- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.881
Merhaba güzel anneler, güzel kızları ve yakışıklı erkekleri :)
Yoğunluktan okuyamaıyorum bile yazdıklarınızı. Acilen bir şey sorayım sonra geçmişe döneceğim. Yiğit 3 gündür hiç kaka yapmadı. Sıkıntısı da yok ama. Arada ıkınıyor gazını çıkarıp uyuyor. Ne yapayım, ne olur yardım edin. Doktora gitmeye gerek var mı bunun için.
Çok özledim sizi...
cnm zaten uyumuyo ya bu gündüz doğru düzgün akşam olunca huysuzlaşmaya başlıyo ben altıı değiştiriyorum 40ml milupa gece çayını weriorum içtiği kadar içiyo sonra emziriyorum kıçını pışpışlayarak o sırada gözler kapanıyo uyuyo meme ağzında ben çekmiorum onun memeyi atmasını bekliorum atıyo memeyi uyuduktan 5,8 dakika sonra falan bnde yatağına yatırıyorum yüz üstü hep.. öyle uyuyo 9-10 gibi uyusun istiyorum çünkü keyfini beklediğim günlerde 1de yatıp yine sabah 6,7 hortluyodu 1 saat 1.5 saat uyumayıp 9,10akadar uyuyodu dediğin gibi.. ne bilim ya erken yatırılması gerekiomuş endorfin salgı olayı falan war ya onun için 8-9 yatmalıymış.. gündüz zaten hep tepemde akşam hiç dğilse erken uyusunda 1-2 saat bi tw bakim bi ayaklarımı uzatim istiyorum:sinifsinif:niye 9 gibi uyusun istionki bak şimdi benmki gece en fazla oda cok nadir 1e kadar uyumuyo ama aralarda yani şu anda uyuyo gece 1 yatıyo sabah 6 uyanıyo..mamasını veriorm hiç ses etmeden altını alıorum uykusundan dogru dürüst ayılamadan hoop yatagına..o yatış sabah 10bucukta uyanır..ama sen dükkan acıyon dimi düzenin nası?en fazla ne kadar süre uyanık kalıyo..uyku saatlerini kaçırma..yatagında uyusun uyansın hep öyle alıştr..emzigi ver yatagında ama kucagına alma..cok mızmızlanrsa al tekrar yatır..yan yatırki emzik düşmesin yastkla destekle ya nası anlatıım gerci sabaha kadar uyuo artık cero dimi??
Günaydın canım bizimde gece uykularımız çok güzel benim cadı tam bi uykucu dün akşam altı gibi uyudu dokuzda uyandırdım zorla onbuçuğa kadar uyanık tuttuk sonra bi uyudu sabaha doğru 3 gibi veya 5 artık unuttum kaç kez kalktığı emzirdim uyudu. ben birde yattım yatarken emsin diye uyandırmaya çalıştım uyanmadı.niye 9 gibi uyusun istionki bak şimdi benmki gece en fazla oda cok nadir 1e kadar uyumuyo ama aralarda yani şu anda uyuyo gece 1 yatıyo sabah 6 uyanıyo..mamasını veriorm hiç ses etmeden altını alıorum uykusundan dogru dürüst ayılamadan hoop yatagına..o yatış sabah 10bucukta uyanır..ama sen dükkan acıyon dimi düzenin nası?en fazla ne kadar süre uyanık kalıyo..uyku saatlerini kaçırma..yatagında uyusun uyansın hep öyle alıştr..emzigi ver yatagında ama kucagına alma..cok mızmızlanrsa al tekrar yatır..yan yatırki emzik düşmesin yastkla destekle ya nası anlatıım gerci sabaha kadar uyuo artık cero dimi??
dün gece ayağımda salladım örneğin koltukta oturup koltuktaki dalmaçyalı ötrüdeki şekillere bayılıyo bizimki yatır dakikalrca onları izleyip gülüyo konuşuyo uyumadı bnde mememe aldım pış pış öyle uyudu işte bnde istiyorum kendi uyusun ama onun keyfini beklersem geç yatıyo 6/7de uaynıo e bn sabah mecbur 8 bilemedin 9da dükkandayım, al işte düzen bu şekil ewde olsam hep bnde aman derim uykusu gelince kendi uyusun bende onla uyur onla uyanırım ama öyle bi şansım yok maalesf.. şu an mızmızlanıyo zilli telsizden ninni çalıom kociş siparişelrden gelene kadar ağlamasa bari inip sabah bakımına başlamam gerekio ilk kez bu saate kadar uyudu
günaydın kızlar bebişlerinizle iyisinizdir inşallah,burun tıkanıklığı için fizyolojik serum veriyordum bu sefer dr sinomarin siprey verdi recetesinde 6 aydan önce kulllanmayın yazıyor kullanan varmı merak ettim saf su ve tuz karışımı oda ama recetesi kafamı karıştırdı acıcasıbilmiyorumkismile
dün gece ayağımda salladım örneğin koltukta oturup koltuktaki dalmaçyalı ötrüdeki şekillere bayılıyo bizimki yatır dakikalrca onları izleyip gülüyo konuşuyo uyumadı bnde mememe aldım pış pış öyle uyudu işte bnde istiyorum kendi uyusun ama onun keyfini beklersem geç yatıyo 6/7de uaynıo e bn sabah mecbur 8 bilemedin 9da dükkandayım, al işte düzen bu şekil ewde olsam hep bnde aman derim uykusu gelince kendi uyusun bende onla uyur onla uyanırım ama öyle bi şansım yok maalesf.. şu an mızmızlanıyo zilli telsizden ninni çalıom kociş siparişelrden gelene kadar ağlamasa bari inip sabah bakımına başlamam gerekio ilk kez bu saate kadar uyudu
selam kzılaR nasılsınız bizim oğlan erkek adam oldu artık teyzeleri.... eğer sünnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa fazla beklemeden yaptırsınınlar ertesi gününe kadar birşeyi kalmıyor... bizimki iyileşti bile maşallah...
of ya ne kadar sıkıcı bugun yaa
günaydın kızlar bebişlerinizle iyisinizdir inşallah,burun tıkanıklığı için fizyolojik serum veriyordum bu sefer dr sinomarin siprey verdi recetesinde 6 aydan önce kulllanmayın yazıyor kullanan varmı merak ettim saf su ve tuz karışımı oda ama recetesi kafamı karıştırdı acıcasıbilmiyorumkismile
canım ben kullanıyorum 20 tl paketi ben eczaneden almıştım ama pek işe yaramadı. bende tam onu soracaktım burun tıkanıklığına başka çözüm yok mu yaa acaba buhar mk. işe yarar mı gece çok tıkanıyo
selam kzılaR nasılsınız bizim oğlan erkek adam oldu artık teyzeleri.... eğer sünnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa fazla beklemeden yaptırsınınlar ertesi gününe kadar birşeyi kalmıyor... bizimki iyileşti bile maşallah...
kizlar aranizda bebisi saga sola donup kendini atan var mi ?
canım ben kullanıyorum 20 tl paketi ben eczaneden almıştım ama pek işe yaramadı. bende tam onu soracaktım burun tıkanıklığına başka çözüm yok mu yaa acaba buhar mk. işe yarar mı gece çok tıkanıyo
niye 9 gibi uyusun istionki bak şimdi benmki gece en fazla oda cok nadir 1e kadar uyumuyo ama aralarda yani şu anda uyuyo gece 1 yatıyo sabah 6 uyanıyo..mamasını veriorm hiç ses etmeden altını alıorum uykusundan dogru dürüst ayılamadan hoop yatagına..o yatış sabah 10bucukta uyanır..ama sen dükkan acıyon dimi düzenin nası?en fazla ne kadar süre uyanık kalıyo..uyku saatlerini kaçırma..yatagında uyusun uyansın hep öyle alıştr..emzigi ver yatagında ama kucagına alma..cok mızmızlanrsa al tekrar yatır..yan yatırki emzik düşmesin yastkla destekle ya nası anlatıım gerci sabaha kadar uyuo artık cero dimi??
tmm o zamn şebnem kocasının kusurlu olduğunu anlatacak hakime değil mi öyle hemn tamam boşanıyorum diyip çıkmasın işin içinden.. sonuçta sewerek ewlenmişler we ortada minicik bir bebek war, we hiç bir sorunları yokken şebnem hamile kaldı diye kocası acayip tawırlara girmiş we boşanmaya karar WERMİŞlmaz:
hayırlı olsun canıkm ALLAH düğününğde görmeyi nasip etsinselam kzılaR nasılsınız bizim oğlan erkek adam oldu artık teyzeleri.... eğer sünnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa fazla beklemeden yaptırsınınlar ertesi gününe kadar birşeyi kalmıyor... bizimki iyileşti bile maşallah...
kızım deli mnisin çocuk uyanmasın vs diye gece altı değişmez mi kıyamam yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?