2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evettttt bende yarın olmayabilirim canlarim.
simdiden anneler gununuz kutlu olsun.Yuce rabbim bebislerinizi saglikla sihhat huzurla buyutmeyi nasip etsin insallah.

sıkıldım...............................................................................................................................................

ben de bu anneden bir tek bende var zannediyordum. aynı durum bizde de var. bizimki de damat evdeyken saçma saçma davranmaya başlıyor ne söylese alınıyor. mesela aşk-ı memnu'da firdevse bir şey dese eşim " bana laf çarpıyor " diyor düşünün artık. patlama nokktasındayım uzun süre evde anne kaynana görmek istemiyorum. kurdeşen döktüm bunlar yüzünden parça parça vücudumun her yeri mosmor.

bnce 100cc çok iyi az değil.. bizim kız bir emmede 80cc falan içiyordu20 gündür falan sağıp wermedim bilmiyorum belki artmıştır

yaw ben tum gun 100 cc sadece anlamısım.tek seferdeyse ıyı tabı.[/QUOTE]

Yok canım, tek seferde. Bu kadarda bile doymadığı oluyor bazen. :) Çok aç bizim oğlan.

Ben Kraft'ın pompasını almıştım. Başlarda benim göğüsleri de yara yapmıştı ama şimdi sorun yok. 15 dk.da 190 cc sağdım geçen gün. Ama tavsiye etmem. Açma kapama düğmesi bozulmak üzere sanırım.

ben şimdilik sabrediyorum ama kurdeşene az kaldı laelaelaelaelae ya insan kendi evladına yapar mı bunu tripten geçilmiyor seninkinin aynısı. ah meslektaşım, kader arkadaşım :teselli: biz bunlarla napcez?

yaw ben tum gun 100 cc sadece anlamısım.tek seferdeyse ıyı tabı.

Yok canım, tek seferde. Bu kadarda bile doymadığı oluyor bazen. :) Çok aç bizim oğlan.

Ben Kraft'ın pompasını almıştım. Başlarda benim göğüsleri de yara yapmıştı ama şimdi sorun yok. 15 dk.da 190 cc sağdım geçen gün. Ama tavsiye etmem. Açma kapama düğmesi bozulmak üzere sanırım.
[/QUOTE]

ben şimdilik sabrediyorum ama kurdeşene az kaldı laelaelaelaelae ya insan kendi evladına yapar mı bunu tripten geçilmiyor seninkinin aynısı. ah meslektaşım, kader arkadaşım :teselli: biz bunlarla napcez?

bendede varrrr meraklanmayın kaynanamm bana annemden daha yakın oldu kızlar ne kadar tezat ama ne yapcan oluyo. kaynanam doğumdan iki hafta önce geldi doğumdan on gün sonra kendi isteğiyle annen var başında deyip gitti. annemi de ben her işimi yapıyorum bak diyerek 3 gün sonra yolladım yoksa krize girerdimm.

kizlaaaaar bebeğime oto koltuğu buldum sonunda chicco marka tam benim arabamın oto koltuğu we 100liraya:lepi: sahibinden.comda buldum ikinci el ama çok az kullanılmış resimlerini gördüm:))) eğer satılmadıysa hafta içi alacağım kadıköydeymiş adam annem buluşur alır artık kargoyla göndermek istemiyomuş nedense anlamadımCADIARZU
yalnız bi ayrıntı war benim arabam turuncu laciwert bu koltuk kırmızı.. ne dersiniz olur mu sizce? bide ankarada war onun rengi turunculu hem ama biraz daha fazla kullanılmış sanki? ne dersiniz?

canım sprey büyük çocuklar için kullanmayın basınçla verdiği için kılcaldamarlara zarar verip kanamalara yol açabiliyormuş. bizim verebileceğimiz tek şey serujm fizyolojik. ben de 1 tüp açıyorum 24 saatte bozuluyor sprey alsam daha iyi dedim ama sonra bunları öğrenince vazgeçtim.

sorma kader arkadaşım bazen diyorum birini boşa, birini terk et al çocuğunu iste muşa tayin ohhh kafamı dinlerim köyde.. ne bu yaaa!!!

valla özledim kaynanamııı suyumu bile ayağıma getiriryordu. hiçç iş yaptırmıyorduuu oyyyyy

işte ben de bundan bıktım. kadın evimi eline geçirdi ya! her şey ayağımda yemek yerim sofradan kalkarım vs. ne bu be! mutfağıma girmek istiyorum! çamaşırlarımı kendim asmöak istiyorum ya! kadın ben asmıyım diye makinanın başında bekliyodu! yedi yallahıu benden. ben artık kötüyüm!!!!!!!!!!!!! klava: yok benim psikoloji iyi değil :1no2: popom bir yandan kaşıntılarım bir yandan...

sümoş kaynananın başka oğlu war mısempatiksalakcinni

var 3 tane daha ama bekar. Ilk gelin ilk torun biziz. Ama allah var kaynanam çokk ii kızı olmadığı için kızı yerine koydu beni. Bende o gelince hiç karışmıyorum. Zor zamnımız oldu ameliyat oldu altı ay bende kaldı o zaman zordu. Ama hakkını ödeyemem her gün yarım saat konuşuruz

rengi dert etme bence canım yaa zaten nekadar kullanacak şunun şurasında fiyatı çok uygunmuş chicconunkiler pahalı çünkü normalde.az kullanılmış diyorsun kaçırma bence.

semraogretmen kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar bebişlerinizle iyisinizdir inşallah,burun tıkanıklığı için fizyolojik serum veriyordum bu sefer dr sinomarin siprey verdi recetesinde 6 aydan önce kulllanmayın yazıyor kullanan varmı merak ettim saf su ve tuz karışımı oda ama recetesi kafamı karıştırdı acıcası

CANIM BUDA TEK KULLANIMLIK KUTUDA 12 TANE VARDI. Bı GÜN ıÇıNDE KULLANIYORSUN ATIYORSUN

Kızlar ben dÜn arkadaŞtan duydum temmuz ayı ıtıbarıyle arabalarda oto koltuĞu zorunlu hale getırılmıŞ haberınız olsun

mrb annişler kimsecikler yokmuş nerde bu annişler bebeişler çok yoruyo ya bizde şimdi gezmeden geldik annelere hediye aldık bıcı bıcı yaptık uyudu şimdi oğluşum sizler napıyosunuz

Kızlar geçen salı Yiğit 3'lü aşıyı oldu. 4 gün geçti yıkayayım mı artık? Bir şey olmaz değil mi? Ebe 3-4 gün bekleyin demiş. Koktu oğlum 5 gündür :))

Kızlar geçen salı Yiğit 3'lü aşıyı oldu. 4 gün geçti yıkayayım mı artık? Bir şey olmaz değil mi? Ebe 3-4 gün bekleyin demiş. Koktu oğlum 5 gündür :))

yok canım bir şey olmaz bende 4.günde yıkadım doktor kolundan vurduğu aşı için kızarma su toplama vs olur merak etme dedi ama allaha şükür birşey olmadı..

mrb annişler kimsecikler yokmuş nerde bu annişler bebeişler çok yoruyo ya bizde şimdi gezmeden geldik annelere hediye aldık bıcı bıcı yaptık uyudu şimdi oğluşum sizler napıyosunuz

oh ne güzel :)))) evet hepimiz bebişler için endişeli kaygılı meraklı ve sabırlıyız oh mis gibi olmuştur oğluşun allahım bizim uykulraımızı alıp bebeklerimize versin bende yatırdım biraz takılıyım diyorum tv

hımm.. rengi boşver ya önemli olan yeni olması... turuncu oolanın durumu iyiyse ve daha ucuzsa olabilir. fiyatları aynıysa daha az kullanılmışı al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…