2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu yöntemi bilmeden uyguluyormuşum

canım benim çok geçmiş olsun ama bence çok korkutma kendini benimde kuzenime dr aynı şeyi söyledi ultrason çektiler bişeyi çıkmadı medipolde arif bey var sana onu öneririm ben orda çektirdim 1. ayımızda 7.ayda tekrar bakılması gerketiğini söyledi bazen birinci ayda sorunlu olanlar 7.ayda topluyorlarmış kendilerini geçmiş olsun allahım yanında olsun

canım Allah korusun yoktur öyle bir şey. tut ki var (Alah korusun) henüz çok küçük teşhis edilsin tyedavisi çok basit. sıkma canını...

ben bu yöntemi bilmeden uyguluyormuşum

başarılı olabildin mi? ufaklık kendiliğinden uyuyor mu? ben bu sabah deneyeyim dedim. kucağımda da sakinleşmiyor ki. illa kafayı omuzuma koyacak burnnunu boynuma sokacak pışpışlanacak. benim beni sevmiyor sanırım yaa senağlama

dalan iyi canim ben bi kere kullandim ama arkadaslarim kullaniyor.benim oglusuma alerji yapiyor her bi seyler ama o da iyi gelmisti.dr illa h.sakir kullan dedigi icin roxy dalan kullanmiyorum.

canim tedavisi olan bi durum uzme kendini ama kalk dr git bugun hersey sicagina halledilir bence beklemenin manasi yok.

canım yaa benim kzıım hem ayakta durmayı çok seviyor hatta öyle tutunca gülücük atıyor ve dimdik basıyor ve en ufak bir ağlaması huysuzlanması yok ama biri diğerinden kısa gerçekten bacakalrının böyle bir cm kadar kısalık var.... hisarda sordum 210 lira sadece usg şimdi diğerlerinede bakıyorum....

canim tedavisi olan bi durum uzme kendini ama kalk dr git bugun hersey sicagina halledilir bence beklemenin manasi yok.
haklısın cnaım araştırıyorum bende işte her doktora güvenmiyorum ben bazısı sadece kafa akrıştıyıro....

canım Allah korusun yoktur öyle bir şey. tut ki var (Alah korusun) henüz çok küçük teşhis edilsin tyedavisi çok basit. sıkma canını...
inşallah yoktur

canı msaol ben bide oraya sorayım....

memede uyumadığı sürece yarıyor :kedi: her koşulda uyuyor bu durumda zaten :) ama gündüz anakucağındaysa ayağımla az az sallıyorum, annem dizlerine yatırıp sallamaya başlayınca bu kadarına mecbur oldum. ah şu anneler ve kaynanalar :umursamaz: ama ben doğduğundan beri neredeyse babasının bile olur olmaz her şeyde kucaklamasına izin vermiyordum zaten huysuzlandığı zaman önce dokunarak sakinlaştirmeye çalışıyorum, laf atıyorum iyice mızıklar ya da ağlamaya başlarsa kucağıma alıyorum, bir de oylayalım onunla oynayalım diye gözümüze baktığı zaman :asigim: ... opuyorumnanaktan
benim oğlum başından beri az problemliydi sadece biraz gaz sorunumuz oldu, kolik bir bebeğe bunu öğretmek mümkün olmaz belkide eyvahedigeldismile

maşşallah meleğine
bizde nerde gündüz tamemn kucaktayız gazımızdan dolayı sırtımız yere değdiğinde sanki dövmüşlerde ağlar gibi basıyor yaygarayı..
sürekli dua ediyorum beş aylık olalım çabuk zaman gecsin diye

istanbulda fiyatlar el yakıyor desene, kaçın o şehirden arkadaşlar, ben burada özel hastanede 22 milyon muayene ücretiyle normal doğum yaptım hemde doktor gözetiminde kazık atıyor bunlar

ben medipolde usg için 50 tl ödedim orda doğum yaptım aynı zamnda buraya gelmedende dr fırat beye gidiyorduk çokda memnundum medipolden

kızlar geçmişe bi baktım da.deterjan konusunda ben omo matik baby kullanıyorum.dalinin yumuşatıcısıçok güzel kokutuyo.bütün ev kokuyo.ama kaka lekeleri yıkandıktan sonra kalıyo.bende lekelerin üstüne domestosun renkiler için olanını koydum öyle makineye attım.lekeden eser kalmadı.aklınızda bulunsun.
SEYYALCıM canını sıkma.öyle bişey varsa bile tedavisi var.RABBıM hayırlı haberler duyursun.

CEREN bu uyuma tekniğini denicem inşallah işe yarar

canim nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben oglumu idealtepe e 5 uzerinde delta hastanesine goturdum.ssk ile usg ve dr muayenesi toplam 50 tl.hem usg yi ceken hem hastanenin dr bi problem yok dedi.
sonrada oglumun asil doktoru kucukyali merkez de minibus yolunda muayenehanesi olan Oral Bey e goturdum usg raporunu.gerci Oral Bey usg ye ihtiyac duymadan bi problem yok dedi ama ben cok pimpirikliyim ruh hastasi derecesinde yinede cektirdim.

hasret ben daha adet görmedim sen nelerle uğraşıyorsun :)

zaten adet görsemde artık öyle bir riskim yok rahatım nasıl olsa :)
sorma walla dilerim sadece boşuna kuruntu olarak kalır şu konuşmalar(( tarih ne zamn sizin?
istanbulda fiyatlar el yakıyor desene, kaçın o şehirden arkadaşlar, ben burada özel hastanede 22 milyon muayene ücretiyle normal doğum yaptım hemde doktor gözetiminde kazık atıyor bunlar

nee 22 lira doğum ücreti değil heralde.. doktor gözetimi ne oluyo zaten doktor yapmıyor mu doğumu anlamadım???

canım ailenizde başka kalça çıkığı olan var mı? doğuştan kalça çıkığı genetik genelde ayrıca kalça çıkığı bacak kısalığı ile anlaşılmaz bebek ayak parmaklarını oynatamıyorsa kalça çıkığı vardır (dün gece okudum)
ayrıca ben ilk hafta ultrason, işitme testi bilme yani bütün tarama testlerini 95 liraya yaptırdım anlaşmasızdı üstelik.

aynen öyle bunları öğretmek için önce anneleri evden uzaklaştırmak lazım. bugün kızım uyanık telsizden agulamalarını duyuyorum ama kesinlikle ağlamıyor kendi kendine oynuyor (ben bizim kızda kendi kendine uyuma kapasitesi görüyorum bazen ) ardından annem odaya gitti beşiğe gidip çocukla konuşmaya başladı. ondan sonra o cadı durur mu beşikte ?? bastı yaygarayı beni alın diye. dün de anne şunu salla azıcık işşim var dedim. 5 dak. olmadı bir baktım almış gelmş uyumuyo bu diyo. Allah'ım ben bıraktığımda gözleri kapanıyordu be anne!!! :umursamaz:

bebeğimin 1kere giyip daha giyemediği tulumlaı war 10a yakın tulumu artık olmuyor( çoğunu kaldırdım we daha kalkacak olanlarda war en çok giydiği tulum 3tür yani kaldı hepsi:sinifsinif: neyse kızımın kardeşi gelio o giyer artık amannnn şakasıda kötü

canım başka kimsede yoktu ayrıca birde kocaeli ile buranın fşyatalrı çok farklı ben sadece işitme testine verdim doğum yaptığım hastanede 45 lirayı .........

ben ümraniyede oturuyorum cnaım ama şimdi eşimel konuştuk karar verdik bu doktoru bekleyeceğim şayet var bir sorun derlerse o zaman en ityisine götürürüm yok sorun yok desede inede içimin rahat edeceği başka bir doktora götüreceğim.... şimdi nternetten okuyorum belirtisi oalcak başka hiç bişey yok sadece doktorbbir bacağı biraz kısa dedi bakıyorum sanki öyle bişeyde yok ....

teşekürler canım...
ben medipolde usg için 50 tl ödedim orda doğum yaptım aynı zamnda buraya gelmedende dr fırat beye gidiyorduk çokda memnundum medipolden

offf offf hep banan kazık olanalr denl geliyor sanırım :

hasret bende biraz önce küçülenleri kaldırdım birsürü küçülen var valla geçengünde alışverişe gittim birsürü şey aldım valla bizim oğlana 3-6 ay zor oluyor şaka gib,i çogu şeyi 6-9 ay veya 68 cm

bizim tarih belli değil daha belli olunca ilk size haber vericem

benim 3 tulum vardı küçük onlar olmuyor. bir kaç tane de body. çok almamıştım zaten. ama bir sürü yazlık aldım çok güzeller hihoyyyt

Hasret yaptır şu testi bunalıma girmeden alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…