- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.721
ilk ay daha sık ve daha uzun emiyordu sonra aralar acılmaya basladı 3 saate bir emiyor genelde ama tabii bu bazen 2 saat oluyor bazen daha az.. bence buyudukce oda daha seyrek ister.. istediginde agladıgında verin diyorlar bebisinin ihtiyacı var demekki sana kokuna:)
canım sen kaç saatte bir emziriyosun..ya ben hem meme uçlarım çatladı diye canımın acısından hemde sürekli emzirmekten bıktım artık inanki..dün kafam attı emzirmeyi bırakıcam dedim..düşünsene özellikle son günlerde 15 dk 1 emziriyorum nerdeyse doktorda göğüs uçlarım dinlensin diye dedi...
emzik almıo...acıkınca veriyorum tutsun diye bu seferde boş boş çekip bişi gelmeyince sinirlenip atıyo..
psikolojim bozulmaya başladı artık-tatlicadiarzu-
Kızlar nabersiniz??
Ya bişi sorcam size..siz bebişlerinizi kaç saatte bir emziriosunuz???
Benim kızım sürekli emmek istior napıcam bilmiyorum abartısız günümüzün 16 saati emzirmek ile geçiyor...göğüslerim yara oldu..dün artık isyan ettim emzirmiycem diye...anneme mama alalım emzirmicem dedim..doktora gittim dün başka kremler verdi...doktor benden rica etti bak bebeğin çok küçük daha emzirebildiğin kadar emzir bu kremler iyi gelcek dedi...şimdilik kullanıyorum..bakalım nolucak ağrı kesici içiyorum sırf acısı azalsın diye...
bgn kızımın kontrolü vardı...1400 gr almış 3 cm de uzamış çok sağlıklı dedi...bende e
dedimki okadar emmeye alır tab kilo dedim...doktorda dediki bazı çocuklar emmez bazı çocuklarda annelerine bağımlıdır onlar için meme demek anne demek dedi 2 saatte 1 emzirmeye çalış ağlarsada bırak ağlasın biraz dedi...
beknur acaba bebis doymadıgındanmı emiyor yoksa baska sıkıntısımı var cunku anne sutunun sakinlestirici bi yapısı varmıs mesela kimi aglayan bebek orda rahatlıyor
biogaia probiyotik bakteri (activi yogurt gibi) iceriyor ve bagırsakları duzenliyormus
kolikli gazlı bebekler icin oneriliyor bizde aksam aglama krizleri saatlerce sancı cekmeler yasıyoruz ilk dogudugu gunden beri simdide bunu deniyorum ama yorumlar oyle olumluyduki bugunden umut dogdu icime
canım biz de aynıyız.uyurken tam 2 saatte bir uyanıyo ama uyanıksa 1 saatte bir emmek istiyo.2 saat dayanamıyo....az miktarda olsa emiyo ,üstünü tamamlıyo yani...benim 3 saatte 1 yada 2 saatte1 olsa neyse 15 dk 1 olduğu oluyo emzirip koyuyorum altına bakıyorum gazını da çıkarıorum yatırıorum pat diye uyanıp açlıktan ölücek gibi aranıo emzikte istemiyo..nefes aldırmıyo resmen dün tuvalete bile saatler sonra gittim düşün yani...
dün şartellerim attı çocuktan vazgeçtim canımın acısından dolayı..anneme dedim sen ilgilen...bi süre sakinleşmek istedim... ama sonra böle düşündüğüme çok pişman oldumtöğbe ettim sonra...
ilk defa bu saate ayaktayım..kayınvaldem rahatszlanmış midesini üşütmüş sıtma tutmuş acile götürdü eşim biraz önce..bende uyuyamadı tabii..üzüldüm ya..:çok üzgünüm:
bebk telsizini sipariş ettim bugün kızlar haftaya salı falan gelir herade arzumun çift yönlü falan
.evindenal.com/urun/arzum-ar-861-cift-yonlu-bebek-telsizi.aspx]Arzum AR 861 Bebbe Çift Yönlü Bebek Telsizi - Anne & Bebek Ürünleri[/url]
çok iyi özellkleri war
günaydın canlar kociş geldi kızıyla oynuyor yatakta bnde dükkanda pcyi açtım bide size bakiim dedim bizde dün gece biraz huysuzduk 11de ancak uyutabildim hep mızmızlandı, dedim heralde bu gece nöbetçiyiz allahtan öle olmadı sabah 7de uayndı neyseki, bizde önce werem sawaş dispanserine aşıya ordanda doktorumuza gidicez zaten yakınlar 1 saat sonra çıkarım bakalım cicoşum ne kadar büyümüş 6kg ye wardı mı acaba 4,5 gündür çıkmadık tartıya:ecrin_bebek: öpüyorum döndüğümde gelişmeleri paylaşırım
valla çocuk için nafaka istedim zaten eşyalar falan hepsi bende kalacak onları hallettik davayı ben açtım zaten hakim sorduğunda ne diyeceğim açıkçası bilmiyorumçok uykusu gelince zaten uyuyacak bir iki o şekl bekle ağlayıp mızmızlanarak uyuyacak kucağında tur at ewde mesela yada emziği wer yattğı yerde kıçına vurarak uyutmayı dene pışpışla yani:)
warmı chicco ürünleri ya acaba bebek arabam chicco sadece chicco oto koltuklarımı uyar
herşekilde canım ayakta sallamıyorum 2kez falan bu zamana dek sallamışımdır oda erken uyumaya alıştırdığım ilk günler düzen otursun die genelde meme emerken uyuor, yada kucağımda başı omzumdayken, bazende bebek arabasında ileri geri sallayarak tabi 3 gündür gündüz uykusu yok denecek kadar az, saat 6 oldu yarım saat uyudu toplasan
22yi boş geçmişsinizkaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun ama bnce boşamayacak hakim sizi il celsede.. bişey talep edecekmisin? yani mal paylaşımı falan war mı? we sen boşanmayı isteyecekmisin? hakim derdiniz ne dediğinde ne ifade wereceksiniz:uhm: 3 aylık çocukla:sm_confused:
günaydın canlar hepinizeopuyorumnanaktan
size sorularım var ???
bugün akşam oğluşa bişeyler almaya gideceğiz malum büyüdüler sıpalar.peki ne almam lazım.kısakollu tuumlar alsam diyorum.yine kısa kollu çıtçıtlı badyler.burda havalar fena şuan evde hiçbirşey yakmıyorum ve 28 derece.dışarısıda yanıyor insanlar denize giriyor düşünün yani.bizim yavrunun üstünde şimdi sadece kısakollu bady var yinede terliyor.uzun kollular artık yakar mı diyorum???birde bezde 3 numaraya geçeceğim çok büyük değildir heralde bu yenidoğanlarda sıkıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?