2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence sen bıraz daha bekle bazı bebekler tembel oluyor. benım tanıdıgım bırının bebegı vardı cocuk 1 yasına gırecektı ama daha elını bıle kaldırmıyordu o kadar tembeldı yanı ama sımdı hıc yerınde durmuyor. o yuzden sende hemen sıkma canını

kucagımda uyudu ama uzuntuden basıma agrılar saplandı kendımı cok kotu hıssedıyorum esım aksam gelecek bı ton laf daha kaynanam gormedı saglık ocagına baska seyden dolayı gıttım dedım sakladım oda farkedınce tamam off yaa delı olucam

hasretcim gözün aydın maşallah cerene....cicilerini de güle güle giysin...beni de gaza getirdiniz ben de çıkıcam akşam bakayım lcw. ye .hem annemlere hediye bakcaz

maşşallllhhh helin cero yaaa..dombili kuzummm..ee anneyide atlamayalım ikinizede maşallah..kısss nazar degdirecen en cok annenin nazarı degermiş zaten..cevizler yaradı..

cnm çok sevindim maşallah kızımın adaşına herkese anlatma nazar değmesin güle güle giysin cnm evetbende lc waikikiden anneli kızlı diye anneler günü için hem anneye hem kıza aynı tişörtden satıyorlar bende aldım süper bir görseniz pazar günü giyicez ikimizde :)

Bazen tırnak altındaki deri tırnağın ilk gelişimi sırasında yeterince düz
olmayabilir. Bu durumda tırnak deriye batar ve el ya da ayak parmağının
ucunda şişlik veya kızarıklık oluşabilir. Bu, tedaviye gerek kalmadan tırnak
büyüdükçe zamanla geçecektir.

Bir yerde bu yazıodu acaba normal mı kı sızdede oldu mu aynı sorun

hayır sakın saklama!!kimseden korkma ..o senin canın cigerin senin yavrun..ona en son zarar verecek olan bile degilsin..ona bişe olsa senn canın yanar..ben gizlemem ewet ben yaptm derim..ona bişe olsa önce senn canın yanar..

cnm üzme kendini kim bilerek bebeğinn canını yakar ki çok konuşmasınlar bence fırsat bile verme öyle kolay değil minicik bebeğin tırnağını kesmek asla taviz verme cnm

benim o 3 haftamı vermedi ş...sizler klava:

vay hainler..bunlar bişiy bilmiyo yada işlerine öyle geliyo...

canım üzme kendini bu kadar.olur böyle şeyler.bu kadarcık bişey için insan kötü anne olmaz...geçer annesi.en geç yarına bişeyciği kalmaz

canım ne desemki şimdi bu kadar kendini soyutlama oradan napalım ekmek peşinde herkes..tabiki ne yasadıgını sen bilirsin ama şartlama kendini..

soyutlamak değil canım ya soyutlayamam zaten eşim mardinli akrabalarının çoğu da burada sağ olsunlar ne akrabaları ne buranın halkı asla dışlamadı kötü davranmadı bize ama beklediğin bir süre var "az kaldı bitiyor" diyorsun bir bakıyorsun birileri seni kaldığın süre kadar daha buraya hapsediyor, hayal kırıklığı ohaoldumsmile bir de buradakilerle bizim aramızda o kadar büyük fark var ki (kimse yanlış anlamasın ama kültür farkı gerçekten elle tutulacak kadar somut) biz göçmeniz malum trakya insanı daha dışa dönük daha rahat ve daha gevezedir burada bulamıyorsun onları:sinifsinif:

canım ben kesmiyorum törpülüyorum bir dahakine sen de öyle yap. benim kitapta ya törpüleyin ya da dişinizle koparın yazıyordu ben tabii ki törpüyü seçtim.

kız hasret söyleme herkese nazar değer bakkk. maşallah cerenime ben onun bal yanaklarını yerimm. wenicede de indirim vardı bakınderimm bende elbiseler aldım ama kilotlu çorap almadımmm pazarı bekliyomm çıkıp alacağımm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…