- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.681
sen bosuver calışmayı a kuzuumm bah sen oturaydın evinde ne yagşı olardı ele gadaş ..bebegenen see ehteyacı olacak a.s..ALLAH A min şükür anası olanda yanında hec mi şey olmaz..aha buraya belece yazıyırama.s
benim bugün 53. gün ve hala kanamam devam ediyo edişelenmeye başladım artık dr gitmek istemiyorum:umursamaz:
düşünmirem güzel bacem 2 yaşına gader guzumu gollarimden ayıremem..sen calismayi dusunmuyorsun sanirim ?
de kalk git dr kis ne beklion bi aksilik olmaz insallah ama kalk git dr aaaa
laelaelaelaelaeay ebru türkçe konuşsana bacım okurken ağzım eğilip büzülüooooo:)
şimdi gelem sana becem..nası uyutursan bebegen..men kundaga sarıverende guzumun gözleri dalıverer..anasının garnında hissedir huzura gelir..yoksam kecelerim perperişan eder..emzik ver gözlerini kapat şapkası yada kundagıyla..ellerini sar sıkıca kendini uyandrmasın..su ilacıda cok verme kendi cıkarmaya calışsın baişka yollar dene..uyustı-ruyo bu ilaçlar yavrucakları ..cok sıkışmöadkca verme..bi ara uyrken resmini cekip yollicam size yagmur un yani her bebek farklıdır ama hangi pozisyonda uykuya daha cabuk dalabildigini göstercem.hızlıca okudumda ne guzel uyku sorununu cogunz cozmus
biz aksamları neler neler deniyoruzda kaaac saat sonunda anca uyuyabiliyoruz
zaten saat 20 gibi aglamaları baslıyor gaz sancısı bagırmalar vs.. kucakta falan biraz sakinlestiriyorum ama kısa suruyor derken 22 gibi artık ısıkları kapatıp yatagına koyuyorum olmuyor kucagımda sallıyorum sac kurutma makinesi acıyorum (zararlı oldugunu bilsemde) aklınıza gelecek herseyi deniyorum son olarak uyuyor ama tabii bende bitmis oluyorum basım dönüyor tansiyon dusuyorstres hat safhada.. insallah cozumlenir yakın zamanda.. nurse harvey denedik 1 aydır biraz daha iyi gibiydi ama bu maraton hergun yasanılıyor sadece bagırmaları biraz azalıyor bazen
simdide sab simplex alacagız bugun insallah gecer.. aksam olunca heyecan cogalıyor :)))
heyyy nerdesin yaaa
nası uyutuosun cano sallayaraknı kucaktamı??emzklemi?bebek uyandıgı an aynı kosulların saglanmasını istermiş..yada gaz sancısı oldugu zamanda uyuyamıyo benimki..yarım saate bi uyanıyo..canım sıkılıyo bebeğim uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkucağımdsa dalıyo arabasına bırakıyorum 5dak sonra uyanıyor
yaaa sorma teyzesi alp fenalarda bugün şimdi sinirli sinirli emziğini emiyor benim küçük delikanlım.şimdilik çok şükür ateşi falan yok inşaallahta olmaz.içim ezildi ebrum ki ben kolay kolay etkilenmem böyle şeylerden ama insanın yavrusu farklı oluyormuş.
ahh yerim ben ALP imi kücük adamım:1no2:kıyamammm...işte böyle anlarda anneligi daha cok hissettiriyolar bizee..ates düşürücü verdigin iyi yazgı cıkacagı varsada önlemiş olursun..
çok sağol canım bence başka birine yaptır bu defa bencede eli ağırdır topuk kanı daha fazla acıtır mesela onda az ağlamış.bide aşı yerini hafif hafif ovalaki pınarcım dağılsın.
geçmiş olsun canım küçük adam anladı tabi aşı olacağını
bende sürekli bu aşıları düşünüyorum
oğlum ilk aşısında katıldı normalde çok ağlayan bir bebek değil
topuk kanında az ağladı mesela
acaba sağlık ocağındaki hemşirenin eli mi ağırdı çok
2 hafta oldu hala bacağında aşının yeri sert
başka yere mi götürsem aşı için kararsız kaldım... bilmiyorumkismile
çok sağol öznurcum olumunekankayizsmilesorma benim halimi görmen lazımdı ben oldum sanki aşıyı.ayyy yazgi okurken icim acidi resmen.canim benim bitanecik kuzuma gecmis olsun.
ben bunu teklif ettim ama kabul etmediler canım yoksa bencede yanlış üç aşı birden aynı gün çarpmayacaksa bile çarpar yavruları ama işte mecbur yaptırdım.sağlık ocağında aşı yaptırmayı daha uygun buluyorum çünkü sonuçta sağlık ocağında aşı tüketimi daha fazla ve sürekli yenileniyor aşılar fazla durmuyor yani.bana hemşire söyledi böylesinin daha iyi olduğunu.ama istanbulda hastanelerde bir sorun olmaz muhtemelen ben burdakilere güvenmiyorum.kızlar neden 2,3 aşıyı aynı gün wurduryosunuz ağır gelir bebişe yaaa.. bu sağlık ocakları ardahandada heryerde aynı uygulamayı yapıor 2.ay aşılarını aynı gün wuruyor karsta orda burda karda kışta insanlar hergün doktora v.s. gidemiolar die, devletin uygulaması tüm birimlerde aynı uygulanıyor... ama bizim böyle bir mecburiyetimiz yok 1 günde bu kadar acıyı yaşamammalı bebişlerlmaz: ben werem aşısını yarın yaptırıyrum karma aşısıda haftaya yaptrmayı düşünüyorum. doktorumda böyle önerdi daha çok küçkler hem karmalar hem werem sarsar bebği aynı gün 2 acıya gerek yok dedi.. aşılarımızıda doktorda yapacağız aslında bn aşıları sağlık ocağında yaptrmayı düşünüyodum ama 10tl farkediomuş o yüzden gerek görmedm
kızlar slm
bugün mahkeme tarihi mesaj olarak geldi 25 hazirandaymış
benim kaderim hep haziran zaten
21 haziran evlilik tarihim
23 haziran doğum günüm
24 haziran eşimle tanışma tarihimiz
25 haziran boşanma şaka gibi valla
kimse yokk ki senin bıcırık hala uyuyoo mu benimkini emzirdim anakucağına koydum bağırıp duruyo gözler kapanıyo daha yeni uyandı maşallahı var bu gün güzel uyudu aha kendi kendine uyuyacak
kızlar slm
bugün mahkeme tarihi mesaj olarak geldi 25 hazirandaymış
benim kaderim hep haziran zaten
21 haziran evlilik tarihim
23 haziran doğum günüm
24 haziran eşimle tanışma tarihimiz
25 haziran boşanma şaka gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?