- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.601
bebeğimin 1kere giyip daha giyemediği tulumlaı war 10a yakın tulumu artık olmuyor( çoğunu kaldırdım we daha kalkacak olanlarda war en çok giydiği tulum 3tür yani kaldı hepsi:sinifsinif: neyse kızımın kardeşi gelio o giyer artık amannnn şakasıda kötü
bebeğimin 1kere giyip daha giyemediği tulumlaı war 10a yakın tulumu artık olmuyor( çoğunu kaldırdım we daha kalkacak olanlarda war en çok giydiği tulum 3tür yani kaldı hepsi:sinifsinif: neyse kızımın kardeşi gelio o giyer artık amannnn şakasıda kötü
çok kötüyümmmmmmm(((((( doktor kzııma kalça çıkığı için gün verdi bu pazartesi gideceğiz bacağının biri diğerinden kısa imiş : ama ben bekleyemeyeceğim sanırım ve bugün gidip doktora baktıracağım bacağına..... varsa bir sorun diye çok korkuyorumm.....
OCD bebeğin uyanık olduğu sürece seni gördüğünde gülümsüyorsa senden gelen cümlelere gülücüklerle cevap veriyorsa sen iyi bir annesin şu anda onların isteyebileceği çok az şey var zaten karnı doyacak, altı kuru olacak mızmızlandığı ya da ilgi istediği zaman onunla konuşup ona gülümseyeceksin. bunları yapabiliyorsan zaten yi bir annesin sakin ol. nedir bu son günlerde sitede dolaşan yetersizlik sendromu sakin olun.
evet EBRU kakayı içine çeken bez :))
HASRET adet görmeyi beklemek daha zor değil mi git al şu testi, belkide adet görmeyeceksin artık, şimdiye kadarkiler ara kanamadan farksızmış zaten. ay senin yerinde olsam ölürdüm şimdiye kadar.
BU ARADA bilmeyenler için söyleyeyim DALAN markası zeytinyağlı saf sabun konusunda ekoldür sabuntozu konusunda da şüpheniz olmasın mükemmeldir eminim
2. ay aşısını yaptıran oldu mu?ateş yaptı mı?
ben kzumumu kucagımda uyutmuyorum ana kucagına koyup kollarını sıkıca kundak yapıorum..[bebekler kundaklandıgı zaman kendilkerini anne karnında gibi güvende hissederlermiş)..bi de bazen elimi tutup öyle uyumak istiyo bikaç dk veriorum elimi yüzüde yani burnu hariç gözlerinin kapalı olmasını istiyo uykuya dalabilmek için..ama muhakkak sallanmak istiyo ana kucagı bile olsa..bu sallanmayıda halledebilsem tmm dır..
ben kzumumu kucagımda uyutmuyorum ana kucagına koyup kollarını sıkıca kundak yapıorum..[bebekler kundaklandıgı zaman kendilkerini anne karnında gibi güvende hissederlermiş)..bi de bazen elimi tutup öyle uyumak istiyo bikaç dk veriorum elimi yüzüde yani burnu hariç gözlerinin kapalı olmasını istiyo uykuya dalabilmek için..ama muhakkak sallanmak istiyo ana kucagı bile olsa..bu sallanmayıda halledebilsem tmm dır..
kesinlikle her bebeğin bir karakteri var. benimki de kesinlikle yüzünü kapattırmaz. biraz önce gittim şapkası hafif düşmüş uykusunda çırpınıyor, kollarını bağlattırmaz. hatta fermuarlı battaniyesinin içine koyuyorum o eller çıkmazsa basıyor yaygarayı bunlar ilk günden beri böyle. ben eskiden eli kolu bağlanmadan çocuk uyumaz derdim hep arkadaşlarıma ama görüyorum şimdi. ama yine de uyku konusunda üzmüyor beni. biraz önce kucağımda uyuya kaldı emdikten sonra. sallamama gerek kalmadı. bu arada ayakta sallanınca da uyumuyor.
sorma walla dilerim sadece boşuna kuruntu olarak kalır şu konuşmalar(( tarih ne zamn sizin?
nee 22 lira doğum ücreti değil heralde.. doktor gözetimi ne oluyo zaten doktor yapmıyor mu doğumu anlamadım???
aynen öyle bunları öğretmek için önce anneleri evden uzaklaştırmak lazım. bugün kızım uyanık telsizden agulamalarını duyuyorum ama kesinlikle ağlamıyor kendi kendine oynuyor (ben bizim kızda kendi kendine uyuma kapasitesi görüyorum bazen ) ardından annem odaya gitti beşiğe gidip çocukla konuşmaya başladı. ondan sonra o cadı durur mu beşikte ?? bastı yaygarayı beni alın diye. dün de anne şunu salla azıcık işşim var dedim. 5 dak. olmadı bir baktım almış gelmş uyumuyo bu diyo. Allah'ım ben bıraktığımda gözleri kapanıyordu be anne!!! :umursamaz:
hiç sorma hasretcim benimkinin bi kere bile giymediği şeyler var.malum benim kız 4 kilo ve 52 cm doğunca bazı seyler küçük geldi hiç giydiremedim.bazılarını da 1 yada 2 kez giyebildi.bende fırsat bulunca kaldırcam onları.bizde cumartesi günü alışverişe gittik kızıma araba ve yatağına dönence aldık(müzik çalıp döndükçe çok ilgisini çekiyor) kızıma çok güzel yazlıklar aldım inş onları biraz giyer.benim cazgır kızım alışveriş merkezinde bastı yaygarayı nasıl aldık nasıl çıktık anlamadım valla.bir sürü bebek vardı magazada 1 haftalık olan bile vardı ve tek ağlayan benimkiydi inanır mısınız.bende kızım bak bu kadar bebek var ve tek ağlayan sensin dedim dudaklarını öyle bir büzdü ki sanki anlamış gibi hayret ettim
kesinlikle her bebeğin bir karakteri var. benimki de kesinlikle yüzünü kapattırmaz. biraz önce gittim şapkası hafif düşmüş uykusunda çırpınıyor, kollarını bağlattırmaz. hatta fermuarlı battaniyesinin içine koyuyorum o eller çıkmazsa basıyor yaygarayı bunlar ilk günden beri böyle. ben eskiden eli kolu bağlanmadan çocuk uyumaz derdim hep arkadaşlarıma ama görüyorum şimdi. ama yine de uyku konusunda üzmüyor beni. biraz önce kucağımda uyuya kaldı emdikten sonra. sallamama gerek kalmadı. bu arada ayakta sallanınca da uyumuyor.
:kedi:eyvahedigeldismile
kızlar yarın oğlumu sünnet etirmeye karar verdik.. doktora sorduk bzie bıraktı ama ben acayıp tırsıyorum yaa zor günler beni bekliyor....
OCD bebeğin uyanık olduğu sürece seni gördüğünde gülümsüyorsa senden gelen cümlelere gülücüklerle cevap veriyorsa sen iyi bir annesin şu anda onların isteyebileceği çok az şey var zaten karnı doyacak, altı kuru olacak mızmızlandığı ya da ilgi istediği zaman onunla konuşup ona gülümseyeceksin. bunları yapabiliyorsan zaten yi bir annesin sakin ol. nedir bu son günlerde sitede dolaşan yetersizlik sendromu sakin olun.
evet EBRU kakayı içine çeken bez :))
HASRET adet görmeyi beklemek daha zor değil mi git al şu testi, belkide adet görmeyeceksin artık, şimdiye kadarkiler ara kanamadan farksızmış zaten. ay senin yerinde olsam ölürdüm şimdiye kadar.
BU ARADA bilmeyenler için söyleyeyim DALAN markası zeytinyağlı saf sabun konusunda ekoldür sabuntozu konusunda da şüpheniz olmasın mükemmeldir eminim
Panik yapma canım. Bişey yoktur inşallah.
Bizimkinde de doktor tam sınırda, 6 ay sonra gelin bi daha bakalım dedi. ama ben çok üstünde durmuyorum. Allah korusun tabi...
seyyalcim üzme kendini inş bişey çıkmaz.bazen doktorlar da gereksiz yere korkutuyorlar insanı.benim kızımda da sarılık yüzünden öyle korkutmuştu beni doktor ,bende kaç gün ağlamıştı o zamanve hiçte dediği gibi olmadı hemen geçti kızımın sarılığı.
selam hepinize kızlar.ALP artık emzik emiyor canlar pek iyi anlaştılar ama canı isterse alıyor.
SEYYALCİM üzme kendini artık bu tedavi edilebilir bir durum eskisi gibi değil.Allah yardımcın olsun canım.
HASRET CANIM HAMİLE MİSİNakannehirakannehirakannehir
adet olmaman normal olabi,lir çünkü birçok tanıdığım bir kere kırk bitiminde adet olup sonra aylar sonra olmuş.hatta kırk başı derlermiş.dün anaçocuk sağlığından emekli bir hemşirede böyle olabileceğini söyledi.ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.bak bana kesin doğum kontrol yöntemim var benim oda hala devam eden kanamam ohaoldumsmile.
slm guzel anneler topıgı bastan berı takıp edıyorum bebeıslerın resımlerı ısımlerı ve sızler ben bırturlu cesaret edıp yazamadım cunku 4 dusuk yasadım hevesım sevıncım hep ıcımde kaldı sukurler olsunkı 5, gebelıgımı saglıklı gectı ve marta ayında benımde kucuk kızım kollaraımda oldu rabbım herkese yasatsın sıze bır sorum olacak benım 2 ay oldu dogum yapalı fakat lekelenmelerım hala devam edıyo benım gıbı olan varmı tam dr kurtuldum derken yıne dr yolları gozuktubebişleri güzel günlerde buyusun ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?