- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.841
sertleşmekmisempatiksalakcinniCADIARZUslm kızlar oğlu olan arkadaşlara sorum olcak oğlum 44 günlük pipisi çok fazla sertleşmiyor normalmi acaba?
cnm bak yazdım bnde az önce doktor artık uzun uyuyabilirler dedi sorun yok bölme uykusunu 4.aydan itibaren tamamen kesicez gece yemeğini:))selam kızlar ay çok yorgunum sabah bi arkadaşın yedi aylık kızı var aldık bebek arabalarını sahilde yürüdük bayağıı eve geldik kuzu uyudu ama ben çok yorulmuşum dayak yemiş gibiyim
ya bişey soracağım dün 22:30 da banyo yaptırdım ve 23:00 emzirdim uyudu. sabah 5'e kadar delilsiz uyudu emzirdim uyuttum 8 de uyandı. iki gecedir böle yapıyo uzun uyuyo sorun olur mu ya o uyandırmakta istemiyorum düzene girsin artık ahaa uyandı elini emiyoo
nan sen nie soyunuyon maksat çocuğu tartsın altını değiştirirken falan al kucağına çık bide yalnız çık farkı bul:roflol:bebek tartısını 60 tl hepsi buradan aldık kocamla emzirme yastığını da sipariş ettik, dijital baskül var ama kıyaftlerim oluyor üstümde onuda kıyafetleriyle kucağıma alınca net bir şey alamam diye bebek tartısı almaya karar verdim
hay onların 300lira bi ana kucağına wermek istemiorum ya bu yaz kullanacak sadece napsamkiihasret canim aradim ben yok olmaz dediler.chicco ya anca chicco olacak yani.
off senmi benmi boynumun ağrısından duramıyorum şuan öldüm resmen araba daha iyiydi ya çocuğum 2 saat kucağımda büzüştü uyuduselam
kızlar
evden çok sıkıldım artık gidecek komşuda yok millet yürüyüşe gidip duruyor bizde hafta sonu bebek arabası alacağız bende çıkıp gezeceğim kanguruyla çıkıyorum ama belim ağrıyor uzun yürünmüyor
eşinin işi nedeneiylemi karstası aze?oy oy istanbulum
çok özledim ben gece gündüz eşimin başının etini yiyorum ne olur gidelim diye kokusu kalablığı gürültüsü bile başka şehrimin ,her gün hayal ediyorum kızımla eşimle istanbulda hafta sonu yapacağımız şeyleri ben yaşayamıyorum orda olmadan
ewet banda gelio mesaj ama nasıl gitcez oralara. serwisi olsa keşkekızlar kalça usg çektirdiniz mi?kaça ve nerde çektirdiniz?
birde rota aşısı yaptırdınız mı kimi dr yaptır diye kimisi yaptırma kararsız kaldım .
siz ne yaptınız bilgi verirmisiniz ?
hasretcim chicco bebek arabasına sadece chicco ana kucağı oturur başka markanın ki oturmuyo chicconun deposu var kızlar biraz uzak ama tuzlada organize dericiler sitesinin sonunda mesela 35 tl olan hırkaları ben 10 tlye aldım kıyafet oyuncak araba yürüteç mama sandalyesi bir sürü ürün var ama her ay yapmıyorlar isterseniz bana mesaj gelince haber veririm sizlere çok uygun ve çok kaliteli doğal boya kullanıyorlar ben aldığım tüm ürünlerden çok memnun kaldım genelde ay sonu oluyor 19 20 si gibi
şimdi bu hasret bacıma gocası hamileyken ne cevizler ne ballar ne fındıklar ne üzümlerr kıss gocası besledi bunu buda oldumu dombili..ee cevizlerr ]ewet kesinlikle etkisi war doğum doktorumda öyle demişti bizim kız doğduğu andan itibaren başını tutuyodu kafayı kaldırıyodu falan bak süper beslendin süper kız doğurdun demişti:CüvCüv:, şimdide kocim köyden pekmezler getirtmiş dut we keçiboynuzu 2kilo 2kilo ayriyetten her hafta yemişçimiz gelio incir, kayısı, kara üzüm, bişeydaha war adını bilmiorum onlardan birer poşet getiriyo
yaaa ben nie görmedim laaaanbenneyaptımkicnm çok sevindim maşallah kızımın adaşına herkese anlatma nazar değmesin güle güle giysin cnm evetbende lc waikikiden anneli kızlı diye anneler günü için hem anneye hem kıza aynı tişörtden satıyorlar bende aldım süper bir görseniz pazar günü giyicez ikimizde :)
kızlr acil cwp kızımın tırnagını derin kesmişim intihap olmus we saglık ocagına gıttım melhem yazdı surdum ama canı acıyor sanırım kızım cok aglıyor ne yapıcam ben yaaaaa cok kotuyum kendımden nefret ettim
en doğrusu uyurken kes canım ben öle yapıorum we bebek tırnak makası kullanıyorsun dimi.. geçen aklıma geldin güldüm sana dedim canım sıkılıyo sıkılıyo diodun canın sıkılmaya fırsatın yok heralde uzun zamandır giremionkaydirigubbakcemile3