2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ozmanan cano ama katılıorum..anne sütü alan bebekler bşrazdaha düzensiz olabiliyo uyku acısından yani cünki daha cabuk acıkıyo..ben gece emzirme olayını artık maaalesef bıraktım..boynum okadar kötüye gidioki dr umfizik tedavi verdi verdigi ilaçlar cok etki etmedi..fizik tedaviye 20 gün boyunca hergün gitmem lazım ee bebegim var 1 assat bile olsa anamı sürükleyip duramam buralara..napcem bilmiorm..
eger ac degilse memen yerine emzik verip uyutmayı denedinmi??benimkide noktqlı tüllerime hasta bakıp bakıp konusuyo rengarenk noktalarlaopuyorumnanaktanşu cayıda hergün düzenli olarakmı verion hasret kendi cıkarmaya alışsın gazını biraz hep böylemi olcak
hadi gözünaydın cano atlattın bunuda..minik erkekk..
ebru bebeğin saat 6dan 10a kadar uyuyormu negüzel
bizimki bugn hep yarım saatte uyandı
anne sütümü alıyo sadece?_?benkini mama tok tutuyoo birazda bundan cünki geceleri emziriorum sadece gündüz..o da artık sıkılmaya başladı biberondaki bollugu istiyo benden hiç çekip ugraşmak istemiyo mememde..
amannn ne olsun ebru ya uyuz oldum kocama.sinirden kopuruyorum.
naaptı kocan kız varmayın adamların üstüne yaww senin zilkliligindir heenaniknanik

hayatım zeytinyagı popoya yada sadece anne sütümü mamada varmı??mamasına badem yagı damlat demşişti dr um..

turkbayragiSAMSUN UM GENE AYAKTA BUGÜÜÜÜNNN...TÜRKLÜGÜNÜN PEŞıNDE..BıRLıK BERABERLıGıNıN GÖSTERıSıNDEE.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5..CANIM ŞEHRıM..turkbayragi

ebru bende o yüzden korkuyorum biberon veremiyorum
vereceksende anne memesine en yakın olan aventin biberonunu al derim cano.. yoksa bebek milleti cok kurnaz coook..ama bi yandanda inanki rahatlık dışarı cıkıorum bazen gözüm arkada degil annem yedirıyo mamasını..cünki sadece gündüzleri emziriorum artık..

bizde war cnm buhar makinası akşam açıyorum ewe inince, sabaha kadar çalışıyor we 10gündür kullanıyoruz we bnde bebeğimde çok rahatız:)))
cnm ewde tw açık olsun hep uyuturken falan bizimki pat küt damacanaların gürültüsünde uyuyor alışsın sese sonra çok zor olur, kapı zilinidde değişip melodiili bişi koyarsanız uyanmazyerimseniben
bnde çalışmamak için an atıyorum ama olmuyor bi yandanda çalışmamzı gerekior kiradan kurutlup bir ew alabilmemiz için diorum napalım sabredicem en fazla bu yaz sonuna kadarv zaten bu yazda harap olacak burda ama napalım belki bi çıkış yol werir rabbim:Saruboceq:

canım seninde yardımcın olsun rabbim, tüm çalışmak zorunda olupta bebişini bırakacak olan annelere de yardımcı olsun:gitme:
kocami kaldirip ise gondereyim.gerci cok kizginim ona ama neyse.kahvaltisini etsin askim .

naptı ki aşkın:1ninca:

kızım deli mnisin çocuk uyanmasın vs diye gece altı değişmez mi kıyamam yavruma

canim uyanmasin diye degil alismasin diye.bende gece altini almiyorum alisti benimkide.
ama gunduz cisini yapsa huysuzlaniyor hemen.

naaptı kocan kız varmayın adamların üstüne yaww senin zilkliligindir heenaniknanik

yok kis valla zillilik yapmiyorum.herifim aksam gelio yemek yiyio tv seyredio sonra yatio.bu kadar olay.
zaten 19 30 da geliyor dunde yemegini yedi gitti tv seyretmeye.en gicik oldugum sey sofradan herkes kalkmadan kalkilmasidir zaten surekli soylerim herifim hiccccccc tiiinnnnnn kalkti gitti yine sigara icti tv izlio.tabi bende yemek ye sofra topla makineye diz geldim salona cocugu aldim huysuzlaniodu bizimki kalkti yukari cikti nereye hayatim diyorum isim var diyor gulerek cikti yukarda yeni kumami acti.outlook yukluyor saniyordum yeni lap top ina.neyse geri geldi cocuk da uyumustu saat 21 30 gibi sinirden sirt agrisindan gittim uzanayim dedim uyumusum ustum acik.pasam 1 de geldi oglusum kucagimda emzirsene diyor.altini bile degismemis cocugun.kacda uyandi dedim simdi dedi.bu arada sadece bu yazdiklarimi konustuk butun gun evde.
sabah da gittim kiyamadim kaldirdim kahvalti hazirdi.geldi ne bi gunaydin ne bi opucuk hic bisey.kahvalti da dedim bu oglan donuyor kendini atiyor saga sola ne yapacagiz besiginde yatir diyo.yaw dedim bu bi insan sosyal bi yaratik hep besikdemi yatcak diyoki yerde yatir iyi dedim battaniye serer yatiririm.bide giderken kac da geleceksin diye konustuk o kadar.
yukarida yazdigim sadece 1 gunluk ornekti.
yahu bu cocugu benden cok o istedi o cocuk yapalim dedi.simdi hic bisey yok.sadece isden gelsin opsun ise giderken opsun he bi de aksam 10 dk kucagina alsin.maddi olarak herseyimiz tam sukurler olsun allaha ama bu isin manevi kismida var.
bi gun altini degistir bi gun sutunu icir (1 hafta oncesine kadar buzdolabina sagip koyuyordum) yok anacim yok.dr dediki sunnet derisini gerin 2 gunde bir bizim beyefendiye babasi yapsin dedi.yok o da yok .
bana gelince bi demiyor hayatim aylardir evdesin bi cikalim ailecek bi gezelim olmadi ben bakayim cocuga sen biraz hava al dolas.yok oda yok.
yani sence ben mi zillilik yapiyorum bacim :) ay keske yapsam.
lan bendende bi dokun bin ah isit kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

he bu arada facebook a girmis pasammmmm
aklinialirimsmile la ben bu herifimin tum sifrelerini biliom bi kontrol edeyim dimi aklinialirimsmile

hasret gece yatarken aklima geldi :))))))))))
sen hamile olabilemezsin bi kerem hamile kadin bebek emziremez.emzirdigi takdirde bebek zehirleniyormus ve surekli kusuyormus.sende sukurler oldun oyle bi durum yok helin cerenimiz gayet iyi .

he bu arada facebook a girmis pasammmmm
aklinialirimsmile la ben bu herifimin tum sifrelerini biliom bi kontrol edeyim dimi aklinialirimsmile[/QUOTE]
anamm sen dolmuşsan bacıımm..nası alıştrrsan öyle gider sen ipleri vermi,şin adamın eline oohh..ben bi bana yardım etmese suratım düşüyo konuşmuyorum afra tafra ne tür artizlik varsa yapıom adama ee oda yemiyo yanii cunki benim gönlümü almak zordur bi küstümü köpek inadı var bende o gelmeden barışmammmmmm..azcık kuralına göre oyna sende..bak ben gece 3 defa kalktım uyanmış yagmur ama boyun agrısından kuduruorum oda yoldan gelmiş dinlensin adam dedim yok anam sabah ın 5 inde yine ben kaltım mamasını yedrmeye..baktım bunda tık yok..alooo klava:kalk bakem yagmur aglıyo agrıdan kuduruom zaten dedim yaa söylemezsen yapmıyolar ya..

kızım deli mnisin çocuk uyanmasın vs diye gece altı değişmez mi kıyamam yavruma
kız kaka yapmıorki gece zaten sabah 6.7.8 uyanınca alıyorum altını çok dolu olmuyor, e bezlerin zaten 12 saat kuru tuta özelliği war.. ulen sen hiç yaşamadın bilmion sabahlara kadar çocuk hoplatıp sabahta zombi gibi dükkanda pineklemeyi ondan konuş bakalım bol kesedenalsanaalsanasmile gece emzirirken gözüne bile bakamıorum korkudan uyanacak dieee:gitme:

cnm ben gaz damlası we rezene kullanmıyorum artık 1 haftadır falan, gaz sorunumz yok çünki bitti 2,3 haftadır, sadece milupanın gece çayını aldım onu weriorum tabi wermediğim zamanlarda oluyo

yaw herkes bunalma arifesine gelmiş bende çıldıracammmmmmm
gündüz kızım hiç durmuyor sürekli kucaktayız gazımız felaket kakada yapamıyoruz 3 günde bir
oy oy biz 3 aya girecez ayın 22 sinde allaha şükür gelişimi gayet iyi hareketleri vs ama durmuyoruz.......

günaydın kızlarrrr.temizlik yapıyodum bi bakayım dedim...kızımla bir ilk yaşadık dün.gece 2 de uyudu ve 6 ya hiç uyanmadı.ilk defa bu kadar uzun süreli aralıksız uyudu.hasret kalmışım uykuya.bu kadarcık bile yetti bana..

misafirlerim gelicek.kaçtım ben.kucaklıyorum hepinizi...

aman iyi olsunlarda durmasinlar ama arada bir de nefes almamiza izin versinler dimi :)))
ben dun oglusum bakalim kac saat uyuyor diye her uyanis ve uyku saatini not aldim :)))))))
sabah kalktim hesapladim veledim sadece 11 saat uyumus.yahu hani bunlar 15 18 saat arasi uyurdu noluyor yaw.bu arada sabah 9 dan aksam 20 42 ye kadar en fazla uykusu 35 dk mis.
simdi nedense 10 da uyudu saat 12 hala uyuyor.gecede uyurken agliyordu gazdan.
vermedim gaz ilaci falan kendi kendine artik ogrensin diye.

kendi analariniza ne aldiniz bakem yeni annisler.
ben anneme mini firin aldim ama bizde birde hanimaga anneannem var ona ne alacagim yaw sempatiksalakcinni canim anneannem benimmmmmmmmm

kendi analariniza ne aldiniz bakem yeni annisler.
ben anneme mini firin aldim ama bizde birde hanimaga anneannem var ona ne alacagim yaw sempatiksalakcinni canim anneannem benimmmmmmmmm
ben okadar ucamayacam bu sene maalesef ..hadi gecen sene bende calışıodum neyse ama ..camsakız caban armaganı bişeler bakcem ikisinede..ve yarın ilk defa yagmur u babannesine götrcem kendi anam gidiorum arada..bendede anane var onada bişe almam lazım ona bi tüfek alsam daha cok sewinir hee tam laz karusu kadın mermi hastası psiko manya:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…