2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar oğlu olan arkadaşlara sorum olcak oğlum 44 günlük pipisi çok fazla sertleşmiyor normalmi acaba?
sertleşmekmisempatiksalakcinniCADIARZU

cnm bak yazdım bnde az önce doktor artık uzun uyuyabilirler dedi sorun yok bölme uykusunu 4.aydan itibaren tamamen kesicez gece yemeğini:))
nan sen nie soyunuyon maksat çocuğu tartsın altını değiştirirken falan al kucağına çık bide yalnız çık farkı bul:roflol:
hasret canim aradim ben yok olmaz dediler.chicco ya anca chicco olacak yani.
hay onların 300lira bi ana kucağına wermek istemiorum ya bu yaz kullanacak sadece napsamkii alamicam bu gidişle bebek arabası ayatırıyom sadece.. peki modeli farkedermi acaba??
off senmi benmi boynumun ağrısından duramıyorum şuan öldüm resmen araba daha iyiydi ya çocuğum 2 saat kucağımda büzüştü uyudu
eşinin işi nedeneiylemi karstası aze?
ewet banda gelio mesaj ama nasıl gitcez oralara. serwisi olsa keşke

kızlar bizim bıdıklara göre kilotlu çorap varmı ki..giyebilirlermi şimdi.geçen bende elbiseler beğenmiştim.şimdi çorap giyemez daha diye almamıştım

maşallah deyin nan nazar deyeceksealsanaalsanasmile yok be canlarım hepimiz neleri paylaştık we paylaşıyoruz burda sırdaş kardeş gibi olduk artık birbirimizin iyiliğine sewinir kötülüğüne üzülürüz bizolumunekankayizsmile sizleri çok sewiorum iyiki warsınızŞeniz

yaaa ben sizleri özledim bir camdan bakım çıkıyorum ama kusura bakmayın müsait bir zamanda yine giricem benim sıpa beni bırakırsa tabii umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyorum bizimki bayağı uslandı artık tek sorun mamaymış değiştirdik bol bol anne sütü takviyede mama hadi görüşmek üzre m

şerif emre kimdir???dalgamı gecti bizimle sertleşmek ne demek 40 günlükk bebek için:1shok:..yada yanlış ifade etti günahınıda almayalım..

ebrucum sn bebekleri sallamayın yazmışın nedeni açıklarmısın
canım ben 3 gündür sallamadan uyutmaya alıştrdım cok şükür..gece uyandıklarında bebekler aynı koşullar saglanmadıgı sürece tekrar uykuya dalamazlarmış..mesela n emzik le de uyutmayın deniliyo neden??emzik her agzından düştügünde tak cıkar yapmamak için bırakın geceleri parmaklarını ems,in ..emzigi gündüz vericekmişiz uykusuna dalablmesi için..ama açık konuşiiim benimki parmak emmeyi bilmiyo ında bile cok obur bütün ellerinin parmaklarını sokmaya calışıyo cücücük agzına..o yuzden mecburen emziksiz uyumuyo uyuyana kadar emzik agzında uyudktan sonra kendi atıyo zaten..

iyiyim ebru topic geziyordum yolum buraya düştü
HOYA cım canım ben sezeryan oldum sonunda..mediva da..nişanım gelince hemen gittik dr a.dogum başlamış ama normale uygun degilsin dedi..uygun olsam bile biraz alttan muyne esnasında kastım kendimi nereye gidersen git bu sekilde seni sezeryana alırlar dedi dr um..bende teslim ettim kendimi..epidural sezeryan..süperdi ama hiç pişman degilim..

anladım saol ama bizim için çok geç sanırım çok alıştı salanmaya daha öncede memede uyuyodu bırakasıya uyanıyo şimdi biraz daha rahatım emzihi zaten hiç almadı hergün emzik çalışmaları yaıyoruz ama emmiyo

ebrucum epidural olsun da ister çamurdan olsun
bebişin sağ salim kucağında ya gerisi önemli değil
olumunekankayizsmile

ebrucum epidural olsun da ister çamurdan olsun
bebişin sağ salim kucağında ya gerisi önemli değil
olumunekankayizsmile
aynen hayatım epidural cook farlı:lepi:..sende epidural normal yapmıştın..kollarımda kızım cok şükür..senin fıstık büyümüştür öp onu benim için..:1hug:

evet cnm.
fıstık mı cadı demek istedin heralde
çok fena her ay huy değiştiriyo diş çıkarıyo huysuz accık
bi de çığlık atmayı öğrendi bağırıp duruyo kulağımda pamukla gezecem 6yakındasempatiksalakcinni

kızlar slm gün içinde girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım hepp malum benimkinin gündüz uykuları kuş uykusu gibi
birşey sormak istiyorum sezeryan olan arkadaşlarıma doğum sonrası ne kadar süre pansuman yaptınız ben 1 hafta yaptım sonra bıraktım geçen gün dikiş yerim (yapıştırma) çok hafif kanadı şimdi tekrar pansuman yapmaya başladım sizede oldumu salı günü doktora gidicez sorucam geçi ama sizlere de sormak istedim bu arada doğum yapalı 46 gün oldu

ay yerim o zilliyi..benmki şimdiden başladı cıglıklara yaw görsen kendi kendi aauauuuuaaaa aaaaaaaaauuuu bide cıglık atar gibi bagırıyo amanın yandım beeen..eyvahedigeldismile

valla kızlar bıktım bu gece uykusuzluğundan.beni kız gündüz uyuyo gece ayakta...ama bugün 2 saatten fazla uyumasına izin vermedim.toplam gün içinde 5 saaat uyudu.şimdi uyandırcam ve gece 11 e kadar uyanık tutmaya çalışcam.bakalım becerebilecekmiyim.şu işi bir tersine çevirirsek gerisi gelir inşallah...

Ewet Hasretcım bebek tırnak makası kullanıyorum

Ya giriyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum pek sorun da yasamıyordum bugunku olay dısında sızın sorunlarınıza da o yuzden cewap yazamadım hıc

taktığınb şeye bak demekki suratsız olacak senin kız:1ninca: boşwer keyfi gelince güler illakikaydirigubbakcemile5
kızlar bizim bıdıklara göre kilotlu çorap varmı ki..giyebilirlermi şimdi.geçen bende elbiseler beğenmiştim.şimdi çorap giyemez daha diye almamıştım
war tabi cnm aaa 0 die bn lc waikkdn almıştım6 ay dio ama oluyooo

altını aç kıçını yıka banyo yaptr oyala cnm akşam 7den sonraa uyumasına izin werme bn geç saate kadar uyutmayarak alıştrdım we uyanınca gece ışığı açma.. altta değişme gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…