- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.901
maşallah ozmanan cano ama katılıorum..anne sütü alan bebekler bşrazdaha düzensiz olabiliyo uyku acısından yani cünki daha cabuk acıkıyo..ben gece emzirme olayını artık maaalesef bıraktım..boynum okadar kötüye gidioki dr umfizik tedavi verdi verdigi ilaçlar cok etki etmedi..fizik tedaviye 20 gün boyunca hergün gitmem lazım ee bebegim var 1 assat bile olsa anamı sürükleyip duramam buralara..napcem bilmiorm..Günaydın canım bizimde gece uykularımız çok güzel benim cadı tam bi uykucu dün akşam altı gibi uyudu dokuzda uyandırdım zorla onbuçuğa kadar uyanık tuttuk sonra bi uyudu sabaha doğru 3 gibi veya 5 artık unuttum kaç kez kalktığı emzirdim uyudu. ben birde yattım yatarken emsin diye uyandırmaya çalıştım uyanmadı.
anne sütüalanlar çok çabuk acıkabiliyo. mama tok tutar bebeği
eger ac degilse memen yerine emzik verip uyutmayı denedinmi??benimkide noktqlı tüllerime hasta bakıp bakıp konusuyo rengarenk noktalarlaopuyorumnanaktanşu cayıda hergün düzenli olarakmı verion hasret kendi cıkarmaya alışsın gazını biraz hep böylemi olcakdün gece ayağımda salladım örneğin koltukta oturup koltuktaki dalmaçyalı ötrüdeki şekillere bayılıyo bizimki yatır dakikalrca onları izleyip gülüyo konuşuyo uyumadı bnde mememe aldım pış pış öyle uyudu işte bnde istiyorum kendi uyusun ama onun keyfini beklersem geç yatıyo 6/7de uaynıo e bn sabah mecbur 8 bilemedin 9da dükkandayım, al işte düzen bu şekil ewde olsam hep bnde aman derim uykusu gelince kendi uyusun bende onla uyur onla uyanırım ama öyle bi şansım yok maalesf.. şu an mızmızlanıyo zilli telsizden ninni çalıom kociş siparişelrden gelene kadar ağlamasa bari inip sabah bakımına başlamam gerekio ilk kez bu saate kadar uyudu
hadi gözünaydın cano atlattın bunuda..minik erkekk..selam kzılaR nasılsınız bizim oğlan erkek adam oldu artık teyzeleri.... eğer sünnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa fazla beklemeden yaptırsınınlar ertesi gününe kadar birşeyi kalmıyor... bizimki iyileşti bile maşallah...
anne sütümü alıyo sadece?_?benkini mama tok tutuyoo birazda bundan cünki geceleri emziriorum sadece gündüz..o da artık sıkılmaya başladı biberondaki bollugu istiyo benden hiç çekip ugraşmak istemiyo mememde..ebru bebeğin saat 6dan 10a kadar uyuyormu negüzel
bizimki bugn hep yarım saatte uyandı
naaptı kocan kız varmayın adamların üstüne yaww senin zilkliligindir heenaniknanikamannn ne olsun ebru ya uyuz oldum kocama.sinirden kopuruyorum.
Merhaba güzel anneler, güzel kızları ve yakışıklı erkekleri :)
Yoğunluktan okuyamaıyorum bile yazdıklarınızı. Acilen bir şey sorayım sonra geçmişe döneceğim. Yiğit 3 gündür hiç kaka yapmadı. Sıkıntısı da yok ama. Arada ıkınıyor gazını çıkarıp uyuyor. Ne yapayım, ne olur yardım edin. Doktora gitmeye gerek var mı bunun için.
Çok özledim sizi...
vereceksende anne memesine en yakın olan aventin biberonunu al derim cano.. yoksa bebek milleti cok kurnaz coook..ama bi yandanda inanki rahatlık dışarı cıkıorum bazen gözüm arkada degil annem yedirıyo mamasını..cünki sadece gündüzleri emziriorum artık..ebru bende o yüzden korkuyorum biberon veremiyorum
bizde war cnm buhar makinası akşam açıyorum ewe inince, sabaha kadar çalışıyor we 10gündür kullanıyoruz we bnde bebeğimde çok rahatız:)))canım ben kullanıyorum 20 tl paketi ben eczaneden almıştım ama pek işe yaramadı. bende tam onu soracaktım burun tıkanıklığına başka çözüm yok mu yaa acaba buhar mk. işe yarar mı gece çok tıkanıyo
cnm ewde tw açık olsun hep uyuturken falan bizimki pat küt damacanaların gürültüsünde uyuyor alışsın sese sonra çok zor olur, kapı zilinidde değişip melodiili bişi koyarsanız uyanmazyerimsenibenkolay gelsin hasret senin işin gercekten zor ben çalışmıyorum şu anda ev temizliği yemek ve bebek bakımını anca yetiştiriyorum bebeğim altı kuru ve karnı toksa yatağa yatırıyorum kendi kendine uyudu az önce öle yaptım mesela yatırdım gözleri acıktı leptopumu actım kahvaltımı yaparken sizleri okuyordum pek fazla yazamıyorum ama siz güzel kaynaşmışsınız baktım az önce uyumuşbenimki sese cok fazla duyarlı en ufak bir sese uyanıyor ama o konuda biraz dertl,y,m tlf calsa uyanıyor kapı gıcırdasa ..
içinizde emzirirken antibiyotik kulalan oldumu faranjit olmuşum dr alfoxil verdi 1 gr 3 tane içiyordum günde sütümden geçiyor sanırım bebeğime cişi antbyotik kolkuyordu dün o da ilacın etkisinde kaldı sanırım bütün gün uyudu bugün içmiycem
canım seninde yardımcın olsun rabbim, tüm çalışmak zorunda olupta bebişini bırakacak olan annelere de yardımcı olsun:gitme:canım benim şuanda o düzen tutturmaz sen ayarla biz 15 gündür akşam on-onbir uyuyor 3-4 gibi belki kalkıyo 5 kalkıp emiyo ve sabah 7:30 ayakta 9 gi uyuup onbi on iki gibi kalkıyo bende oturmaya çalışıyorum işe başlayacağım ona göre emzirme saati ayarlayacağım izinle bitiyo
kocami kaldirip ise gondereyim.gerci cok kizginim ona ama neyse.kahvaltisini etsin askim .
kızım deli mnisin çocuk uyanmasın vs diye gece altı değişmez mi kıyamam yavruma
günaydın kızlar
benim oğlanda dün yarım saat uyanıp 1 buöuk saat uyanık kaldı hep bende müdahale etmedim bir gün önce 23 gibi emzirdiğim halde 1-2buçuk- 3 buçuk-4-5-en sonda 6da uyandı bende ne hali varsa görsün dedim gün içinde hep 2 saatet bir emmek istedi emzirdim dün gece 11de bi emzirdim 3 te uyandı emziği verdim uyudu sonra 4 buçukta uyandı bende emzirmeyecektim ama baktım göğsüm dolmuş emzdirdim ama 1 saatte zor uyudu ohulaya ohulaya gaz oluştu galiba bende hiç ilaç kullanmıyorum bir doktr gereksiz dedi başka doktor zinco kullan dedi arada sırada böyle oluyor ama genelde emdikten sonra gün içinde gazıonı ağızdan çıkarıp her emmeden sonra kaka yapıyor günde 5-6 sefer gece yapmıyor
biraz önce yıkadım güzel uyuyor
günde 6 kere kaka çokmu ilk günler 10u buluyordo
acana şu rota aşısını yaptırsakmı
ben yaptiracagim canim.zaten yakinda onuda alirlar listeye.
maşallah ozmanan cano ama katılıorum..anne sütü alan bebekler bşrazdaha düzensiz olabiliyo uyku acısından yani cünki daha cabuk acıkıyo..ben gece emzirme olayını artık maaalesef bıraktım..boynum okadar kötüye gidioki dr umfizik tedavi verdi verdigi ilaçlar cok etki etmedi..fizik tedaviye 20 gün boyunca hergün gitmem lazım ee bebegim var 1 assat bile olsa anamı sürükleyip duramam buralara..napcem bilmiorm..
anammm bacim gecmis olsun.bende dogumdan sonra acaip sirt agrisi cekiyorum.omurlarimin arasinda bisi var sanki eziliyor gibi agri yapiyor tabi bacagimin agrisida cabasi.bu hafta giderim bi doktora.umarim fitik degildir.
spor yapmaya calistim agrisindan tik kaldim.
zaten mekik de cekemiyorum karnim agriyor.dun yine denedim mekik cekmeyi karnimda birsey pit pit atmaya basladi.
naaptı kocan kız varmayın adamların üstüne yaww senin zilkliligindir heenaniknanik
yok kis valla zillilik yapmiyorum.herifim aksam gelio yemek yiyio tv seyredio sonra yatio.bu kadar olay.
zaten 19 30 da geliyor dunde yemegini yedi gitti tv seyretmeye.en gicik oldugum sey sofradan herkes kalkmadan kalkilmasidir zaten surekli soylerim herifim hiccccccc tiiinnnnnn kalkti gitti yine sigara icti tv izlio.tabi bende yemek ye sofra topla makineye diz geldim salona cocugu aldim huysuzlaniodu bizimki kalkti yukari cikti nereye hayatim diyorum isim var diyor gulerek cikti yukarda yeni kumami acti.outlook yukluyor saniyordum yeni lap top ina.neyse geri geldi cocuk da uyumustu saat 21 30 gibi sinirden sirt agrisindan gittim uzanayim dedim uyumusum ustum acik.pasam 1 de geldi oglusum kucagimda emzirsene diyor.altini bile degismemis cocugun.kacda uyandi dedim simdi dedi.bu arada sadece bu yazdiklarimi konustuk butun gun evde.
sabah da gittim kiyamadim kaldirdim kahvalti hazirdi.geldi ne bi gunaydin ne bi opucuk hic bisey.kahvalti da dedim bu oglan donuyor kendini atiyor saga sola ne yapacagiz besiginde yatir diyo.yaw dedim bu bi insan sosyal bi yaratik hep besikdemi yatcak diyoki yerde yatir iyi dedim battaniye serer yatiririm.bide giderken kac da geleceksin diye konustuk o kadar.
yukarida yazdigim sadece 1 gunluk ornekti.
yahu bu cocugu benden cok o istedi o cocuk yapalim dedi.simdi hic bisey yok.sadece isden gelsin opsun ise giderken opsun he bi de aksam 10 dk kucagina alsin.maddi olarak herseyimiz tam sukurler olsun allaha ama bu isin manevi kismida var.
bi gun altini degistir bi gun sutunu icir (1 hafta oncesine kadar buzdolabina sagip koyuyordum) yok anacim yok.dr dediki sunnet derisini gerin 2 gunde bir bizim beyefendiye babasi yapsin dedi.yok o da yok .
bana gelince bi demiyor hayatim aylardir evdesin bi cikalim ailecek bi gezelim olmadi ben bakayim cocuga sen biraz hava al dolas.yok oda yok.
yani sence ben mi zillilik yapiyorum bacim :) ay keske yapsam.
lan bendende bi dokun bin ah isit kaydirigubbakcemile3
naaptı kocan kız varmayın adamların üstüne yaww senin zilkliligindir heenaniknanik
yok kis valla zillilik yapmiyorum.herifim aksam gelio yemek yiyio tv seyredio sonra yatio.bu kadar olay.
zaten 19 30 da geliyor dunde yemegini yedi gitti tv seyretmeye.en gicik oldugum sey sofradan herkes kalkmadan kalkilmasidir zaten surekli soylerim herifim hiccccccc tiiinnnnnn kalkti gitti yine sigara icti tv izlio.tabi bende yemek ye sofra topla makineye diz geldim salona cocugu aldim huysuzlaniodu bizimki kalkti yukari cikti nereye hayatim diyorum isim var diyor gulerek cikti yukarda yeni kumami acti.outlook yukluyor saniyordum yeni lap top ina.neyse geri geldi cocuk da uyumustu saat 21 30 gibi sinirden sirt agrisindan gittim uzanayim dedim uyumusum ustum acik.pasam 1 de geldi oglusum kucagimda emzirsene diyor.altini bile degismemis cocugun.kacda uyandi dedim simdi dedi.bu arada sadece bu yazdiklarimi konustuk butun gun evde.
sabah da gittim kiyamadim kaldirdim kahvalti hazirdi.geldi ne bi gunaydin ne bi opucuk hic bisey.kahvalti da dedim bu oglan donuyor kendini atiyor saga sola ne yapacagiz besiginde yatir diyo.yaw dedim bu bi insan sosyal bi yaratik hep besikdemi yatcak diyoki yerde yatir iyi dedim battaniye serer yatiririm.bide giderken kac da geleceksin diye konustuk o kadar.
yukarida yazdigim sadece 1 gunluk ornekti.
yahu bu cocugu benden cok o istedi o cocuk yapalim dedi.simdi hic bisey yok.sadece isden gelsin opsun ise giderken opsun he bi de aksam 10 dk kucagina alsin.maddi olarak herseyimiz tam sukurler olsun allaha ama bu isin manevi kismida var.
bi gun altini degistir bi gun sutunu icir (1 hafta oncesine kadar buzdolabina sagip koyuyordum) yok anacim yok.dr dediki sunnet derisini gerin 2 gunde bir bizim beyefendiye babasi yapsin dedi.yok o da yok .
bana gelince bi demiyor hayatim aylardir evdesin bi cikalim ailecek bi gezelim olmadi ben bakayim cocuga sen biraz hava al dolas.yok oda yok.
yani sence ben mi zillilik yapiyorum bacim :) ay keske yapsam.
lan bendende bi dokun bin ah isit kaydirigubbakcemile3
kız kaka yapmıorki gece zaten sabah 6.7.8 uyanınca alıyorum altını çok dolu olmuyor, e bezlerin zaten 12 saat kuru tuta özelliği war.. ulen sen hiç yaşamadın bilmion sabahlara kadar çocuk hoplatıp sabahta zombi gibi dükkanda pineklemeyi ondan konuş bakalım bol kesedenalsanaalsanasmile gece emzirirken gözüne bile bakamıorum korkudan uyanacak dieee:gitme:kızım deli mnisin çocuk uyanmasın vs diye gece altı değişmez mi kıyamam yavruma
eger ac degilse memen yerine emzik verip uyutmayı denedinmi??benimkide noktqlı tüllerime hasta bakıp bakıp konusuyo rengarenk noktalarlaopuyorumnanaktanşu cayıda hergün düzenli olarakmı verion hasret kendi cıkarmaya alışsın gazını biraz hep böylemi olcak
kız kaka yapmıorki gece zaten sabah 6.7.8 uyanınca alıyorum altını çok dolu olmuyor, e bezlerin zaten 12 saat kuru tuta özelliği war.. ulen sen hiç yaşamadın bilmion sabahlara kadar çocuk hoplatıp sabahta zombi gibi dükkanda pineklemeyi ondan konuş bakalım bol kesedenalsanaalsanasmile gece emzirirken gözüne bile bakamıorum korkudan uyanacak dieee:gitme:
:roflol:sırnaşık şey
yaw herkes bunalma arifesine gelmiş bende çıldıracammmmmmm
gündüz kızım hiç durmuyor sürekli kucaktayız gazımız felaket kakada yapamıyoruz 3 günde bir
oy oy biz 3 aya girecez ayın 22 sinde allaha şükür gelişimi gayet iyi hareketleri vs ama durmuyoruz.......
yarın analar künü kayınfaldiklere ne alacanızzzzzaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
ben okadar ucamayacam bu sene maalesef ..hadi gecen sene bende calışıodum neyse ama ..camsakız caban armaganı bişeler bakcem ikisinede..ve yarın ilk defa yagmur u babannesine götrcem kendi anam gidiorum arada..bendede anane var onada bişe almam lazım ona bi tüfek alsam daha cok sewinir hee tam laz karusu kadın mermi hastası psiko manya:1shok:kendi analariniza ne aldiniz bakem yeni annisler.
ben anneme mini firin aldim ama bizde birde hanimaga anneannem var ona ne alacagim yaw sempatiksalakcinni canim anneannem benimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?