2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rahim ters olunca bildiğim kadarıyla adet sancısı yapıyor canım.bana doktor öyle demişti bana.inşaallah yapmaz sende.

benim sancım hep vardı ki zaten evlenince geçer dediler geçmedi, doğurunca geçer dediler gene geçmeecek desene; sadece o da değilmiş birliktelik esnasında ağrı yapma ihtimmali de varmış mafoldumben biz daha eyleme geçemediğimiz için onun olup olmayacağını bilmiyorum eyvahedigeldismile

benimde hep sancılı olurdu kafamı kaldıramaz hüngür hüngür ağlardım ağrıdan tek temennim artık geçmiş olması.ben doktora gittim rahim geriye dönük yani ters demişlerdi bundan olurmuş ağrım ama hamile kalınca düzelir normale döner şekli demişti doktor umarım öyle olmuştur.
kızlar bebekler emzikle uyutmnamalıymış parmagını emmesi daha dogruymuşş okuyun mutlaka!!![/COLOR]..ama benimki,eellri acıkta kalınca yuzune gözüne dalıyo yaw napcez simdi..:uhm:

benimkininde hep eller yüzünde ama alışacak canımcım yaa zamanla.ben sabahları emzik veriyordum uyusun diye vermeyeyim bari.benimki gerçi emmek istedimi elinide emiyor çok tatlı oluyor öyle ama tabii izin vermiyorum:asigim:.

kızlar bebekler emzikle uyutmnamalıymış parmagını emmesi daha dogruymuşş okuyun mutlaka!!![/COLOR]..ama benimki,eellri acıkta kalınca yuzune gözüne dalıyo yaw napcez simdi..:uhm:

alışıyorlar zamanla bırak birazcık yansın canı geçiyor benimki alıştı ellerine opuyorumnanaktan benimki de emiyor ellerini hatta doğduğu andan beri ne zaman yakalarsa büyük bir keyifle, zannedersin dünyalar onun olmuş. çok seviyorum o halini izlemeyi ama yakaladıkça eli yerine emziği veriyorum gerçi keyfi yoksa almayıp bağırıyor

Son düzenleme:
merhaba:)) nasılsınız kızlar? bugün fırsat bulabildim size bakmaya :))
benimki halen emzik almadı.emziği gectim biberon da almıyor e. sıpası:)) sizinkilerde de var mı böyle bir sorun ? biberon almayan bebek ben hiç duymamıştımm..
bu arada benim parmağımı emiyor ama kendi parmağını tutturmak istemiyom ben sanki ince kalacakmış gibi geliyor bana korkuyorum...

bizimkisi kendi kendine uyuyor iyice dalınca emziği atıyor fakat emziksiz uyuyamıyor bende vermeyeyim çünkü gece düştükçe tekrar tekrar kalkıp vermem gerekiyor

biberonu unutmuş bizimkisi bende ilk 10 gün vermiştim geçen denedim aldı gerçi ama doktor sütünü samayacaksın dedi bende emziriyorum sadece elini emerken yüzü ekşiyor ama hala emiyor

biberonu unutmuş bizimkisi bende ilk 10 gün vermiştim geçen denedim aldı gerçi ama doktor sütünü samayacaksın dedi bende emziriyorum sadece elini emerken yüzü ekşiyor ama hala emiyor

mutlucum dr sütünü sağma mı dedi?
ben cok zor durumda kalınca sağdım gecen almayınca dötüm ama içim gitti.bazen davul gibi oluyorum canım cok yanıyo hepsinide ememiyo napcam sasırdım.buzluğa koymakda cok içime sinmiyo..

benimde zor geçti doğumum bendede hemorid başladı gibi en alttaki dikişim soğuk sudan etkileniyor
ben hala ayhali olmadım

iyi akşamlar
bizimkide elini emmeğe başladı birde benim nerem denk geldiyese

kızlar emzigi gündüz verebilirsiniz diyo burda sadece gece vermeyin cünki aynı koşullar saglanmadıgı sürece emzigi her agızdan düşürdügünde uyumakta zorluk cekecek ve uyanacak diyo..yani gece vermemeye calışın..

ben burdayım tatlım ama sen gitmişsin

bizim de bugün kırkımız çıktı şükür :))
ama üstüne adet gördüm ..

yarın da hıdrellez kutlaması var mahallecek toplanıyruz kısmetse, şenlik var yani :))

ya hıdırellez dün gece değil miydi biz eşimle dilek diledik gömdük gül dibine bu sabahta eşim aldı geri doğru değil mi ya

günaydın ballarım kaymaklarım.. ya bizim kıza nazar değidirdim dün gece anneme anlatrken galibabenneyaptımki dün 9da uyutttum kız ohh yaprak dökümnü izledim uzandık koltuğa tatlımı sütümüde aldım neyse annem çaldırdı cereni sordu bnde uyuyo dedim oo dedi artık erken uyuyo dedi bnde ewet artık erken uyutmaya çalışıyorum dedim sabah 7,8 hortluyo dedim gecede ben emzirmek iiçn uyandıryorum falan dedim demez olaydımneyse 12,30du emzirdim gözünü açmadan emdi tekrar yatrdım bizde yattık we çocuk 4te bir uyandı 7ye kadar uyumadı:sinifsinif: ağlamıyo mızmmızlanmıyoda yatakta oynuyo emmek istiyo ilgi istiyo offf ben tabi isyanlardayım 7de uyuduk 9a kadar ben kalktım şimdi yarım sattir yine uyuyor zilli:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar.herkes iyidir umarım

dün bütün gün fakültedeydim.kızımın kalp grafiği günüydü.daha önce yazmıştım doktorumuz üfürüm var çocuk kardiolog görsün demişti...fakültede bir yakaladımı bırakmıyo.aslında iyi oldu bi nevi check up oldu kızçem...çok şükür kalbinde hiçbişeycikler yok...oradan kalça usg sine gönderdi doktor.oda temiz.onra röntgene gittik.ciğerlerde okey.kanı alındı.kan seviyeside iyi ama folik asit seviyesi düşük çıktı halbuki hamilelik döneminde çok düzenli kullanmıştım...
daha sonra egk sı çekildi.o da iyi çok şükür.tabi bu işlemler tüm günümü aldı.bebişim de ben de çok yorulduk...hele kanı alınırken çok ağladı meleğim.hemşire sıkıyo elini kan da çıkmıyo ki....10 dk sürdü.bağıra bağıra mahvoldu yavrum.neyseki herşey yolunda...

selam herkese canlar.biz gittik aşılarımızı olduk geldik üç tane.kıyamam oğluşuma:gitme:.nasıl baktı bana iğne olurken bir görseniz medet umuyordu resmen ebeler bile hayret etti ilk defa böyle içten yardım umar bakan bebek gördüm dedi biri.ağladı yavrum kucağıma aldım elleriylede sıkı sıkı tuttu beni yapıştı bana.yarım paranox attım umarım ateşi çıkmaz kuzumun:Saruboceq:.

az önce altını değitirirken bıdışın foşurt diye salladı kakasını üzerime.battı üstüm başım.alt değiştirme bezi sayesinde yatağı kurtardık bari...neyse şu kirlenenleri halledeyim ,misafirim de var bugün.öptüm hepinizi

canım benimde doğumdan önce rahmin yönü tersti.evet çok şiddetli adet sancısı yapıyor ama birlijtelik esnasında ağrı yapmıyor.yani ben de ağrı falan olmadı.bende doğumdan sonra düzelmiştir diye umuyorum pazartesi doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…