2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bakıcıda istemiyorum annem ve kayınvalidem 2 gün biri 3 gün biri bakıcak süt iznimi ve yıllık iznimi de alıcam ücretsiz izin verirler diye dua ediyorum

ben seminerlerde ne yaparım bilmiyorum. benim kız biberonu ağzına sürmüyor. sütü de içmiyor sağıp gitsem. okula da götürmek istemiyorum offff.

ben artık eldivenle halldiorum yazgışım agdayı bıraktım..daha pratik geliyo bana..kaşlarıda aldramadım zaten bugün misafrim geldi ..

benim kızımla aynı haftada olan varmı arkadaşlar aranızda. sizin bebeğiniz size gülmeye agulamaya başladı mı ?

bizim aramızda 1 gün var ayın 11 inde mi dogum yaptın canım sen? benımkı agulayamıyor daha ama ay falan dıyor baska ssler cıkartıyor aguyu cıkartamıyor daha agzını acıyo ugrasıyo ama cıkmıyor. senınkı hıc mı ses falan cıkarmıyor canım? yokutr bı sorun ya bozma moralını hemen

doğum öncesinin hepsini mi kullandın?ben 5 haftasını kullanıp 3 haftayı aktardım sonraya

hadi ya öyle yapılabiliyor muydu. inanamıyorum yaaa!! gerizekalı müdür klava: benim tam 2. dönemin başladığı gün başlıyordu iznim. demek ki 3 hafta için program bpzmayayım diye kandiırdı beni kullanamazsın diye. vay alçak vay!
sağol canım.

kızlr acil cwp kızımın tırnagını derin kesmişim intihap olmus we saglık ocagına gıttım melhem yazdı surdum ama canı acıyor sanırım kızım cok aglıyor ne yapıcam ben yaaaaa cok kotuyum kendımden nefret ettim

biz geldik kızlar.. kızıma lc waikikiden ne ciciler aldım süperler hepsi ya şortlar, pantolonlar we renli renli bodyler, pembiş ayakkabı:))) 4 al 3 öde kampanyasımı ne war mış.. iyi oldu 6ay aldım hepsini daha küçüğü yoktu bide anca olur zaten giydiririm artık hawalar böyle gdrse.. aşımızı olamadık çünkü sabah yapıolarmış werem sawaşta aşıyı haftaya cumaya kaldı.. bebişim 5700 olmuş 1kg kadar almış yani boyuda 59cm doktor sütün iyi besliyo dedi 600gr alırmış geneli bebekllerin ayda bizimki 900almışi.. bide ceroşum yeni uyanmıştı bi hareketler bi atlamalar yaptı yattığı yerden, doktor ooo dedi beyin gelişimi iyi dedi bukadarlık bebekler bunları yapamaz ddi bu ayının ilerisinde bi bebek dedi:asigim: yüz üstü yatarken nerseyse emekleyecek sanki bacakları falan kendini itmeler kaldırmalar:1rolleyes: şükür sağlığı yerinde anne sütüne dewam:sm_cool: birde gece artık daha uzun uyuyabilir bölme dedi uykusunu o uyansın emmek için dedi.. gece 12,1de uayndır emzir we sabah 6ya kadar falan uyuması gerekir dedi:uhm: bakalım bu gece öyle denicem.. gündüzleride 2 saatte 1 emzirmeye çalış dedi. uzun oldu ama napiim herşeyi anlatmak paylaşmak istiyorum sizlerleeee:1hug:

Son düzenleme:

kalça usg çektirdim 1.ayımızda dr arif bey var medipolde 7.ayda tekrarlayacağız.
rota aşısını yaptırmadım dr uzun uzun anlattı kendi çocuklarına da yapmamış bende yaptırmadım

cnm gittik sonomedde bir prof var levent saltık kalbinde 3 yerde delik var kapanabilirde kapanmayabilirde dedi ama takip altında olucak sürekli inşallah helininde kapanır cnm allah herkesin çocuğuna şifa versin dermansız dert vermesin cnm

okyay canım benim bebeğim var 9 martta doğdu..35 günlükken gülmeye başladı.şuan agulara başladı.belki ağrısı vardır bebeğinin.

o şöyle diye biliyorum.doğuma son 3 hafta kalana kadar çalışabiliyosun.sonrasını aktarıyosun.yani kalan 5 haftayı.çünkü öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta.bende 5haftasını kullanıp 3 haftayı aktardım.yani doğum sonrası 8+3 hafta olmuş oldu

çok sevindim allah böyle güzel haberler almayı hep nasip eder umarım biz kızımla mağaza mağaza gezemiyoruz zira gezecek mağaza yok(( maşallah bebeğine

Evet canım 11martta doğum yaptım. Benim kızım hiç uğraşmıyor bile ağzını açmaya. Sadece uykusunda gülüyor. Uyanıkken ya ağlıyor ya emiyor. Yüzüne bakıp konuşuyorum onunla bana gülsün diye ama bakıyor öyle.Uff ya valla uykularım kaçıyor zaten doğru dürüst uyumaya zaman yok.

sabahtan bu yana gaza bir çare arıyorum deli olacam kimyon diyorlar birde bunu deneyem denemediğim bişey kalmadı

canım yaa dikkat edersin bidahakine annesin sen bilerek can acıtılırmııı??ama bidahakine daha dikkatli ol annesilmaz:al biraz kucagına sew okşa annesinin kucagında huzur bulsun sakinler belki..yerim okücücük parmagını beeeeeen:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…