2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 2005 te göreve başladım benim doğu görevi af mı oldu yani şimdi?

canım bneim uykusunu bölme bence benim kızım 12 de uyuyor 5 kadar deliksiz uyuyor 5te emziriyorum 8 kadar 8 nden sonra eşşek kaçtı palan düştü akşama kadar kucakta....

bebek tartısını 60 tl hepsi buradan aldık kocamla emzirme yastığını da sipariş ettik, dijital baskül var ama kıyaftlerim oluyor üstümde onuda kıyafetleriyle kucağıma alınca net bir şey alamam diye bebek tartısı almaya karar verdim

ilk defa bu saate ayaktayım..kayınvaldem rahatszlanmış midesini üşütmüş sıtma tutmuş acile götürdü eşim biraz önce..bende uyuyamadı tabii..üzüldüm ya..:çok üzgünüm:

gecmis olsun cicim.

bende kg haftalık tartmak için bebek tartısı sipariş ettim:)

yaw bacim onu ne kadar kullancan ki . benim kocis de dedi alalim diye yok dedim napcaz.
ama sonra mutfakda falan kullanirim diyorsan bi nebze iyidir.

benimki simdiden sicaklio.1 saat once uzerini cikarttim.

canim zamanla uyku saatleri ve emme saatleri uzuyor.normal yani.ama icin rahat etmezse doktorunu ara sor.

cok uzunmus yaw.ben olsam uyandirir emziririm.

canım ben 2005 te göreve başladım benim doğu görevi af mı oldu yani şimdi?

evet canım ben de 2005 şubat atamasıyım seninki de benim geriye kalan 1 yılım da affoldu ama bana hiç bir fayda sağlamadı aksine zarar verdi senağlama

hasret canim aradim ben yok olmaz dediler.chicco ya anca chicco olacak yani.

ürün satılsın diye öyle söylüyor olmasınlar. 3-5 ay kullanılacak şeylere deli paralar veriyoruz yaaaaa.... kafamçokkarıştı . :umursamaz:

canım benim normal hastanelerde bebeklerimizi tartırtığımız tartıdan sipariş ettim medikal bir ürün 1 yaşına kadar kullanırım rahatlıkla diye düşünüyorum

selam
kızlar
evden çok sıkıldım artık gidecek komşuda yok millet yürüyüşe gidip duruyor bizde hafta sonu bebek arabası alacağız bende çıkıp gezeceğim kanguruyla çıkıyorum ama belim ağrıyor uzun yürünmüyor

bizde pusetle çıkıp şöyle bir tur attık burda ne gidecek bir yer nede sohbet edecek kimse var havada berbat çıktığımdada 40 dereden su getirdim eşime yok üşüdü yok soğuk vs zor işler...

anlıyorum canım. ıstanbul'a tayin istemeyi düşündünüz mü? eşin de öğretmen mi?

eşim sınıf öğretmeni ben türkçe... ben istanbula gitmemek için buraya geldim biliyor musun edirnede çalışıyordum, gidip geldim pek çok defa istanbula, kargaşadan korktum, bir defa bindiğim belediye otobüsünün şöförü yolda bir başka arabanın şöförüyle tekme tokat kavga edince yok dedim burada yaşanmaz... ama burada da yaşanmıyor bakalım kısmet bıçak kemiğe dayanırsa istanbul da yazcaz :sinifsinif:

oy oy istanbulum
çok özledim ben gece gündüz eşimin başının etini yiyorum ne olur gidelim diye kokusu kalablığı gürültüsü bile başka şehrimin ,her gün hayal ediyorum kızımla eşimle istanbulda hafta sonu yapacağımız şeyleri ben yaşayamıyorum orda olmadan

yaw benim kaynımda urfada merkezde türkçe öğretmeni hüseyin ardıç tanırmısın

selam annısler herkes yanlızlıktan sıkayet etmıs bende yanlızım buralarda bı oturup muhabbet edecek arkadasım yok yaa cok ozluyorum memleketımı (( bırde ustune ustluk burası 1 haftadır cok soguk yagmurlu cocukla cıkmaya korkuyor ınsan evde pıneklıyoruz bızde of of offffffffffff

beknur hemen hemen herkesin yara oluyo benimde yaraydı kan geliyordu iki büklüm oluyordu akşam yatarken boyun köküm avuçlarımın içi ağrıyordu ama yinede emziriyordum çünkü her şey için meme istiyorlar ve gece müthiş rahatlık kalkıp mama hazırlamak çok daha zor bence

yaw benim kaynımda urfada merkezde türkçe öğretmeni hüseyin ardıç tanırmısın

ben urfa merkezde değilim, ceylanpınar ilçesindeyim urfa merkeze 150 km. merkez olsa gene biraz daha dayanılırdı zaten. ben hep küçük yerlerde yaşadım çanakkaleliyim ilk görev yerim edirne hayalimdeki yer de deniz kenarında küçük nefes alınabilen ir yer balıkesir çanakkale izmir tarafları en kötü ihtimalle manisa istanbul beni kalabalığıyla boğuyor, ben gece tek başıma sokağa çıkabileceğim, yolda yürürken laf yeme, kapkaça uğrama riskim olmayan bir yer istiyorum ist. da da böyle yerler var biliyorum ama adı ist işte

canım şimdi eş durumu özrü belgesi vermiycez mi yani artık?2002 de başladım bende göreve...

gurbet zor canım.Allah sabır versin...

bizde pusetle çıkıp şöyle bir tur attık burda ne gidecek bir yer nede sohbet edecek kimse var havada berbat çıktığımdada 40 dereden su getirdim eşime yok üşüdü yok soğuk vs zor işler...
evet ya çok sıkıcı çalışıyorduk şimdi evdeyiz hiç arkadaşta yok yeni taşındık bizde haziranda gidiyoruz eşimin memleketine ve antalyaya oh azcık rahat ederiz

beknur geçer bence vazgeçme çünkü zamnla mamayıda reddedebiliyor bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…