2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol şebnemcim yani sende biliyorsun buralar yanıyor bu mevsimde cayır cayır uzun kollular yakar yavruları gibi geliyor en iyisi dediğin gibi yapayım üşürse çaresine bakılır nasıl olsa.gelince görüşelim evet.sende öp bızdığı yerime birde gıdısından kokla:asigim:

canım ya ne güzel biz daha ısınamadık kışlıklardan cıkamadık yani ufo yakıorum artık ama sobayı bıraktım..bencede en cok giydirilen cıtctlı badiler..ama o bile pamuklu olsun yazgı cım terini ceksin..dr bu cıtlı badinin altına iç zıbın giydirin daha saglıklı olur demişti..o yuzden yazın zıbın giyemeyecegi için pamuklu olmasına dikkat et..hihoyyyt..yaz gelmiş oaralara yaw

şebnem cim tabiki hayırlısı olsun senin ve bebegin için ama bu bayagıdır sorunlar varmydı ani verilmiş bi karar mı??

geçmiş olsun canım yaaa.böyle yağmurla ilgilenmekte zor oluyordur değil mi?inşaallah biran evvel geçer.koltuğa yatmadan alsınlar kaşını.ağda masasına falan yat yada ne bileyim oturur pozisyonda falan aldır.ben hep kendim alıyorum ama şimdilerde ne zor geliyor ağda yapacağım bende nasıl üşeniyorum anlatamambenneyaptımki.

kızlar merhaba, umarım herkes iyidir...
elin gözü taşı deler derlerdi ya dün iyice inandım. dün kırk uçurma gezmesine gittik bebişle. e tabii bebişi güzelce giydirdik. gittik gezmeye orada pek sorun yapmadı uyudu koltuğunda. iki defa bir pırtladı herkes ay ne güzel falan dedi. eve geldik. Elvin başladı çırpınmaya nasıl ağlıyor ama dersin bir yerini kesiyorlar. emzireyim dedim göğsümü bir çıkardım fosss süt yok. sıkıyorum sıkıyorum süt gelmiyor (orada emzirmiştim de tabii) ben 85 bedenden 100 beden sütyene çıkmıştım. kaç kere ateşlendim hastalandım göğüslerimin doluluğu yüzünden. bebek bağırır bir yandan çocuk yakamı parçalıyor açlıktan. evde mama vardı bari mama vereyim dedim (taaa ilk doğduğunda almıştık ne olur ne olmaz) onun da son kullanma tarihi geçmiş mi!!! artık humana bilmem ne içtim ama hemen gelmiyor ki meret!!!yavrumm kuş gibi çırpına çırpına uyudu. sonra giydirdiğim kıyafete bir baktım çıt çıtlarından yırtılmış. yani hepimiz elimizden geldiğince kaliteli markalı şeyler alıyoruz yavrularımıza öyle dandik bir şey değildi ve ilk defa giydirmiştim daha... öyle yani. dün gece okuya üfleye bi-hal oldum. Allahım hepimizin yavrularını kem gözlerden korusun... senağlama

Boşver arkadaşım sıkma canını... el bebeyle boşanmak isteyen baba sıksın canını. acaba her ikiniz de birbirinizden bekliyor olabilir misniz ki ilk adımı? hani kocan boşanalım demiştir ama şimdi pişman olmuştur gururuna yediremiyordur. var mı böyle bir ihtimal?? aynı evde yaşayabildiğinize göre halledilemeyecek bir şey değil sanki??

arkadaşlar merhaba
benim 53 günlük bir oğlum var ve merak ettiğim bir konu var. hep 2 saatte 1 emmek isterdi ama 2 gündür 3-4 saati buluyor emmesi. bir huzursuzluğu yok uyuyor uyandığında gülüyor. çoğu zaman 3-4 saat geçmesine karşın genede ağlamıyor ama ben yinede acıkmıştır diye emziriyorum ve emiyorda. sizin bebeklerinizde de böyle oldumu yoksa benim bebeğimde bir iştahsızlıkmı söz konusu.

Mavidüşler anlaşmalı olduğunuz için hakim size emin misiniz diye ve belirlediğiniz anlaşma şartlarının doğru olup olmadığını soracak.Çocuk ile baba arasında görüşme günlerini , mal paylaşımının ne olduğunu nafaka miktarını belirleyecek.Yani 5 dakikalık bir işlem.

eee nede olsa karadeniz ebrum nekadar yaz gelsede güven olmaz pek orda havaya.tabii pamuklu olmasına çok özen gösteriyorum zaten bencede çok önemli.

nee gözmüş yaa gittiğin yerdeki insanların.ben çok çok inanırım nazara.kıyamam yavruna.boşuna dememişler nazardan çatlar insan diye.canım mutlaka üstüne dua tak nazar duası sar bişeye boncukla beraber tak üstüne ben daha yapamadım ama bende yapacağım.Allah korusun bebeklerimizi nazardan.ee şimdi sütün geldimi bari???

sorma canım sorma... ilginç olan da o bebeğin üzerinde maaşallah, cevşen, nazar boncuğu vardı... nazar duasını da yapayım bari. belki de benimm de üzerime bir şey takmam lazım. sabah geldi sütüm şükür ki!!!

ilk defa bu saate ayaktayım..kayınvaldem rahatszlanmış midesini üşütmüş sıtma tutmuş acile götürdü eşim biraz önce..bende uyuyamadı tabii..üzüldüm ya..:çok üzgünüm:

geçmiş olsun ebru, bu arada sende azerilik var mı? dün şive özelliklerini çok iyi kullanıyordun.

hala uyumadık.çıldırmak üzereyim.senağlamayaklaşık 2 saattir ağlıyo meme istiyo ben de inadımı ettim vermedim.ama ne oldu yine o kazandı

bu gece nöbetçi çokmuş anlaşılan. geçmiş olsun arkadaşlar.

bende kg haftalık tartmak için bebek tartısı sipariş ettim:)

ya bebek tartısı yerine dijital tartı alsaydın keşke biz onu kullanıyoruz, önce yalnız tartılıyorum sonra bebekle oldukça da yakın sonuç alıyoruz, bebek tartısı çok kısa vadeli.

geçmiş olsun tekrar umarım tedavin en kısa zamanda olur. ben de saç boyatacağım ama kuaför hafta içi sabah gel dedi anneler gününü pespaye bir biçimde karşılayacağım :sinifsinif:

bence evde giydirmek için sadece alttan çıtçıtlı kolsuz bacaksız badilerden al ya da onların kısa kollularından balıkesir soğumaz bu saatten sonra evde de en rahat onlar olur zaten ben öyle yapacağım, dışarısı için de mümkün olduğu kadar ince tulumlar ya da şortlu takımlar bak

Arzum AR 861 Bebbe telsizi almayı düşünüyorum araştırırken seni gördüm sen de aynısından almışsın memmunmusun tavsiyeedersen bende aynısından alacağım şimdiden teşekürler
KESİNLKLE TAWSİYE EDERİM CNM BEN ÇOK ARAŞTIRIP ALDIM TAM DONANIMLI SES KALİTESİ ÇOK İYİ EWDE PIRTLASA BİZ DÜKKANDAN DUYUYORUZ KARŞILIKLI KONUŞULMASI ÇOK İYİ OLUYO BİZM İÇİN EŞİMLE EWDEN DÜKKANA KONUŞABİLİORUZ , 5 TANE NİNNİSİ WAR ÖZELLKLE 3 NUMARALI NİNNİDE UYUMAYA BAYILIYO KIZIM, AYRICA GECE LAMBASINIDA KULLANIYORUZ ÇOK İŞE YARIYO...
zor bela bu kadar düzeltebildim cnm, yalancı memeyi aldırmadan düzene sokmak çok zor uykuuyu emme güdüsü tatmin olmadığından sürekli seni isteyecek, emmk istycek we bu işini zorlaştırır açken dene meme wermeyi reçele fln sür azcık çilek reçeli mesela:)) bn öyle tutturdum
bende kg haftalık tartmak için bebek tartısı sipariş ettim:)
ne kadarmış onlar yaa?
geçmiş olsun canım bizde daha çıkamadık aşıya siparişler yoğun eşim minübüsle çıktı onu bekliyoruz.. werem aşısı nerden wuruluyo????
kız daha yeni doğan 1mi kullanıyosunakannehir biz 3e geçeli 15gün oldu, gayet iyi oluyo büyük değil cnm.
zaten öyle demen gerekio bncede at üstünden yükü, aynı ewde yaşadığınızıda belirtkaydirigubbakcemile3, çocuk yaptım die azıttı die söyle hatta da hakim bi aşağılar belki o manyakı

belki doyuyordur cnm gece benim kızda örneğin10da uyuduysa 2de 3te uyanıyor emmek için, artık dein uykuya geçiolar cnm

bnce şebnem; benden çok eşim istiyor ben emin değilşim dese....?

biz de çok çekiyoruz nazardan, cevşeni nazarlığı duası herşeyi üzerinde ama oldu mu oluyor işte annem bir taraftan eşimle ben başka taraftan okuya okuya felç oluyoruz.

slm millet ben dünden beri sadece okuyup yorum yazabildim, biraz canım sıkkın. sayın milli eğitim bakanımız ve bakanlığımız bize sıkı bir kazıkattı doğuda görev yapmakta olan öğretmenler olarak yastayız. 6mayıs2010 tarihine kadar doğu görevini henüz yapmamış olanları affetti yani doğu görevinden muaf hale getirdi bu durumda bizim buradan çıkışımızı en az önümüzdeki 3 yıl için imkansız hale getirdi, biz seneye gidecektik ya :sinifsinif: bütün hayallarim alt üst oldu. mafoldumben
burada hdrellezi bile bilmiyorlar dün edirneli bir arkadaşla öğretmen evinin bahçesinde oturarak hıdrellez kutladık mafoldumben seneye o da olmayacak eş durumundan antalyaya gidiyor bu yaz, kimsesiz ve mahsur kaldım burada mafoldumben

zemheri '' Allah kurtarsın''. biz de 3,5 yıl y.ovada çalıştık.bilirim oraların zorluğunu. yani ben boşu boşuna oralarda sürünmüşüm. adaletsiziliğe bakar mısın? En kısa zamanda tayinin çıkar inşallah...

3 yıldır buradayım 1 yılım kaldı diye seviniyordum, eşim sınıf öğretmeni 8 yıldır burada, burada göreve başlamış 10 yıllık öğretmenler var. bir yılı falan kalmadı şimdi :gitme: döngüyü bozdular şimdi daha çoook uzun yıllar buradan çıkamayacağız hiç birimiz, sen şanslı sayılırmışsın en azından kurtulmayı başarmışsın bizim neredeyse hiç umudumuz kalmadı . . senağlama oğlum üniversiteye buradan gider artık

selam kızlar ay çok yorgunum sabah bi arkadaşın yedi aylık kızı var aldık bebek arabalarını sahilde yürüdük bayağıı eve geldik kuzu uyudu ama ben çok yorulmuşum dayak yemiş gibiyim
ya bişey soracağım dün 22:30 da banyo yaptırdım ve 23:00 emzirdim uyudu. sabah 5'e kadar delilsiz uyudu emzirdim uyuttum 8 de uyandı. iki gecedir böle yapıyo uzun uyuyo sorun olur mu ya o uyandırmakta istemiyorum düzene girsin artık ahaa uyandı elini emiyoo

benim oğlan bir kaç gündür huysuz akşamüstleri çok derin uyurdu şimdi uyumadığı gibi hiç bir şeyden de memnun olmuyor anakucağında durmuyor, kucağa alıyoruz kucakta durmuyor, laf atıyoruz önceden çok hoşuna giderdi şimdi surat asıyor, sürekli bir mızmızlık hali var ne olduğunu anlamadık, süt sorunu yok, gazı yok, kabız değil, hasta değil... ay sersem oldum bir anlasam derdini bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…