2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kalça usg çektirdiniz mi?kaça ve nerde çektirdiniz?
birde rota aşısı yaptırdınız mı kimi dr yaptır diye kimisi yaptırma kararsız kaldım .
siz ne yaptınız bilgi verirmisiniz ?
hasretcim chicco bebek arabasına sadece chicco ana kucağı oturur başka markanın ki oturmuyo chicconun deposu var kızlar biraz uzak ama tuzlada organize dericiler sitesinin sonunda mesela 35 tl olan hırkaları ben 10 tlye aldım kıyafet oyuncak araba yürüteç mama sandalyesi bir sürü ürün var ama her ay yapmıyorlar isterseniz bana mesaj gelince haber veririm sizlere çok uygun ve çok kaliteli doğal boya kullanıyorlar ben aldığım tüm ürünlerden çok memnun kaldım genelde ay sonu oluyor 19 20 si gibi

keşke benimde de çalışmama şansım olsa malesef bu ay sonu bitiyor iznim bugün izin istedim ik ile konuştum ama pek sıcak bakmadılar dua edin kızlar izin alayım bebişimi bırakamam zaten kalbinde üfürüm var çok üzülüyorum çokkkkkkkkkkkkk

öğretmen arkadaşlar ne zaman göreve başlıyorsunuz izinler ne kadar

benimki 17 maysta bitiyor aktarma yapmadım kendimde çalışacak gücü görmediğim için ama raporla gerisini kapatmaya çalışacağım bakalım neler olacak

canım benim üzme kendini süt izni felan var. Allah dermansız dert vermesin canım benim bakıcı bulabildin mi bari

bu yıl bütün türkçeciler doğurdu mu ya? ben de türkçe öğretmeniyim kaydirigubbakcemile3
yazın bence canım benim arkadaş Ardahan'dan gitti İstanbul'a haftasonu kursu yok egzersiz yok bilme ne 3 milyara dayanıyor her ikisinin de maaşı.

canım şimdi eş durumu özrü belgesi vermiycez mi yani artık?2002 de başladım bende göreve...

ben de aynı şeyi merak ediyorum. eşim Kıbrıs'ta öyle değilse gemi kalkmadan görev yeri kağıdı aldırmam lazım. off nüfusa gitmeyi de hiç gözüm almıyor :sinifsinif:

canım bize de doktorumuz üfürüm var dedi.olurmuş bebeklerde 1 yaşına kadar çoğu kapanırmış.ama ne olur ne olmaz diye çocuk kardiolojiye gönderdi bizi.2 gün önce gittik dinledi kadın ben üfürüm falan duyamadım kapanmıştır dedi..yine de işi sağlama alalım diye grafik günü verdi.haziranda gitcez...sen de gittin mi çocuk kardiyolojiye?

evet vermeyeceksin müdürünle bir görüş ama dün itibariyle eş durumu belgesine ihtiyacınız kalmadı

süper bi haber ya bu.eşim belgeleri toplamak için 2 gün uğraşıyodu.özelde çalıştığı için de zor izin alıyodu...umarım sizde bir an evvel istediğiniz yere atanıtsınız canım.

öğretmen arkadaşlar ne zaman göreve başlıyorsunuz izinler ne kadar

benim 1 haziranda bitiyo.doktorum rapor yazarım dedi.bu seneyi kapatıyorum yani...sen?

Kızlar benim kızım hala daha bana gülüvermiyor. Sadece uykusunda gülüyor. Agulamıyorda. Acaba motor gelişiminde bir sorunmu var ya kafayı yicem düşünmekten?

kılzra o kadar yorgunum ki anlatamam ,,bizim soytarı pek bi meraklı gexzmeye,daha kapıya yaklaştığımız anda gözler açılıyor faltaşı gibi,onu gezdir emzir altını değiştir hoplat zıplat yemek iş güç derken mahvaoluyorum ya,haziranda antalyaya gidicez tekrar
bu arada size ne anlatcam,eşim kayınvalidemlere bugünlerde ilk fırsatta antalyaya yerleşmek istediğimizi açıklıcak açıkçası ne olucak nasıl tepki vericekler çok merak ediyorum özellikle kayınvalidemin tepkisini bi şaşırıcak o kesinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,ama bi gerçek var ki bunu eşimde artık çok net biliyor kayınvalidem ile eskisi gibi asla olmam olamam nokta

selam arkadaşlar .. uzun zaman oldu girmeyeli .. herkesin bebeklerine maşşallah.. birşey sorucam ben oğluma bir türlü emziği alıştıramadım.. yapışık halde dolaşıyoruz. doğduğunun 3. günü falan vermeye başladım ama hiç almıyor.. bebeği emzik alan arkadaşlar nasıl alıştırdınız emziğe..?

Kızlar benim kızım hala daha bana gülüvermiyor. Sadece uykusunda gülüyor. Agulamıyorda. Acaba motor gelişiminde bir sorunmu var ya kafayı yicem düşünmekten?

canım benimki tam 45.gününde güldü.yakında güler seninki de

canım sen ayın kaçında doğum yaptın?

19 mart canım...5 hafta doğum öncesini kullandım

canım emzik almayan çocuk almıyor.ben neler ettim ,günlerce uğraştım almadı inat kızım

parasında da ek dersinde de değilim burada istemesen de zorla dayıyorlar zaten onları deniz görmeyi, sokakta istediğim gibi giyinip gezmeyi, balkonumda oturabilmeyi özledim oğlumuzun adı sırf özlemimizden dolayı DENİZ.
sadece sen ben değiliz doğuran benim burada türkçeci olup doğuran daha bir dünya arkadaşım var. kaydirigubbakcemile2

seminer olmasa sorun değil de şu seminer işleri bozuyor ya klava:

biz seminere kadar kapatsak yetiyor, seminer döneminde okul kreşe dönüyor çünkü herkesin 0-6 yaş arası çocuğu var malum gençlerin çoğu burada kaldı :sinifsinif: herkes çocuğuyla beraber okulda :hulya:

süper bi haber ya bu.eşim belgeleri toplamak için 2 gün uğraşıyodu.özelde çalıştığı için de zor izin alıyodu...umarım sizde bir an evvel istediğiniz yere atanıtsınız canım.

teşekkür ederim amin inşallah ohaoldumsmile müdürlerinizle görüşüp kesin bilgi alın arkadaşlar yönetmelik dün kesin çıktı, işin doğrusunu onlar bilir

canım ben de doğumöncesini kullandım. 26 martta doğum yaptım. benim 20 mayısta bitiyor neden ki?

benim kıza hastanede verdik mecbur kaldıgımız icin hemen aldı ama bazen almıyor hatta ögüyor emzikten. bencede cocuga baglı sanırım birazda

benim kız 42. gününde falan basladı gülmeye ama benimki acayip hareketli el kolu bacaklar hic durmaz.bence acele etme sende canım bazı bebkler herseyı bıraz daha gec yapabiliyor. yakında güler sıkma canını

gurbet zor canım.Allah sabır versin...[/QUOTE]

evet hemde cok zor sagol canım amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…