- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.941
Geçmiş olsun canım, öpüyorum Eren'i :) Oğlumun adaşı sayılır...
Bizimki de böyle. Kucaktayken de kafasını attırıyor. Ayaklarını diretip kendini geri atıyor. Yalnız bırakmaya korkuyoruz uyurken.
Hasret ve Ebru bilgiler için teşekkürler. Dün zeytinyağı denedim olmadı. İçirmeye de korktum aktardan almıştım saf diye. Bugün marketten organik bulmaya çalışacağım. Sabah eczaneden Sup gliserin aldım, çeyreğin yarısını soktum popoya. Küçücük bir parça deneyeyim dedim. Sokmamla patlaması bir oldu. Dolmuş yavrumun içi. Nasıl da kokuyordu, babası dayanamadı odadan kaçtı. Hemen yıkadım altını, mışıl mışıl uyuyor şimdi. İnşallah sürekli bir durum olmaz.
Kaynana bende iki haftadır. Hiç konuşmuyorum. Merhaba günaydın ve Yiğitle ilgili bilgiler sadece. Çok şükür ki sürekli aynı evde yaşamıyoruz. Hiç benlik değilmiş. Bi de yarın kutlamak lazım. Hoş ben kendisine anne demiyorum ama... Anne olan kadın üç günlğk anneyi hüngür hüngür ağlatmaz herhalde.
Benim oğlum da kaşam 10-11 gibi uyuyor sabah 3-5 gibi kalkıyor. Emzirmek için kalksam da uyanmıyor. Ben de çalıştığım için çok fazla kalkamıyorum. Gece ne yaptığımı bilmez haldeyim. Bazen emziğini ağzına verip uyuduğum olmuş. Bütün gün vicdan azabı çektim.
Süt durumu iyi. Mümkün olduğunca mama vermemeye çalışıyorum. 2 saatte bir içmesi için 100 cc süt bırakmaya çalışıyorum. Olmadığında da 90 cc mama. Yetmiyor gibi. Az mı sizce.
Oğlum bir türlü kilo almıyor. Doktorlar iyi diyor ama ence az. 5 gün önc 4520 gr.dı. 68 günlük bugün.
Tırnaklarını dibinden kesiyorum, törpülüyorum yine de çiziyor yüzünü. Nasıl oluyor anlamadım. Hala eldivenli mecburen. Var mı bir çare bilen?
Biz böyleyiz kızlar. Ben yoğun bir şekilde çalışıyorum. Okulda tatsız birkaç olay yaşadım. Kaynana bende. Ona rağmen ayaktayım hala :))
Öpüyorum hepinizi.
bir de dün annemle kocam kavga etti :sinifsinif: kadın üç aydır burada sıkıntıdan kime neye sataşacağını şaşırdı mafoldumben günlerdir bana bulaşıyordu geçenlerde bana küstü 2 gün konuşmadı yattığı odaya girdi çıkmadı, dün de akşam yemeğinde eşime "sen zaten bizi sevmedin sevmeyeceksin" ohaoldumsmile diye laf soktu eşim de "ne saygısızlığımı gördün nasıl söyleyebiliyorsun bunu" diye köpürdü annem tabağını kaşığını kadırıp kalktı sofradan; eşim dolmuş günlerdir bana patladı sıkıntısından bir saate yakın söylendi mafoldumben. ya vallahi o kırılmasın diye yapmadığımız kalmıyor bizi de düşürecek birbirimize biz alttan aldıkça kadın daha da cesaretlendi laf nereye gider diye düşünmeden söylüyor gitsin sempatiksalakcinni gene kapandı odasına akşam arkadaşlar öğretmenevine çağırdı (burada başka oturacak yer yok ailecek) anne gel gidelim dedik siz gidin dedi, tv'yi bile açık bıraktım çıkarken belki izler diye kapatmış odasına gitmiş. dönünce niye televizyon izlemedin dedim ben burada daha rahatım dedi sempatiksalakcinni sabah kahvaltıya gelmedi, şimdi de odasından çıkmıyorklava:
ne anneler günü ya bana da kendine de zehir etti :çok üzgünüm:
canımmm:teselli:off ya aynen, abisi hapise girmiş dolandırıcı, 4.5yıl wermişler zaten hiç sewmez we asla görüşmez yıllardır abisiyle.. bana dioki annemi arayıp geçmiş olsun dedinmi.. bnde benim o halime sewinen kadını ne aricam dedimÇok üzgünüm çoook kelime yaptı yok yere tartıştık nasıl bekliyorsa anasını aramamamı hayret doğrusu.. ben desem öyle bişey hemen kendi anasını da katar araya:mymeka: korkumdan ilk anneler günüm bana ne alacaksın bile diyemiyorumsenağlama
ben anlatmaya kalksam kawga çıkacak biliorum hiç bana yanaşmasın anasının lafını etmesin benim anneler günümüde kutlamasın razıyım:gitme:
o sırada ya hamile kalırsam (eğer kalmadıysam tabi)
bu analarda bi hoş heee sende söyle anana bizimkide azmıştı bi ara sonra söndü hawası:umursamaz:
canim senin kendi annen dimi ?
2 saatte bir 100 cc az mı? Göğüslerden o kadar çıkıyor mudur her emzirmede? Ben de çok mu diye korkuyordum. O zaman artırmalı...
Benim oğlan da kusuyordu hem de burnundan.
1-gazı olduğundan
2-burnu tıkalı olduğundan
3-yatış pozisyonundan
4-emme pozisyonundan olabilirmiş...
Emzirirken daha dik tutuyorum ve yatarken kafasını yükselttim. Burnu tıkalı olduğunda da emzirmeden önce açıyorum. Ikınmaya bir çare yok. Kusması çok azaldı. Nadiren çıkarıyor artık.
burnundan kusmasi cok zararli diye bi yerde okumustum ben yaw
yani artık durmasın bnce de gerek yokki.. bnce sen bunu şu şekilde dile getir anlasın: neden böyle tawırlar yapıosun ki eğer sıkıldın gitmek istiyosan git, bunu en başında söledim sana belkide gitmek istediğin için bu kadar kendini oadalara kapattın içine kapandın deekaç kere uyardım anne bak yapma böyle diye, altta kalamazmış hanımefendi adam ne diyorsa ona, sevemeyen kendileri her halde, kimseyi de kolay kolay kırmaz kocam. bağıracam küsüp gidecek bu defa kardeşime kötü kötü bir sürü şey anlatacak işine geldiği gibi, ilk gün daha söyledik "bize bakma sen sıkıldığın zaman gitcem ben de, nasıl olsa biz eninde sonunda bu çocuğa ikimiz bakmak zorunda kalacağız" dedik anlamadı her halde ya da illaki kovduracak kendini, istemiyorum ya kalbini kırmak. kardeşimi arayıp çağır annemi diyeceğim kardeşim annemle ilk kavgasında kızınla bile geçinemedin arayıp seni çağırmamı söyledi diyecek of ya vallahi çıldıracağım. . :çok üzgünüm:
2 saatte bir 100 cc az mı? Göğüslerden o kadar çıkıyor mudur her emzirmede? Ben de çok mu diye korkuyordum. O zaman artırmalı...
Benim oğlan da kusuyordu hem de burnundan.
1-gazı olduğundan
2-burnu tıkalı olduğundan
3-yatış pozisyonundan
4-emme pozisyonundan olabilirmiş...
Emzirirken daha dik tutuyorum ve yatarken kafasını yükselttim. Burnu tıkalı olduğunda da emzirmeden önce açıyorum. Ikınmaya bir çare yok. Kusması çok azaldı. Nadiren çıkarıyor artık.
yani artık durmasın bnce de gerek yokki.. Bnce sen bunu şu şekilde dile getir anlasın: Neden böyle tawırlar yapıosun ki eğer sıkıldın gitmek istiyosan git, bunu en başında söledim sana belkide gitmek istediğin için bu kadar kendini oadalara kapattın içine kapandın dee
bnce 100cc çok iyi az değil.. Bizim kız bir emmede 80cc falan içiyordu20 gündür falan sağıp wermedim bilmiyorum belki artmıştır
ya hasret nasıl sağıyorsun ki ben sağamıyorum eşim eczaneden ilk doğum yaptığım gün wee diye bi marka manuel pompa almıştı. Ama bi türlü sağamadım sağınca göğüs uçlarım çok acıyo daha yeni geçti. Ama işede başlayacağım sütümde var sağmaktan korkar oldum ya
Ya ne kullanıyorsunuz bana önerir misiniz bide sütü biberonla veriyorsunuz sonrasında memeyi reddetmez mi
ya hasret nasıl sağıyorsun ki ben sağamıyorum eşim eczaneden ilk doğum yaptığım gün wee diye bi marka manuel pompa almıştı. Ama bi türlü sağamadım sağınca göğüs uçlarım çok acıyo daha yeni geçti. Ama işede başlayacağım sütümde var sağmaktan korkar oldum ya
yani artık durmasın bnce de gerek yokki.. bnce sen bunu şu şekilde dile getir anlasın: neden böyle tawırlar yapıosun ki eğer sıkıldın gitmek istiyosan git, bunu en başında söledim sana belkide gitmek istediğin için bu kadar kendini oadalara kapattın içine kapandın dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?