2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler, güzel kızları ve yakışıklı erkekleri :)

Yoğunluktan okuyamaıyorum bile yazdıklarınızı. Acilen bir şey sorayım sonra geçmişe döneceğim. Yiğit 3 gündür hiç kaka yapmadı. Sıkıntısı da yok ama. Arada ıkınıyor gazını çıkarıp uyuyor. Ne yapayım, ne olur yardım edin. Doktora gitmeye gerek var mı bunun için.

Çok özledim sizi...

günaydın balım bizde aynı dertten muzdaribiz bizimde bu gün 4.günümüz kaka yapmadı dün doktordaydık sordum anne sütü ile beslenen bebeklerde olabilir dedi günlerce kaka yapmayabilir sakın dedi poposuyla uğraşma fitil yada uyarmak gibi bişiler yapma beslediktem sonra bi çay kaşığı zeytinyağı wer dedi daha wermedim ama bugün wereceğim.. bi de eğer dedi sen kabızsan ondada etki edio

cnm zaten uyumuyo ya bu gündüz doğru düzgün akşam olunca huysuzlaşmaya başlıyo ben altıı değiştiriyorum 40ml milupa gece çayını weriorum içtiği kadar içiyo sonra emziriyorum kıçını pışpışlayarak o sırada gözler kapanıyo uyuyo meme ağzında ben çekmiorum onun memeyi atmasını bekliorum atıyo memeyi uyuduktan 5,8 dakika sonra falan bnde yatağına yatırıyorum yüz üstü hep.. öyle uyuyo 9-10 gibi uyusun istiyorum çünkü keyfini beklediğim günlerde 1de yatıp yine sabah 6,7 hortluyodu 1 saat 1.5 saat uyumayıp 9,10akadar uyuyodu dediğin gibi.. ne bilim ya erken yatırılması gerekiomuş endorfin salgı olayı falan war ya onun için 8-9 yatmalıymış.. gündüz zaten hep tepemde akşam hiç dğilse erken uyusunda 1-2 saat bi tw bakim bi ayaklarımı uzatim istiyorum:sinifsinif:

dükkan zatn ayrı bi dert sabah 8de eşim uyanıyor 8,30da dükkan açılır bizim keyifçi elemanlar 9 bazen 10a kadar gelmezler adiler, e hasret hadi dükkana çık siparişler war.. bizimkide hep 7-8de uaynık oluyo e babası öpüo sewio uyumak hayal oluyo

Son düzenleme:
dün gece ayağımda salladım örneğin koltukta oturup koltuktaki dalmaçyalı ötrüdeki şekillere bayılıyo bizimki yatır dakikalrca onları izleyip gülüyo konuşuyo uyumadı bnde mememe aldım pış pış öyle uyudu işte bnde istiyorum kendi uyusun ama onun keyfini beklersem geç yatıyo 6/7de uaynıo e bn sabah mecbur 8 bilemedin 9da dükkandayım, al işte düzen bu şekil ewde olsam hep bnde aman derim uykusu gelince kendi uyusun bende onla uyur onla uyanırım ama öyle bi şansım yok maalesf.. şu an mızmızlanıyo zilli telsizden ninni çalıom kociş siparişelrden gelene kadar ağlamasa bari inip sabah bakımına başlamam gerekio ilk kez bu saate kadar uyudu

günaydın kızlar bebişlerinizle iyisinizdir inşallah,burun tıkanıklığı için fizyolojik serum veriyordum bu sefer dr sinomarin siprey verdi recetesinde 6 aydan önce kulllanmayın yazıyor kullanan varmı merak ettim saf su ve tuz karışımı oda ama recetesi kafamı karıştırdı acıcasıbilmiyorumkismile

Günaydın canım bizimde gece uykularımız çok güzel benim cadı tam bi uykucu dün akşam altı gibi uyudu dokuzda uyandırdım zorla onbuçuğa kadar uyanık tuttuk sonra bi uyudu sabaha doğru 3 gibi veya 5 artık unuttum kaç kez kalktığı emzirdim uyudu. ben birde yattım yatarken emsin diye uyandırmaya çalıştım uyanmadı.
anne sütüalanlar çok çabuk acıkabiliyo. mama tok tutar bebeği

kolay gelsin hasret senin işin gercekten zor ben çalışmıyorum şu anda ev temizliği yemek ve bebek bakımını anca yetiştiriyorum bebeğim altı kuru ve karnı toksa yatağa yatırıyorum kendi kendine uyudu az önce öle yaptım mesela yatırdım gözleri acıktı leptopumu actım kahvaltımı yaparken sizleri okuyordum pek fazla yazamıyorum ama siz güzel kaynaşmışsınız baktım az önce uyumuş benimki sese cok fazla duyarlı en ufak bir sese uyanıyor ama o konuda biraz dertl,y,m tlf calsa uyanıyor kapı gıcırdasa ..
içinizde emzirirken antibiyotik kulalan oldumu faranjit olmuşum dr alfoxil verdi 1 gr 3 tane içiyordum günde sütümden geçiyor sanırım bebeğime cişi antbyotik kolkuyordu dün o da ilacın etkisinde kaldı sanırım bütün gün uyudu bugün içmiycem

canım ben kullanıyorum 20 tl paketi ben eczaneden almıştım ama pek işe yaramadı. bende tam onu soracaktım burun tıkanıklığına başka çözüm yok mu yaa acaba buhar mk. işe yarar mı gece çok tıkanıyo

canım benim şuanda o düzen tutturmaz sen ayarla biz 15 gündür akşam on-onbir uyuyor 3-4 gibi belki kalkıyo 5 kalkıp emiyo ve sabah 7:30 ayakta 9 gi uyuup onbi on iki gibi kalkıyo bende oturmaya çalışıyorum işe başlayacağım ona göre emzirme saati ayarlayacağım izinle bitiyo

selam kzılaR nasılsınız bizim oğlan erkek adam oldu artık teyzeleri.... eğer sünnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa fazla beklemeden yaptırsınınlar ertesi gününe kadar birşeyi kalmıyor... bizimki iyileşti bile maşallah...

oldu da bitit maşahallah böyle bi derlerdi. maşahallahhhh küçük erkekimmm yerim onu

of ya ne kadar sıkıcı bugun yaa

anacım senin cocugun yok mu :)))

ben olsam kullanmam canim.prospektusde yazanlari adamlar deneyip de yaziyor.

ben tonimer damla kullaniyorum.5 dk sonrada otri bebe ile cekiyorum.rahatlio oglusum.

canim senin oglus kac gunluk? birde nerede yaptirdin?

hangisi ni aldın benim dediğimi mi? birde tüpler halimnde var fizyolofik serum onlardan 2 kutu kullandım ben anlık acıyor rahatlatıyor ama ileştirmedi bir türlü ben buhar makinasıda aldım herün evi silip süpürüyorum tozlardan mı acab diye nafile bi işe yaramıyor.buhar makineside aldım pek bi işe yaramadı burnundaki akıntı kuruydu şimdi biraz daha sıvı sümüksü oldu sadece biz büyükler dayanamıyoruz burun tıkanuıklığına yavrularımız ne kadar zorlanıyr benim kızım resmen horluyo yaa:S:S:S:Sbilmiyorumkismile

biz de 11-12 gibi uyuyoruz,gece üçte kalkıyoruz sonra 6-7 arası kalkıyopruz sonra bi yatıyoruz 10 da kalkıyoruz bazen üçte uyanmadığımıda oluyor yavaş yavaşi[/U]

kızım deli mnisin çocuk uyanmasın vs diye gece altı değişmez mi kıyamam yavruma

günaydın kızlar
benim oğlanda dün yarım saat uyanıp 1 buöuk saat uyanık kaldı hep bende müdahale etmedim bir gün önce 23 gibi emzirdiğim halde 1-2buçuk- 3 buçuk-4-5-en sonda 6da uyandı bende ne hali varsa görsün dedim gün içinde hep 2 saatet bir emmek istedi emzirdim dün gece 11de bi emzirdim 3 te uyandı emziği verdim uyudu sonra 4 buçukta uyandı bende emzirmeyecektim ama baktım göğsüm dolmuş emzdirdim ama 1 saatte zor uyudu ohulaya ohulaya gaz oluştu galiba bende hiç ilaç kullanmıyorum bir doktr gereksiz dedi başka doktor zinco kullan dedi arada sırada böyle oluyor ama genelde emdikten sonra gün içinde gazıonı ağızdan çıkarıp her emmeden sonra kaka yapıyor günde 5-6 sefer gece yapmıyor
biraz önce yıkadım güzel uyuyor
günde 6 kere kaka çokmu ilk günler 10u buluyordo
acana şu rota aşısını yaptırsakmı

buhar makinesi çok soğuk üflüyor bizde birsürü para verip aldık ama artık yazın kullanıcam

bende anne sütü damlatıp aspiratörle çekiyorum

hayırlı olsun canıkm ALLAH düğününğde görmeyi nasip etsin
bizimkide gelecek ay gibi olacak inşallah
kızım deli mnisin çocuk uyanmasın vs diye gece altı değişmez mi kıyamam yavruma

canım gerek yok değiştirmeye zaten pek yapmıyorlar sadece çiş oluyor uykusu kaçıyor birde alışıp hep aynı saatte uyanıyor uykusu bölünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…