- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.621
kaydirigubbakcemile3Ben de hiç bi işe yaramadı bu kundak yöntemi..
Zaten çok sıkıntılı bi tip bizimki.. Doğuştan menapozlu yani!!! Uyutmak için yaptığımız şaklabanlıkları görseniz.. Halimiz tam filmlik..
ewsset canoo hepsinin karakteri ayrı..ama benim zillide istemiyo bazen eli kolu sarılsın..illa dışarda olacak onlar..ama bakıorum eliyle koluyla kendini uyandırıyo hiç durmuyo onlar..bu defa cok yorgun düşüyo sarıorum ellerini tabi hareket ettiremeyince bu defa cabucak uykuya dalıyo..cenin pozisyonunu cok sewiyo anne karnındaki halini arıyo..yumuluyo nasıl..Şenizkesinlikle her bebeğin bir karakteri var. benimki de kesinlikle yüzünü kapattırmaz. biraz önce gittim şapkası hafif düşmüş uykusunda çırpınıyor, kollarını bağlattırmaz. hatta fermuarlı battaniyesinin içine koyuyorum o eller çıkmazsa basıyor yaygarayı bunlar ilk günden beri böyle. ben eskiden eli kolu bağlanmadan çocuk uyumaz derdim hep arkadaşlarıma ama görüyorum şimdi. ama yine de uyku konusunda üzmüyor beni. biraz önce kucağımda uyuya kaldı emdikten sonra. sallamama gerek kalmadı. bu arada ayakta sallanınca da uyumuyor.
selam hepinize kızlar.ALP artık emzik emiyor canlar pek iyi anlaştılar ama canı isterse alıyor.
SEYYALCİM üzme kendini artık bu tedavi edilebilir bir durum eskisi gibi değil.Allah yardımcın olsun canım.
HASRET CANIM HAMİLE MİSİNakannehirakannehirakannehir
adet olmaman normal olabi,lir çünkü birçok tanıdığım bir kere kırk bitiminde adet olup sonra aylar sonra olmuş.hatta kırk başı derlermiş.dün anaçocuk sağlığından emekli bir hemşirede böyle olabileceğini söyledi.ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.bak bana kesin doğum kontrol yöntemim var benim oda hala devam eden kanamam ohaoldumsmile.
çok saol canım sayenizde işte insan bilinçleniyor aslında buralarda birbirimize çok faydalı olabiliyoruz şükür....Seyyal cim korkama canım benim kızın usg sinde de gelişme geriliği var dendi sol sağa göre biraz az mış ben araştırdım tedavisi var hele bebeklikte bak bilinçli annesinki hemen tedavisine başladın çok kolay tedavisi korkma mevlam dermansız dert vermesin
senin kanaman daha bitmedi mi ya... geçenlerde doktora gidip ilaç almamışmıydın? yoksa ben başkasıyla mı karıştırdım bilmiyorumkismile
slm guzel anneler topıgı bastan berı takıp edıyorum bebeıslerın resımlerı ısımlerı ve sızler ben bırturlu cesaret edıp yazamadım cunku 4 dusuk yasadım hevesım sevıncım hep ıcımde kaldı sukurler olsunkı 5, gebelıgımı saglıklı gectı ve marta ayında benımde kucuk kızım kollaraımda oldu rabbım herkese yasatsın sıze bır sorum olacak benım 2 ay oldu dogum yapalı fakat lekelenmelerım hala devam edıyo benım gıbı olan varmı tam dr kurtuldum derken yıne dr yolları gozuktubebişleri güzel günlerde buyusun ınsallah...
ya şimdi herkes 40 ından sonrada kanamaya devam etti mi ?????
ben mesela 54 gün kanadım :):):):)
valla ben sezeryanla doğum yaptım ve hala kanamam olomadı ilk 10-15 gün lekelenme oldu o kadar
valla ben sezeryanla doğum yaptım ve hala kanamam olomadı ilk 10-15 gün lekelenme oldu o kadar
doktorumu arayıp ilaç almıştım canım evet o benim ama hala kesilmedi.dün de gittim ultrasonla baktı bişey yok temiz ama rahim kendini toplayamamış dedi.zaten verdiği ilacı ben kullanmamıştım pek 1-2 defa içmiştim şimdi düzenli içiyorum ama.sağlık ocağındaki ebe korkuttu beni geçen rahmin alınmasına kadar gider dedi.ama doktorum sakin ol keseceğiz bunu dedi ilaç etki etmezse birdaha gideceğim ve alttan muayene olacağım.senin kanaman daha bitmedi mi ya... geçenlerde doktora gidip ilaç almamışmıydın? yoksa ben başkasıyla mı karıştırdım bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3
yazgı nerelerdesin canım benimmopuyorumnanaktanheyoooo..sonunda senide aldık aramıza olumunekankayizsmile..şimdi nasıl rahatladınmı biraz yani en azından yapışık ikiz gibi anneye baglı kalmıyo yavrucuklar..benimde 1 haftayı geciyo azar azar kanamalarım varr:sm_confused:
yok canım yaw bak burda bosna diye arkadaş var bilirsin o dogumdan bi kac gün sonra yaptrdı sünneti..:kedi:eyvahedigeldismile
kızlar yarın oğlumu sünnet etirmeye karar verdik.. doktora sorduk bzie bıraktı ama ben acayıp tırsıyorum yaa zor günler beni bekliyor....
doktorumu arayıp ilaç almıştım canım evet o benim ama hala kesilmedi.dün de gittim ultrasonla baktı bişey yok temiz ama rahim kendini toplayamamış dedi.zaten verdiği ilacı ben kullanmamıştım pek 1-2 defa içmiştim şimdi düzenli içiyorum ama.sağlık ocağındaki ebe korkuttu beni geçen rahmin alınmasına kadar gider dedi.ama doktorum sakin ol keseceğiz bunu dedi ilaç etki etmezse birdaha gideceğim ve alttan muayene olacağım.
burdayım canım 2 gündür yoktum evde ondan pek giremedim girsemde okuyup çıktım hemen.evet emzikle eppey rahatladım ebrum yaa.kendiliğinden bile uyuyor emzikle tabi hep değil çok uykusu varsa eğer.ama çok etkisi oluyor yalan değil.yarın verem aşısı var alp in benide stresi sıkıntısı sardı şimdiden inşaallah ateş falan yapmaz yavruma canı çok yanmaz .sanada yarın son kilo boy durumunu bildiririm tatlımopuyorumnanaktan.
aynen aynen kesinlikle biz 2 gündür o şekiliz uyumuyor artık arada 15dakika falan kestiriyo sadece normal mi ya? şöle 1 saat deliksiz uyuduğu olmadı?????????sabahın 10undan bu yana 2 saatlik uykuyla yagmurrrr cıldıriciiiiiiiiimmmmkafamçokkarıştı
eet hamileyim:1shok: yok cnm yani değilim die umuyorum sadece nisan 4 regl oldum mayıs 1 gibi hastalanırım die bekledim ama hala tık yok..selam hepinize kızlar.ALP artık emzik emiyor canlar pek iyi anlaştılar ama canı isterse alıyor.
SEYYALCİM üzme kendini artık bu tedavi edilebilir bir durum eskisi gibi değil.Allah yardımcın olsun canım.
HASRET CANIM HAMİLE MİSİNakannehirakannehirakannehir
adet olmaman normal olabi,lir çünkü birçok tanıdığım bir kere kırk bitiminde adet olup sonra aylar sonra olmuş.hatta kırk başı derlermiş.dün anaçocuk sağlığından emekli bir hemşirede böyle olabileceğini söyledi.ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.bak bana kesin doğum kontrol yöntemim var benim oda hala devam eden kanamam ohaoldumsmile.
e dikişidemi ebeler yapıo kesiyi falankafamçokkarıştı hayatta böle bişiye müsade etmem o nasıl bi uygulama yaw22lira doğum ücreti :)) özel oda, refakatçi giriş çıkışı ve ilgi de gayet güzeldi. normal doğumları genellikle ebeler yaptırır, doktorlar normal doğuma risk yoksa girmezler, yasal olarak da bu durum olması gerekendir. doktorlar da bunu bildiklerinden para kazanmak amaçlı sezeryan yaparlar çoğu zaman. özel hastaneler doktora zorunluluk getirdiyse de adam gece uykusundan olmamak için ota b.ka sezaryan der.
içime su serptiniz bnmkide kesin düzensizliktirsengözlerimebaksanabHasretçim doktorum bana doğumdan sonra hemen adetler düzenlenmez demişti..
Eskisi gibi tıkır tıkır günü gününe olması epey bi zaman alcakmış yani..
Hoş ben bi de implant yaptırdım.. Rüyamda bile göremem adet olduğumu artık....
ohh gazan mübarek olsun:)) sende bnm gibi gazi olma amannnnay kendi derdimden seni görmedim sakın hamileyim demeeee......... endişen mi var kız ben kırkım bitti hemn adeyt gördüm daha dün balayı yapabildfik ancak :):):):)
ama bugün canımız sıkıldı işte:
hasret bende biraz önce küçülenleri kaldırdım birsürü küçülen var valla geçengünde alışverişe gittim birsürü şey aldım valla bizim oğlana 3-6 ay zor oluyor şaka gib,i çogu şeyi 6-9 ay veya 68 cm
bizim tarih belli değil daha belli olunca ilk size haber vericem
e dikişidemi ebeler yapıo kesiyi falankafamçokkarıştı hayatta böle bişiye müsade etmem o nasıl bi uygulama yaw
kızlar bebişler tükürük çıkarıyo mu
alp te öyle canım genelde gündüz 15-20 dakika en uzun uykusu.bak şimdide derin uykuda tam ben yatacağım zamanda uyanacakkafamçokkarıştısabahın 10undan bu yana 2 saatlik uykuyla yagmurrrr cıldıriciiiiiiiiimmmmkafamçokkarıştı
rahim ters olunca bildiğim kadarıyla adet sancısı yapıyor canım.bana doktor öyle demişti bana.inşaallah yapmaz sende.ben 46. gündeyim, benim 33 gibi bitme işareti göstermişti ama spiralden sonra yeniden başladı ama adet kanaması gibi 11 gün de o devam etti. şimdi kirli sarı gibi bir akıntı var normaldir değil mi enfeksiyon falan değildir yani; hala doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum yarın bitecek daha, neyseki toparlanma sorunum yok rahim eski büyüklüğüne dönmüş ama malesef zor doğum yüzünden rahim ters dönmüş. ulan hepimizde hasar mı bıraktı bu doğumlar ne biçim iş bu yaaaa...
ben çok kişiden duydum bu durumu canım oyüzden hiç stres yapma öyle bir durumdur kesin yani inşaallahsempatiksalakcinni.eet hamileyim:1shok: yok cnm yani değilim die umuyorum sadece nisan 4 regl oldum mayıs 1 gibi hastalanırım die bekledim ama hala tık yok..
aaaaa gerçekmi duyduğum en iyi haber bu inşallah öyledir bnde zaten adet düzensizliğidr deyip awutyorum kendimiohaoldumsmile
hemde balon bile yapıyor sıpamkızlar bebişler tükürük çıkarıyo mu
evet çıkarıyo, havlu yetiştiremez oldum artık bir kusuyor bir tükürüyor. öyle de rahat kusuyor ki sanki dünyanın en doğal işi öğürme yok ekşime yok bir de gülüyor kimi zaman sempatiksalakcinni . -tatlicadiarzu-
seninki de ne kadar emeceğini bilemeyen cinslerden benimki de öyle emiyor emiyor emiyor sonra ağzını açıyor ağzının kenarından sütlerden öylece akıp gidiyor kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?