- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #56.961
kaç kere uyardım anne bak yapma böyle diye, altta kalamazmış hanımefendi adam ne diyorsa ona, sevemeyen kendileri her halde, kimseyi de kolay kolay kırmaz kocam. bağıracam küsüp gidecek bu defa kardeşime kötü kötü bir sürü şey anlatacak işine geldiği gibi, ilk gün daha söyledik "bize bakma sen sıkıldığın zaman gitcem ben de, nasıl olsa biz eninde sonunda bu çocuğa ikimiz bakmak zorunda kalacağız" dedik anlamadı her halde ya da illaki kovduracak kendini, istemiyorum ya kalbini kırmak. kardeşimi arayıp çağır annemi diyeceğim kardeşim annemle ilk kavgasında kızınla bile geçinemedin arayıp seni çağırmamı söyledi diyecek of ya vallahi çıldıracağım. . :çok üzgünüm:
bnce 100cc çok iyi az değil.. bizim kız bir emmede 80cc falan içiyordu20 gündür falan sağıp wermedim bilmiyorum belki artmıştır
ben de bu anneden bir tek bende var zannediyordum. aynı durum bizde de var. bizimki de damat evdeyken saçma saçma davranmaya başlıyor ne söylese alınıyor. mesela aşk-ı memnu'da firdevse bir şey dese eşim " bana laf çarpıyor " diyor düşünün artık. patlama nokktasındayım uzun süre evde anne kaynana görmek istemiyorum. kurdeşen döktüm bunlar yüzünden parça parça vücudumun her yeri mosmor.
yaw ben tum gun 100 cc sadece anlamısım.tek seferdeyse ıyı tabı.
ben şimdilik sabrediyorum ama kurdeşene az kaldı laelaelaelaelae ya insan kendi evladına yapar mı bunu tripten geçilmiyor seninkinin aynısı. ah meslektaşım, kader arkadaşım :teselli: biz bunlarla napcez?
günaydın kızlar bebişlerinizle iyisinizdir inşallah,burun tıkanıklığı için fizyolojik serum veriyordum bu sefer dr sinomarin siprey verdi recetesinde 6 aydan önce kulllanmayın yazıyor kullanan varmı merak ettim saf su ve tuz karışımı oda ama recetesi kafamı karıştırdı acıcasıbilmiyorumkismile
ben şimdilik sabrediyorum ama kurdeşene az kaldı laelaelaelaelae ya insan kendi evladına yapar mı bunu tripten geçilmiyor seninkinin aynısı. ah meslektaşım, kader arkadaşım :teselli: biz bunlarla napcez?
valla özledim kaynanamııı suyumu bile ayağıma getiriryordu. hiçç iş yaptırmıyorduuu oyyyyy
sümoş kaynananın başka oğlu war mısempatiksalakcinni
kizlaaaaar bebeğime oto koltuğu buldum sonunda chicco marka tam benim arabamın oto koltuğu we 100liraya:lepi: sahibinden.comda buldum ikinci el ama çok az kullanılmış resimlerini gördüm:))) eğer satılmadıysa hafta içi alacağım kadıköydeymiş adam annem buluşur alır artık kargoyla göndermek istemiyomuş nedense anlamadımCADIARZU
yalnız bi ayrıntı war benim arabam turuncu laciwert bu koltuk kırmızı.. ne dersiniz olur mu sizce? bide ankarada war onun rengi turunculu hem ama biraz daha fazla kullanılmış sanki? ne dersiniz?
Kızlar geçen salı Yiğit 3'lü aşıyı oldu. 4 gün geçti yıkayayım mı artık? Bir şey olmaz değil mi? Ebe 3-4 gün bekleyin demiş. Koktu oğlum 5 gündür :))
mrb annişler kimsecikler yokmuş nerde bu annişler bebeişler çok yoruyo ya bizde şimdi gezmeden geldik annelere hediye aldık bıcı bıcı yaptık uyudu şimdi oğluşum sizler napıyosunuz
kizlaaaaar bebeğime oto koltuğu buldum sonunda chicco marka tam benim arabamın oto koltuğu we 100liraya:lepi: sahibinden.comda buldum ikinci el ama çok az kullanılmış resimlerini gördüm:))) eğer satılmadıysa hafta içi alacağım kadıköydeymiş adam annem buluşur alır artık kargoyla göndermek istemiyomuş nedense anlamadımCADIARZU
yalnız bi ayrıntı war benim arabam turuncu laciwert bu koltuk kırmızı.. ne dersiniz olur mu sizce? bide ankarada war onun rengi turunculu hem ama biraz daha fazla kullanılmış sanki? ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?