2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim bence sutunu az birakiyorsun.
eldiven konusuna gelince birak cizsin hayatim ellerini serbest olmasi gelisimine iyiymis.
hem cizdiginde 2 saat sonra geciyor.ben oglumun tirnaklarini bebek tirnak makasiyla uyurken kesiyorum.

canim senin kendi annen dimi ?

benim oglus emdikden yarim saat yada 1 saat sonra su sut karisimi bisi kusuyor bi kac gundur.bi bilen var mi kizlar sizinkiler nasil ?

bu saate kadar ağzıma lokma girmedi aç aç kocamın işlerini bitirp gelip beni azad etmesini bekliorum bebeğimde zawallım memesi ağzında uyuyor bebek arbasında yanımda:sinifsinif: çok kötü patlicam az kaldı

cak o zaman hemşerim.kaydirigubbakcemile5.niye söylemion sen ya hemşerim varmışta haberim yok valla sewindim şimdi.kaydirigubbakcemile2.ama ist dasın ne yazar..görüşürdük..CADIARZU

canımmm:teselli:

bu analarda bi hoş heee sende söyle anana bizimkide azmıştı bi ara sonra söndü hawası:umursamaz:

kaç kere uyardım anne bak yapma böyle diye, altta kalamazmış hanımefendi adam ne diyorsa ona, sevemeyen kendileri her halde, kimseyi de kolay kolay kırmaz kocam. bağıracam küsüp gidecek bu defa kardeşime kötü kötü bir sürü şey anlatacak işine geldiği gibi, ilk gün daha söyledik "bize bakma sen sıkıldığın zaman gitcem ben de, nasıl olsa biz eninde sonunda bu çocuğa ikimiz bakmak zorunda kalacağız" dedik anlamadı her halde ya da illaki kovduracak kendini, istemiyorum ya kalbini kırmak. kardeşimi arayıp çağır annemi diyeceğim kardeşim annemle ilk kavgasında kızınla bile geçinemedin arayıp seni çağırmamı söyledi diyecek of ya vallahi çıldıracağım . . :çok üzgünüm:

2 saatte bir 100 cc az mı? Göğüslerden o kadar çıkıyor mudur her emzirmede? Ben de çok mu diye korkuyordum. O zaman artırmalı...

Benim oğlan da kusuyordu hem de burnundan.
1-gazı olduğundan
2-burnu tıkalı olduğundan
3-yatış pozisyonundan
4-emme pozisyonundan olabilirmiş...

Emzirirken daha dik tutuyorum ve yatarken kafasını yükselttim. Burnu tıkalı olduğunda da emzirmeden önce açıyorum. Ikınmaya bir çare yok. Kusması çok azaldı. Nadiren çıkarıyor artık.

burnundan kusmasi cok zararli diye bi yerde okumustum ben yaw

burnundan kusmasi cok zararli diye bi yerde okumustum ben yaw

onu her zaman yapmıyorlar zaten ya, yatış pozisyonu yüzünden ya da beni hep başıma geldiği gibi kucağa almaya çalışırken kafası yamulduğu için burundan çıkıyor :kedi:

yani artık durmasın bnce de gerek yokki.. bnce sen bunu şu şekilde dile getir anlasın: neden böyle tawırlar yapıosun ki eğer sıkıldın gitmek istiyosan git, bunu en başında söledim sana belkide gitmek istediğin için bu kadar kendini oadalara kapattın içine kapandın dee

bnce 100cc çok iyi az değil.. bizim kız bir emmede 80cc falan içiyordu20 gündür falan sağıp wermedim bilmiyorum belki artmıştır

ya hasret nasıl sağıyorsun ki ben sağamıyorum eşim eczaneden ilk doğum yaptığım gün wee diye bi marka manuel pompa almıştı. Ama bi türlü sağamadım sağınca göğüs uçlarım çok acıyo daha yeni geçti. Ama işede başlayacağım sütümde var sağmaktan korkar oldum ya

gögüsler cok dolu olursa aciyo ama normalde acimiyor bende ilk sagdigimda acimiyti makinadan sanmistim ama simdi acimiyor

Ya ne kullanıyorsunuz bana önerir misiniz bide sütü biberonla veriyorsunuz sonrasında memeyi reddetmez mi

ben medelanin elektrikli mini pompasini kullaniyorum ve cok pratik 5 dakikada sagiliyor.
ben biberonla disari falan cikarsak ancak o zaman veriyorum normalde evde emziriyorum bide goguslerimi bosaltmak icin kullaniyorum bazen.ben avent yeni doganlar icin biberonu var ondan kullaniyorum valla gögüsden daha az geliyo süt incecik bi deligi var

bnde lansinoh war sağıyorum 10 dakkadaacıda yok göğsü iyi otrtmak gerekio

bakalım yapcaz artık bişeyler bilmiyorumkismile bana da küstü anlamadım bir şey ya laf sokan o, kızan o, küsen o... ooof of...

bnce 100cc çok iyi az değil.. bizim kız bir emmede 80cc falan içiyordu20 gündür falan sağıp wermedim bilmiyorum belki artmıştır[/QUOTE]

yaw ben tum gun 100 cc sadece anlamısım.tek seferdeyse ıyı tabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…