2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nurse harveys kullanan var mı?
günde kaç ölçek vieriyorsunuz bu şurubu...
ben 2 ölçek verdim 5 kere kaka yaptı. acaba çok mu veriyorum. üzerinde günde 6 ölçeği geçmeyin yazıyor.

slm cnm ben kullanıyorum karnı tok altı kuru olupta ağlarsa veiyorum gazı vardır diye bir tatlı kaşığı normal durumlarda vermiyorum menunda kaldım..daha cok alttan cıkartıyor sanırım kakasını yaparken cok gürültülü yapıyor kızım bazen kucağımda alduğu zaman alttan cıkarınca eşim suratıma bakıyor baya bi gürültülü cıkartıyo:)inanmıyor 0 kadarcık bebekten o ses cıkarmı diye:kedi:

maşşşallaahh kuzuyaa...manken olcek yaniiii..sen uzunmusun handan kime cekti bakem??

canım benim boyum 1.74 standartlara göre uzunum.eşiminde 1.76.benim ailemde de eşimin ailesinde de herkes uzun boylu.erkek kardeşimin boyu 1.86.muhtemelen uzun boylu ve beyaz tenli(benim gibi,eşim esmer çünkü) bir kız olcak .bide canım ben kızımın çamaşırlarını hacı şakirin bebeklere özel sabun tozuyla 40 derecede yıkıyorum.çok temiz oluyor hiç leke falan kalmıyor.bi arkadaşımda omo nun bebek deterjanını önermişti bana çok iyi demişti ama ben kullanmadığım için bişey diyemiyorum.arkadaşım çok memnundu.

kızlar nurse harveys kullanan var mı?
günde kaç ölçek vieriyorsunuz bu şurubu...
ben 2 ölçek verdim 5 kere kaka yaptı. acaba çok mu veriyorum. üzerinde günde 6 ölçeği geçmeyin yazıyor.

doktor bize yarım ölçek vermemizi ve çok mecbur kalmadıkça vermememizi söyledi. oğlum 51 günlük bu güne kadar günde 1 taneyi geçmedik ve 2,5 ml 4-5 kez verdik ve yeterli geldi. sanırım azdan başlayarak yeterli gelmezse çoğaltırsan daha iyi olur. inşallah çok ihtiyaç duymaz bebeciğin. kolay gelsin

:roflol: Hasretim ya kaliteli bir şey alın ya da sakin olun :roflol: . yoktur sanırım öyle bir şey. önceki aylar adet görmüş müydün?
ya ne bilim sağlık ocağında ki ebe bi sürü wermişti ilk gittiğimdekafamçokkarıştı nyese ewet cnm işte 40ıma 1gün kala ayın 4ünde akşama doğru hafif hafif kanamam oldu çok az geldi 4,5 gün we benim hep 3,4gün öne atar bu ayd mayısın 1inde olacağım die bekledim ama bugün ayın 5i hala tık yokmafoldumben
yok cnm onla ilgisi olmaz bizde pazar günü gezdik hemde akşam 5-8 arası bazı dönemlerde oluyo böyle demekki benim de 3 gündür falann azalmıştı sanki dün meywe suyu falan çok içtim, ballı süt ısıttım içtim hmen kendine geldiler.. tatlı şeyler yiyip içmeye bak canım bol sıwı tüket eczaneden witamalt dene istersen bn denemedim ama deneyenler en iyisi olarak onu gösteriyo
ceren bendede bebek giysi programı var 50derece..ama makineden cıkarırken bile sidik kokuyo sanki ama bide yumuşatıcıyla denerim..:sm_confused:
kız oncacık bebeğin sidiğimi kokar hiçkaydirigubbakcemile3, hemde yıkandığı haldeakannehir
işte bende tam bunu anlatmaya calıştım cero..:lepi:..hayranlıkla okudum ..cooook haklısın canım..
külliyen yalanohaoldumsmile alakası yok bnce herkesete kesinlikle aynı değil bu durum tam tersi yeşillikler falan süt yapar ben elma, çilek muz portakal herşeyi yiorum hiçte gaz falan olmuyorlaelaelaelaelae ama ayakları üşütünce herkesete olur ona katılıyorum.. annemde kardeşimi doğurduğunda tam yaz ortasıydı temmuzda kavun karpuz kiraz erikler herşeyden yerdi hemde leğen leğen doldurup yerdi sadece ayaklarını göğsünü üşütmemeye dikkat ederdi kola falan içmezdi bende aynı yapıorum ama ben kola fanta falanda içiorum hiç yan etkisini görmedim, olmayınca olmuyor demekki
öznurcum henüz çok ufaklar ne yapabilirizki annelik okulu die bişey yokki öğrenelim iyi anne nasıl olunur, içgüdüsel bişey bu bebeklerimizi en iyi şeklde besleyip sıkıntılarını kolayca anlayıp dindirebiliyorsak bakımına temizliğine ruh haline bilinçlice yaklabiliorsak en iyi anne bizleriz bebeğimiz sürekli ağlayıp hastalanıp,ağlamıyorsa bize gülücükler atıp aguluyup guguluyorsa işte biz süper anneleriz demektir... tabiki bebeklerimiz büyüdükçe gereksinimleride artacak we bizde onlarla beraber büyüyüp her türlü ihtiyaçlarına cewap wrir hale geleceğiz.. takılma böle şeylere hepimiz bebeklerimiz için en iyi anneyiz.. tanrı bizi annelik mertebesine layık gördü bize birer melek gönderdi, çok şanslı kişileriz bz yıllarca ömürlerce uğraşıp bir bebek kokusuna hasret ölenler war.. biz anne olmaya hak kazanmış çok şanslı kadınlarız:teselli:
dalan roxy matik %100 bitkisel yazıyor..

aa kocam ondan almış getirmiş bende içimden dedim bu ne duyulmamış edilmemiş bişey almış, iyimidir ki? hiç açmadım duruyor öyle

Günaydın annişkolar,
kızım bu sabah çokk huysuz. oysa bugün kırkımız çıkıyor. anneme sattım yoksa çok geriliyorum o ağlarken. depresyona girmeme az kalıyor. oysa sabah kendiliğinden gazı çıkardı 2 kere de kaka yaptı. emiyor da. off of.

canım ben sıkıştıkca veririorum herhangi bir yan yetkisini gömrmedin sonuçta bu bitsesel birşey olduğu için sorun olmaz dedi doktor..... bu arada acı elma yağını kullanmamı tavsiye ederim...

kızlar ben bu gaz ilacı işinden çokk kıllandım. harbiden bir miktar uyutuyor bebeği çok fazla vermemek lazım. ben de sıkıştıkça vermeyi düşünüyorum artık. zaten 1 kere verdim şimdiye kadar. o da dayanamadım artık. keşke kızım rezeneyi içseydi. ama aynı anası öyle bitki çayı falan ağzına sürmüyor. bibronu ağzında geviyor kesinlikle emmiyor. emzik desen binbir naz ve niyazla 2-3 dak. emerse zil takıp oynuyoruz. bu 2-3 dakika için de 4 tane emzik aldım. çok cadı benim kız çokk... şu uyku düzeni işini deneyeyim dedim dün kopyalamıştım buraya. ama benim kız kucakta sakinleşmiyor öyle bir sorunumuz var kaydirigubbakcemile3 tracy bacımın Türk bebekleri için özel bir kitap yazması gerekiyor kaydirigubbakcemile3

:roflol: öyle sağlık ocağının falan verdiğini kullanma :roflol: bizim de başımıza geldi öyle bir şey ben ertesi gün hapı içmek zorunda kalmıştım o zamanlar. mutlaka markalı bir şey al. bence senin adetin yeni yeni düzene giriyor. benim annem emzirirken kesinlikle adet görmezmiş ablam da öyle oldu. süt hormonu etkiliyordur muhtemelen.

herseyi yeme konusunda sana katılıyorum hasretcim.bende herseyi yiyorum dediğin gibi sadece üşütmemeye dikkat ediyorum.sonuçta nasıl alışırsa öyle devam eder.ona baksan süt yapan biçok seyin yenmemesi lazım.ben sütüm artsın diye herseyi yiyorum mecburen sütüm az çünkü artması lazım ki mamayı bırakalım.
bu arada gaz ilacını çok mecbur kalmadıkça vermiyorum ben.bence sizde mecbur kalmazsanız çok sık vermeyin sonuçta ilerde etkisinin ne olacağını bilmiyoruz.rezeneyi de kanal d deki doktoru dinlediğimden beri vermiyorum.kadının dediiği doğru bebeği uyuşturuyor resmen.

arkadaşlar DEREOTU, IHLAMUR- REZENE- KıMYON KARIŞIMI- MALTANA hergün bunları tüketiyorum. faydası oldu. bol sıvı tüketmeliyiz.

bence süt yapan en önemli şey su....
ben çok tüketiyorum faydasını da görüyorum. süt yapıyor diye özel hiçbir şey yemiyorum...

selam hanımlar prima yeni bez çıkartıyormuş reklamını görmüşsünüzdür özel petek doku, yakın zamanda bana örnek ürün gelmesini bekliyorum, (ne kadar yakın olur bilmiyorum bu ürün deneme siteleri her zaman hızlı davranmıyor) denedikten sonra size de bildiririm.

çok kötüyümmmmmmm (((((( doktor kzııma kalça çıkığı için gün verdi bu pazartesi gideceğiz bacağının biri diğerinden kısa imiş : ama ben bekleyemeyeceğim sanırım ve bugün gidip doktora baktıracağım bacağına..... varsa bir sorun diye çok korkuyorumm.....

cano bi kere sunu bilinçaltına iyice yerlestir HİÇBİR ANNE MÜKEMMEL DEGİLDİR ..mükemmel olmaya calışmak hastalıktır görünmeye calışmak daha beter...lmaz:..ben ham,ileligmin basından beri hiçbi zaman mükemmel olmaya calışmayagım diye telkin ettim kendimi..cünki yapmda bu var ..hep en iyisi olsun isterim ama nooldu hep kendime yük bindirdim..biz ANNE YİZ..ve onlar için elimizden gelenin en iyisini zaten yapıoruz..hata ise herkeste var hatasız olmak sorundur zaten..neyse bu ilaçların veya bitkisellerin cok gerekmedikce kullanılmasından yana degilim uyusturuyorlar resmen ..ama artık cook krize girmedikce vermem..hem yavrularımız alışsın hep rezeneylemi cıkaracaklar gazlarını hee

dalan hee..hepsni deniyceeeeemm..cünki bu kokudan rahatsız oluyorum..hepsine siniyo..yerimseniben
:lepi:

efeet izledim..hani şu kakasınıda içine ceken bez mi??

telaşlanma hemen ilk aylarda teşhis edilen kalça çıkığının tedavisi oldukça kolay sadece egzersizlerle bile tedavi edebiliyorlar, ayrıca "bebeğin ayaklarının üzerine bastığında, bacaklarını bağdaş kurar gibi yaptığında, karnına doğru ittiğinde canının yandığını gösterecek şekilde ağlamıyor huysuzlanmıyorsa %90 kalça çıkığı yoktur" (bu doktorun yeğenimi kotrole götürdüğümüz zaman söylediği cümle). ben usg falan çektirme gereği duymadım.

seyyal panik yapma şidi klca cıkıgının tedavisi ameliyatsız cok basit..eskidenmiş bu sorun..hem şimdi cok erken daha..

OCD bebeğin uyanık olduğu sürece seni gördüğünde gülümsüyorsa senden gelen cümlelere gülücüklerle cevap veriyorsa sen iyi bir annesin şu anda onların isteyebileceği çok az şey var zaten karnı doyacak, altı kuru olacak mızmızlandığı ya da ilgi istediği zaman onunla konuşup ona gülümseyeceksin. bunları yapabiliyorsan zaten yi bir annesin sakin ol. nedir bu son günlerde sitede dolaşan yetersizlik sendromu sakin olun.
evet EBRU kakayı içine çeken bez :))
HASRET adet görmeyi beklemek daha zor değil mi git al şu testi, belkide adet görmeyeceksin artık, şimdiye kadarkiler ara kanamadan farksızmış zaten. ay senin yerinde olsam ölürdüm şimdiye kadar.
BU ARADA bilmeyenler için söyleyeyim DALAN markası zeytinyağlı saf sabun konusunda ekoldür sabuntozu konusunda da şüpheniz olmasın mükemmeldir eminim

Son düzenleme:
HASREEEEEETTT...!!hala adet olmadın dimiCADIARZU al bi test de baksana yıvrım aklım sende kaldı olum dün gece sanki ben hamileyim..

ne bilem ya hiç kullanmadık ki prezerwatif:sinifsinif: inşallh öledir cnm aklsini aklıma getirmemeye çalışıyorum..
kalıcı biişey olduğunu sanmıyorum cnm benim üzme git bakalım ne diyecek dr.. merak ettim şimdi n zamn gideceksin
aynen bnde çektrmedim

hepimiz meleklerimizin sağlığının keyiflerinin en iyi olması konusunda ter döküyoruz dün gündüzden başlayıp gece 12 kadar bebeğim gaz sancısı çekti hiçbirşey fayda etmedi ağlaya ağlaya gözleri kıp kırmızı oldu tabi benimde öyle lanet ettimki kendime anlatamam
kocam işten geldi konuşmadım suratımı astım (oysaki dört dönüyor bizi rahat ettirmek için) dedim ne vardı 5 aylık olana kadar kalaydım annemlerde ne vardıda çağırdın beni kucakta susmuyor yatıyor yok karşı komşum geldi dedi niye ağlıyor başladım bende hüngür hüngür ağlamaya dedi getir bize gittik sıcak şerbet verdi okudu biraz yok dedi aç galiba sütümde yoktu kimsem olmadığı için dün hiçbir şey yiyemdim kocamı gönderdik mama aldı geldi onu denedik 25 sisi içti bende o arada sıcak şerbet vs içtim sonra yavrum sızdı ....
sabahta 5te aynı sorunla uyandık şarkılar masajlar damalalr fayda etmedi 9 gibi aktara gittim anason çayı muskat ezcaneye uğrayıp derdimi anlattım metsil verdiler zinco işe yaramaz dedi , domates muz pirinç yeme dedi
kendimede kayısı incir siyah üzüm aldım banyo yaptırdık uyuyor şimdi
çarşamba görümcem gelecek mersinden bize bakmaya yoksa olmuyor aç kalıyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı bize bağışlasın.

2. ay aşısını yaptıran oldu mu?ateş yaptı mı?

ben yaptırdım ateş yapmadı ama 3 saate yakın aralarla ağladı bizim gazımız çok her bacağını çektiğinde ağlaması bir kat daha arttı 3 saat sonra birşeyi kalmadı
umarım sendede ateş yapmadan atlatırsın ama ağır aşılarmış dr öyle demişti geçmiş olsun miniğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…