- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.761
slm millet ben dünden beri sadece okuyup yorum yazabildim, biraz canım sıkkın. sayın milli eğitim bakanımız ve bakanlığımız bize sıkı bir kazıkattı doğuda görev yapmakta olan öğretmenler olarak yastayız. 6mayıs2010 tarihine kadar doğu görevini henüz yapmamış olanları affetti yani doğu görevinden muaf hale getirdi bu durumda bizim buradan çıkışımızı en az önümüzdeki 3 yıl için imkansız hale getirdi, biz seneye gidecektik ya :sinifsinif: bütün hayallarim alt üst oldu. mafoldumben
burada hdrellezi bile bilmiyorlar dün edirneli bir arkadaşla öğretmen evinin bahçesinde oturarak hıdrellez kutladık mafoldumben seneye o da olmayacak eş durumundan antalyaya gidiyor bu yaz, kimsesiz ve mahsur kaldım burada mafoldumben
selam kızlar ay çok yorgunum sabah bi arkadaşın yedi aylık kızı var aldık bebek arabalarını sahilde yürüdük bayağıı eve geldik kuzu uyudu ama ben çok yorulmuşum dayak yemiş gibiyim
ya bişey soracağım dün 22:30 da banyo yaptırdım ve 23:00 emzirdim uyudu. sabah 5'e kadar delilsiz uyudu emzirdim uyuttum 8 de uyandı. iki gecedir böle yapıyo uzun uyuyo sorun olur mu ya o uyandırmakta istemiyorum düzene girsin artık ahaa uyandı elini emiyoo
ilk defa bu saate ayaktayım..kayınvaldem rahatszlanmış midesini üşütmüş sıtma tutmuş acile götürdü eşim biraz önce..bende uyuyamadı tabii..üzüldüm ya..:çok üzgünüm:
bende kg haftalık tartmak için bebek tartısı sipariş ettim:)
günaydın canlar hepinizeopuyorumnanaktan
size sorularım var ???
bugün akşam oğluşa bişeyler almaya gideceğiz malum büyüdüler sıpalar.peki ne almam lazım.kısakollu tuumlar alsam diyorum.yine kısa kollu çıtçıtlı badyler.burda havalar fena şuan evde hiçbirşey yakmıyorum ve 28 derece.dışarısıda yanıyor insanlar denize giriyor düşünün yani.bizim yavrunun üstünde şimdi sadece kısakollu bady var yinede terliyor.uzun kollular artık yakar mı diyorum???birde bezde 3 numaraya geçeceğim çok büyük değildir heralde bu yenidoğanlarda sıkıyor artık.
arkadaşlar merhaba
benim 53 günlük bir oğlum var ve merak ettiğim bir konu var. hep 2 saatte 1 emmek isterdi ama 2 gündür 3-4 saati buluyor emmesi. bir huzursuzluğu yok uyuyor uyandığında gülüyor. çoğu zaman 3-4 saat geçmesine karşın genede ağlamıyor ama ben yinede acıkmıştır diye emziriyorum ve emiyorda. sizin bebeklerinizde de böyle oldumu yoksa benim bebeğimde bir iştahsızlıkmı söz konusu.
selam kızlar ay çok yorgunum sabah bi arkadaşın yedi aylık kızı var aldık bebek arabalarını sahilde yürüdük bayağıı eve geldik kuzu uyudu ama ben çok yorulmuşum dayak yemiş gibiyim
ya bişey soracağım dün 22:30 da banyo yaptırdım ve 23:00 emzirdim uyudu. sabah 5'e kadar delilsiz uyudu emzirdim uyuttum 8 de uyandı. iki gecedir böle yapıyo uzun uyuyo sorun olur mu ya o uyandırmakta istemiyorum düzene girsin artık ahaa uyandı elini emiyoo
canım ben 2005 te göreve başladım benim doğu görevi af mı oldu yani şimdi?
evet canım ben de 2005 şubat atamasıyım seninki de benim geriye kalan 1 yılım da affoldu ama bana hiç bir fayda sağlamadı aksine zarar verdi senağlama
hasret canim aradim ben yok olmaz dediler.chicco ya anca chicco olacak yani.
selam
kızlar
evden çok sıkıldım artık gidecek komşuda yok millet yürüyüşe gidip duruyor bizde hafta sonu bebek arabası alacağız bende çıkıp gezeceğim kanguruyla çıkıyorum ama belim ağrıyor uzun yürünmüyor
anlıyorum canım. ıstanbul'a tayin istemeyi düşündünüz mü? eşin de öğretmen mi?
ben istanbula gitmemek için buraya geldim biliyor musun edirnede çalışıyordum, gidip geldim pek çok defa istanbula, kargaşadan korktum, bir defa bindiğim belediye otobüsünün şöförü yolda bir başka arabanın şöförüyle tekme tokat kavga edince yok dedim burada yaşanmaz... ama burada da yaşanmıyor bakalım kısmet bıçak kemiğe dayanırsa istanbul da yazcaz :sinifsinif:
eşim sınıf öğretmeni ben türkçe... ben istanbula gitmemek için buraya geldim biliyor musun edirnede çalışıyordum, gidip geldim pek çok defa istanbula, kargaşadan korktum, bir defa bindiğim belediye otobüsünün şöförü yolda bir başka arabanın şöförüyle tekme tokat kavga edince yok dedim burada yaşanmaz... ama burada da yaşanmıyor bakalım kısmet bıçak kemiğe dayanırsa istanbul da yazcaz :sinifsinif:
canım denedim emzik almıyo dili ile itiyo..çok zorlarsam midesi bulanıyo tüm yediğini kusuyo
biogaia ne canım
canım sen kaç saatte bir emziriyosun..ya ben hem meme uçlarım çatladı diye canımın acısından hemde sürekli emzirmekten bıktım artık inanki..dün kafam attı emzirmeyi bırakıcam dedim..düşünsene özellikle son günlerde 15 dk 1 emziriyorum nerdeyse doktorda göğüs uçlarım dinlensin diye dedi...
emzik almıo...acıkınca veriyorum tutsun diye bu seferde boş boş çekip bişi gelmeyince sinirlenip atıyo..
psikolojim bozulmaya başladı artık-tatlicadiarzu-
yaw benim kaynımda urfada merkezde türkçe öğretmeni hüseyin ardıç tanırmısın
slm millet ben dünden beri sadece okuyup yorum yazabildim, biraz canım sıkkın. sayın milli eğitim bakanımız ve bakanlığımız bize sıkı bir kazıkattı doğuda görev yapmakta olan öğretmenler olarak yastayız. 6mayıs2010 tarihine kadar doğu görevini henüz yapmamış olanları affetti yani doğu görevinden muaf hale getirdi bu durumda bizim buradan çıkışımızı en az önümüzdeki 3 yıl için imkansız hale getirdi, biz seneye gidecektik ya :sinifsinif: bütün hayallarim alt üst oldu. mafoldumben
burada hdrellezi bile bilmiyorlar dün edirneli bir arkadaşla öğretmen evinin bahçesinde oturarak hıdrellez kutladık mafoldumben seneye o da olmayacak eş durumundan antalyaya gidiyor bu yaz, kimsesiz ve mahsur kaldım burada mafoldumben
selam annısler herkes yanlızlıktan sıkayet etmıs bende yanlızım buralarda bı oturup muhabbet edecek arkadasım yok yaa cok ozluyorum memleketımı(( bırde ustune ustluk burası 1 haftadır cok soguk yagmurlu cocukla cıkmaya korkuyor ınsan evde pıneklıyoruz bızde of of offffffffffff
evet ya çok sıkıcı çalışıyorduk şimdi evdeyiz hiç arkadaşta yok yeni taşındık bizde haziranda gidiyoruz eşimin memleketine ve antalyaya oh azcık rahat ederizbizde pusetle çıkıp şöyle bir tur attık burda ne gidecek bir yer nede sohbet edecek kimse var havada berbat çıktığımdada 40 dereden su getirdim eşime yok üşüdü yok soğuk vs zor işler...
beknur hemen hemen herkesin yara oluyo benimde yaraydı kan geliyordu iki büklüm oluyordu akşam yatarken boyun köküm avuçlarımın içi ağrıyordu ama yinede emziriyordum çünkü her şey için meme istiyorlar ve gece müthiş rahatlık kalkıp mama hazırlamak çok daha zor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?