2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnce şebnem; benden çok eşim istiyor ben emin değilşim dese....?

Hakim boşamaz o zaman , taraflardan biri yine de boşanmak istiyorum derse hakim kusur araştırması yapar.Evliliğin bu hale gelmesinde kim kusurlu diye araştırır.Şayet boşanmayı isteyen taraf kusurlu tarafsa boşanma davası red olur...Boşanmayı isteyen kusursuz mağdur tarfasa maddi manevi tazminat ve nafaka da isteyebilir...

ürün satılsın diye öyle söylüyor olmasınlar. 3-5 ay kullanılacak şeylere deli paralar veriyoruz yaaaaa.... kafamçokkarıştı . :umursamaz:

bilmiyorum ki hayatim.yada hasret alacak arabayi gidecek her markayi satan bi yere deneyecek.anca oyle anlariz yalan soyleyip soylemediklerini.

canim delta hastanesinde muayene arti usg yi ssk ile 50 tl ya cektirdim.

ne oldu ki senin kayinvalidenle sorunun mu vardi ?

benim kızımla aynı haftada olan varmı arkadaşlar aranızda. sizin bebeğiniz size gülmeye agulamaya başladı mı ?

canim benim ki 12 mart dogumlu gulmeye basladi.agu diyemiyor henuz sadece bagirarak auuuuuuu diyor.ama butun gun agu de yavrum diye tepesinde dikilirsen hemen der.bi arkadasim oyle yapmisti.

slm kızlar oğlu olan arkadaşlara sorum olcak oğlum 44 günlük pipisi çok fazla sertleşmiyor normalmi acaba?

o ne demek kiz? sertlesmiyor derken anlamadim.
cisi varken bi sertlesiyor bizimkinin .

canim olur boyle seyler alla alla.uzme kendini sen .

benim o 3 haftamı vermedi ş...sizler klava:

nasil 3 haftani vermediler.yasal olarak en fazla 38.haftaya kadar calisabilirsin zaten.
ben 37.haftaya kadar calistim.calistigim 5 haftayi iznime eklediler.

kime ne yani cocuk senin sen onun annesisin.zaten boyle bisey icin sana laf diyen olursa kapindan iceri sokma.

anali ogullu yokmuymus?

yok canim olmadi.

caım ben hiç pansuman yapmadım ki... hastaneden çıkarken bi pansuman yaptılar üzerine şeffaf incecik enli bir bant yapıştırdılar. istediğin kadar duş alabilirsin 1 hafta sonra gel dediler. 1 hafta sonra doktor baktı bant alındı "ne ameliyat yapmışım bee!!" dedi hiçbir şey yapmadı.

Kızlar bizim kız hiç bir yerde uyumuyor ew dısında yabancılık mı cekiyor acaba
İlla yanında biri olacak o uyurken yanında kımse olmazsa cıglıkla aglıyor korkuyor mu kı
Bide sureklı konusmak ıstıyor hungu dıyor agu mu oluyor kı obayanssulusmile

hay onların 300lira bi ana kucağına wermek istemiorum ya bu yaz kullanacak sadece napsamkii alamicam bu gidişle bebek arabası ayatırıyom sadece.. peki modeli farkedermi acaba??

hasretcigim bu saate kadar idare etmisin bence alma artik.

ne pansumani anacim.ben hastaneden cikarken bi sprey siktilar.pansumana falan gerek yoktu.

canim sen ne avukatisin ?

anaaam hasret napıon kıı??uyuytmuyonmu yavrunu anam kıyamaammm..kıs bırak uyusun cocuk rahat rahat sadece memende uyumasına izin verme ..emzikle uyutmaya alıştr..bu arada kilotlu corabı dr um yasakladı bana daha cok küçük diyee..zannediorum 3 ten sonra izin verir ,inşallah elbide gydrmek istiorummm

SEYHAN bendede kanama olmadı dikiş yerlerinde..git bi görün canım dr a..

kaydirigubbakcemile3 kis agulamaya calisio cocuk iste.

tmm o zamn şebnem kocasının kusurlu olduğunu anlatacak hakime değil mi öyle hemn tamam boşanıyorum diyip çıkmasın işin içinden.. sonuçta sewerek ewlenmişler we ortada minicik bir bebek war, we hiç bir sorunları yokken şebnem hamile kaldı diye kocası acayip tawırlara girmiş we boşanmaya karar WERMİŞlmaz:

Seyhan cım benımde olmustu iç çamaşırım oraya düşmüştü o yüzden bir süre delik kaldı kendisi sonradan kapandı bana pansuman ıcın bısı wermedıydı doktor ben sulandırılmıs alkol ıle sıldım tabı bı sure ıntıhap aktı

canlarım cevaplarınız için teşekkür ederim benim doktorum önerdi pansumanı onun için yaptım kafam karıştı şimdi yaa neyse salı günü gidicez hayırlısı inşallah
çok öptüm minik kuşum uyanık teyzeleri sonra yine bakarım opuyorumnanaktan

KIZ AKŞAM UYUTMUYOM 7DEN SONRA ZATEN ÇOK UYUYO SANKİ AL ŞUAN UYUYO YARIM SAATTİR NAPİM UYUYANI ZRLA TUTAMIYOM:ecrin_bebek: NASIL EMZİKLE UYUTİM ŞİMDİ AKŞAM 9DA UYUMASINI İSTİYORUM EE NASI YAPCAM ONU HADİ KIZIM AL EMZİĞİNİ UYUUMU DİYİM? KIZ ÇOK SIKI DEĞİLKİ KİLOTLU ÇORAP BEN İÇİNE ZIBIN PİJAMASIDA GİYDİRİYORUM İNCE

bende sadece birazcık kan oldu canımcım birde kabuk tutmuş onlar soyuldu
kişiden kişiye değişiyormu acaba zaten benim tenim çok kötüdür bi yara olsun aylarca kalır iğne batsa izi belli olur belkide ondandır bilmiyorum birde ben kendime pek bakmam bir hafta bile sürmedi ayaklandım her işimi kendim yaptım ne biliyim kendim kaşındım birazda sanırım

niye 9 gibi uyusun istionki bak şimdi benmki gece en fazla oda cok nadir 1e kadar uyumuyo ama aralarda yani şu anda uyuyo gece 1 yatıyo sabah 6 uyanıyo..mamasını veriorm hiç ses etmeden altını alıorum uykusundan dogru dürüst ayılamadan hoop yatagına..o yatış sabah 10bucukta uyanır..ama sen dükkan acıyon dimi düzenin nası?en fazla ne kadar süre uyanık kalıyo..uyku saatlerini kaçırma..yatagında uyusun uyansın hep öyle alıştr..emzigi ver yatagında ama kucagına alma..cok mızmızlanrsa al tekrar yatır..yan yatırki emzik düşmesin yastkla destekle ya nası anlatıım gerci sabaha kadar uyuo artık cero dimi??

nasil 3 haftani vermediler.yasal olarak en fazla 38.haftaya kadar calisabilirsin zaten.
ben 37.haftaya kadar calistim.calistigim 5 haftayi iznime eklediler.

yok canım ya öyle değil doğum öncesi izninden kalan 3 haftayı; istedikleri zaman onun ayarlamasını yapabiliyorlar benimkine taş koydular klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…