2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret gece yatarken aklima geldi :))))))))))
sen hamile olabilemezsin bi kerem hamile kadin bebek emziremez.emzirdigi takdirde bebek zehirleniyormus ve surekli kusuyormus.sende sukurler oldun oyle bi durum yok helin cerenimiz gayet iyi .

ölemiymiş.. bnde dün kitapçıdan bebek dergileri aldım orda okudum; emziren anne 6ay regl olamyabiliomuş.. umarım yoktur peki anlamadığım bişey war adet olmadan nasıl spiral taktırcamkafamçokkarıştı

yaww biede ben tekim olmuyor yanlızlık çok fena annemi özledim ben dayanamıyorum çok ağlıyor gaz nefesini kesiyor bazen kasmaktan kendini kurtulamadık gitti ahada 3 ayımıza girecez

bende gebelik testi al dedim kocama kendimden şüphelenmeye başladım kızım kusuyor çok yediğinden ve gazı geldiğinde kendini sıktığından diye düşünüyorum ama aklıma olabilir endişesi yerleşti bir kere bakalım ne olacak düşüncesi bile berbat

zıkkım alcam kaynanama zıkkımalsanaalsanasmile

ya şimdi yarın kocam yine saçmalayacak annemin anneler gününü kutladınmı gibi şeyler söyleyecek... hastanede benim sancılarıma sewinen bi lkadını asla aramam bn ne cewap wermeliyim? oda bnm anneminkini kutlamasın çünkü bunu bana misilleme yapacak bn ananı kutladım sen kutlamadın falan dicek yada öyule imalarda buluncak... bnden bişey beklemesin die bnim anneler günmü kutlamasını bile istemiorum, reklamlar çıkınca deiştryorum hatrlamasın diekötükedihüso

nefret ediyorum oğullarını paylaşamayan kaynanalrdan
bende görüşmüyorum kayınpederim ve kaynananmla dün dedim annemle teyzeme çiçek gönderilim internetten tamam dedi hiç mevzusunu bile yapmadı annesinin aramam sormam dedim zaten sizinle bu saaten sonra asla görüşmem diye bakalım biz yarın ne yapacaz

:roflol: iste benim anneannede oyle.onun silahini caldilar ama.
ben universitedeyken anneannemin evine hirsiz giriyor gece o uyurken.anneannemde farkedip uyaniyor ve hirsizi silahla kovaliyor.neyse adam kacio ama ertesi gun anneannem bizim kata yani annem indiginde adam tekrar eve girip bu defa silahi caliyor :roflol:
kirilan ve ters donen elini bile kendisi cekip duzeltmis kadin sahidimdir bu olaya.

bende iste onu bekliyorum canim bi an once regl olsamda spiral taktirsam diye.neden regl bekleniyor bende bilmiyorum.

yaww biede ben tekim olmuyor yanlızlık çok fena annemi özledim ben dayanamıyorum çok ağlıyor gaz nefesini kesiyor bazen kasmaktan kendini kurtulamadık gitti ahada 3 ayımıza girecez

canim esin yardim etmiyor mu

benim kocis acarmi lafini bilmiyorum.acarsada annesinin bana yaptiklarini anlatacagim.
bu zaman kadar bisey demedim ama derim artik bisey soylerse.
gerci sanirim bana gecen haftdan misilleme yapmaya basladi.pazar gunu gelecekmisin dedim hayir dedi.
bazan kocami bi guzel dovmek istiyorum.

hahhhhayyyyyyyttt::))sırnaşık şey

doktoruna emzirdiğini söyledin mi eğer söylediysen ilacı ona göre yazmıştır, eğer söylemediysen mutlaka tekrar git ve uygun bir ilaç al faranjitin nasıl bir kabus olduğunu iyi bilirim eyvahedigeldismile

Geçmiş olsun canım, öpüyorum Eren'i :) Oğlumun adaşı sayılır...

kizlar aranizda bebisi saga sola donup kendini atan var mi ?

Bizimki de böyle. Kucaktayken de kafasını attırıyor. Ayaklarını diretip kendini geri atıyor. Yalnız bırakmaya korkuyoruz uyurken.

Hasret ve Ebru bilgiler için teşekkürler. Dün zeytinyağı denedim olmadı. İçirmeye de korktum aktardan almıştım saf diye. Bugün marketten organik bulmaya çalışacağım. Sabah eczaneden Sup gliserin aldım, çeyreğin yarısını soktum popoya. Küçücük bir parça deneyeyim dedim. Sokmamla patlaması bir oldu. Dolmuş yavrumun içi. Nasıl da kokuyordu, babası dayanamadı odadan kaçtı. Hemen yıkadım altını, mışıl mışıl uyuyor şimdi. İnşallah sürekli bir durum olmaz.

Kaynana bende iki haftadır. Hiç konuşmuyorum. Merhaba günaydın ve Yiğitle ilgili bilgiler sadece. Çok şükür ki sürekli aynı evde yaşamıyoruz. Hiç benlik değilmiş. Bi de yarın kutlamak lazım. Hoş ben kendisine anne demiyorum ama... Anne olan kadın üç günlğk anneyi hüngür hüngür ağlatmaz herhalde.

Benim oğlum da kaşam 10-11 gibi uyuyor sabah 3-5 gibi kalkıyor. Emzirmek için kalksam da uyanmıyor. Ben de çalıştığım için çok fazla kalkamıyorum. Gece ne yaptığımı bilmez haldeyim. Bazen emziğini ağzına verip uyuduğum olmuş. Bütün gün vicdan azabı çektim.

Süt durumu iyi. Mümkün olduğunca mama vermemeye çalışıyorum. 2 saatte bir içmesi için 100 cc süt bırakmaya çalışıyorum. Olmadığında da 90 cc mama. Yetmiyor gibi. Az mı sizce.

Oğlum bir türlü kilo almıyor. Doktorlar iyi diyor ama ence az. 5 gün önc 4520 gr.dı. 68 günlük bugün.

Tırnaklarını dibinden kesiyorum, törpülüyorum yine de çiziyor yüzünü. Nasıl oluyor anlamadım. Hala eldivenli mecburen. Var mı bir çare bilen?

Biz böyleyiz kızlar. Ben yoğun bir şekilde çalışıyorum. Okulda tatsız birkaç olay yaşadım. Kaynana bende. Ona rağmen ayaktayım hala :))

Öpüyorum hepinizi.

canım benim garibim ne yapsın akşam geliyor evi topluyor sağı solu düzenliyor kızım onda hiç durmuyor kokumamı alıştı ne

nasıl yaptırdın? genel anestezi mi, lokal mi? lazer mi normal operasyon mu biz eylülde yaptırcaz ama ben çok tedirginim eyvahedigeldismile

kızlar ben bebegimin odasını ayırmak istiorum ya kiradayz ayrı bi cocuk odam yok misafi odası otrma odası y.odası vss..oturma odamda yavrumun yatagı tamam bi yandan iyi sese alışık olsun cıt cıktımı uyanmasın öyle büyünsün dedim ama bi yandanda iyi olmuyo yaw gelen giden zaten küçücük oda herkesşn nefesi sesi yavrum huzurluca uyusun istiorum artık kendi odasında..420tl kira veriorum ki bukadarlık bi ew olsa yani..sırf merkezi oldugu için..ew aramaya başlıoruz artık şimdiden..ah şu tokilerde güzel biyer cıksa valla kredi cekip bişeyşer yapmayo panlıoruz ama..

onu lohusayken taktıracaktın hasret bildiğim kadarıyla şimdi adet görmeyi beklemen lazım.

slm millet bir kaç gündür oğlum huzursuzdu çok ne olduğunu anlayamıyorduk dün akşam eşim sıcaktan olmasın deyince üzerindekileri çıkardık yavrumun derdi oymuş bir neşelendi bir neşelendi anlatamam aklınızda bulunsun sıcaktan nefret ediyorlar, burası da ceennem gibi gölgede 45 derecelere az kaldı eyvahedigeldismile
dün akşam ailecek öğretmen evine gittik temiz hava almak arkadaşları görmek çok güzelmiş kaydirigubbakcemile2

bir de dün annemle kocam kavga etti :sinifsinif: kadın üç aydır burada sıkıntıdan kime neye sataşacağını şaşırdı mafoldumben günlerdir bana bulaşıyordu geçenlerde bana küstü 2 gün konuşmadı yattığı odaya girdi çıkmadı, dün de akşam yemeğinde eşime "sen zaten bizi sevmedin sevmeyeceksin" ohaoldumsmile diye laf soktu eşim de "ne saygısızlığımı gördün nasıl söyleyebiliyorsun bunu" diye köpürdü annem tabağını kaşığını kadırıp kalktı sofradan; eşim dolmuş günlerdir bana patladı sıkıntısından bir saate yakın söylendi mafoldumben. ya vallahi o kırılmasın diye yapmadığımız kalmıyor bizi de düşürecek birbirimize biz alttan aldıkça kadın daha da cesaretlendi laf nereye gider diye düşünmeden söylüyor gitsin sempatiksalakcinni gene kapandı odasına akşam arkadaşlar öğretmenevine çağırdı (burada başka oturacak yer yok ailecek) anne gel gidelim dedik siz gidin dedi, tv'yi bile açık bıraktım çıkarken belki izler diye kapatmış odasına gitmiş. dönünce niye televizyon izlemedin dedim ben burada daha rahatım dedi sempatiksalakcinni sabah kahvaltıya gelmedi, şimdi de odasından çıkmıyor klava:
ne anneler günü ya bana da kendine de zehir etti :çok üzgünüm:

off ya aynen, abisi hapise girmiş dolandırıcı, 4.5yıl wermişler zaten hiç sewmez we asla görüşmez yıllardır abisiyle.. bana dioki annemi arayıp geçmiş olsun dedinmi.. bnde benim o halime sewinen kadını ne aricam dedimÇok üzgünüm çoook kelime yaptı yok yere tartıştık nasıl bekliyorsa anasını aramamamı hayret doğrusu.. ben desem öyle bişey hemen kendi anasını da katar araya:mymeka: korkumdan ilk anneler günüm bana ne alacaksın bile diyemiyorumsenağlama
ben anlatmaya kalksam kawga çıkacak biliorum hiç bana yanaşmasın anasının lafını etmesin benim anneler günümüde kutlamasın razıyım:gitme:
onu lohusayken taktıracaktın hasret bildiğim kadarıyla şimdi adet görmeyi beklemen lazım.

o sırada ya hamile kalırsam (eğer kalmadıysam tabi)

misafirlerim gelmedi henüz...siz de epey kaynatmışsınız yav...
valla biz de bu sene ev aldık borcumuz var.o yüzden kayınvalideme parfüm seti ve eşarp-flar aldık.annemede abiye bir bluz...napalım..önemli olan düşünmek...zaten kayınvalideme parfümden başka birşey almıyorum çünkü zevkini tutturamıyoruz...bluz aldık giymedi,çanta aldık takmadı....bize çok güzel sağolun dedi ama ne yapsın kadıncağız zevki değilmiş...

kayınvalidemler yarın bağda olacaklar.mecburen oraya gitcez kutlamaya..inşallah kızımı üşütmem...burada bağ kültürü var..yazları bağa taşınır millet..gelin kaynana...ama ben hiç sevmem..

bu analarda bi hoş heee sende söyle anana bizimkide azmıştı bi ara sonra söndü hawası:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…