2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim 3 saatte 1 yada 2 saatte1 olsa neyse 15 dk 1 olduğu oluyo emzirip koyuyorum altına bakıyorum gazını da çıkarıorum yatırıorum pat diye uyanıp açlıktan ölücek gibi aranıo emzikte istemiyo..nefes aldırmıyo resmen dün tuvalete bile saatler sonra gittim düşün yani...
dün şartellerim attı çocuktan vazgeçtim canımın acısından dolayı..anneme dedim sen ilgilen...bi süre sakinleşmek istedim... ama sonra böle düşündüğüme çok pişman oldum töğbe ettim sonra...

Son düzenleme:

benimki de almıyordu bir kaç gündür alışmaya başladı pes etme günde bir kaç defa dene her emmek istediğinde olmasa da; oğlum az önce ilk defa ağzında emzikle uyudu, hafif reçele ya da pekmeze bandır birden alışmıyorlar, halimize bak ya millet alışmasın diye bakar biz de ne yapsak da alışsa diye bakıyoruz bilmiyorumkismile

herkese iyi akşamlar:)

beknurcum bizim 1 ay önceki halimizi tarif ediyorsun sanki:)) oğlum doğduğu günden beri beni dev meme olarak görüyor sanıyordum:) dr yalancı emzik ver dedi almadı hala da almıyor.moralini bozma sakın.zamanla azalıyor emme güdüsü.benimki hala genelde emerek uyuyor ama eskisi kadar çok emmiyor.gücleniyorlar daha cok emiyorlar karınları da hemen acıkmıyor sıpaların.maşallah emmesi daha iyi..
yaraların için de sakın gögüslerinin günlük bakımını yaparken sabun kullanma sadece su kullan kurula e kremlen..dr öyle demişti..çok işe yaradı ben de.opuyorumnanaktan

beknur acaba bebis doymadıgındanmı emiyor yoksa baska sıkıntısımı var cunku anne sutunun sakinlestirici bi yapısı varmıs mesela kimi aglayan bebek orda rahatlıyor
biogaia probiyotik bakteri (activi yogurt gibi) iceriyor ve bagırsakları duzenliyormus
kolikli gazlı bebekler icin oneriliyor bizde aksam aglama krizleri saatlerce sancı cekmeler yasıyoruz ilk dogudugu gunden beri simdide bunu deniyorum ama yorumlar oyle olumluyduki bugunden umut dogdu icime

su ilaclar bi ben de işe yaramadı sanırıımm biz biogaia da kullandık.benim oğlan sadece emince iyileşiyor..hatta sürekli ağlıyor diye kaka -kan tahlili yapıldı bişey cıkmadı ..cok güvenme canımcım sonra insanın psikolojisi bozuluyor.en iyi ilac zaman olacak bunlar hep sanırım.dırtını yapınca cok mutluyuz..tüm mutluluğumuz oğluşumun dırtına ve gurkuna bağlı idilaelaelaelaelae son günlerde daha iyiyiz:)maşallahh

iyi geceler kızlarrr yine iki günlük bi ara verdim herkesler iyidir inşallahhh
dün doğum yapan arkadaşıma gittim bebiş sevmeye bugünde kardeşimin doğumgünü vardı annemdeydim minik kuşum yatağını aradı hiç uyumadı sadece kucağımda akşama kadar toplasan 1 saat uyumuştur eve geldik banyo yaptırdık banyo yaparken sesi çıkmayan oğluşum uykusuzluğun verdiği huzursuzlukla bu sefer çok ağladı üzerini giydirirken uyudu kaldı yavrum 7 de uyudu hala uyuyor bu arada bende işlerimi hallettim çamaşır ütü falan derken bu saat oldu
yoruldum sizlere bi bakıyım yatarım dedim ama uyku akıyo gözümden geçmiş bakmaya mecalim kalmamış mirmirmirmir
neyse güzeller çok öptüm hepinizi iyi ve huzurlu geceler size ve meleklerinizeboshayallersmile

benim oglum biraz enteresan dogdugundan beri emmesi icin ben zorluyorum cunku sariligi vardi ve yeni gecti.
ilk ay 2 saatte bir emziriyordum gecede kaldiriyordum emsin diye.
2.ay gunduzleri 3 saatte bir emziriyorum uyuyorsa uyandiriyorum.uyandirmak icinse tek etkili yol altini acmak.geceleri son 2 haftadir rahatim yatakdan kalkmadan emziriyorum.
normaldede dogdugundan beri gece altini acmam.
son 2 haftadir yani usuttugunden beri (gerci masallah iyilesti askim benim) beraber uyuyoruz.gece aciktiginda kendisi kalkiyor bende yatar pozisyonda kendime dogru cekip emziriyorum.sonra sabah 5 6 arasi yine kendisi kalkiyor.yine emziriyorum uyuyor.yalanci emzik vermiyorum artik geceleri cunku agzindan atip tekrar istiyor bu da beni deli ediyor.100 kere emzik atiyor 100 kere geri istiyor :)
artik geceleri gazinida almiyorum.farkinda olmadan guzel bi duzen tutturmusum.aciktiginda kendisi kalkiyor geceleri artik.
normaldede ben uyutmam pasayi.gunduzleri emziriyorum gazini aliyorum.gazini alirken kucagimda uyursa ayri tabi.onun haricinde uyumasi icin gunduz ana kucagina yada koltuga battaniyesini serip yuzustu birakiyorum.kendi kendine uyuyor.gerci gunduzleri artik pek uyumuyor oglusum.
bu arada farkinda olmadan tracy hogg un yatir kaldir yontemini yapiyormusum besiginde yatarken.yarindan itibaren besiginde yatiracagim yine.odasida artik sicak.
kamerayi acar yatak odamda uyurum.zaten eh dese kameranin alarmi zir zir otuyor.

memişlerinbizi oyuncak haline getirtmeyin canlarımmm..dr bana bu yuzden emzige alışsın rehin alır seni gece gündüz demişti..bende takıorum agzına..sonra sewdigi bi pozisyon var.tamamen yan yatırıp kundagının bi kısmıyla emzigini sıkıştırıyorumki düşmesin agzından diye inan sadece burun acıkta oluucak öyle seviyo..ama emzik düşmesin agzından..sallamyın ama cok cok poposuna pış pışşş..uyuyana kadar hafifce pışşş pışşş yapıorum..braz tanıyın bakın neyden hoşlanıyo..tmm gaz sancısı olunca benmkide rahat drmuyo ok ama lmayınca siz alıştrın düzene..noluur uyku cok önemli..sizleri cok sewiorum inanın böyle anatınca üzülüom yaw elimden ne gelsede söylesem..ben yasamıomuyum yasıorum ama simdiden bi zdüzen tutturun..yatakta aglarsa elinzi verin.ceren in paylaştıgı uyku düzenndeki gibi yaptım işe yaradı..mızmızlanıca biraz kucagıma aldım ama sallamadım ve ayakta dolandrmadım otrdugum yerden..sonra tekrar yatagına koyup emzigi taktım ..sallamadan kendi kendine daldı..bende hafifce pışşş pışşşş sessiz sessiz..

ilk defa bu saate ayaktayım..kayınvaldem rahatszlanmış midesini üşütmüş sıtma tutmuş acile götürdü eşim biraz önce..bende uyuyamadı tabii..üzüldüm ya..:çok üzgünüm:

bizz gece kuşları yine moddayız bugün....uyumuyo bu sıpa geceleri yaaa...artık vücudum ne zaman pes edip bitap düşecek bilmiyorum bu uykusuzluktan....bu son 3 gündür memeye taktı.meme dışında hiçbir şekilde uyumuyo...ve memeden çektiğim an uyanıyo.emzik de aldıramadım ne ettimse almadı..reçeller sürdüm olmadı...şu an kızçem mememde ben de tek elle yazıyorum...bakalım kaçta uyuycaz...

canım biz de aynıyız.uyurken tam 2 saatte bir uyanıyo ama uyanıksa 1 saatte bir emmek istiyo.2 saat dayanamıyo....az miktarda olsa emiyo ,üstünü tamamlıyo yani...

ilk defa bu saate ayaktayım..kayınvaldem rahatszlanmış midesini üşütmüş sıtma tutmuş acile götürdü eşim biraz önce..bende uyuyamadı tabii..üzüldüm ya..:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım

hala uyumadık.çıldırmak üzereyim.senağlamayaklaşık 2 saattir ağlıyo meme istiyo ben de inadımı ettim vermedim.ama ne oldu yine o kazandı

günaydın canlar kociş geldi kızıyla oynuyor yatakta bnde dükkanda pcyi açtım bide size bakiim dedim bizde dün gece biraz huysuzduk 11de ancak uyutabildim hep mızmızlandı, dedim heralde bu gece nöbetçiyiz allahtan öle olmadı sabah 7de uayndı neyseki, bizde önce werem sawaş dispanserine aşıya ordanda doktorumuza gidicez zaten yakınlar 1 saat sonra çıkarım bakalım cicoşum ne kadar büyümüş 6kg ye wardı mı acaba 4,5 gündür çıkmadık tartıya:ecrin_bebek: öpüyorum döndüğümde gelişmeleri paylaşırım

Arzum AR 861 Bebbe telsizi almayı düşünüyorum araştırırken seni gördüm sen de aynısından almışsın memmunmusun tavsiyeedersen bende aynısından alacağım şimdiden teşekürler

günaydın kızlar.. hasretcim maşallah nazar değmesin helin cerenin uykusu düzene girmiş ben yine zombi gibi dolanıyorum ortalıkta gece uykularımız yok denecek kadar az benim oğluş memeye çok düşkün sürekli emmek istiyo yalancı memeyide almadı ne yaptımsa yok gece en fazla 2 saatte bir kalkıp emiyo ki b u 1 1,5 saatte birde oluyo bidaha bizde düzene girsek akşam saat 9 gibi uyuyo gündüz uykumuz toplasan 2 saat belki allah yardımcımız olsun çok zor çok...

selam güzeller..bugün dr a gidiorum ama kendim için..boynum coook kötü..:bbo:2 de randewum var..belkim ordanda kaş aldrmaya giderim diyecem ama o kaş koltugu boynumu hepten sakatnı eder acep??CADIARZUama cok fena kaşlar...anneler gününde bakımlı olmam lazım..bilemiorum yani baba kız ne düşünüyolr benim için.aklinialirimsmile

günaydın canlar hepinizeopuyorumnanaktan

size sorularım var ???
bugün akşam oğluşa bişeyler almaya gideceğiz malum büyüdüler sıpalar.peki ne almam lazım.kısakollu tuumlar alsam diyorum.yine kısa kollu çıtçıtlı badyler.burda havalar fena şuan evde hiçbirşey yakmıyorum ve 28 derece.dışarısıda yanıyor insanlar denize giriyor düşünün yani.bizim yavrunun üstünde şimdi sadece kısakollu bady var yinede terliyor.uzun kollular artık yakar mı diyorum???birde bezde 3 numaraya geçeceğim çok büyük değildir heralde bu yenidoğanlarda sıkıyor artık.

valla çocuk için nafaka istedim zaten eşyalar falan hepsi bende kalacak onları hallettik davayı ben açtım zaten hakim sorduğunda ne diyeceğim açıkçası bilmiyorum huzursuzlukları ve eşimin sıkıntısını anlatırım sonunda da asıl boşanmayı o istiyor der çıkarım işin içinden :) şuanda hala aynı evde yaşıyoruz zaten bazen gülüyorum halimize iki arkadaş gibi yaşıyoruz valla

yazgıcım bo bol kolsuz ve ve kısa kollu badiler al ve şort tulumlar al ben altınoluk için öyle aldım
gerekirse yelek giydirirsin birde biraz büyük al rahat etsin çocuk sıcakta zaten darlanır önümüzdeki haftasonu inşallah orda olucak özledim oaraları gelince görüşürüz bebekini öp benim yerime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…