- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.801
parasında da ek dersinde de değilim burada istemesen de zorla dayıyorlar zaten onları deniz görmeyi, sokakta istediğim gibi giyinip gezmeyi, balkonumda oturabilmeyi özledim oğlumuzun adı sırf özlemimizden dolayı DENİZ.
sadece sen ben değiliz doğuran benim burada türkçeci olup doğuran daha bir dünya arkadaşım var. kaydirigubbakcemile2
biz seminere kadar kapatsak yetiyor, seminer döneminde okul kreşe dönüyor çünkü herkesin 0-6 yaş arası çocuğu var malum gençlerin çoğu burada kaldı :sinifsinif: herkes çocuğuyla beraber okulda :hulya:
teşekkür ederim amin inşallah ohaoldumsmile müdürlerinizle görüşüp kesin bilgi alın arkadaşlar yönetmelik dün kesin çıktı, işin doğrusunu onlar bilir
ben artık eldivenle halldiorum yazgışım agdayı bıraktım..daha pratik geliyo bana..kaşlarıda aldramadım zaten bugün misafrim geldi ..geçmiş olsun canım yaaa.böyle yağmurla ilgilenmekte zor oluyordur değil mi?inşaallah biran evvel geçer.koltuğa yatmadan alsınlar kaşını.ağda masasına falan yat yada ne bileyim oturur pozisyonda falan aldır.ben hep kendim alıyorum ama şimdilerde ne zor geliyor ağda yapacağım bende nasıl üşeniyorum anlatamambenneyaptımki.
geçmiş olsun ebru, bu arada sende azerilik var mı? dün şive özelliklerini çok iyi kullanıyordun.
geçmiş olsun tekrar umarım tedavin en kısa zamanda olur. ben de saç boyatacağım ama kuaför hafta içi sabah gel dedi anneler gününü pespaye bir biçimde karşılayacağım :sinifsinif:
yok be cano azeri degilim ama cok sewerim dillerini..
geçmiş olsun canım bizde daha çıkamadık aşıya siparişler yoğun eşim minübüsle çıktı onu bekliyoruz.. werem aşısı nerden wuruluyo????
hasiret bacım nası okudun kıss sen bunu türkcede yazdım emme..bebek degil anam ben gittim dr a..boynum diooom kötü diooommm agrıyoo diooommmm
güsel gonuşıram ele döğülmü gadaş..yerimsenibenkız sen azaeri misin azeri gacısıkaydirigubbakcemile3
ne güsel gonuşuşsan eyle
canım ne desemki şimdi bu kadar kendini soyutlama oradan napalım ekmek peşinde herkes..tabiki ne yasadıgını sen bilirsin ama şartlama kendini..slm millet ben dünden beri sadece okuyup yorum yazabildim, biraz canım sıkkın. sayın milli eğitim bakanımız ve bakanlığımız bize sıkı bir kazıkattı doğuda görev yapmakta olan öğretmenler olarak yastayız. 6mayıs2010 tarihine kadar doğu görevini henüz yapmamış olanları affetti yani doğu görevinden muaf hale getirdi bu durumda bizim buradan çıkışımızı en az önümüzdeki 3 yıl için imkansız hale getirdi, biz seneye gidecektik ya :sinifsinif: bütün hayallarim alt üst oldu. mafoldumben
burada hdrellezi bile bilmiyorlar dün edirneli bir arkadaşla öğretmen evinin bahçesinde oturarak hıdrellez kutladık mafoldumben seneye o da olmayacak eş durumundan antalyaya gidiyor bu yaz, kimsesiz ve mahsur kaldım burada mafoldumben
kılzra o kadar yorgunum ki anlatamam ,,bizim soytarı pek bi meraklı gexzmeye,daha kapıya yaklaştığımız anda gözler açılıyor faltaşı gibi,onu gezdir emzir altını değiştir hoplat zıplat yemek iş güç derken mahvaoluyorum ya,haziranda antalyaya gidicez tekrar
bu arada size ne anlatcam,eşim kayınvalidemlere bugünlerde ilk fırsatta antalyaya yerleşmek istediğimizi açıklıcak açıkçası ne olucak nasıl tepki vericekler çok merak ediyorum özellikle kayınvalidemin tepkisini bi şaşırıcak o kesinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,ama bi gerçek var ki bunu eşimde artık çok net biliyor kayınvalidem ile eskisi gibi asla olmam olamam nokta
sen zati iyice zilloş edecen kızceni ben sana söylimm sokaklardan toplıycan zeyno nu..iyidir iyi boşverr sosyal olsun ev kuşu olmasıınn..
benim kızımla aynı haftada olan varmı arkadaşlar aranızda. sizin bebeğiniz size gülmeye agulamaya başladı mı ?
canım ben de doğumöncesini kullandım. 26 martta doğum yaptım. benim 20 mayısta bitiyor neden ki?
sertleşmiyo mu???fisfisfisslm kızlar oğlu olan arkadaşlara sorum olcak oğlum 44 günlük pipisi çok fazla sertleşmiyor normalmi acaba?
doğum öncesinin hepsini mi kullandın?ben 5 haftasını kullanıp 3 haftayı aktardım sonraya
ben artık eldivenle halldiorum yazgışım agdayı bıraktım..daha pratik geliyo bana..kaşlarıda aldramadım zaten bugün misafrim geldi ..
geçmiş olsun ebru, bu arada sende azerilik var mı? dün şive özelliklerini çok iyi kullanıyordun.
geçmiş olsun tekrar umarım tedavin en kısa zamanda olur. ben de saç boyatacağım ama kuaför hafta içi sabah gel dedi anneler gününü pespaye bir biçimde karşılayacağım :sinifsinif:
yok be cano azeri degilim ama cok sewerim dillerini..
geçmiş olsun canım bizde daha çıkamadık aşıya siparişler yoğun eşim minübüsle çıktı onu bekliyoruz.. werem aşısı nerden wuruluyo????
hasiret bacım nası okudun kıss sen bunu türkcede yazdım emme..bebek degil anam ben gittim dr a..boynum diooom kötü diooommm agrıyoo diooommmm
güsel gonuşıram ele döğülmü gadaş..yerimseniben
canım ne desemki şimdi bu kadar kendini soyutlama oradan napalım ekmek peşinde herkes..tabiki ne yasadıgını sen bilirsin ama şartlama kendini..
sen zati iyice zilloş edecen kızceni ben sana söylimm sokaklardan toplıycan zeyno nu..iyidir iyi boşverr sosyal olsun ev kuşu olmasıınn..
kızım özel mesaj kutun dolu silde mesaj yollıyak
kızlar kalça usg çektirdiniz mi?kaça ve nerde çektirdiniz?
birde rota aşısı yaptırdınız mı kimi dr yaptır diye kimisi yaptırma kararsız kaldım .
siz ne yaptınız bilgi verirmisiniz ?
hasretcim chicco bebek arabasına sadece chicco ana kucağı oturur başka markanın ki oturmuyo chicconun deposu var kızlar biraz uzak ama tuzlada organize dericiler sitesinin sonunda mesela 35 tl olan hırkaları ben 10 tlye aldım kıyafet oyuncak araba yürüteç mama sandalyesi bir sürü ürün var ama her ay yapmıyorlar isterseniz bana mesaj gelince haber veririm sizlere çok uygun ve çok kaliteli doğal boya kullanıyorlar ben aldığım tüm ürünlerden çok memnun kaldım genelde ay sonu oluyor 19 20 si gibi
hadi ya öyle yapılabiliyor muydu. inanamıyorum yaaa!! gerizekalı müdürklava: benim tam 2. dönemin başladığı gün başlıyordu iznim. demek ki 3 hafta için program bpzmayayım diye kandiırdı beni kullanamazsın diye. vay alçak vay!
sağol canım.
biz geldik kızlar.. kızıma lc waikikiden ne ciciler aldım süperler hepsi ya şortlar, pantolonlar we renli renli bodyler, pembiş ayakkabı:))) 4 al 3 öde kampanyasımı ne war mış.. iyi oldu 6ay aldım hepsini daha küçüğü yoktu bide anca olur zaten giydiririm artık hawalar böyle gdrse.. aşımızı olamadık çünkü sabah yapıolarmış werem sawaşta aşıyı haftaya cumaya kaldı.. bebişim 5700 olmuş 1kg kadar almış yani boyuda 59cmdoktor sütün iyi besliyo dedi 600gr alırmış geneli bebekllerin ayda.. bide ceroşum yeni uyanmıştı bi hareketler bi atamalar yaptı yattığı yerden, doktor ooo dedi beyin gelişimi iyi dedi bukadarlık bebekler bunları yapamaz ddi bu ayının ilerisinde bi bebek dedi:asigim: yüz üstü yatarken nerseyse emekleyecek sanki bacakları falan kendini itmeler kaldırmalar:1rolleyes: şükür sağlığı yerinde anne sütüne dewam:sm_cool: birde gece artık daha uzun uyuyabilir bölme dedi uykusunu o uyansın emmek için dedi.. gece 12,1de uayndır emzir we sabah 6ya kadar falan uyuması gerekir dedi:uhm: bakalım bu gece öyle denicem.. gündüzleride 2 saatte 1 emzirmeye çalış dedi. uzun oldu ama napiim herşeyi anlatmak paylaşmak istiyorum sizlerleeee:1hug:
bizim aramızda 1 gün var ayın 11 inde mi dogum yaptın canım sen? benımkı agulayamıyor daha ama ay falan dıyor baska ssler cıkartıyor aguyu cıkartamıyor daha agzını acıyo ugrasıyo ama cıkmıyor. senınkı hıc mı ses falan cıkarmıyor canım? yokutr bı sorun ya bozma moralını hemen
canım yaa dikkat edersin bidahakine annesin sen bilerek can acıtılırmııı??ama bidahakine daha dikkatli ol annesikızlr acil cwp kızımın tırnagını derin kesmişim intihap olmus we saglık ocagına gıttım melhem yazdı surdum ama canı acıyor sanırım kızım cok aglıyor ne yapıcam ben yaaaaa cok kotuyum kendımden nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?