- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.781
canım şimdi eş durumu özrü belgesi vermiycez mi yani artık?2002 de başladım bende göreve...
öğretmen arkadaşlar ne zaman göreve başlıyorsunuz izinler ne kadar
keşke benimde de çalışmama şansım olsa malesef bu ay sonu bitiyor iznim bugün izin istedim ik ile konuştum ama pek sıcak bakmadılar dua edin kızlar izin alayım bebişimi bırakamam zaten kalbinde üfürüm var çok üzülüyorum çokkkkkkkkkkkkk
eşim sınıf öğretmeni ben türkçe... ben istanbula gitmemek için buraya geldim biliyor musun edirnede çalışıyordum, gidip geldim pek çok defa istanbula, kargaşadan korktum, bir defa bindiğim belediye otobüsünün şöförü yolda bir başka arabanın şöförüyle tekme tokat kavga edince yok dedim burada yaşanmaz... ama burada da yaşanmıyor bakalım kısmet bıçak kemiğe dayanırsa istanbul da yazcaz :sinifsinif:
canım şimdi eş durumu özrü belgesi vermiycez mi yani artık?2002 de başladım bende göreve...
benimki 17 maysta bitiyor aktarma yapmadım kendimde çalışacak gücü görmediğim için ama raporla gerisini kapatmaya çalışacağım bakalım neler olacak
keşke benimde de çalışmama şansım olsa malesef bu ay sonu bitiyor iznim bugün izin istedim ik ile konuştum ama pek sıcak bakmadılar dua edin kızlar izin alayım bebişimi bırakamam zaten kalbinde üfürüm var çok üzülüyorum çokkkkkkkkkkkkk
evet vermeyeceksin müdürünle bir görüş ama dün itibariyle eş durumu belgesine ihtiyacınız kalmadı
öğretmen arkadaşlar ne zaman göreve başlıyorsunuz izinler ne kadar
benim 1 haziranda bitiyo.doktorum rapor yazarım dedi.bu seneyi kapatıyorum yani...sen?
Kızlar benim kızım hala daha bana gülüvermiyor. Sadece uykusunda gülüyor. Agulamıyorda. Acaba motor gelişiminde bir sorunmu var ya kafayı yicem düşünmekten?
canım sen ayın kaçında doğum yaptın?
selam arkadaşlar .. uzun zaman oldu girmeyeli .. herkesin bebeklerine maşşallah.. birşey sorucam ben oğluma bir türlü emziği alıştıramadım.. yapışık halde dolaşıyoruz. doğduğunun 3. günü falan vermeye başladım ama hiç almıyor.. bebeği emzik alan arkadaşlar nasıl alıştırdınız emziğe..?
canım benimki tam 45.gününde güldü.yakında güler seninki de
Ama biz çokkktan geçtik 45. günleri yaaaaa ufff(((((((
İkinci ayımızı dolduruyoruz 3 gün sonra
bu yıl bütün türkçeciler doğurdu mu ya? ben de türkçe öğretmeniyim kaydirigubbakcemile3
yazın bence canım benim arkadaş Ardahan'dan gitti İstanbul'a haftasonu kursu yok egzersiz yok bilme ne 3 milyara dayanıyor her ikisinin de maaşı.
ben de aynı şeyi merak ediyorum. eşim Kıbrıs'ta öyle değilse gemi kalkmadan görev yeri kağıdı aldırmam lazım. off nüfusa gitmeyi de hiç gözüm almıyor :sinifsinif:
seminer olmasa sorun değil de şu seminer işleri bozuyor yaklava:
süper bi haber ya bu.eşim belgeleri toplamak için 2 gün uğraşıyodu.özelde çalıştığı için de zor izin alıyodu...umarım sizde bir an evvel istediğiniz yere atanıtsınız canım.
Ama biz çokkktan geçtik 45. günleri yaaaaa ufff(((((((
İkinci ayımızı dolduruyoruz 3 gün sonra
hımm 1ay 3 gün diye okumuşum tickerini...canım her bebek farklıdır.eli kulağındadır güler...dil falan çıkar .benimk,i bayılıyo ona
19 mart canım...5 hafta doğum öncesini kullandım
canım emzik almayan çocuk almıyor.ben neler ettim ,günlerce uğraştım almadı inat kızım
selam arkadaşlar .. uzun zaman oldu girmeyeli .. herkesin bebeklerine maşşallah.. birşey sorucam ben oğluma bir türlü emziği alıştıramadım.. yapışık halde dolaşıyoruz. doğduğunun 3. günü falan vermeye başladım ama hiç almıyor.. bebeği emzik alan arkadaşlar nasıl alıştırdınız emziğe..?
Kızlar benim kızım hala daha bana gülüvermiyor. Sadece uykusunda gülüyor. Agulamıyorda. Acaba motor gelişiminde bir sorunmu var ya kafayı yicem düşünmekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?