumm.....
seyyal panik yapma şidi klca cıkıgının tedavisi ameliyatsız cok basit..eskidenmiş bu sorun..hem şimdi cok erken daha..çok kötüyümmmmmmm(((((( doktor kzııma kalça çıkığı için gün verdi bu pazartesi gideceğiz bacağının biri diğerinden kısa imiş : ama ben bekleyemeyeceğim sanırım ve bugün gidip doktora baktıracağım bacağına..... varsa bir sorun diye çok korkuyorumm.....
ne bilem ya hiç kullanmadık ki prezerwatif:sinifsinif: inşallh öledir cnm aklsini aklıma getirmemeye çalışıyorum..:roflol: öyle sağlık ocağının falan verdiğini kullanma :roflol: bizim de başımıza geldi öyle bir şey ben ertesi gün hapı içmek zorunda kalmıştım o zamanlar. mutlaka markalı bir şey al. bence senin adetin yeni yeni düzene giriyor. benim annem emzirirken kesinlikle adet görmezmiş ablam da öyle oldu. süt hormonu etkiliyordur muhtemelen.
kalıcı biişey olduğunu sanmıyorum cnm benim üzme git bakalım ne diyecek dr.. merak ettim şimdiçok kötüyümmmmmmm(((((( doktor kzııma kalça çıkığı için gün verdi bu pazartesi gideceğiz bacağının biri diğerinden kısa imiş : ama ben bekleyemeyeceğim sanırım ve bugün gidip doktora baktıracağım bacağına..... varsa bir sorun diye çok korkuyorumm.....
aynen bnde çektrmedimtelaşlanma hemen ilk aylarda teşhis edilen kalça çıkığının tedavisi oldukça kolay sadece egzersizlerle bile tedavi edebiliyorlar, ayrıca "bebeğin ayaklarının üzerine bastığında, bacaklarını bağdaş kurar gibi yaptığında, karnına doğru ittiğinde canının yandığını gösterecek şekilde ağlamıyor huysuzlanmıyorsa %90 kalça çıkığı yoktur" (bu doktorun yeğenimi kotrole götürdüğümüz zaman söylediği cümle). ben usg falan çektirme gereği duymadım.
2. ay aşısını yaptıran oldu mu?ateş yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?