- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.661
canım Allah korusun yoktur öyle bir şey. tut ki var (Alah korusun) henüz çok küçük teşhis edilsin tyedavisi çok basit. sıkma canını...
başarılı olabildin mi? ufaklık kendiliğinden uyuyor mu? ben bu sabah deneyeyim dedim. kucağımda da sakinleşmiyor ki. illa kafayı omuzuma koyacak burnnunu boynuma sokacak pışpışlanacak. benim beni sevmiyor sanırım yaa senağlama
bende özellikle geceye kadar oyalıorum onu fix gece 12.30 da uyur sabah 6bucuk uyanır 7.5 ta uyur sabah 11 uyanır..günaydın ballarım kaymaklarım.. ya bizim kıza nazar değidirdim dün gece anneme anlatrken galibabenneyaptımki dün 9da uyutttum kız ohh yaprak dökümnü izledim uzandık koltuğa tatlımı sütümüde aldımneyse annem çaldırdı cereni sordu bnde uyuyo dedim oo dedi artık erken uyuyo dedi bnde ewet artık erken uyutmaya çalışıyorum dedim sabah 7,8 hortluyo dedim gecede ben emzirmek iiçn uyandıryorum falan dedim demez olaydımneyse 12,30du emzirdim gözünü açmadan emdi tekrar yatrdım bizde yattık we çocuk 4te bir uyandı 7ye kadar uyumadı:sinifsinif: ağlamıyo mızmmızlanmıyoda yatakta oynuyo emmek istiyo ilgi istiyo offf ben tabi isyanlardayım 7de uyuduk 9a kadar ben kalktım şimdi yarım sattir yine uyuyor zilli:çok üzgünüm:
hadi gözünaydın canoom turp gibi yavrun maşallahhh rahatla annesiigünaydın arkadaşlar.herkes iyidir umarım
dün bütün gün fakültedeydim.kızımın kalp grafiği günüydü.daha önce yazmıştım doktorumuz üfürüm var çocuk kardiolog görsün demişti...fakültede bir yakaladımı bırakmıyo.aslında iyi oldu bi nevi check up oldu kızçem...çok şükür kalbinde hiçbişeycikler yok...oradan kalça usg sine gönderdi doktor.oda temiz.onra röntgene gittik.ciğerlerde okey.kanı alındı.kan seviyeside iyi ama folik asit seviyesi düşük çıktı halbuki hamilelik döneminde çok düzenli kullanmıştım...
daha sonra egk sı çekildi.o da iyi çok şükür.tabi bu işlemler tüm günümü aldı.bebişim de ben de çok yorulduk...hele kanı alınırken çok ağladı meleğim.hemşire sıkıyo elini kan da çıkmıyo ki....10 dk sürdü.bağıra bağıra mahvoldu yavrum.neyseki herşey yolunda...
selam herkese canlar.biz gittik aşılarımızı olduk geldik üç tane.kıyamam oğluşuma:gitme:.nasıl baktı bana iğne olurken bir görseniz medet umuyordu resmen ebeler bile hayret etti ilk defa böyle içten yardım umar bakan bebek gördüm dedi biri.ağladı yavrum kucağıma aldım elleriylede sıkı sıkı tuttu beni yapıştı bana.yarım paranox attım umarım ateşi çıkmaz kuzumun:Saruboceq:.
günaydın ballarım kaymaklarım.. ya bizim kıza nazar değidirdim dün gece anneme anlatrken galibabenneyaptımki dün 9da uyutttum kız ohh yaprak dökümnü izledim uzandık koltuğa tatlımı sütümüde aldımneyse annem çaldırdı cereni sordu bnde uyuyo dedim oo dedi artık erken uyuyo dedi bnde ewet artık erken uyutmaya çalışıyorum dedim sabah 7,8 hortluyo dedim gecede ben emzirmek iiçn uyandıryorum falan dedim demez olaydımneyse 12,30du emzirdim gözünü açmadan emdi tekrar yatrdım bizde yattık we çocuk 4te bir uyandı 7ye kadar uyumadı:sinifsinif: ağlamıyo mızmmızlanmıyoda yatakta oynuyo emmek istiyo ilgi istiyo offf ben tabi isyanlardayım 7de uyuduk 9a kadar ben kalktım şimdi yarım sattir yine uyuyor zilli:çok üzgünüm:
selam herkese canlar.biz gittik aşılarımızı olduk geldik üç tane.kıyamam oğluşuma:gitme:.nasıl baktı bana iğne olurken bir görseniz medet umuyordu resmen ebeler bile hayret etti ilk defa böyle içten yardım umar bakan bebek gördüm dedi biri.ağladı yavrum kucağıma aldım elleriylede sıkı sıkı tuttu beni yapıştı bana.yarım paranox attım umarım ateşi çıkmaz kuzumun:Saruboceq:.
merhaba canlar
giriyorum ara ara ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü...
gelen giden bitmiyor hemde benim oğlan gündüzleri 5 dk. 5 dk. toplasan 2 saat ancak uyuyordur...
uyumadığı içinde sürekli mızmız kucakçı
akşam 9 da baygın düşerek uyuyor... Gecede 5-6 kez kalkıyor 1 saate yakın uyanık duruyoruz
işlerimi gel git eşliğinde bazende onu aldığım babaslinge koyarak o kucağımda iken yapıyorum
kafam sünger gibi oluyor sarhoş gibi oluyorum artık... sabahda 6 da dikiliyor ayağa
bir gülücükler Allah'ım o saatte oynaşıyoruz ne edelim...
her gün baş ağrısı çekiyorum bi de etrafta olan olaylar canımı çok sıkıyor
hüngür hışırt ağlamak istiyorum
uzak yerlere gidip sadece çekirdek ailemle başbaşa kalmak :gitme:
kırkım çıktı ama ben kırktan çıkamadım sanırsam... :mymeka:
bişeyleri açık açık konuşmadıktan sonra cekirdek ailenle başbaşa durumu biraz uzak cano..sahsen ben öyle yaptım napimm kafam kalabalık ses götürmüyo dedim eşime..bi gün beni biri fena sobeleyecek buralarda ama napim artık herseyim acık ve net..merhaba canlar
gelen giden bitmiyor hemde benim oğlan gündüzleri 5 dk. 5 dk. toplasan 2 saat ancak uyuyordur...
akşam 9 da baygın düşerek uyuyor... Gecede 5-6 kez kalkıyor 1 saate yakın uyanık duruyoruz
işlerimi gel git eşliğinde bazende onu aldığım babaslinge koyarak o kucağımda iken yapıyorum
kafam sünger gibi oluyor sarhoş gibi oluyorum artık... sabahda 6 da dikiliyor ayağa
DÜN GECE İLK DEFA SALLAMADN UYUTTUM BAŞARDIMMMMAhhh bende dertliyim kızım ne güzel uyurdu ama nazar eğdi. cadı sallanmadan uyumuyorr nasıl alıştıracağım bilmiyorum
canım benim bak geceçek hepsi. bende lohusa iken her gün ağladım. ama şimdi çok rahatımm bi ayağımla onu sallayıp kucağımda laptop ile işimi hallediyorum.
cnm kayınvalide görümce 5 dk. mesafede istedikleri saatte çat kapı geliyorlar hoş gelsinlerbişeyleri açık açık konuşmadıktan sonra cekirdek ailenle başbaşa durumu biraz uzak cano..sahsen ben öyle yaptım napimm kafam kalabalık ses götürmüyo dedim eşime..bi gün beni biri fena sobeleyecek buralarda ama napim artık herseyim acık ve net..
çok saol canım sayenizde işte insan bilinçleniyor aslında buralarda birbirimize çok faydalı olabiliyoruz şükür....
selam canım benim bebğim 10 martta doğru ve benim kanamam daha dün bitti iki kez hatta 3 kez gittim doktora biri tehlikeli dedi bir doktor adresi verdi ama diğer ikisi normal oalbilir dedi ultrasonal baktı ve temiz hiç bir sorun yok dedi analyacağın şimdi kanamam bitti ve rahatım ama şöyle söyliyim önce şu bebeğimin dertlerinden yana kafam rahatasın yeniden iyi bir kadın doğum uzmanına gidip tam anlamı ile muayene olacağım çünki bende idrar yolu enfeksiyorun var sürekli tekrarlayan kanamyada o seebiyet vermiş iki doktorda aynı şeyi söyledi... altı aylık olsun kuzum sütten kesebilecek duruma geleyim o zaman gideceğim doktora....
günaydın arkadaşlar.herkes iyidir umarım
dün bütün gün fakültedeydim.kızımın kalp grafiği günüydü.daha önce yazmıştım doktorumuz üfürüm var çocuk kardiolog görsün demişti...fakültede bir yakaladımı bırakmıyo.aslında iyi oldu bi nevi check up oldu kızçem...çok şükür kalbinde hiçbişeycikler yok...oradan kalça usg sine gönderdi doktor.oda temiz.onra röntgene gittik.ciğerlerde okey.kanı alındı.kan seviyeside iyi ama folik asit seviyesi düşük çıktı halbuki hamilelik döneminde çok düzenli kullanmıştım...
daha sonra egk sı çekildi.o da iyi çok şükür.tabi bu işlemler tüm günümü aldı.bebişim de ben de çok yorulduk...hele kanı alınırken çok ağladı meleğim.hemşire sıkıyo elini kan da çıkmıyo ki....10 dk sürdü.bağıra bağıra mahvoldu yavrum.neyseki herşey yolunda...
merhaba canlar
Ocd cnm memnunum ben dışarda 2 kez kullandım ama evde de kullanıyorum
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?products_id=14251 burdan aldım bakabilirsin
canim senin ismin ne yaw :) hep cevap yazdigimda hiccen yazasim geliyor.
sempatiksalakcinni Pınar ismim cnm senin ? olumunekankayizsmile
herkese mrb.nasılsınız arkadaşlar
hiccen miisempatiksalakcinni..ahh bajıım men see taha ne diyeem milmiremkiaklinialirimsmilecanim senin ismin ne yaw :) hep cevap yazdigimda hiccen yazasim geliyor.
hiccen miisempatiksalakcinni..ahh bajıım men see taha ne diyeem milmiremkiaklinialirimsmile
sen bosuver calışmayı a kuzuumm bah sen oturaydın evinde ne yagşı olardı ele gadaş ..bebegenen see ehteyacı olacak a.s..ALLAH A min şükür anası olanda yanında hec mi şey olmaz..aha buraya belece yazıyırama.samannnn amannnnnnn kopmusum bennnnnnnnn
offfffffffff offffffffffff ise donmek istiyom ama cocuga kim bakacak benim herif calisma demiyor calis demiyor ama cocuga sen bak diyorrrrr
anneme diyorum sen bak yok diyor 2 yasinda ben bakarim la zaten 2 yasinda krese veririm ben cocugumu sosyallesmesi ve egitimi icin.
anneme teyzem baksin diyorum yok onun dizleri tutmuyor diyorrr sen cocuguna kendin bak diyor.offfffffffff offfffffffffff bosuna okudum bosuna calistim onca sene .
2 yil sonra bizim sektorde nasil is bulurum ben teyze muamelesi yaparlar bana ne mudur olurum ne bisi.
ebru la bi dalga gectin bak bin ah cikti benden off da cikti tabi
ya şimdi herkes 40 ından sonrada kanamaya devam etti mi ?????
ben mesela 54 gün kanadım :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?