- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.701
çok uykusu gelince zaten uyuyacak bir iki o şekl bekle ağlayıp mızmızlanarak uyuyacak kucağında tur at ewde mesela yada emziği wer yattğı yerde kıçına vurarak uyutmayı dene pışpışla yani:)Ahhh bende dertliyim kızım ne güzel uyurdu ama nazar eğdi. cadı sallanmadan uyumuyorr nasıl alıştıracağım bilmiyorum
warmı chicco ürünleri ya acaba bebek arabam chicco sadece chicco oto koltuklarımı uyarhasret hani oto koltugu alacaktin ya benim alisveris yaptigim yer erbay bebe.hem internetden hem de gidip magazalarindan alabiliyorsun.
herşekilde canım ayakta sallamıyorum 2kez falan bu zamana dek sallamışımdır oda erken uyumaya alıştırdığım ilk günler düzen otursun die genelde meme emerken uyuor, yada kucağımda başı omzumdayken, bazende bebek arabasında ileri geri sallayarak tabi 3 gündür gündüz uykusu yok denecek kadar az, saat 6 oldu yarım saat uyudu toplasannası uyutuosun cano sallayaraknı kucaktamı??emzklemi?bebek uyandıgı an aynı kosulların saglanmasını istermiş..yada gaz sancısı oldugu zamanda uyuyamıyo benimki..yarım saate bi uyanıyo..
kızlar slm
bugün mahkeme tarihi mesaj olarak geldi 25 hazirandaymış
benim kaderim hep haziran zaten
21 haziran evlilik tarihim
23 haziran doğum günüm
24 haziran eşimle tanışma tarihimiz
25 haziran boşanma şaka gibi valla
warmı chicco ürünleri ya acaba bebek arabam chicco sadece chicco oto koltuklarımı uyar
http://www.erbaybebe.com/index.php?target=products&product_id=30011
ben bunu almistim 5 aylik hamileyken.sitede yazan fiyatdan ucuza yine oradan aldim.450 tl di.
kızlar slm
23 haziran doğum günüm
kızlar slm
23 haziran doğum günüm
Anadolu Sağlık Merkezi ve Turkcell İşbirliğiyle Anneler Günü için anlamlı hediye
Ücretsiz “Bebeğim Büyürken” Paketi
Sağlıkta referans olma vizyonuyla dünya standartlarında hizmet sunan Anadolu Sağlık Merkezi ve Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, bu yıl Anneler Günü’nde, yeni doğum yapmış annelere çok özel bir hediye sunuyor.
Anadolu Sağlık Merkezi ve Turkcell işbirliğiyle hazırlanan, 0–1 yaş bebek izleme paketi “Bebeğim Büyürken”den, yeni bebek sahibi olmuş tüm aileler ÜCRETSİZ yararlanabiliyor.
Gebelere yönelik hazırlanan ve Mart ayında anne adaylarına sunulan “Bebeğimi Beklerken” bilgilendirme paketinin devamı niteliğinde olan “Bebeğim Büyürken” paketi içeriğinde; bebeğin fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimiyle ilgili bilgiler, aşı ve sağlık kontrolü takvimi, beslenme önerileri, kız ve erkek çocuklara ayrı boy ve kilo takibi, genel öneriler ile hekim videoları yer alıyor.
Anadolu Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları ile çocuk ve ergen psikiyatristi tarafından geliştirilen “Bebeğim Büyürken” paketi kapsamında annelere haftada minimum dört, babalara haftada bir mesaj gönderiliyor. Ayrıca bilgilendirici videolar da paylaşılıyor. Paket, her türlü cep telefonu modeliyle uyumlu olarak çalışıyor.
Bebeğim Büyürken paketi ile yeni bebek sahibi olmuş annelerin, doğumdan sonra da doğru bilgilere ulaşmalarını hedeflediklerini belirten Anadolu Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Sokullu; “İlk bir yıl bebeklerin sağlık takipleri için çok önemlidir. Bu nedenle bu süre boyunca bebeğiniz, sağlıklı olsa bile mutlaka hekim takibinde olmalıdır. Sağlam çocuk kontrolleri, çocukların daha sağlıklı büyümesini, olası sorunların erken tanı ve tedavisini, ailelerin çocuk bakımı konusunda bilgilendirilmelerini ve aşılamanın gecikmeden yapılmasını sağlar. Bu paketle anne ve babaların doğumdan sonra sık sık sordukları sorulara ve merak ettikleri konulara cevap veriyoruz. Onlara, bu önemli dönemde de yol arkadaşlığı ediyoruz” dedi.
Paketten ÜCRETSİZ yararlanmak isteyenlerin BEBEK yazıp 2222’ye göndermeleri ve ve gelen mesajı bebeklerinin doğum tarihi bilgisiyle birlikte yanıtlamaları yeterli oluyor. Pakete üye olunduktan sonra bilgi ve öneriler SMS ve video olarak cep telefonuna gelmeye başlıyor. Ayrıca ONER BEBEK yazıp, babanın Turkcell hatlı cep telefonu numarasını ekleyip, 2222’ye SMS göndererek babanın da paketten ÜCRETSİZ faydalanması sağlanabiliyor.
Anadolu Sağlık Merkezi ve Turkcell işbirliğiyle anne ve baba adaylarına özel “Bebeğimi Beklerken” paketi.. Detaylı bilgi için tıklayın.
Kızlar nabersiniz??
Ya bişi sorcam size..siz bebişlerinizi kaç saatte bir emziriosunuz???
Benim kızım sürekli emmek istior napıcam bilmiyorum abartısız günümüzün 16 saati emzirmek ile geçiyor...göğüslerim yara oldu..dün artık isyan ettim emzirmiycem diye...anneme mama alalım emzirmicem dedim..doktora gittim dün başka kremler verdi...doktor benden rica etti bak bebeğin çok küçük daha emzirebildiğin kadar emzir bu kremler iyi gelcek dedi...şimdilik kullanıyorum..bakalım nolucak ağrı kesici içiyorum sırf acısı azalsın diye...
bgn kızımın kontrolü vardı...1400 gr almış 3 cm de uzamış çok sağlıklı dedi...bende e
dedimki okadar emmeye alır tab kilo dedim...doktorda dediki bazı çocuklar emmez bazı çocuklarda annelerine bağımlıdır onlar için meme demek anne demek dedi 2 saatte 1 emzirmeye çalış ağlarsada bırak ağlasın biraz dedi...
çok uykusu gelince zaten uyuyacak bir iki o şekl bekle ağlayıp mızmızlanarak uyuyacak kucağında tur at ewde mesela yada emziği wer yattğı yerde kıçına vurarak uyutmayı dene pışpışla yani:)
warmı chicco ürünleri ya acaba bebek arabam chicco sadece chicco oto koltuklarımı uyar
herşekilde canım ayakta sallamıyorum 2kez falan bu zamana dek sallamışımdır oda erken uyumaya alıştırdığım ilk günler düzen otursun die genelde meme emerken uyuor, yada kucağımda başı omzumdayken, bazende bebek arabasında ileri geri sallayarak tabi 3 gündür gündüz uykusu yok denecek kadar az, saat 6 oldu yarım saat uyudu toplasan
22yi boş geçmişsinizkaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun ama bnce boşamayacak hakim sizi il celsede.. bişey talep edecekmisin? yani mal paylaşımı falan war mı? we sen boşanmayı isteyecekmisin? hakim derdiniz ne dediğinde ne ifade wereceksiniz:uhm: 3 aylık çocukla:sm_confused:
kızlar yalancı emziğe nasıl alıştıracam akıl verin bana sürekli atıyor miğdesi bulanıyor her denememde, gazımız hala çok birde 2 veya 3 gün kaka yapmıyoruz bugün dayanamadım ist dr aradım fitil koy dedi koydum 5 dk sonra macun şeklinde kakasını yaptı of of yorgunum
:lepi: chicco ct 0.1http://www.bebiskobebe.com/main/products.asp?cat_ID=58&sub_cat_ID=61
bak burasida gayet uyguna chicco satiyor.
lan hasret arabanin kodunu ismini soylesene chicco yu arayip sorcam sadece chicco urunlerinimi kullanmak zorundayiz arabaya diye.
kızlar yalancı emziğe nasıl alıştıracam akıl verin bana sürekli atıyor miğdesi bulanıyor her denememde, gazımız hala çok birde 2 veya 3 gün kaka yapmıyoruz bugün dayanamadım ist dr aradım fitil koy dedi koydum 5 dk sonra macun şeklinde kakasını yaptı of of yorgunum
Kızlar nabersiniz??
Ya bişi sorcam size..siz bebişlerinizi kaç saatte bir emziriosunuz???
Benim kızım sürekli emmek istior napıcam bilmiyorum abartısız günümüzün 16 saati emzirmek ile geçiyor...göğüslerim yara oldu..dün artık isyan ettim emzirmiycem diye...anneme mama alalım emzirmicem dedim..doktora gittim dün başka kremler verdi...doktor benden rica etti bak bebeğin çok küçük daha emzirebildiğin kadar emzir bu kremler iyi gelcek dedi...şimdilik kullanıyorum..bakalım nolucak ağrı kesici içiyorum sırf acısı azalsın diye...
bgn kızımın kontrolü vardı...1400 gr almış 3 cm de uzamış çok sağlıklı dedi...bende e
dedimki okadar emmeye alır tab kilo dedim...doktorda dediki bazı çocuklar emmez bazı çocuklarda annelerine bağımlıdır onlar için meme demek anne demek dedi 2 saatte 1 emzirmeye çalış ağlarsada bırak ağlasın biraz dedi...
hasret bi düzen tuuttur ya cok karışık gidiosun..yani en azından gögsünde uyumasına cok izin verme emzik ver öyle uyut..ben iki gündür sallamadan uyumaya alıştrdım..
canım denedim emzik almıyo dili ile itiyo..çok zorlarsam midesi bulanıyo tüm yediğini kusuyoemzik vermeyi denedin mi belki emme güdüsünü tatmin eder...
biogaia ne canımbenim oglusta dun cok ugrastı yapamadı kakasını aglayarak uyanıyordu hep uykusundan
bayada uzun surdu.. evde fitil yoktu bende agzına bi cay kasıgı zeytinyag verdim poposunuda ates olcere yag surerek yardımcı oldum oyle cok yaptıki cok rahatladı
bunlar belki eskilerin yaptıkları seyler ve uzak duruyoruz
esim doktor ve gelen annelere hep bunu onerirdim diyor ben bebise sutum haric bir sey verince kendimi kotu hissediyorum ama cocuk rahatlayıncada cok mutlu oluyorum:)
simdide gaz icin bugun ilk kez biogaia yı verdim sonucları soylerim
1 hafta icinde etki gosteriyormus forumlarda aradım ozellikle kanadalıların yazdıgı bi forum vardı cook memnunlar bi tane memnun olmayan cıkmamıs turkiyeyede yeni geldi insallah bende o memnun kalanlar icine girerim gece aglama krizleri kesildi diyorlar DARISI BASIMIZA
canım sen kaç saatte bir emziriyosun..ya ben hem meme uçlarım çatladı diye canımın acısından hemde sürekli emzirmekten bıktım artık inanki..dün kafam attı emzirmeyi bırakıcam dedim..düşünsene özellikle son günlerde 15 dk 1 emziriyorum nerdeyse doktorda göğüs uçlarım dinlensin diye dedi...:lepi: chicco ct 0.1
birazcık reçele bandır cnmyerimseniben
beknur bırak doktr desin 2 saatte 1 die dayanamaz çocuk belkide tam doymuyorda sürekli emiyorCADIARZU emzik wer emme güdüsünü tatmin etsin rahatlatır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?