2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen calismayi dusunmuyorsun sanirim ?

benim bugün 53. gün ve hala kanamam devam ediyo edişelenmeye başladım artık dr gitmek istemiyorum:umursamaz:

de kalk git dr kis ne beklion bi aksilik olmaz insallah ama kalk git dr aaaa

kızlar neden 2,3 aşıyı aynı gün wurduryosunuz ağır gelir bebişe yaaa.. bu sağlık ocakları ardahandada heryerde aynı uygulamayı yapıor 2.ay aşılarını aynı gün wuruyor karsta orda burda karda kışta insanlar hergün doktora v.s. gidemiolar die, devletin uygulaması tüm birimlerde aynı uygulanıyor... ama bizim böyle bir mecburiyetimiz yok 1 günde bu kadar acıyı yaşamammalı bebişlerlmaz: ben werem aşısını yarın yaptırıyrum karma aşısıda haftaya yaptrmayı düşünüyorum. doktorumda böyle önerdi daha çok küçkler hem karmalar hem werem sarsar bebği aynı gün 2 acıya gerek yok dedi.. aşılarımızıda doktorda yapacağız aslında bn aşıları sağlık ocağında yaptrmayı düşünüyodum ama 10tl farkediomuş o yüzden gerek görmedm

hızlıca okudumda ne guzel uyku sorununu cogunz cozmus
biz aksamları neler neler deniyoruzda kaaac saat sonunda anca uyuyabiliyoruz
zaten saat 20 gibi aglamaları baslıyor gaz sancısı bagırmalar vs.. kucakta falan biraz sakinlestiriyorum ama kısa suruyor derken 22 gibi artık ısıkları kapatıp yatagına koyuyorum olmuyor kucagımda sallıyorum sac kurutma makinesi acıyorum (zararlı oldugunu bilsemde) aklınıza gelecek herseyi deniyorum son olarak uyuyor ama tabii bende bitmis oluyorum basım dönüyor tansiyon dusuyor stres hat safhada.. insallah cozumlenir yakın zamanda.. nurse harvey denedik 1 aydır biraz daha iyi gibiydi ama bu maraton hergun yasanılıyor sadece bagırmaları biraz azalıyor bazen
simdide sab simplex alacagız bugun insallah gecer.. aksam olunca heyecan cogalıyor :)))

sen calismayi dusunmuyorsun sanirim ?

de kalk git dr kis ne beklion bi aksilik olmaz insallah ama kalk git dr aaaa
düşünmirem güzel bacem 2 yaşına gader guzumu gollarimden ayıremem..lmaz:
ay ebru türkçe konuşsana bacım okurken ağzım eğilip büzülüooooo:)
laelaelaelaelae
şimdi gelem sana becem..nası uyutursan bebegen..men kundaga sarıverende guzumun gözleri dalıverer..anasının garnında hissedir huzura gelir..yoksam kecelerim perperişan eder..emzik ver gözlerini kapat şapkası yada kundagıyla..ellerini sar sıkıca kendini uyandrmasın..su ilacıda cok verme kendi cıkarmaya calışsın baişka yollar dene..uyustı-ruyo bu ilaçlar yavrucakları ..cok sıkışmöadkca verme..bi ara uyrken resmini cekip yollicam size yagmur un yani her bebek farklıdır ama hangi pozisyonda uykuya daha cabuk dalabildigini göstercem.

slm annecıkler nasılsınız?
Hasretcim gecen gün yazmıssın okudum ama cevap yazamadım ben o hapı alıp göndermek ısterdım ama burda doktorun yazması lazım recete ıle alınıyo ılaclar. ben isvicredeyim canım

kimse yokk ki senin bıcırık hala uyuyoo mu benimkini emzirdim anakucağına koydum bağırıp duruyo gözler kapanıyo daha yeni uyandı maşallahı var bu gün güzel uyudu aha kendi kendine uyuyacak

canım sıkılıyo bebeğim uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkucağımdsa dalıyo arabasına bırakıyorum 5dak sonra uyanıyor

canım sıkılıyo bebeğim uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkucağımdsa dalıyo arabasına bırakıyorum 5dak sonra uyanıyor
nası uyutuosun cano sallayaraknı kucaktamı??emzklemi?bebek uyandıgı an aynı kosulların saglanmasını istermiş..yada gaz sancısı oldugu zamanda uyuyamıyo benimki..yarım saate bi uyanıyo..

ahh yerim ben ALP imi kücük adamım:1no2:kıyamammm...işte böyle anlarda anneligi daha cok hissettiriyolar bizee..ates düşürücü verdigin iyi yazgı cıkacagı varsada önlemiş olursun..
yaaa sorma teyzesi alp fenalarda bugün şimdi sinirli sinirli emziğini emiyor benim küçük delikanlım.şimdilik çok şükür ateşi falan yok inşaallahta olmaz.içim ezildi ebrum ki ben kolay kolay etkilenmem böyle şeylerden ama insanın yavrusu farklı oluyormuş.
çok sağol canım bence başka birine yaptır bu defa bencede eli ağırdır topuk kanı daha fazla acıtır mesela onda az ağlamış.bide aşı yerini hafif hafif ovalaki pınarcım dağılsın.
ayyy yazgi okurken icim acidi resmen.canim benim bitanecik kuzuma gecmis olsun.
çok sağol öznurcum olumunekankayizsmilesorma benim halimi görmen lazımdı ben oldum sanki aşıyı.
ben bunu teklif ettim ama kabul etmediler canım yoksa bencede yanlış üç aşı birden aynı gün çarpmayacaksa bile çarpar yavruları ama işte mecbur yaptırdım.sağlık ocağında aşı yaptırmayı daha uygun buluyorum çünkü sonuçta sağlık ocağında aşı tüketimi daha fazla ve sürekli yenileniyor aşılar fazla durmuyor yani.bana hemşire söyledi böylesinin daha iyi olduğunu.ama istanbulda hastanelerde bir sorun olmaz muhtemelen ben burdakilere güvenmiyorum.

kızlar slm

bugün mahkeme tarihi mesaj olarak geldi 25 hazirandaymış

benim kaderim hep haziran zaten

21 haziran evlilik tarihim
23 haziran doğum günüm
24 haziran eşimle tanışma tarihimiz
25 haziran boşanma şaka gibi valla

ebrucum o kundak isinide denedim bizim oglanda bagıracagı varsa hic bi sey etkilemiyor
bu arada sab simplex degilde esim bio gaia almıs deneyecegim
zaten harveyide gunde 1 en fazla 2 kez veriyordum yani icinde yazandan cok daha az.. ama oglusum dun oyle biiiir sancılandiki dayanamadım ilac milac karsıydım ama ne yapalım bunu duzenli kullanacagım sanırım

canım benim allah hakkında hayırlısını versin şuanda ayrısınız demi evler felan

Anadolu Sağlık Merkezi ve Turkcell ışbirliğiyle Anneler Günü için anlamlı hediye
Ücretsiz “Bebeğim Büyürken” Paketi

Sağlıkta referans olma vizyonuyla dünya standartlarında hizmet sunan Anadolu Sağlık Merkezi ve Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, bu yıl Anneler Günü’nde, yeni doğum yapmış annelere çok özel bir hediye sunuyor.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Turkcell işbirliğiyle hazırlanan, 0–1 yaş bebek izleme paketi “Bebeğim Büyürken”den, yeni bebek sahibi olmuş tüm aileler ÜCRETSıZ yararlanabiliyor.

Gebelere yönelik hazırlanan ve Mart ayında anne adaylarına sunulan “Bebeğimi Beklerken” bilgilendirme paketinin devamı niteliğinde olan “Bebeğim Büyürken” paketi içeriğinde; bebeğin fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimiyle ilgili bilgiler, aşı ve sağlık kontrolü takvimi, beslenme önerileri, kız ve erkek çocuklara ayrı boy ve kilo takibi, genel öneriler ile hekim videoları yer alıyor.

Anadolu Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları ile çocuk ve ergen psikiyatristi tarafından geliştirilen “Bebeğim Büyürken” paketi kapsamında annelere haftada minimum dört, babalara haftada bir mesaj gönderiliyor. Ayrıca bilgilendirici videolar da paylaşılıyor. Paket, her türlü cep telefonu modeliyle uyumlu olarak çalışıyor.

Bebeğim Büyürken paketi ile yeni bebek sahibi olmuş annelerin, doğumdan sonra da doğru bilgilere ulaşmalarını hedeflediklerini belirten Anadolu Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Sokullu; “ılk bir yıl bebeklerin sağlık takipleri için çok önemlidir. Bu nedenle bu süre boyunca bebeğiniz, sağlıklı olsa bile mutlaka hekim takibinde olmalıdır. Sağlam çocuk kontrolleri, çocukların daha sağlıklı büyümesini, olası sorunların erken tanı ve tedavisini, ailelerin çocuk bakımı konusunda bilgilendirilmelerini ve aşılamanın gecikmeden yapılmasını sağlar. Bu paketle anne ve babaların doğumdan sonra sık sık sordukları sorulara ve merak ettikleri konulara cevap veriyoruz. Onlara, bu önemli dönemde de yol arkadaşlığı ediyoruz” dedi.

Paketten ÜCRETSıZ yararlanmak isteyenlerin BEBEK yazıp 2222’ye göndermeleri ve ve gelen mesajı bebeklerinin doğum tarihi bilgisiyle birlikte yanıtlamaları yeterli oluyor. Pakete üye olunduktan sonra bilgi ve öneriler SMS ve video olarak cep telefonuna gelmeye başlıyor. Ayrıca ONER BEBEK yazıp, babanın Turkcell hatlı cep telefonu numarasını ekleyip, 2222’ye SMS göndererek babanın da paketten ÜCRETSıZ faydalanması sağlanabiliyor.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Turkcell işbirliğiyle anne ve baba adaylarına özel “Bebeğimi Beklerken” paketi.. Detaylı bilgi için tıklayın.

kimse yokk ki senin bıcırık hala uyuyoo mu benimkini emzirdim anakucağına koydum bağırıp duruyo gözler kapanıyo daha yeni uyandı maşallahı var bu gün güzel uyudu aha kendi kendine uyuyacak

anacim nerdeeeeee
aldim cikardim yukari odasina banyo yaptirdim masaj yaptim emzirdim anca simdi simdi gozleri kayiyor uyuyacak.
yaw ben hic kendim uyutmadim oglumu hep kendisi uyudu.dusunuyorumda bu kucagimda uyumalarindada ben bisey yapmadim.kendisi uyudu.

canim ya cok sikintili bi surec olacak senin icin.Allah yardimcin olsun.dilerim hersey gonlune gore olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…