2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh bende dertliyim kızım ne güzel uyurdu ama nazar eğdi. cadı sallanmadan uyumuyorr nasıl alıştıracağım bilmiyorum
çok uykusu gelince zaten uyuyacak bir iki o şekl bekle ağlayıp mızmızlanarak uyuyacak kucağında tur at ewde mesela yada emziği wer yattğı yerde kıçına vurarak uyutmayı dene pışpışla yani:)
hasret hani oto koltugu alacaktin ya benim alisveris yaptigim yer erbay bebe.hem internetden hem de gidip magazalarindan alabiliyorsun.
warmı chicco ürünleri ya acaba bebek arabam chicco sadece chicco oto koltuklarımı uyar
nası uyutuosun cano sallayaraknı kucaktamı??emzklemi?bebek uyandıgı an aynı kosulların saglanmasını istermiş..yada gaz sancısı oldugu zamanda uyuyamıyo benimki..yarım saate bi uyanıyo..
herşekilde canım ayakta sallamıyorum 2kez falan bu zamana dek sallamışımdır oda erken uyumaya alıştırdığım ilk günler düzen otursun die genelde meme emerken uyuor, yada kucağımda başı omzumdayken, bazende bebek arabasında ileri geri sallayarak tabi 3 gündür gündüz uykusu yok denecek kadar az, saat 6 oldu yarım saat uyudu toplasan

22yi boş geçmişsinizkaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun ama bnce boşamayacak hakim sizi il celsede.. bişey talep edecekmisin? yani mal paylaşımı falan war mı? we sen boşanmayı isteyecekmisin? hakim derdiniz ne dediğinde ne ifade wereceksiniz:uhm: 3 aylık çocukla:sm_confused:

http://www.bebiskobebe.com/main/products.asp?cat_ID=58&sub_cat_ID=61
bak burasida gayet uyguna chicco satiyor.
lan hasret arabanin kodunu ismini soylesene chicco yu arayip sorcam sadece chicco urunlerinimi kullanmak zorundayiz arabaya diye.

anammmmmmmm la bu benim oglus 10 dk sonra uyandi simdi daha da cin cin bakiyor ve kendi kendine oyun oynuyor.benim yemek yapmam lazimmmmmmmmm

allah kolaylık ve sabır versin bacım :gitme:

hakkında hayırlısı olsun canım

bilgiler için teşekkür ederiz arkadaşım

kız ebru o nasıl konuşma öle.hasretin dediği gibi ağzımız yamuluyo okurken.hoş ama yaniii

misafirlerimi yolladım.kızıma ne ciciler geldi görseniz.insan hemen giydirmek istiyo.ama çoğu yazlık...

Kızlar nabersiniz??
Ya bişi sorcam size..siz bebişlerinizi kaç saatte bir emziriosunuz???
Benim kızım sürekli emmek istior napıcam bilmiyorum abartısız günümüzün 16 saati emzirmek ile geçiyor...göğüslerim yara oldu..dün artık isyan ettim emzirmiycem diye...anneme mama alalım emzirmicem dedim..doktora gittim dün başka kremler verdi...doktor benden rica etti bak bebeğin çok küçük daha emzirebildiğin kadar emzir bu kremler iyi gelcek dedi...şimdilik kullanıyorum..bakalım nolucak ağrı kesici içiyorum sırf acısı azalsın diye...
bgn kızımın kontrolü vardı...1400 gr almış 3 cm de uzamış çok sağlıklı dedi...bende e
dedimki okadar emmeye alır tab kilo dedim...doktorda dediki bazı çocuklar emmez bazı çocuklarda annelerine bağımlıdır onlar için meme demek anne demek dedi 2 saatte 1 emzirmeye çalış ağlarsada bırak ağlasın biraz dedi...

emzik vermeyi denedin mi belki emme güdüsünü tatmin eder...

kızlar yalancı emziğe nasıl alıştıracam akıl verin bana sürekli atıyor miğdesi bulanıyor her denememde, gazımız hala çok birde 2 veya 3 gün kaka yapmıyoruz bugün dayanamadım ist dr aradım fitil koy dedi koydum 5 dk sonra macun şeklinde kakasını yaptı of of yorgunum

hasret bi düzen tuuttur ya cok karışık gidiosun..yani en azından gögsünde uyumasına cok izin verme emzik ver öyle uyut..ben iki gündür sallamadan uyumaya alıştrdım..

benim oglusta dun cok ugrastı yapamadı kakasını aglayarak uyanıyordu hep uykusundan
bayada uzun surdu.. evde fitil yoktu bende agzına bi cay kasıgı zeytinyag verdim poposunuda ates olcere yag surerek yardımcı oldum oyle cok yaptıki cok rahatladı
bunlar belki eskilerin yaptıkları seyler ve uzak duruyoruz
esim doktor ve gelen annelere hep bunu onerirdim diyor ben bebise sutum haric bir sey verince kendimi kotu hissediyorum ama cocuk rahatlayıncada cok mutlu oluyorum:)
simdide gaz icin bugun ilk kez biogaia yı verdim sonucları soylerim
1 hafta icinde etki gosteriyormus forumlarda aradım ozellikle kanadalıların yazdıgı bi forum vardı cook memnunlar bi tane memnun olmayan cıkmamıs turkiyeyede yeni geldi insallah bende o memnun kalanlar icine girerim gece aglama krizleri kesildi diyorlar DARISI BASIMIZA

bizimkide oyle yapıyordu pes etmedim
simdi daha rahat alıyor onceleri her vermemde öğürürken simdi ara sıra yapıyor ama alıyor
midesi bulanınca zorlamıyordum bi sonraki sefer tekrar deniyordum ustelemeden

http://www.bebiskobebe.com/main/products.asp?cat_ID=58&sub_cat_ID=61
bak burasida gayet uyguna chicco satiyor.
lan hasret arabanin kodunu ismini soylesene chicco yu arayip sorcam sadece chicco urunlerinimi kullanmak zorundayiz arabaya diye.
:lepi: chicco ct 0.1

birazcık reçele bandır cnmyerimseniben

beknur bırak doktr desin 2 saatte 1 die dayanamaz çocuk belkide tam doymuyorda sürekli emiyorCADIARZU emzik wer emme güdüsünü tatmin etsin rahatlatır biraz

ilk ay daha sık ve daha uzun emiyordu sonra aralar acılmaya basladı 3 saate bir emiyor genelde ama tabii bu bazen 2 saat oluyor bazen daha az.. bence buyudukce oda daha seyrek ister.. istediginde agladıgında verin diyorlar bebisinin ihtiyacı var demekki sana kokuna:)

hasret bi düzen tuuttur ya cok karışık gidiosun..yani en azından gögsünde uyumasına cok izin verme emzik ver öyle uyut..ben iki gündür sallamadan uyumaya alıştrdım..

nasıl yapıcam onu uykusu gelince mızmızlanıyo mememi weriorum uyuyo yada emiyo emerken uyuyo napim uyandırimmi zorlaohaoldumsmile

kızlar biz de bugün 40 uçurmaya gittik bugün toplasan 1 saat uyumamıştır ve hala uyumamak için direniyor akannehir

emzik vermeyi denedin mi belki emme güdüsünü tatmin eder...
canım denedim emzik almıyo dili ile itiyo..çok zorlarsam midesi bulanıyo tüm yediğini kusuyo

biogaia ne canım

canım sen kaç saatte bir emziriyosun..ya ben hem meme uçlarım çatladı diye canımın acısından hemde sürekli emzirmekten bıktım artık inanki..dün kafam attı emzirmeyi bırakıcam dedim..düşünsene özellikle son günlerde 15 dk 1 emziriyorum nerdeyse doktorda göğüs uçlarım dinlensin diye dedi...
emzik almıo...acıkınca veriyorum tutsun diye bu seferde boş boş çekip bişi gelmeyince sinirlenip atıyo..
psikolojim bozulmaya başladı artık-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…