- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.861
bnce şebnem; benden çok eşim istiyor ben emin değilşim dese....?
ürün satılsın diye öyle söylüyor olmasınlar. 3-5 ay kullanılacak şeylere deli paralar veriyoruz yaaaaa.... kafamçokkarıştı . :umursamaz:
kızlar kalça usg çektirdiniz mi?kaça ve nerde çektirdiniz?
birde rota aşısı yaptırdınız mı kimi dr yaptır diye kimisi yaptırma kararsız kaldım .
siz ne yaptınız bilgi verirmisiniz ?
hasretcim chicco bebek arabasına sadece chicco ana kucağı oturur başka markanın ki oturmuyo chicconun deposu var kızlar biraz uzak ama tuzlada organize dericiler sitesinin sonunda mesela 35 tl olan hırkaları ben 10 tlye aldım kıyafet oyuncak araba yürüteç mama sandalyesi bir sürü ürün var ama her ay yapmıyorlar isterseniz bana mesaj gelince haber veririm sizlere çok uygun ve çok kaliteli doğal boya kullanıyorlar ben aldığım tüm ürünlerden çok memnun kaldım genelde ay sonu oluyor 19 20 si gibi
kılzra o kadar yorgunum ki anlatamam ,,bizim soytarı pek bi meraklı gexzmeye,daha kapıya yaklaştığımız anda gözler açılıyor faltaşı gibi,onu gezdir emzir altını değiştir hoplat zıplat yemek iş güç derken mahvaoluyorum ya,haziranda antalyaya gidicez tekrar
bu arada size ne anlatcam,eşim kayınvalidemlere bugünlerde ilk fırsatta antalyaya yerleşmek istediğimizi açıklıcak açıkçası ne olucak nasıl tepki vericekler çok merak ediyorum özellikle kayınvalidemin tepkisini bi şaşırıcak o kesinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,ama bi gerçek var ki bunu eşimde artık çok net biliyor kayınvalidem ile eskisi gibi asla olmam olamam nokta
benim kızımla aynı haftada olan varmı arkadaşlar aranızda. sizin bebeğiniz size gülmeye agulamaya başladı mı ?
slm kızlar oğlu olan arkadaşlara sorum olcak oğlum 44 günlük pipisi çok fazla sertleşmiyor normalmi acaba?
kızlr acil cwp kızımın tırnagını derin kesmişim intihap olmus we saglık ocagına gıttım melhem yazdı surdum ama canı acıyor sanırım kızım cok aglıyor ne yapıcam ben yaaaaa cok kotuyum kendımden nefret ettim
benim o 3 haftamı vermedi ş...sizlerklava:
kucagımda uyudu ama uzuntuden basıma agrılar saplandı kendımı cok kotu hıssedıyorum esım aksam gelecek bı ton laf daha kaynanam gormedı saglık ocagına baska seyden dolayı gıttım dedım sakladım oda farkedınce tamam off yaa delı olucam
cnm çok sevindim maşallah kızımın adaşına herkese anlatma nazar değmesin güle güle giysin cnm evetbende lc waikikiden anneli kızlı diye anneler günü için hem anneye hem kıza aynı tişörtden satıyorlar bende aldım süper bir görseniz pazar günü giyicez ikimizde :)
Bazen tırnak altındaki deri tırnağın ilk gelişimi sırasında yeterince düz
olmayabilir. Bu durumda tırnak deriye batar ve el ya da ayak parmağının
ucunda şişlik veya kızarıklık oluşabilir. Bu, tedaviye gerek kalmadan tırnak
büyüdükçe zamanla geçecektir.
Bir yerde bu yazıodu acaba normal mı kı sızdede oldu mu aynı sorun
kızlar slm gün içinde girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım hepp malum benimkinin gündüz uykuları kuş uykusu gibi
birşey sormak istiyorum sezeryan olan arkadaşlarıma doğum sonrası ne kadar süre pansuman yaptınız ben 1 hafta yaptım sonra bıraktım geçen gün dikiş yerim (yapıştırma) çok hafif kanadı şimdi tekrar pansuman yapmaya başladım sizede oldumu salı günü doktora gidicez sorucam geçi ama sizlere de sormak istedim bu arada doğum yapalı 46 gün oldu
kızlar slm gün içinde girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım hepp malum benimkinin gündüz uykuları kuş uykusu gibi
birşey sormak istiyorum sezeryan olan arkadaşlarıma doğum sonrası ne kadar süre pansuman yaptınız ben 1 hafta yaptım sonra bıraktım geçen gün dikiş yerim (yapıştırma) çok hafif kanadı şimdi tekrar pansuman yapmaya başladım sizede oldumu salı günü doktora gidicez sorucam geçi ama sizlere de sormak istedim bu arada doğum yapalı 46 gün oldu
Hakim boşamaz o zaman , taraflardan biri yine de boşanmak istiyorum derse hakim kusur araştırması yapar.Evliliğin bu hale gelmesinde kim kusurlu diye araştırır.Şayet boşanmayı isteyen taraf kusurlu tarafsa boşanma davası red olur...Boşanmayı isteyen kusursuz mağdur tarfasa maddi manevi tazminat ve nafaka da isteyebilir...
anaaam hasret napıon kıı??uyuytmuyonmu yavrunu anam kıyamaammm..kıs bırak uyusun cocuk rahat rahat sadece memende uyumasına izin verme ..emzikle uyutmaya alıştr..bu arada kilotlu corabı dr um yasakladı bana daha cok küçük diyee..zannediorum 3 ten sonra izin verir ,inşallah elbide gydrmek istiorummmtaktığınb şeye bak demekki suratsız olacak senin kız:1ninca: boşwer keyfi gelince güler illakikaydirigubbakcemile5
war tabi cnm aaa 0 die bn lc waikkdn almıştım6 ay dio ama oluyooo
altını aç kıçını yıka banyo yaptr oyala cnm akşam 7den sonraa uyumasına izin werme bn geç saate kadar uyutmayarak alıştrdım we uyanınca gece ışığı açma.. altta değişme gece
SEYHAN bendede kanama olmadı dikiş yerlerinde..git bi görün canım dr a..kızlar slm gün içinde girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım hepp malum benimkinin gündüz uykuları kuş uykusu gibi
Kızlar bizim kız hiç bir yerde uyumuyor ew dısında yabancılık mı cekiyor acaba
İlla yanında biri olacak o uyurken yanında kımse olmazsa cıglıkla aglıyor korkuyor mu kı
Bide sureklı konusmak ıstıyor hungu dıyor agu mu oluyor kı obayanssulusmile
Hakim boşamaz o zaman , taraflardan biri yine de boşanmak istiyorum derse hakim kusur araştırması yapar.Evliliğin bu hale gelmesinde kim kusurlu diye araştırır.Şayet boşanmayı isteyen taraf kusurlu tarafsa boşanma davası red olur...Boşanmayı isteyen kusursuz mağdur tarfasa maddi manevi tazminat ve nafaka da isteyebilir...
anaaam hasret napıon kıı??uyuytmuyonmu yavrunu anam kıyamaammm..kıs bırak uyusun cocuk rahat rahat sadece memende uyumasına izin verme ..emzikle uyutmaya alıştr..bu arada kilotlu corabı dr um yasakladı bana daha cok küçük diyee..zannediorum 3 ten sonra izin verir ,inşallah elbide gydrmek istiorummm
Seyhan cım benımde olmustu iç çamaşırım oraya düşmüştü o yüzden bir süre delik kaldı kendisi sonradan kapandı bana pansuman ıcın bısı wermedıydı doktor ben sulandırılmıs alkol ıle sıldım tabı bı sure ıntıhap aktı
niye 9 gibi uyusun istionki bak şimdi benmki gece en fazla oda cok nadir 1e kadar uyumuyo ama aralarda yani şu anda uyuyo gece 1 yatıyo sabah 6 uyanıyo..mamasını veriorm hiç ses etmeden altını alıorum uykusundan dogru dürüst ayılamadan hoop yatagına..o yatış sabah 10bucukta uyanır..ama sen dükkan acıyon dimi düzenin nası?en fazla ne kadar süre uyanık kalıyo..uyku saatlerini kaçırma..yatagında uyusun uyansın hep öyle alıştr..emzigi ver yatagında ama kucagına alma..cok mızmızlanrsa al tekrar yatır..yan yatırki emzik düşmesin yastkla destekle ya nası anlatıım gerci sabaha kadar uyuo artık cero dimi??KIZ AKŞAM UYUTMUYOM 7DEN SONRA ZATEN ÇOK UYUYO SANKİ AL ŞUAN UYUYO YARIM SAATTİR NAPİM UYUYANI ZRLA TUTAMIYOM:ecrin_bebek: NASIL EMZİKLE UYUTİM ŞİMDİ AKŞAM 9DA UYUMASINI İSTİYORUM EE NASI YAPCAM ONU HADİ KIZIM AL EMZİĞİNİ UYUUMU DİYİM? KIZ ÇOK SIKI DEĞİLKİ KİLOTLU ÇORAP BEN İÇİNE ZIBIN PİJAMASIDA GİYDİRİYORUM İNCE
nasil 3 haftani vermediler.yasal olarak en fazla 38.haftaya kadar calisabilirsin zaten.
ben 37.haftaya kadar calistim.calistigim 5 haftayi iznime eklediler.
Öznurrr nbr kııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?