- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.921
hasret gece yatarken aklima geldi :))))))))))
sen hamile olabilemezsin bi kerem hamile kadin bebek emziremez.emzirdigi takdirde bebek zehirleniyormus ve surekli kusuyormus.sende sukurler oldun oyle bi durum yok helin cerenimiz gayet iyi .
aman iyi olsunlarda durmasinlar ama arada bir de nefes almamiza izin versinler dimi :)))
ben dun oglusum bakalim kac saat uyuyor diye her uyanis ve uyku saatini not aldim :)))))))
sabah kalktim hesapladim veledim sadece 11 saat uyumus.yahu hani bunlar 15 18 saat arasi uyurdu noluyor yaw.bu arada sabah 9 dan aksam 20 42 ye kadar en fazla uykusu 35 dk mis.
simdi nedense 10 da uyudu saat 12 hala uyuyor.gecede uyurken agliyordu gazdan.
vermedim gaz ilaci falan kendi kendine artik ogrensin diye.
ölemiymiş.. bnde dün kitapçıdan bebek dergileri aldım orda okudum; emziren anne 6ay regl olamyabiliomuş.. umarım yoktur peki anlamadığım bişey war adet olmadan nasıl spiral taktırcamkafamçokkarıştı
zıkkım alcam kaynanama zıkkımalsanaalsanasmile
ya şimdi yarın kocam yine saçmalayacak annemin anneler gününü kutladınmı gibi şeyler söyleyecek... hastanede benim sancılarıma sewinen bi lkadını asla aramam bn ne cewap wermeliyim? oda bnm anneminkini kutlamasın çünkü bunu bana misilleme yapacak bn ananı kutladım sen kutlamadın falan dicek yada öyule imalarda buluncak... bnden bişey beklemesin die bnim anneler günmü kutlamasını bile istemiorum, reklamlar çıkınca deiştryorum hatrlamasın diekötükedihüso
ben okadar ucamayacam bu sene maalesef ..hadi gecen sene bende calışıodum neyse ama ..camsakız caban armaganı bişeler bakcem ikisinede..ve yarın ilk defa yagmur u babannesine götrcem kendi anam gidiorum arada..bendede anane var onada bişe almam lazım ona bi tüfek alsam daha cok sewinir hee tam laz karusu kadın mermi hastası psiko manya:1shok:
ölemiymiş.. bnde dün kitapçıdan bebek dergileri aldım orda okudum; emziren anne 6ay regl olamyabiliomuş.. umarım yoktur peki anlamadığım bişey war adet olmadan nasıl spiral taktırcamkafamçokkarıştı
yaww biede ben tekim olmuyor yanlızlık çok fena annemi özledim ben dayanamıyorum çok ağlıyor gaz nefesini kesiyor bazen kasmaktan kendini kurtulamadık gitti ahada 3 ayımıza girecez
zıkkım alcam kaynanama zıkkımalsanaalsanasmile
ya şimdi yarın kocam yine saçmalayacak annemin anneler gününü kutladınmı gibi şeyler söyleyecek... hastanede benim sancılarıma sewinen bi lkadını asla aramam bn ne cewap wermeliyim? oda bnm anneminkini kutlamasın çünkü bunu bana misilleme yapacak bn ananı kutladım sen kutlamadın falan dicek yada öyule imalarda buluncak... bnden bişey beklemesin die bnim anneler günmü kutlamasını bile istemiorum, reklamlar çıkınca deiştryorum hatrlamasın diekötükedihüso
nefret ediyorum oğullarını paylaşamayan kaynanalrdan
bende görüşmüyorum kayınpederim ve kaynananmla dün dedim annemle teyzeme çiçek gönderilim internetten tamam dedi hiç mevzusunu bile yapmadı annesinin aramam sormam dedim zaten sizinle bu saaten sonra asla görüşmem diye bakalım biz yarın ne yapacaz
hahhhhayyyyyyyttt::))sırnaşık şey:roflol: iste benim anneannede oyle.onun silahini caldilar ama.
ben universitedeyken anneannemin evine hirsiz giriyor gece o uyurken.anneannemde farkedip uyaniyor ve hirsizi silahla kovaliyor.neyse adam kacio ama ertesi gun anneannem bizim kata yani annem indiginde adam tekrar eve girip bu defa silahi caliyor :roflol:
kirilan ve ters donen elini bile kendisi cekip duzeltmis kadin sahidimdir bu olaya.
bende iste onu bekliyorum canim bi an once regl olsamda spiral taktirsam diye.neden regl bekleniyor bende bilmiyorum.
canim esin yardim etmiyor mu
kolay gelsin hasret senin işin gercekten zor ben çalışmıyorum şu anda ev temizliği yemek ve bebek bakımını anca yetiştiriyorum bebeğim altı kuru ve karnı toksa yatağa yatırıyorum kendi kendine uyudu az önce öle yaptım mesela yatırdım gözleri acıktı leptopumu actım kahvaltımı yaparken sizleri okuyordum pek fazla yazamıyorum ama siz güzel kaynaşmışsınız baktım az önce uyumuşbenimki sese cok fazla duyarlı en ufak bir sese uyanıyor ama o konuda biraz dertl,y,m tlf calsa uyanıyor kapı gıcırdasa ..
içinizde emzirirken antibiyotik kulalan oldumu faranjit olmuşum dr alfoxil verdi 1 gr 3 tane içiyordum günde sütümden geçiyor sanırım bebeğime cişi antbyotik kolkuyordu dün o da ilacın etkisinde kaldı sanırım bütün gün uyudu bugün içmiycem
selam kzılaR nasılsınız bizim oğlan erkek adam oldu artık teyzeleri.... eğer sünnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa fazla beklemeden yaptırsınınlar ertesi gününe kadar birşeyi kalmıyor... bizimki iyileşti bile maşallah...
kizlar aranizda bebisi saga sola donup kendini atan var mi ?
canım benim garibim ne yapsın akşam geliyor evi topluyor sağı solu düzenliyor kızım onda hiç durmuyor kokumamı alıştı ne:roflol: iste benim anneannede oyle.onun silahini caldilar ama.
ben universitedeyken anneannemin evine hirsiz giriyor gece o uyurken.anneannemde farkedip uyaniyor ve hirsizi silahla kovaliyor.neyse adam kacio ama ertesi gun anneannem bizim kata yani annem indiginde adam tekrar eve girip bu defa silahi caliyor :roflol:
kirilan ve ters donen elini bile kendisi cekip duzeltmis kadin sahidimdir bu olaya.
bende iste onu bekliyorum canim bi an once regl olsamda spiral taktirsam diye.neden regl bekleniyor bende bilmiyorum.
canim esin yardim etmiyor mu
selam kzılaR nasılsınız bizim oğlan erkek adam oldu artık teyzeleri.... eğer sünnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa fazla beklemeden yaptırsınınlar ertesi gününe kadar birşeyi kalmıyor... bizimki iyileşti bile maşallah...
turkbayragisamsun um gene ayakta bugüüüünnn...türklügünün peşinde..birlik beraberliginin gösterisindee.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5..canım şehrim..turkbayragi
off ya aynen, abisi hapise girmiş dolandırıcı, 4.5yıl wermişler zaten hiç sewmez we asla görüşmez yıllardır abisiyle.. bana dioki annemi arayıp geçmiş olsun dedinmi.. bnde benim o halime sewinen kadını ne aricam dedimÇok üzgünüm çoook kelime yaptı yok yere tartıştık nasıl bekliyorsa anasını aramamamı hayret doğrusu.. ben desem öyle bişey hemen kendi anasını da katar araya:mymeka: korkumdan ilk anneler günüm bana ne alacaksın bile diyemiyorumsenağlamanefret ediyorum oğullarını paylaşamayan kaynanalrdan
bende görüşmüyorum kayınpederim ve kaynananmla dün dedim annemle teyzeme çiçek gönderilim internetten tamam dedi hiç mevzusunu bile yapmadı annesinin aramam sormam dedim zaten sizinle bu saaten sonra asla görüşmem diye bakalım biz yarın ne yapacaz
ben anlatmaya kalksam kawga çıkacak biliorum hiç bana yanaşmasın anasının lafını etmesin benim anneler günümüde kutlamasın razıyım:gitme:benim kocis acarmi lafini bilmiyorum.acarsada annesinin bana yaptiklarini anlatacagim.
bu zaman kadar bisey demedim ama derim artik bisey soylerse.
gerci sanirim bana gecen haftdan misilleme yapmaya basladi.pazar gunu gelecekmisin dedim hayir dedi.
bazan kocami bi guzel dovmek istiyorum.
onu lohusayken taktıracaktın hasret bildiğim kadarıyla şimdi adet görmeyi beklemen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?