2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kendi derdimden seni görmedim sakın hamileyim demeeee......... endişen mi var kız ben kırkım bitti hemn adeyt gördüm daha dün balayı yapabildfik ancak :):):):)

ama bugün canımız sıkıldı işte :

hiç sorma hasretcim benimkinin bi kere bile giymediği şeyler var.malum benim kız 4 kilo ve 52 cm doğunca bazı seyler küçük geldi hiç giydiremedim.bazılarını da 1 yada 2 kez giyebildi.bende fırsat bulunca kaldırcam onları.bizde cumartesi günü alışverişe gittik kızıma araba ve yatağına dönence aldık(müzik çalıp döndükçe çok ilgisini çekiyor) kızıma çok güzel yazlıklar aldım inş onları biraz giyer.benim cazgır kızım alışveriş merkezinde bastı yaygarayı nasıl aldık nasıl çıktık anlamadım valla.bir sürü bebek vardı magazada 1 haftalık olan bile vardı ve tek ağlayan benimkiydi inanır mısınız.bende kızım bak bu kadar bebek var ve tek ağlayan sensin dedim dudaklarını öyle bir büzdü ki sanki anlamış gibi hayret ettim

seyyalcim üzme kendini inş bişey çıkmaz.bazen doktorlar da gereksiz yere korkutuyorlar insanı.benim kızımda da sarılık yüzünden öyle korkutmuştu beni doktor ,bende kaç gün ağlamıştı o zamanve hiçte dediği gibi olmadı hemen geçti kızımın sarılığı.

Panik yapma canım. Bişey yoktur inşallah.
Bizimkinde de doktor tam sınırda, 6 ay sonra gelin bi daha bakalım dedi. ama ben çok üstünde durmuyorum. Allah korusun tabi...

ben kzumumu kucagımda uyutmuyorum ana kucagına koyup kollarını sıkıca kundak yapıorum..[bebekler kundaklandıgı zaman kendilkerini anne karnında gibi güvende hissederlermiş)..bi de bazen elimi tutup öyle uyumak istiyo bikaç dk veriorum elimi yüzüde yani burnu hariç gözlerinin kapalı olmasını istiyo uykuya dalabilmek için..ama muhakkak sallanmak istiyo ana kucagı bile olsa..bu sallanmayıda halledebilsem tmm dır..

en de Dalan kullanıyorum: Roxy yani...
Bi tek kokusunu sevmedim. Onu da yumuşatıcıyla hallediyorum.. Hem diğer markaların sabun tozlarının yarısı fiyatına.. BİM'de 2.75TL galiba..

Hasretçim doktorum bana doğumdan sonra hemen adetler düzenlenmez demişti..
Eskisi gibi tıkır tıkır günü gününe olması epey bi zaman alcakmış yani..
Hoş ben bi de implant yaptırdım.. Rüyamda bile göremem adet olduğumu artık....

Ben de hiç bi işe yaramadı bu kundak yöntemi..
Zaten çok sıkıntılı bi tip bizimki.. Doğuştan menapozlu yani!!! Uyutmak için yaptığımız şaklabanlıkları görseniz.. Halimiz tam filmlik..

kesinlikle her bebeğin bir karakteri var. benimki de kesinlikle yüzünü kapattırmaz. biraz önce gittim şapkası hafif düşmüş uykusunda çırpınıyor, kollarını bağlattırmaz. hatta fermuarlı battaniyesinin içine koyuyorum o eller çıkmazsa basıyor yaygarayı bunlar ilk günden beri böyle. ben eskiden eli kolu bağlanmadan çocuk uyumaz derdim hep arkadaşlarıma ama görüyorum şimdi. ama yine de uyku konusunda üzmüyor beni. biraz önce kucağımda uyuya kaldı emdikten sonra. sallamama gerek kalmadı. bu arada ayakta sallanınca da uyumuyor.

kesinlikle katılıyorum sana her bebek farklı.benim kızımda yüzü kapanırsa çok sinirleniyor.ben kundak hiç denemedim bile çünkü çok hareketli hiç eli ayağı durmuyor kesin kıyameti koparır kundaklansa

sorma walla dilerim sadece boşuna kuruntu olarak kalır şu konuşmalar(( tarih ne zamn sizin?

nee 22 lira doğum ücreti değil heralde.. doktor gözetimi ne oluyo zaten doktor yapmıyor mu doğumu anlamadım???

22lira doğum ücreti :)) özel oda, refakatçi giriş çıkışı ve ilgi de gayet güzeldi. normal doğumları genellikle ebeler yaptırır, doktorlar normal doğuma risk yoksa girmezler, yasal olarak da bu durum olması gerekendir. doktorlar da bunu bildiklerinden para kazanmak amaçlı sezeryan yaparlar çoğu zaman. özel hastaneler doktora zorunluluk getirdiyse de adam gece uykusundan olmamak için ota b.ka sezaryan der.

:kedi:eyvahedigeldismile
kızlar yarın oğlumu sünnet etirmeye karar verdik.. doktora sorduk bzie bıraktı ama ben acayıp tırsıyorum yaa zor günler beni bekliyor....

benim oğlanda da var aynı kapasite anneannesi, babası ya da gelen giden sabote etmezse azimliyim uğraşcam hihoyyyt .. hihoyyyt

benimkiler de kalmaya başladı, "bunu 2 kere daha giyer, bunun işi bitti, bu bir kez daha belki giyilir" diye ayırıyorum her çamaşırda çok hızlı büyüyorlar.

ya arkadaşlar eminim iyi markalar ürettiğine göre sorunsuzdur ama dönen şeylere dikkat edin bebeğiniz için duymuşsunuzdur otizm sonradan da gelişebiliyor, sabit hareketli her şeye dikkat

bir menapozlu da bende var doğduğu günden beri elleri hep başının yanında battaniyeden çıkaramazsa kıyamet kopuyor bazen gece beline kadar itiyor o battaniyeyi nasıl yapıyor anlamadım bilmiyorumkismile yüzünü örtmek ne demek şapka bile takamıyorum yıkıyor ortalığı, bebek çantasına yatıramıyorum etrafı göremiyormuş her seferinde ağlıyor pek keyfine düşkün beyimiz .

:kedi:eyvahedigeldismile
kızlar yarın oğlumu sünnet etirmeye karar verdik.. doktora sorduk bzie bıraktı ama ben acayıp tırsıyorum yaa zor günler beni bekliyor....

ya biz de eylülde yaptıralım dedik ama ben de çok korkuyorum, genel nestezi olsun diyorum sonra ya bir terslik olursa diyorum, o durumu görmesini de istemiyorum eyvahedigeldismile . bilmiyorumkismile

selam hepinize kızlar.ALP artık emzik emiyor canlar pek iyi anlaştılar ama canı isterse alıyor.

SEYYALCıM üzme kendini artık bu tedavi edilebilir bir durum eskisi gibi değil.Allah yardımcın olsun canım.

HASRET CANIM HAMıLE MıSıNakannehirakannehirakannehir
adet olmaman normal olabi,lir çünkü birçok tanıdığım bir kere kırk bitiminde adet olup sonra aylar sonra olmuş.hatta kırk başı derlermiş.dün anaçocuk sağlığından emekli bir hemşirede böyle olabileceğini söyledi.ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.bak bana kesin doğum kontrol yöntemim var benim oda hala devam eden kanamam ohaoldumsmile.

ben dalan sabun tozunu kullanıyorumtavsiye ederim kızlar hatta dün koltuklarmı sildimsabun tozuyla parladılar temizliktede güzelmiş halı koltuk silmeyeguclubacismile

Panik yapma canım. Bişey yoktur inşallah.
Bizimkinde de doktor tam sınırda, 6 ay sonra gelin bi daha bakalım dedi. ama ben çok üstünde durmuyorum. Allah korusun tabi...

aa birde öyle bir durum mu oluyor offffffff sinir oluyorum bu doktorlaraaaa.... sen acıbadem ahstanesinde muayene ettiriyordun değil mi cnaım.... eşim bu pazartesi doğan holdingte işe başlıyor tabi özel sigorta felanda oluşacak bende orada devam ettirmek istiyorum bakalım ama önce bu pzartesi kendi doktorundaki tanıyı halledelim inşalah usg sinde bişey çıkmaz....

slm guzel anneler topıgı bastan berı takıp edıyorum bebeıslerın resımlerı ısımlerı ve sızler ben bırturlu cesaret edıp yazamadım cunku 4 dusuk yasadım hevesım sevıncım hep ıcımde kaldı sukurler olsunkı 5, gebelıgımı saglıklı gectı ve marta ayında benımde kucuk kızım kollaraımda oldu rabbım herkese yasatsın sıze bır sorum olacak benım 2 ay oldu dogum yapalı fakat lekelenmelerım hala devam edıyo benım gıbı olan varmı tam dr kurtuldum derken yıne dr yolları gozuktu bebişleri güzel günlerde buyusun ınsallah...

senin kanaman daha bitmedi mi ya... geçenlerde doktora gidip ilaç almamışmıydın? yoksa ben başkasıyla mı karıştırdım bilmiyorumkismile

malesef benimde lekenlemeler devam ediyor.1 gun var 2 gun yok seklinde.ama henüz regl olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…