- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.821
Evet canım 11martta doğum yaptım. Benim kızım hiç uğraşmıyor bile ağzını açmaya. Sadece uykusunda gülüyor. Uyanıkken ya ağlıyor ya emiyor. Yüzüne bakıp konuşuyorum onunla bana gülsün diye ama bakıyor öyle.Uff ya valla uykularım kaçıyor zaten doğru dürüst uyumaya zaman yok.
sabahtan bu yana gaza bir çare arıyorum deli olacam kimyon diyorlar birde bunu deneyem denemediğim bişey kalmadı
doğum öncesinin hepsini mi kullandın?ben 5 haftasını kullanıp 3 haftayı aktardım sonraya
canım yaa dikkat edersin bidahakine annesin sen bilerek can acıtılırmııı??ama bidahakine daha dikkatli ol annesilmaz:al biraz kucagına sew okşa annesinin kucagında huzur bulsun sakinler belki..yerim okücücük parmagını beeeeeen:1hug:
maşşallllhhh helin cero yaaabiz geldik kızlar.. kızıma lc waikikiden ne ciciler aldım süperler hepsi ya şortlar, pantolonlar we renli renli bodyler, pembiş ayakkabı:))) 4 al 3 öde kampanyasımı ne war mış.. iyi oldu 6ay aldım hepsini daha küçüğü yoktu bide anca olur zaten giydiririm artık hawalar böyle gdrse.. aşımızı olamadık çünkü sabah yapıolarmış werem sawaşta aşıyı haftaya cumaya kaldı.. bebişim 5700 olmuş 1kg kadar almış yani boyuda 59cmdoktor sütün iyi besliyo dedi 600gr alırmış geneli bebekllerin ayda bizimki 900almışi.. bide ceroşum yeni uyanmıştı bi hareketler bi atlamalar yaptı yattığı yerden, doktor ooo dedi beyin gelişimi iyi dedi bukadarlık bebekler bunları yapamaz ddi bu ayının ilerisinde bi bebek dedi:asigim: yüz üstü yatarken nerseyse emekleyecek sanki bacakları falan kendini itmeler kaldırmalar:1rolleyes: şükür sağlığı yerinde anne sütüne dewam:sm_cool: birde gece artık daha uzun uyuyabilir bölme dedi uykusunu o uyansın emmek için dedi.. gece 12,1de uayndır emzir we sabah 6ya kadar falan uyuması gerekir dedi:uhm: bakalım bu gece öyle denicem.. gündüzleride 2 saatte 1 emzirmeye çalış dedi. uzun oldu ama napiim herşeyi anlatmak paylaşmak istiyorum sizlerleeee:1hug:
biz geldik kızlar.. kızıma lc waikikiden ne ciciler aldım süperler hepsi ya şortlar, pantolonlar we renli renli bodyler, pembiş ayakkabı:))) 4 al 3 öde kampanyasımı ne war mış.. iyi oldu 6ay aldım hepsini daha küçüğü yoktu bide anca olur zaten giydiririm artık hawalar böyle gdrse.. aşımızı olamadık çünkü sabah yapıolarmış werem sawaşta aşıyı haftaya cumaya kaldı.. bebişim 5700 olmuş 1kg kadar almış yani boyuda 59cmdoktor sütün iyi besliyo dedi 600gr alırmış geneli bebekllerin ayda bizimki 900almışi.. bide ceroşum yeni uyanmıştı bi hareketler bi atlamalar yaptı yattığı yerden, doktor ooo dedi beyin gelişimi iyi dedi bukadarlık bebekler bunları yapamaz ddi bu ayının ilerisinde bi bebek dedi:asigim: yüz üstü yatarken nerseyse emekleyecek sanki bacakları falan kendini itmeler kaldırmalar:1rolleyes: şükür sağlığı yerinde anne sütüne dewam:sm_cool: birde gece artık daha uzun uyuyabilir bölme dedi uykusunu o uyansın emmek için dedi.. gece 12,1de uayndır emzir we sabah 6ya kadar falan uyuması gerekir dedi:uhm: bakalım bu gece öyle denicem.. gündüzleride 2 saatte 1 emzirmeye çalış dedi. uzun oldu ama napiim herşeyi anlatmak paylaşmak istiyorum sizlerleeee:1hug:
maşşallllhhh helin cero yaaa..dombili kuzummm..ee anneyide atlamayalım ikinizede maşallah..kısss nazar degdirecen en cok annenin nazarı degermiş zaten..cevizler yaradı..
hayır sakın saklama!!kimseden korkma ..o senin canın cigerin senin yavrun..ona en son zarar verecek olan bile degilsin..ona bişe olsa senn canın yanar..ben gizlemem ewet ben yaptm derim..ona bişe olsa önce senn canın yanar..kucagımda uyudu ama uzuntuden basıma agrılar saplandı kendımı cok kotu hıssedıyorum esım aksam gelecek bı ton laf daha kaynanam gormedı saglık ocagına baska seyden dolayı gıttım dedım sakladım oda farkedınce tamam off yaa delı olucam
kucagımda uyudu ama uzuntuden basıma agrılar saplandı kendımı cok kotu hıssedıyorum esım aksam gelecek bı ton laf daha kaynanam gormedı saglık ocagına baska seyden dolayı gıttım dedım sakladım oda farkedınce tamam off yaa delı olucam
benim o 3 haftamı vermedi ş...sizlerklava:
kucagımda uyudu ama uzuntuden basıma agrılar saplandı kendımı cok kotu hıssedıyorum esım aksam gelecek bı ton laf daha kaynanam gormedı saglık ocagına baska seyden dolayı gıttım dedım sakladım oda farkedınce tamam off yaa delı olucam
canım ne desemki şimdi bu kadar kendini soyutlama oradan napalım ekmek peşinde herkes..tabiki ne yasadıgını sen bilirsin ama şartlama kendini..
benim o 3 haftamı vermedi ş...sizlerklava:
şimdi bu hasret bacıma gocası hamileyken ne cevizler ne ballar ne fındıklar ne üzümlerr kıss gocası besledi bunu buda oldumu dombili..ee cevizlerr yavrunun IQ YU FIRLATTI TABıı..ben diom deme bukadar nazara gelecekcnm ne cevizi?
şimdi bu hasret bacıma gocası hamileyken ne cevizler ne ballar ne fındıklar ne üzümlerr kıss gocası besledi bunu buda oldumu dombili..ee cevizlerr yavrunun IQ YU FIRLATTI TABİİ..ben diom deme bukadar nazara gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?