- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.641
rahim ters olunca bildiğim kadarıyla adet sancısı yapıyor canım.bana doktor öyle demişti bana.inşaallah yapmaz sende.
kızlar bebekler emzikle uyutmnamalıymış parmagını emmesi daha dogruymuşş okuyun mutlaka!!![/COLOR]..ama benimki,eellri acıkta kalınca yuzune gözüne dalıyo yaw napcez simdi..:uhm:
benimde hep sancılı olurdu kafamı kaldıramaz hüngür hüngür ağlardım ağrıdan tek temennim artık geçmiş olması.ben doktora gittim rahim geriye dönük yani ters demişlerdi bundan olurmuş ağrım ama hamile kalınca düzelir normale döner şekli demişti doktor umarım öyle olmuştur.benim sancım hep vardı ki zaten evlenince geçer dediler geçmedi, doğurunca geçer dediler gene geçmeecek desene; sadece o da değilmiş birliktelik esnasında ağrı yapma ihtimmali de varmış mafoldumben biz daha eyleme geçemediğimiz için onun olup olmayacağını bilmiyorum eyvahedigeldismile
kızlar bebekler emzikle uyutmnamalıymış parmagını emmesi daha dogruymuşş okuyun mutlaka!!![/COLOR]..ama benimki,eellri acıkta kalınca yuzune gözüne dalıyo yaw napcez simdi..:uhm:
biberonu unutmuş bizimkisi bende ilk 10 gün vermiştim geçen denedim aldı gerçi ama doktor sütünü samayacaksın dedi bende emziriyorum sadece elini emerken yüzü ekşiyor ama hala emiyor
ben 46. gündeyim, benim 33 gibi bitme işareti göstermişti ama spiralden sonra yeniden başladı ama adet kanaması gibi 11 gün de o devam etti. şimdi kirli sarı gibi bir akıntı var normaldir değil mi enfeksiyon falan değildir yani; hala doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum yarın bitecek daha, neyseki toparlanma sorunum yok rahim eski büyüklüğüne dönmüş ama malesef zor doğum yüzünden rahim ters dönmüş. ulan hepimizde hasar mı bıraktı bu doğumlar ne biçim iş bu yaaaa...
alışıyorlar zamanla bırak birazcık yansın canı geçiyor benimki alıştı ellerine opuyorumnanaktan benimki de emiyor ellerini hatta doğduğu andan beri ne zaman yakalarsa büyük bir keyifle, zannedersin dünyalar onun olmuş. çok seviyorum o halini izlemeyi ama yakaladıkça eli yerine emziği veriyorum gerçi keyfi yoksa almayıp bağırıyor
iyi akşamlar
bizimkide elini emmeğe başladı birde benim nerem denk geldiyese
kızlar emzigi gündüz verebilirsiniz diyo burda sadece gece vermeyin cünki aynı koşullar saglanmadıgı sürece emzigi her agızdan düşürdügünde uyumakta zorluk cekecek ve uyanacak diyo..yani gece vermemeye calışın..benimde hep sancılı olurdu kafamı kaldıramaz hüngür hüngür ağlardım ağrıdan tek temennim artık geçmiş olması.ben doktora gittim rahim geriye dönük yani ters demişlerdi bundan olurmuş ağrım ama hamile kalınca düzelir normale döner şekli demişti doktor umarım öyle olmuştur.
benimkininde hep eller yüzünde ama alışacak canımcım yaa zamanla.ben sabahları emzik veriyordum uyusun diye vermeyeyim bari.benimki gerçi emmek istedimi elinide emiyor çok tatlı oluyor öyle ama tabii izin vermiyorum:asigim:.
ben burdayım tatlım ama sen gitmişsin
bizim de bugün kırkımız çıktı şükür :))
ama üstüne adet gördüm ..
yarın da hıdrellez kutlaması var mahallecek toplanıyruz kısmetse, şenlik var yani :))
benim sancım hep vardı ki zaten evlenince geçer dediler geçmedi, doğurunca geçer dediler gene geçmeecek desene; sadece o da değilmiş birliktelik esnasında ağrı yapma ihtimmali de varmış mafoldumben biz daha eyleme geçemediğimiz için onun olup olmayacağını bilmiyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?