2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm.. rengi boşver ya önemli olan yeni olması... turuncu oolanın durumu iyiyse ve daha ucuzsa olabilir. fiyatları aynıysa daha az kullanılmışı al derim.

cnm bencede şurda kaldı 2 ay zaten 2 ay için çok para vermene gerek yok ki
ya kızlar size bir şey sorucam bu ay hala dra götüremedim dr boy kilo gelişimi dışında bir şeye bakıyor mu götürsem mi ?götürmesem mi ?kararsız kaldım sağlık ocağında aşıları yapıldı boyuna kilosuna bakıldı rota aşısı hariç tabii pazarteside kardiyolağa gidiyoruz

bu sabahın ilk günaydını benden gelsin :)

güzel bir altınoluk sabahından hepinize selam ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR bebişlerinizle nice mutlu anneler günü kutlamayı nasip etsin allah

şuan ben size bunu yazıyorum oğlumda babasının koynunda uyuyor :)
dün ilk defa emzik kullanmaya başladı ata bey çok rahatladım valla umarım böyle devam eder buranın havası bana ilk günden iyi geldi valla

günaydın kızlar..hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...nice nice anneler gününe ulaşmayı mevlam nasip eder inşallah...

hem doktor,hem öğretmen hem koaför hem aşcı hem dondurmacı hem ayakkabı bağlayıcılar gününüz kutlu olsun yarucaklarımızla sağlıklı mutlu bir ömür inşallah

yok cnm eğer bakıldıysa sağlık ocağında bnce gerek yok kulaklarına bakıo, kafasını ellio bakıo, ağzına bakıo, sırtını göğsünü dinlio tartıyo ölçüyo.... siz zaten dr kontrolündesinz.. eğer bi sorun yoksa çok gerekli değil ama sen bilirsin

canlarım ballarım hrpimizin ilk anneler günü kutlu olsun:) çok harika bişey anne kız tişörtlerimizi giydik kızımla annemlerde burda şimdi kuaföre gideceğim bi ufak ayar çekeceğim kendimebayanssulusmile sonra düşünceli kocamsempatiksalakcinni izin werirse wer elini sahil... gezmeler tozmalar:lepi:
resimlerimizi koyarız bi ara analar günü hatırası olaraktan

kızlar şu emzik ne rahat birşeymiş artık ata tek başına uyuyor onu uyutmak için uğraşmıyorum ve ilk defa gündüz uyuyor buranın oksijeni çarptı oğlanı :)

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Herkesin anneler gününü kutluyorum güzel bir gün ve bir ömür geçirmeniz dileğiyle..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ilk anneler gününüz kutlu olsunnn!!

kızım sabah üstüme çiş yaparak kutladıkaydirigubbakcemile3 kayınvaldme anlattım bunu telefonda,salak ben,niye anlatırsın ki.ay bi sevindi sormayın,aferim kızıma ohh ohhh dedi.utanmasa,aferin kızıma sıç ananın tepesine,ya da kır ananın kafasını dicekkaydirigubbakcemile

canım senin de anneler günün kutlu olsun...
sen de benim yaptığımı dene...KAYNANANI ARAMA! çok rahat oluyor gerçekten zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…