2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben Zeynoyu kendi haline bırakıp uyumasına alıştırdım,emziriyorum,muhakkak ilgileniyorum emzirdikten sonra oyunlar oynuyor hoplatıp zıplaıtoyorum onunla konuşuyorum,sonra biraz egzersiz yapıp koyuyorum zaten yorgun düşmüş oluyor ve kendi kendine yerinde oynayarak dalıyor,tabiki, bazen deli gibi kucaklta uyumak istiyor aradada da olsa,evet doğru kucakta çok mutlu ama bunun her zaman olmıyacağını biliyor artık,ve ben genelde o uyanıkken bazen iş yapıyorum işleri hallederkende zeynoya,mesela bulaşıkları yerleştiriyorum şunu bunu yapıyorum diye kısa ve vurguluyarak cümleler kururyorum bir kitapta okudum çok faydalıymış
ha kızçemin müziğini asla eksik etmiyoruz
geçen haftasonu dönencesini aldık müthiş hoşlandı onunla zaman geöçirmek hoşuna gidiyor
bir gündüz bir de uyumadan önce yaerımşar saat dönence ile başbaşa bırakıyorum

bende özellikle geceye kadar oyalıorum onu fix gece 12.30 da uyur sabah 6bucuk uyanır 7.5 ta uyur sabah 11 uyanır....ama inanki dünb sabahın 10undan gece 12 30 a kadar 2 bucuk saatlık uykuylandı..sabaha kadar sızmış tabii..
hadi gözünaydın canoom turp gibi yavrun maşallahhh rahatla annesii...

ahh yerim ben ALP imi kücük adamım:1no2:kıyamammm...işte böyle anlarda anneligi daha cok hissettiriyolar bizee..ates düşürücü verdigin iyi yazgı cıkacagı varsada önlemiş olursun..

Ahhh bende dertliyim kızım ne güzel uyurdu ama nazar eğdi. cadı sallanmadan uyumuyorr nasıl alıştıracağım bilmiyorum

merhaba canlar

giriyorum ara ara ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü...
gelen giden bitmiyor hemde benim oğlan gündüzleri 5 dk. 5 dk. toplasan 2 saat ancak uyuyordur...
uyumadığı içinde sürekli mızmız kucakçı
akşam 9 da baygın düşerek uyuyor... Gecede 5-6 kez kalkıyor 1 saate yakın uyanık duruyoruz

işlerimi gel git eşliğinde bazende onu aldığım babaslinge koyarak o kucağımda iken yapıyorum
kafam sünger gibi oluyor sarhoş gibi oluyorum artık... sabahda 6 da dikiliyor ayağa
bir gülücükler Allah'ım o saatte oynaşıyoruz ne edelim...

her gün baş ağrısı çekiyorum bi de etrafta olan olaylar canımı çok sıkıyor
hüngür hışırt ağlamak istiyorum
uzak yerlere gidip sadece çekirdek ailemle başbaşa kalmak :gitme:

kırkım çıktı ama ben kırktan çıkamadım sanırsam...
:mymeka:

geçmiş olsun canım küçük adam anladı tabi aşı olacağını
bende sürekli bu aşıları düşünüyorum
oğlum ilk aşısında katıldı normalde çok ağlayan bir bebek değil
topuk kanında az ağladı mesela

acaba sağlık ocağındaki hemşirenin eli mi ağırdı çok
2 hafta oldu hala bacağında aşının yeri sert
başka yere mi götürsem aşı için kararsız kaldım...
bilmiyorumkismile

canım benim bak geceçek hepsi. bende lohusa iken her gün ağladım. ama şimdi çok rahatımm bi ayağımla onu sallayıp kucağımda laptop ile işimi hallediyorum.

bişeyleri açık açık konuşmadıktan sonra cekirdek ailenle başbaşa durumu biraz uzak cano..sahsen ben öyle yaptım napimm kafam kalabalık ses götürmüyo dedim eşime..bi gün beni biri fena sobeleyecek buralarda ama napim artık herseyim acık ve net..
Ahhh bende dertliyim kızım ne güzel uyurdu ama nazar eğdi. cadı sallanmadan uyumuyorr nasıl alıştıracağım bilmiyorum
DÜN GECE İLK DEFA SALLAMADN UYUTTUM BAŞARDIMMMM BAKALIM GERİSİ GELİCEKMİ:sm_confused:

canım benim bak geceçek hepsi. bende lohusa iken her gün ağladım. ama şimdi çok rahatımm bi ayağımla onu sallayıp kucağımda laptop ile işimi hallediyorum.

geçecek inşallah cnm

cnm kayınvalide görümce 5 dk. mesafede istedikleri saatte çat kapı geliyorlar hoş gelsinler
sıkıldığım meseleler ayrı
benim abimin hanımıda doğum yaptı
cahil insanlar kırk basması diye bi şey varmış ta kırkım çıkana kadar
arka sokakta oturmasına rağmen gidip yeğenimi göremedim
bende bir kere gittim sadece kırkım çıkalı beri

dün annem gitmiş oraya kapıyı açmamış delikten bakmış sadece
hayret ettim ya kadın kalp hastası tansiyonu var rengi mengi atmıştı haftada bir geliyor zaten oda 1 kaç saat
he görsen geldi mi kal anne gitme anne der durur
sanırsın en iyi gelin böyle yapmacıklıklar off offf

canım sen 6 aylık olunca sütten kesmeyi mi dusunuyorsun ?

ohhhhh masallah allaha sukur turp gibi kizin desene masallah masallah cok sevindim.

ayyy yazgi okurken icim acidi resmen.canim benim bitanecik kuzuma gecmis olsun.

40 diyorlar ama 40 dan fazla suruyor canim.ben hala gel gitler yasiyorum.sinirleniyorum uzuluyorum durup durduk yere.ebruya katiliyorum canim bende acik acik konusmadikdan sonra biraz zor cekirdek ailenle basbasa kalmak.
bu arada baby sling mi kullaniyorsun ?nereden aldin hangi model oldugu konusunda bilgi verebilir misin ?

hasret hani oto koltugu alacaktin ya benim alisveris yaptigim yer erbay bebe.hem internetden hem de gidip magazalarindan alabiliyorsun.

sempatiksalakcinni Pınar ismim cnm senin ? olumunekankayizsmile

oznur canim ismim.

herkese mrb.nasılsınız arkadaşlar

amannnn vala ben sahsen bitliler gibi hala pijamayla geziyorum.oglum uyusunda dus alayim diye bekliyorum.keza babasindan bize fayda yok :))) aksam gelio bi guzel yatio kaydirigubbakcemile3 la bu oglumda gunduz uyumaz oldu

hiccen miisempatiksalakcinni..ahh bajıım men see taha ne diyeem milmiremkiaklinialirimsmile

amannnn amannnnnnn kopmusum bennnnnnnnn
offfffffffff offffffffffff ise donmek istiyom ama cocuga kim bakacak benim herif calisma demiyor calis demiyor ama cocuga sen bak diyorrrrr
anneme diyorum sen bak yok diyor 2 yasinda ben bakarim la zaten 2 yasinda krese veririm ben cocugumu sosyallesmesi ve egitimi icin.
anneme teyzem baksin diyorum yok onun dizleri tutmuyor diyorrr sen cocuguna kendin bak diyor.offfffffffff offfffffffffff bosuna okudum bosuna calistim onca sene .
2 yil sonra bizim sektorde nasil is bulurum ben teyze muamelesi yaparlar bana ne mudur olurum ne bisi.
ebru la bi dalga gectin bak bin ah cikti benden off da cikti tabi

sen bosuver calışmayı a kuzuumm bah sen oturaydın evinde ne yagşı olardı ele gadaş ..bebegenen see ehteyacı olacak a.s..ALLAH A min şükür anası olanda yanında hec mi şey olmaz..aha buraya belece yazıyırama.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…