- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.741
yazgıcım bo bol kolsuz ve ve kısa kollu badiler al ve şort tulumlar al ben altınoluk için öyle aldım
gerekirse yelek giydirirsin birde biraz büyük al rahat etsin çocuk sıcakta zaten darlanır önümüzdeki haftasonu inşallah orda olucak özledim oaraları gelince görüşürüz bebekini öp benim yerime :)
canım ya ne güzel biz daha ısınamadık kışlıklardan cıkamadık yani ufo yakıorum artık ama sobayı bıraktım..bencede en cok giydirilen cıtctlı badiler..ama o bile pamuklu olsun yazgı cım terini ceksin..dr bu cıtlı badinin altına iç zıbın giydirin daha saglıklı olur demişti..o yuzden yazın zıbın giyemeyecegi için pamuklu olmasına dikkat et..hihoyyyt..yaz gelmiş oaralara yawgünaydın canlar hepinizeopuyorumnanaktan
size sorularım var ???
bugün akşam oğluşa bişeyler almaya gideceğiz malum büyüdüler sıpalar.peki ne almam lazım.kısakollu tuumlar alsam diyorum.yine kısa kollu çıtçıtlı badyler.burda havalar fena şuan evde hiçbirşey yakmıyorum ve 28 derece.dışarısıda yanıyor insanlar denize giriyor düşünün yani.bizim yavrunun üstünde şimdi sadece kısakollu bady var yinede terliyor.uzun kollular artık yakar mı diyorum???birde bezde 3 numaraya geçeceğim çok büyük değildir heralde bu yenidoğanlarda sıkıyor artık.
şebnem cim tabiki hayırlısı olsun senin ve bebegin için ama bu bayagıdır sorunlar varmydı ani verilmiş bi karar mı??valla çocuk için nafaka istedim zaten eşyalar falan hepsi bende kalacak onları hallettik davayı ben açtım zaten hakim sorduğunda ne diyeceğim açıkçası bilmiyorumhuzursuzlukları ve eşimin sıkıntısını anlatırım sonunda da asıl boşanmayı o istiyor der çıkarım işin içinden :) şuanda hala aynı evde yaşıyoruz zaten bazen gülüyorum halimize iki arkadaş gibi yaşıyoruz valla
selam güzeller..bugün dr a gidiorum ama kendim için..boynum coook kötü..:bbo:2 de randewum var..belkim ordanda kaş aldrmaya giderim diyecem ama o kaş koltugu boynumu hepten sakatnı eder acep??CADIARZUama cok fena kaşlar...anneler gününde bakımlı olmam lazım..bilemiorum yani baba kız ne düşünüyolr benim için.aklinialirimsmile
valla çocuk için nafaka istedim zaten eşyalar falan hepsi bende kalacak onları hallettik davayı ben açtım zaten hakim sorduğunda ne diyeceğim açıkçası bilmiyorumhuzursuzlukları ve eşimin sıkıntısını anlatırım sonunda da asıl boşanmayı o istiyor der çıkarım işin içinden :) şuanda hala aynı evde yaşıyoruz zaten bazen gülüyorum halimize iki arkadaş gibi yaşıyoruz valla
valla çocuk için nafaka istedim zaten eşyalar falan hepsi bende kalacak onları hallettik davayı ben açtım zaten hakim sorduğunda ne diyeceğim açıkçası bilmiyorumhuzursuzlukları ve eşimin sıkıntısını anlatırım sonunda da asıl boşanmayı o istiyor der çıkarım işin içinden :) şuanda hala aynı evde yaşıyoruz zaten bazen gülüyorum halimize iki arkadaş gibi yaşıyoruz valla
eee nede olsa karadeniz ebrum nekadar yaz gelsede güven olmaz pek orda havaya.tabii pamuklu olmasına çok özen gösteriyorum zaten bencede çok önemli.canım ya ne güzel biz daha ısınamadık kışlıklardan cıkamadık yani ufo yakıorum artık ama sobayı bıraktım..bencede en cok giydirilen cıtctlı badiler..ama o bile pamuklu olsun yazgı cım terini ceksin..dr bu cıtlı badinin altına iç zıbın giydirin daha saglıklı olur demişti..o yuzden yazın zıbın giyemeyecegi için pamuklu olmasına dikkat et..hihoyyyt..yaz gelmiş oaralara yaw
kızlar merhaba, umarım herkes iyidir...
elin gözü taşı deler derlerdi ya dün iyice inandım. dün kırk uçurma gezmesine gittik bebişle. e tabii bebişi güzelce giydirdik. gittik gezmeye orada pek sorun yapmadı uyudu koltuğunda. iki defa bir pırtladı herkes ay ne güzel falan dedi. eve geldik. Elvin başladı çırpınmaya nasıl ağlıyor ama dersin bir yerini kesiyorlar. emzireyim dedim göğsümü bir çıkardım fosss süt yok. sıkıyorum sıkıyorum süt gelmiyor (orada emzirmiştim de tabii) ben 85 bedenden 100 beden sütyene çıkmıştım. kaç kere ateşlendim hastalandım göğüslerimin doluluğu yüzünden. bebek bağırır bir yandan çocuk yakamı parçalıyor açlıktan. evde mama vardı bari mama vereyim dedim (taaa ilk doğduğunda almıştık ne olur ne olmaz) onun da son kullanma tarihi geçmiş mi!!! artık humana bilmem ne içtim ama hemen gelmiyor ki meret!!!yavrumm kuş gibi çırpına çırpına uyudu. sonra giydirdiğim kıyafete bir baktım çıt çıtlarından yırtılmış. yani hepimiz elimizden geldiğince kaliteli markalı şeyler alıyoruz yavrularımıza öyle dandik bir şey değildi ve ilk defa giydirmiştim daha... öyle yani. dün gece okuya üfleye bi-hal oldum. Allahım hepimizin yavrularını kem gözlerden korusun... senağlama
nee gözmüş yaa gittiğin yerdeki insanların.ben çok çok inanırım nazara.kıyamam yavruna.boşuna dememişler nazardan çatlar insan diye.canım mutlaka üstüne dua tak nazar duası sar bişeye boncukla beraber tak üstüne ben daha yapamadım ama bende yapacağım.Allah korusun bebeklerimizi nazardan.ee şimdi sütün geldimi bari???
ilk defa bu saate ayaktayım..kayınvaldem rahatszlanmış midesini üşütmüş sıtma tutmuş acile götürdü eşim biraz önce..bende uyuyamadı tabii..üzüldüm ya..:çok üzgünüm:
hala uyumadık.çıldırmak üzereyim.senağlamayaklaşık 2 saattir ağlıyo meme istiyo ben de inadımı ettim vermedim.ama ne oldu yine o kazandı
bende kg haftalık tartmak için bebek tartısı sipariş ettim:)
selam güzeller..bugün dr a gidiorum ama kendim için..boynum coook kötü..:bbo:2 de randewum var..belkim ordanda kaş aldrmaya giderim diyecem ama o kaş koltugu boynumu hepten sakatnı eder acep??CADIARZUama cok fena kaşlar...anneler gününde bakımlı olmam lazım..bilemiorum yani baba kız ne düşünüyolr benim için.aklinialirimsmile
günaydın canlar hepinizeopuyorumnanaktan
size sorularım var ???
bugün akşam oğluşa bişeyler almaya gideceğiz malum büyüdüler sıpalar.peki ne almam lazım.kısakollu tuumlar alsam diyorum.yine kısa kollu çıtçıtlı badyler.burda havalar fena şuan evde hiçbirşey yakmıyorum ve 28 derece.dışarısıda yanıyor insanlar denize giriyor düşünün yani.bizim yavrunun üstünde şimdi sadece kısakollu bady var yinede terliyor.uzun kollular artık yakar mı diyorum???birde bezde 3 numaraya geçeceğim çok büyük değildir heralde bu yenidoğanlarda sıkıyor artık.
KESİNLKLE TAWSİYE EDERİM CNM BEN ÇOK ARAŞTIRIP ALDIM TAM DONANIMLI SES KALİTESİ ÇOK İYİ EWDE PIRTLASA BİZ DÜKKANDAN DUYUYORUZ KARŞILIKLI KONUŞULMASI ÇOK İYİ OLUYO BİZM İÇİN EŞİMLE EWDEN DÜKKANA KONUŞABİLİORUZ , 5 TANE NİNNİSİ WAR ÖZELLKLE 3 NUMARALI NİNNİDE UYUMAYA BAYILIYO KIZIM, AYRICA GECE LAMBASINIDA KULLANIYORUZ ÇOK İŞE YARIYO...Arzum AR 861 Bebbe telsizi almayı düşünüyorum araştırırken seni gördüm sen de aynısından almışsın memmunmusun tavsiyeedersen bende aynısından alacağım şimdiden teşekürler
zor bela bu kadar düzeltebildim cnm, yalancı memeyi aldırmadan düzene sokmak çok zor uykuuyu emme güdüsü tatmin olmadığından sürekli seni isteyecek, emmk istycek we bu işini zorlaştırır açken dene meme wermeyi reçele fln sür azcık çilek reçeli mesela:)) bn öyle tutturdumgünaydın kızlar.. hasretcim maşallah nazar değmesin helin cerenin uykusu düzene girmiş ben yine zombi gibi dolanıyorum ortalıkta gece uykularımız yok denecek kadar az benim oğluş memeye çok düşkün sürekli emmek istiyo yalancı memeyide almadı ne yaptımsa yok gece en fazla 2 saatte bir kalkıp emiyo ki b u 1 1,5 saatte birde oluyo bidaha bizde düzene girsek akşam saat 9 gibi uyuyo gündüz uykumuz toplasan 2 saat belki allah yardımcımız olsun çok zor çok...
ne kadarmış onlar yaa?bende kg haftalık tartmak için bebek tartısı sipariş ettim:)
geçmiş olsun canım bizde daha çıkamadık aşıya siparişler yoğun eşim minübüsle çıktı onu bekliyoruz.. werem aşısı nerden wuruluyo????selam güzeller..bugün dr a gidiorum ama kendim için..boynum coook kötü..:bbo:2 de randewum var..belkim ordanda kaş aldrmaya giderim diyecem ama o kaş koltugu boynumu hepten sakatnı eder acep??CADIARZUama cok fena kaşlar...anneler gününde bakımlı olmam lazım..bilemiorum yani baba kız ne düşünüyolr benim için.aklinialirimsmile
kız daha yeni doğan 1mi kullanıyosunakannehir biz 3e geçeli 15gün oldu, gayet iyi oluyo büyük değil cnm.günaydın canlar hepinizeopuyorumnanaktan
size sorularım var ???
zaten öyle demen gerekio bncede at üstünden yükü, aynı ewde yaşadığınızıda belirtkaydirigubbakcemile3, çocuk yaptım die azıttı die söyle hatta da hakim bi aşağılar belki o manyakıvalla çocuk için nafaka istedim zaten eşyalar falan hepsi bende kalacak onları hallettik davayı ben açtım zaten hakim sorduğunda ne diyeceğim açıkçası bilmiyorumhuzursuzlukları ve eşimin sıkıntısını anlatırım sonunda da asıl boşanmayı o istiyor der çıkarım işin içinden :) şuanda hala aynı evde yaşıyoruz zaten bazen gülüyorum halimize iki arkadaş gibi yaşıyoruz valla
arkadaşlar merhaba
benim 53 günlük bir oğlum var ve merak ettiğim bir konu var. hep 2 saatte 1 emmek isterdi ama 2 gündür 3-4 saati buluyor emmesi. bir huzursuzluğu yok uyuyor uyandığında gülüyor. çoğu zaman 3-4 saat geçmesine karşın genede ağlamıyor ama ben yinede acıkmıştır diye emziriyorum ve emiyorda. sizin bebeklerinizde de böyle oldumu yoksa benim bebeğimde bir iştahsızlıkmı söz konusu.
Mavidüşler anlaşmalı olduğunuz için hakim size emin misiniz diye ve belirlediğiniz anlaşma şartlarının doğru olup olmadığını soracak.Çocuk ile baba arasında görüşme günlerini , mal paylaşımının ne olduğunu nafaka miktarını belirleyecek.Yani 5 dakikalık bir işlem.
kızlar merhaba, umarım herkes iyidir...
elin gözü taşı deler derlerdi ya dün iyice inandım. dün kırk uçurma gezmesine gittik bebişle. e tabii bebişi güzelce giydirdik. gittik gezmeye orada pek sorun yapmadı uyudu koltuğunda. iki defa bir pırtladı herkes ay ne güzel falan dedi. eve geldik. Elvin başladı çırpınmaya nasıl ağlıyor ama dersin bir yerini kesiyorlar. emzireyim dedim göğsümü bir çıkardım fosss süt yok. sıkıyorum sıkıyorum süt gelmiyor (orada emzirmiştim de tabii) ben 85 bedenden 100 beden sütyene çıkmıştım. kaç kere ateşlendim hastalandım göğüslerimin doluluğu yüzünden. bebek bağırır bir yandan çocuk yakamı parçalıyor açlıktan. evde mama vardı bari mama vereyim dedim (taaa ilk doğduğunda almıştık ne olur ne olmaz) onun da son kullanma tarihi geçmiş mi!!! artık humana bilmem ne içtim ama hemen gelmiyor ki meret!!!yavrumm kuş gibi çırpına çırpına uyudu. sonra giydirdiğim kıyafete bir baktım çıt çıtlarından yırtılmış. yani hepimiz elimizden geldiğince kaliteli markalı şeyler alıyoruz yavrularımıza öyle dandik bir şey değildi ve ilk defa giydirmiştim daha... öyle yani. dün gece okuya üfleye bi-hal oldum. Allahım hepimizin yavrularını kem gözlerden korusun... senağlama
biz de çok çekiyoruz nazardan, cevşeni nazarlığı duası herşeyi üzerinde ama oldu mu oluyor işte annem bir taraftan eşimle ben başka taraftan okuya okuya felç oluyoruz.
sen bosuver calışmayı a kuzuumm bah sen oturaydın evinde ne yagşı olardı ele gadaş ..bebegenen see ehteyacı olacak a.s..ALLAH A min şükür anası olanda yanında hec mi şey olmaz..aha buraya belece yazıyırama.s
zemheri '' Allah kurtarsın''. biz de 3,5 yıl y.ovada çalıştık.bilirim oraların zorluğunu. yani ben boşu boşuna oralarda sürünmüşüm. adaletsiziliğe bakar mısın? En kısa zamanda tayinin çıkar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?